- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #55.981
ahhhhh zeinax dedim ben sana gülüm yaaaa sil resmi diee....halbuki bişi yokkk ama konuların içeriğini bilmedikleriii içinnn cinsel içerikliii fotoğraf sandılar demekiiiii off:26::26::26:
hosgeldin nerelerdesin,nasilsiniz bebis nasil, neler yapiyorsun.
ozummmmmm kalk yeter artik bilgisiyarin basindan. bebis 1konussa kimbilir neler neler söyliyecek ama böyle 1.imkan yok. insallah 1.seyler yemissindir, uzan biraz uzan
hosgeldin nerelerdesin,nasilsiniz bebis nasil, neler yapiyorsun.
arkadaşlar ben vajinismus derdini ilk evlendiğimde 1 ay kadar çektim.
şu anda 10 senelik evliyim.hiçbir sıkıntım yok ama o kötü günleri hatırladğımda sizi çok iyi anlıyorum.
Yalnız benim söylemek istediğim birşey var. Parmak veya bir takım aletlerle çalışma bana çok saçma geliyor.bu olay biyolojik değilki.sanki orda bir tıkanıklık varda o tıkanıklığımı açmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.bu olay kafa da biter bence..
bu benim kendi düşüncem,tabi belki ben çabuk aştım diye bu şekilde düşünüyor olabilirim ama sanırım 10 yıllık evli de olsam parmağımı vajiye sokamazdım.öldür allah yapamazdım ben onu.iki tane normal doğum yaptım.iki kere spiral taktırıp çıkarttım (tansiyon düşmesiyle falan atlattım) ama kendi parmağımı asla sokamam.
demek istediğim bu cinsel ilişki olayının kafada başlayıp bittiğidir.vajinal orgazmı da yaşıyorum herseferinde.anlatabildimmi bilemiyorum.
aslında haddimi aşmazsam demek istediğim şudurki parmak sokamıyorsanız kendinizi boşuboşuna hırpalamayın.bırakın parmakla çubukla uğraşmayın.işte ben size bir örneğim.
kızlar selam...
vajiyi yenip te ilk hamilelikte çocuğunu kaybeden varmıaramızda ? yani bebeği rahminde ölüp te onu aldırmak için doktora giden.... doktorda alttan bebeği aldıran var mı ?
bunu neden soruyorsun diyeceksiniz.... ben vajiyi yener yenmez hamile kalmak istiyorum eğer hamile kaldığımda çocuğum rahmimde ölürse ve aldırmak zorunda kalırsam alttan aldıramam bundan çok korkuyorum.............
ahhhhh zeinax dedim ben sana gülüm yaaaa sil resmi diee....halbuki bişi yokkk ama konuların içeriğini bilmedikleriii içinnn cinsel içerikliii fotoğraf sandılar demekiiiii off:26::26::26:
Allah aşkınaaa sizin 1 ay ilişikiyeee girememizin vajınusmus hastalığıyla ne alakası var yaa ..burda 10 yıl sonra kurtulan 5 yıl sonra kurtulan ve parmak egsersiziyle kurtulan arkadaşlarımız varr....bekara karı boşamak kolay derlerr .....yaşadınızz bir aylık şeyi vajınusmusa bağlayamazsınızz sizinle bizim yaşadımızın arasında dağğğğğğlar kadar fark var.......hee biz parmağımızııııı vajınamızaaa sokmaaa meraklısımıyızzzz biz bunuuu bi taraflarımızdanda uydurmadıkk bu psikiyatriii doktorlarının uyguladığıııı bi tedaviiiii.......evet doktorda sölediii bunu normal bi ilişikiii yaşşayan kadın parmağını asla vajınasına sokamaz demiştii...ben ablama söledimdee ablam asla böle bi sorun yaşamadııı çocuğuu varr.....ablam asla hayatta sokamam parmağımııı dediii orayaaa .....sizinn yaşadığınızlaa bizim yaşadımızz çok farklıııı....sizz 1 ay içinde atlatmışsınızz keşke bizde 1 ay giremeseydik eşlerimizlee ilişikiyee....ama sizin yaşadığınız VAJİNUSMUS değil.....ben artık bu sıkıntıdan kurtuldum hamileyimmm ve geçenlerde alttan muane etmek istedilerr olamadımm....siz normal doğumda yaptım spralde taktırdım diosunuzz sizinn yaşadınızzz çok çok çok farklııııı kendinizi bizimle bir tutmazsnızz çok saçmaa....dedimm yaa bizd esadece 1 ay yaşasaydık bu sıkıntıyıda sizin gibi konuşmak kolay olsaydııııııııııııııııı
ne tıkanıklıgı kardeşim borumu acıyosun....yapabilseydik yapardık zaten.. bilmeyen anlamayan yorum yapmasın şuraya yaaa insanı sinir ediyolar hamile hamile burdaaaaaaa... Hee anacım benimkiside cok tıkanıktı önce actık sonra da yaptık.. töbee yarabbimmm yaaa sabırrrrrrrrrrrrrrrr
arkadsaım sen niye böle şeyler soruyosun hiç anlamıyorum ben... :97::97:
ne yaptı kızzz ne kacırdık
hay ağzına sağlık kuşum yaa...
