Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bugüne kadar.... yok kızlığın bozulmasın kendine dikkat et yok daha yaşın kaç daha karşına ilk gece korkusu çıkacak.... yok efendim kızlık zarı yırtılana kadar acı olur yırtıldıktan sonra rahat olur yok yatağın içine çarşaf serin kan yatağa geçmesin..... yok sakın korkma....yok kendini kasma..... yok zar yırtıldıktan kan geldikten sonra ikinci gece sakın denemeyin acısı 2 gün geçmiyor 2 gün sonra deneyin.....

hep bunlar korkuttu bizi..... bize bunları söyleyeni Allah bin beter etsin.... kendisi korkmayıp acı hissetmeyip acıyo diyenlerin Allah belasıın versin................ valla çok sinirliyim şua an şu sitedeki kızların şu insanlığın durumuna bakın yaaaaaaaaaaa...........

artı evlenmeden önce bu işi rahatlıkla yapıp sonra amcamla evlenmek zorunda kalan..... evlendiği gün kuzenime 3 aylık hamile olan düğün günü de yanıma gelip kulağıma eğiliğ sakın korkma diyip beni bile bile korkutan ........ yengemin Allah çocuğunu vajinismus yapsın inşallaaaaaaaaaaaaaaah..............

salakmııı o kadınnn dalga geçer gibiii sakın korkmaaa ..bana o geceyle ilgiliii kimsee hiç bişi demediii gayet normal hayata devam edecekmişim gibi ne o geceyle işgiliii kork ma yada kork die hiç birşey söylenmediii......boşver sen genede öle demee çocun bi suçuu yokkk...boşver yaşanacakmışşş yaşıozz işteee

hayır tatlım yarısı değil sadece başı giriyo sonra sı kapalı ..

başından sonra korkuppp kasıorsundurr kendinii...ozaman senn muma başla küçükten büyüğee p...s boyutundakii mumuda alıncaaa takılan yer dediğin yeri çözünceee ..p..s de rahatlıkla alabilirsinnn....

orası öyle canım beddua etmek istemiyom ama yengem çok meraklı bu işe kendisi evlenmeden önce yaptığı için milletin s.ks hayatı ile ilgili çok soru sorar çok merak eder..... benimde bu işi yapamadığımı öğrendi ve sürekli soruyor.... vallahi düğün günü kulağıma eğildi ve korkma sakın tamam mı diyip beni iyce korkuttu..... ben bu konu ile ilgili çok şeyler duydum hep aynı cümle içinde korku kelimesi olmazsa olmazlardandı...

başından sonra korkuppp kasıorsundurr kendinii...ozaman senn muma başla küçükten büyüğee p...s boyutundakii mumuda alıncaaa takılan yer dediğin yeri çözünceee ..p..s de rahatlıkla alabilirsinnn....

özüm çok saol ilğilenip cevap verdiğin için

muma başlıyorum bu akşam bi gayret bakalım bişekilde olacak olmalı
eşim dktra da gitsek sen oraya bişe sokamadıktan sonra sende bitiyo diyor doktr yine paröak egzersizi verecek ve yapamssam boşuna para vermiş olucaz mıymıy beklemenin zamanı geldideeeeeeeeee geçti bile BAŞLIYORUM artık

kişi, “ben kurtarılmalıyım, biri beni kurtarsın” dediği zaman zavallı ve aciz olduğunu kabul etmiş olur, vajinismusta devam eder...

aman ben aannemlere söledimmm yediler beni hergün oldumu oldumu die sorup duruolardıııı...sende tam adamına sölemişsiinnn milleteee oldu dee kapansın çeneleriiii....zaten insnalar daha yıpratıooo biziii zaten berbatızzz bide onların söylentisii yıkıoo

rica ederimmm.....sen zaten p..s ucu alarak ilerleme kaydetmişsin bile burda bi çok arkadaş p...s vajınasına değdiremio bileee...sen sadece birazz egsersiz yapıpp o takılan yeri mumlaa halledippp eşinlee yapacaksınn ve bitecek.....aynen ölee nere gidersen gittt egsersizten başkaaa çare yokkkk ..benim yapmadım kalmadııı en son egsersiz yaptım ve bittiiii....hadi bol şans devamlı bizimle olursan ve egsersizlerini bildirisen kolayca biter bu iş Allahın izniyleee

özüüm netten renkli avatar buldum ama yükleyemiyooom.... yani yüklüyom daa hareketli olmuyo netteki gibi....

sendeki gibi nasıl yapabilirim şöyle hareketli avatar ?

.

