Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah aşkınaaa sizin 1 ay ilişikiyeee girememizin vajınusmus hastalığıyla ne alakası var yaa ..burda 10 yıl sonra kurtulan 5 yıl sonra kurtulan ve parmak egsersiziyle kurtulan arkadaşlarımız varr....bekara karı boşamak kolay derlerr .....yaşadınızz bir aylık şeyi vajınusmusa bağlayamazsınızz sizinle bizim yaşadımızın arasında dağğğğğğlar kadar fark var.......hee biz parmağımızııııı vajınamızaaa sokmaaa meraklısımıyızzzz biz bunuuu bi taraflarımızdanda uydurmadıkk bu psikiyatriii doktorlarının uyguladığıııı bi tedaviiiii.......evet doktorda sölediii bunu normal bi ilişikiii yaşşayan kadın parmağını asla vajınasına sokamaz demiştii...ben ablama söledimdee ablam asla böle bi sorun yaşamadııı çocuğuu varr.....ablam asla hayatta sokamam parmağımııı dediii orayaaa .....sizinn yaşadığınızlaa bizim yaşadımızz çok farklıııı....sizz 1 ay içinde atlatmışsınızz keşke bizde 1 ay giremeseydik eşlerimizlee ilişikiyee....ama sizin yaşadığınız VAJİNUSMUS değil.....ben artık bu sıkıntıdan kurtuldum hamileyimmm ve geçenlerde alttan muane etmek istedilerr olamadımm....siz normal doğumda yaptım spralde taktırdım diosunuzz sizinn yaşadınızzz çok çok çok farklııııı kendinizi bizimle bir tutmazsnızz çok saçmaa....dedimm yaa bizd esadece 1 ay yaşasaydık bu sıkıntıyıda sizin gibi konuşmak kolay olsaydııııııııııııııııı

ozum ben senden büyükmüşüm ama bi kaç yaşın farkı olmaz hepimiz kardeşiz burda demi ama. canım ben 1aylık yada tam hatırlayamıyorum açıkçası hatırlamak istemiyorum 2 aylıkken falan gittim doktora. yapamadık bi kayganlaştırıcı falan verin dedim yazdı adını gidip aldım czaneden bide oturduğum yer küçük eczanede yokmuş sipariş edildi getirildi vs.. utandım vs.. neyse bana kimseden farkın yok dedi ama muayene yapmadı. zaten yapsada olamazdım çünkü doktor dahil 3 kişi karşımda bir hasta genç kız arkada muayene oluyor minicik oda muayene yeri bile ayrı değil sıkıldım daraldım.reçeteyi aldım çıktım. ben en azından bi sorun varmı aceba diye baktırmak isterim ama yok gibime geliyor. canım velhasıl bu kafada biten bişey herkes biliyor bunu ama stres çok etkili bence. bendede ne kadar ararsan var. 3 haftadır felan takip ediyorum ama hep işlerim çıktı. bu haftada misafirim vardı yatılı. onu uğurladık artık eşimle oturup bi konuşacaz bakalım.benimde korkum kanama olayı canım ya çok kafama takıyorum. burda deniyorya hep esneyince çoğu zaman kanamıyor diye. ya ne bilim eşim değişik düşünürmü diye korkmadan edemiyorum.Rabbim yardımcımız olsun canım. bu arada artık seni sabahları ben karşılarım çünkü en erken ben giriyorum topiğe:))

burda bi çok arkadaşın kanaması olmadı egsersiz yaparak esnettiklerii için heee kanama olanda olduu aşiri bi kanam değğil ama hafif....hatta bi arkadaşımız yendiii normal ilişikiye girmeye başladı bebek içn gittiğinde kızlığın duruo dediii....yani canımcımm hepimizin vajinası bir olmazzz kanamadan korkma deriimmm...bnim eşim ben kendimi kas katı kestimde artık yeter deyip aniden soktuu ve çok kanamam olduu amaa hiç acı olmadıı hatta şaşırdım eşim korktuuu nie bu kadar kanıoo acaba canın yanıomu deyip durdu bana bende gülüomm bi şaşkınlık olduu yaniiii...kanamadan korkmayın valla bende çok takıodum kafama ama en basit olan oymuşşş

