- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.941
kızlar bugüne kadar.... yok kızlığın bozulmasın kendine dikkat et yok daha yaşın kaç daha karşına ilk gece korkusu çıkacak.... yok efendim kızlık zarı yırtılana kadar acı olur yırtıldıktan sonra rahat olur yok yatağın içine çarşaf serin kan yatağa geçmesin..... yok sakın korkma....yok kendini kasma..... yok zar yırtıldıktan kan geldikten sonra ikinci gece sakın denemeyin acısı 2 gün geçmiyor 2 gün sonra deneyin.....
hep bunlar korkuttu bizi..... bize bunları söyleyeni Allah bin beter etsin.... kendisi korkmayıp acı hissetmeyip acıyo diyenlerin Allah belasıın versin................ valla çok sinirliyim şua an şu sitedeki kızların şu insanlığın durumuna bakın yaaaaaaaaaaa...........
artı evlenmeden önce bu işi rahatlıkla yapıp sonra amcamla evlenmek zorunda kalan..... evlendiği gün kuzenime 3 aylık hamile olan düğün günü de yanıma gelip kulağıma eğiliğ sakın korkma diyip beni bile bile korkutan ........ yengemin Allah çocuğunu vajinismus yapsın inşallaaaaaaaaaaaaaaah..............
hayır tatlım yarısı değil sadece başı giriyo sonra sı kapalı ..
salakmııı o kadınnn dalga geçer gibiii sakın korkmaaa ..bana o geceyle ilgiliii kimsee hiç bişi demediii gayet normal hayata devam edecekmişim gibi ne o geceyle işgiliii kork ma yada kork die hiç birşey söylenmediii......boşver sen genede öle demee çocun bi suçuu yokkk...boşver yaşanacakmışşş yaşıozz işteee
başından sonra korkuppp kasıorsundurr kendinii...ozaman senn muma başla küçükten büyüğee p...s boyutundakii mumuda alıncaaa takılan yer dediğin yeri çözünceee ..p..s de rahatlıkla alabilirsinnn....
orası öyle canım beddua etmek istemiyom ama yengem çok meraklı bu işe kendisi evlenmeden önce yaptığı için milletin s.ks hayatı ile ilgili çok soru sorar çok merak eder..... benimde bu işi yapamadığımı öğrendi ve sürekli soruyor.... vallahi düğün günü kulağıma eğildi ve korkma sakın tamam mı diyip beni iyce korkuttu..... ben bu konu ile ilgili çok şeyler duydum hep aynı cümle içinde korku kelimesi olmazsa olmazlardandı...
özüm çok saol ilğilenip cevap verdiğin için
muma başlıyorum bu akşam bi gayret bakalım bişekilde olacak olmalı
eşim dktra da gitsek sen oraya bişe sokamadıktan sonra sende bitiyo diyor doktr yine paröak egzersizi verecek ve yapamssam boşuna para vermiş olucaz mıymıy beklemenin zamanı geldideeeeeeee geçti bile BAŞLIYORUM artık
kişi, “ben kurtarılmalıyım, biri beni kurtarsın” dediği zaman zavallı ve aciz olduğunu kabul etmiş olur, vajinismusta devam eder...
özüüm netten renkli avatar buldum ama yükleyemiyooom.... yani yüklüyom daa hareketli olmuyo netteki gibi....
sendeki gibi nasıl yapabilirim şöyle hareketli avatar ?
kıs dışardan yüklnen hareketli avatarlar olmuooo burda....sadece kk nın yüklediğii hareketli avatarlar yani kk dan alınan hareketli avatarlar hareketli oluo burdaaaa... yukarı hareketli avatar yaz çıkıoooo zaten.......
kızlar bugüne kadar.... yok kızlığın bozulmasın kendine dikkat et yok daha yaşın kaç daha karşına ilk gece korkusu çıkacak.... yok efendim kızlık zarı yırtılana kadar acı olur yırtıldıktan sonra rahat olur yok yatağın içine çarşaf serin kan yatağa geçmesin..... yok sakın korkma....yok kendini kasma..... yok zar yırtıldıktan kan geldikten sonra ikinci gece sakın denemeyin acısı 2 gün geçmiyor 2 gün sonra deneyin.....
hep bunlar korkuttu bizi..... bize bunları söyleyeni Allah bin beter etsin.... kendisi korkmayıp acı hissetmeyip acıyo diyenlerin Allah belasıın versin................ valla çok sinirliyim şua an şu sitedeki kızların şu insanlığın durumuna bakın yaaaaaaaaaaa...........
artı evlenmeden önce bu işi rahatlıkla yapıp sonra amcamla evlenmek zorunda kalan..... evlendiği gün kuzenime 3 aylık hamile olan düğün günü de yanıma gelip kulağıma eğiliğ sakın korkma diyip beni bile bile korkutan ........ yengemin Allah çocuğunu vajinismus yapsın inşallaaaaaaaaaaaaaaah..............
canım benimde düğün günümde uzaktan akrabamız geldi balayına çıkıcaksın yanına bolca nevresim almayı unutma dedi aaaaa neden koca otelde nevresimmi yok dedim aaaa olurmu öle şey millet yataklarını batırtırmı ayy benim çok kanadı çekyat çok kan oldu ona göre ama korkma sakın sen emi kısım dedi konuşma aynen bu ve benim balayım kabus gibi geçti resmen kocamla ayrı yataklarda yattık astım krizi geçirdim hastanelere kaldırdı eşim beni ama hep beddua ediyorum kadına oysaki şimdi eğzersiz yaparken koca koca mumları sokuyorum ne kan ne bişey onu bırak p.. yarısını aldım daha bişey yok yani düşün ama allaha havale ettim ben kadını benim 1 yılımı çaldı bak hala yapamadık eşimde olucak deyip duruyor bakalım ne zaman olucak artık
iyide nasıl kullanılacağı yazmıyo ki ay sinir oldum yapamadım bee
yaşınız kaç bilmiyorum ama ablam sayılırsınız en azından bizden daha bilinçlisiniz. biz daha sizin geçtiğiniz yollardan (olumlu inş.) geçemedik. sizin yardımlarınız sayesinde gemeyi umud ediyorum. ben henüz 7 aylık evliyim ve eşimle yaklaşık 5 yıldır tanışıyoruz. birbirimizi çok seviyoruz ve bende diğer kader arkadaşlarım gibi onun her istediğini yapabilmeyi çok istiyorum. bu akşam eşimle konuşacağım biraz bu hastalık hakkında. biraz bahsettim ama hemen doktora git dedi. bir kadın doğumcuya gitmiştim ama pek ortam hoşuma gitmedi doktor hemşire temizlikçi bile vardı içerde utana sıkıla söyledim kayganlaştırıcı istediğimi. fazla erteleme dedi . belki vajinismus olabilirim dedim aman canım neden sende çyle birşey olsunki dedi. hayret ettim muayene felan bişey yok. bende düşündüm sizin anlattığınız kadarıyla her doktor aynı şeyi veriyormuş parmak egzersizi vs.. umarım yapabilirim... hayırlı akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?