...........................

canım benimde düğün günümde uzaktan akrabamız geldi balayına çıkıcaksın yanına bolca nevresim almayı unutma dedi aaaaa neden koca otelde nevresimmi yok dedim aaaa olurmu öle şey millet yataklarını batırtırmı ayy benim çok kanadı çekyat çok kan oldu ona göre ama korkma sakın sen emi kısım dedi konuşma aynen bu ve benim balayım kabus gibi geçti resmen kocamla ayrı yataklarda yattık astım krizi geçirdim hastanelere kaldırdı eşim beni ama hep beddua ediyorum kadına oysaki şimdi eğzersiz yaparken koca koca mumları sokuyorum ne kan ne bişey onu bırak p.. yarısını aldım daha bişey yok yani düşün ama allaha havale ettim ben kadını benim 1 yılımı çaldı bak hala yapamadık eşimde olucak deyip duruyor bakalım ne zaman olucak artık

aynen canım..... kendisine de biri aynen bu şekilde deyip korkutsaydı da kendiside yapamaydı inşallah.... tabiki de mum giriyo bak kan geldimi yok hiç bir şey yok........ ancak korkutmak amaç başka bi b...k bildikleri yok.......................................

iyide nasıl kullanılacağı yazmıyo ki ay sinir oldum yapamadım bee

avatarları gördün değilmiiiiiii heh avatarın üstüne sağ tıklaa farklı kaydet deyip masa üstüne kaydet seçtiniii.......sonraa kk sayfasına gel en üste kontrol paneliii yazııooo onuu tıklaaa o sayfanın solundaa avatar değiştir yazıooo onu tıklayıp değiştirrr....

aynen öyle valla hayat herşeye rağmen bize kattıkları ve bizden götürdükleriyle devam edip geçiyor...

yaşınız kaç bilmiyorum ama ablam sayılırsınız en azından bizden daha bilinçlisiniz. biz daha sizin geçtiğiniz yollardan (olumlu inş.) geçemedik. sizin yardımlarınız sayesinde gemeyi umud ediyorum. ben henüz 7 aylık evliyim ve eşimle yaklaşık 5 yıldır tanışıyoruz. birbirimizi çok seviyoruz ve bende diğer kader arkadaşlarım gibi onun her istediğini yapabilmeyi çok istiyorum. bu akşam eşimle konuşacağım biraz bu hastalık hakkında. biraz bahsettim ama hemen doktora git dedi. bir kadın doğumcuya gitmiştim ama pek ortam hoşuma gitmedi doktor hemşire temizlikçi bile vardı içerde utana sıkıla söyledim kayganlaştırıcı istediğimi. fazla erteleme dedi . belki vajinismus olabilirim dedim aman canım neden sende çyle birşey olsunki dedi. hayret ettim muayene felan bişey yok. bende düşündüm sizin anlattığınız kadarıyla her doktor aynı şeyi veriyormuş parmak egzersizi vs.. umarım yapabilirim... hayırlı akşamlar...

arkadaşlar ben vajinismus derdini ilk evlendiğimde 1 ay kadar çektim.
şu anda 10 senelik evliyim.hiçbir sıkıntım yok ama o kötü günleri hatırladğımda sizi çok iyi anlıyorum.
Yalnız benim söylemek istediğim birşey var. Parmak veya bir takım aletlerle çalışma bana çok saçma geliyor.bu olay biyolojik değilki.sanki orda bir tıkanıklık varda o tıkanıklığımı açmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.bu olay kafa da biter bence..
bu benim kendi düşüncem,tabi belki ben çabuk aştım diye bu şekilde düşünüyor olabilirim ama sanırım 10 yıllık evli de olsam parmağımı vajiye sokamazdım.öldür allah yapamazdım ben onu.iki tane normal doğum yaptım.iki kere spiral taktırıp çıkarttım (tansiyon düşmesiyle falan atlattım) ama kendi parmağımı asla sokamam.
demek istediğim bu cinsel ilişki olayının kafada başlayıp bittiğidir.vajinal orgazmı da yaşıyorum herseferinde.anlatabildimmi bilemiyorum.
aslında haddimi aşmazsam demek istediğim şudurki parmak sokamıyorsanız kendinizi boşuboşuna hırpalamayın.bırakın parmakla çubukla uğraşmayın.işte ben size bir örneğim.

ben 1987 doğumluyum (sen) .. ekimde 2 senelik evli olcamm ..bende 5 -6 yıldan sonra evlendim sevrek evlendik bizde ..1.5 yıl bunla uğraştım çok kötü günlerim olduuuu..hep başka arayışlaraaa girdim parmak egserszi yapamam dedim itici geldii...ama baktımki bundan başka çare yok ne zaman kafamda başka çare olmadını anladımkii yok başka çarede gerçekten ozaman başardımm......sende kadın doğuma bir keremi gttiinnn sende tahlisizlik yaşamışsın ben 3 hatta 4 tane kadın doğuma göründüm neredeyse.....bu egsersizleri veren kadın doğum değill psikiyatriiii....daha 7 aylıksın çok yenisin istersen psikolojşk yardımda al ben öle yaptım etrafımdaki en uygun psikiyatri doktora gittimmm ama ne zaman eşimi sık sık çağırdı ozaman bıraktım zaten doktorun anlattığından fazlasıı burda varrr burda canının bişiye sıkılsın aklın bişiye takılsın arkadaşlar hemen cevplıoo....önemli olan egsersize bi başlayabilmek gerisi çok kolay gelior Allahın izniylee...anladım kadarıylaa doktor hanımefendii seni alttan muane etmee zahmetindede bulunmamışşş ondan sonra başka doktora gittinmiiiii...eğer gitmediysen bi başka doktora daha gitt fizyolojik bi sıkıntı varmı diee içn rahat olması açısından.....zaten sana bi problem yok dicekk psikiyatriye gitmeni tavisye edecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…