canım sağol ama benim korktuğum kanaması değil. varsın büssürü kanasın. benim korktuğum kanamaması. oluyorya öyle esneyince felan. neyse hayırlısı ne diyelim hayırlısı. ben birazdan çıkarım canım size iyi akşamlar önerilerin ve ilgin için çok teşekkürler. vede özellikle beni okurken görüp ilgilendiğin ve yazmama cesaret ettirdiğin içinde ayrıca teşekkürler. hayırlı akşamlar...

anladım canımmm esnr kanamam olmaz ilişiki sırasında ve eşim ne düüşünürrrr....canımcım bende bi kere öle düşündüm eşimle konustumm ben seni biliorum öle saçmalıkmı olurr yeterkii bu sıkıntıdan kurtulalımm sen düşünme onu dediii....yani görücü usuluyle evlenmiş olsam adam benii tanımaz ne düşünür dieee kafama takardım bende ama sende severek evlendin eşin senide bilior yaniii...neysee konusuruzz genee hadi hayırlı akşamlarrr...sen takma kafana hele bi egsersizeee başlaa o durumu sonra düşünürüzzz:))))))

Son düzenleme:
kızlar selam...

vajiyi yenip te ilk hamilelikte çocuğunu kaybeden varmıaramızda ? yani bebeği rahminde ölüp te onu aldırmak için doktora giden.... doktorda alttan bebeği aldıran var mı ?

bunu neden soruyorsun diyeceksiniz.... ben vajiyi yener yenmez hamile kalmak istiyorum eğer hamile kaldığımda çocuğum rahmimde ölürse ve aldırmak zorunda kalırsam alttan aldıramam bundan çok korkuyorum.............

canım sen niee böle şey düşünüonkiiii ...1 arkadaş vardı sankimmm...kürtaj zaten narkoz verilip olunuooo ....

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrr epydir öle yoğundumkiiii ne aranıza gelebildim nede egzersi yapabildim bugün müsait değilimde yarın inş kaldığım yerden devam edecem özüm34 avatarını değiştirmişssin çok güzel olmuş neydi o diz çeken kadın öyleeeeo diz çektikçe sanki benim dizlerim ağrıyodu menüsküs varda bendeeeee

hoşgeldin tatlım... egzersiz neden yapamıosun bugün ?

avatarımmmıı ama o avatar bana benziıoduu benim gibi şişko şişkoyduuuu

gündüz bekledim seni gelmedin. carsiya gittim, bu ayin 27.6 hastaneye yatiyorum,28,6 erttesi günü ameliyat olucam. bebis nasil neler yapiyor annesi

kıs ben bütünnn günn burdaydımmm 5 dk bile ayrılmadım bi ara net gitti ozam anmı görmedin beniii......hadi hakkında hayırlısııı Rabbim şifanı versin inşallahh....bebeişte iyidir herhalde pazartesi doktora gidicem bakalım cinsiyeti ne

ahhhhh zeinax dedim ben sana gülüm yaaaa sil resmi diee....halbuki bişi yokkk ama konuların içeriğini bilmedikleriii içinnn cinsel içerikliii fotoğraf sandılar demekiiiii off:26::26::26:

haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26:

kiz biraz uzak dur su internetten. cep telefonlari zararli diyorlarya bence bilgisiyarin karsisinda cok durmakda zararli. sen hamissinya onun icin söylüyorum. ayy hadi bakalim hayirlisi, bakalim, yegenimiz kizmi erkekmi olucak. sen ne olsun istiyorsun ne isim düsündün.

sormaaa eşim bi bilse benim bu kadar bilgisayar başında durdumuuu fururr beniii...akşamları geldinde başına otutturmuoo benii zararlıı diee halbukii bilmioki 24 saat başındayımmm bilmiomki canımmm hayırlısı olsun sağlıklı sıhatliii kucağıma almayı nasip etsin yeter bana isim daha düşünmedikk[B[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…