kızlar selam...
vajiyi yenip te ilk hamilelikte çocuğunu kaybeden varmıaramızda ? yani bebeği rahminde ölüp te onu aldırmak için doktora giden.... doktorda alttan bebeği aldıran var mı ?
bunu neden soruyorsun diyeceksiniz.... ben vajiyi yener yenmez hamile kalmak istiyorum eğer hamile kaldığımda çocuğum rahmimde ölürse ve aldırmak zorunda kalırsam alttan aldıramam bundan çok korkuyorum.............
bu kitabı bende almak istiyorum ama kargodan kapalı bi şekilemi teslim ediyolar iş yerime isticem de rezil olmam dimi :):) ???
cnm ben vajiyi yendim,2 ay kadar sonra hamile kaldım...kontrollerin ilk gününden itibaren dr alttan bakmaya başladı,ben dr a söylemiştim vaji sorunum oldugunu hala tam atamadıımı, eğer mümkünse alttan bakılmamasını istemiştim ama barsak gazı çoktugöbeğimden bişey göremedi ve hep alttan baktı, vaji oldugum için çok nazik davrandı hiç acı filan duymadım bakılırken,,, ve geçen hafta bebeğimi kaybettimkürtaj oldum, ama hiç bişey hatırlamıyorum,genel anesteziyle aldılar bebeğimi...endişe etmene gerek yok,ki zaten aklına düşük yaparım filan diye getirme...
sğl cnm,allah kimseye yaşatmasın,ne kadar yüzüm gülsede aklımın bi köşesinde hep o var,çok zor bi durumgeçmiş olsun canım çok üzüldüm.Allah bi daha yaşatmasın. neden kaybettiğin bebeğini ,sorun neydi ?
bu arada parmak yapamıyorumbirtürlü olmuyor kendi parmağımla olmayacak gibi eşimden de ya hemen iterse diye güvenemiyorum korkuyorum o yüzden mum denemesine başlıcam inşll olur ..
ozum ben senden büyükmüşüm ama bi kaç yaşın farkı olmaz hepimiz kardeşiz burda demi ama. canım ben 1aylık yada tam hatırlayamıyorum açıkçası hatırlamak istemiyorum 2 aylıkken falan gittim doktora. yapamadık bi kayganlaştırıcı falan verin dedim yazdı adını gidip aldım czaneden bide oturduğum yer küçük eczanede yokmuş sipariş edildi getirildi vs.. utandım vs.. neyse bana kimseden farkın yok dedi ama muayene yapmadı. zaten yapsada olamazdım çünkü doktor dahil 3 kişi karşımda bir hasta genç kız arkada muayene oluyor minicik oda muayene yeri bile ayrı değil sıkıldım daraldım.reçeteyi aldım çıktım. ben en azından bi sorun varmı aceba diye baktırmak isterim ama yok gibime geliyor. canım velhasıl bu kafada biten bişey herkes biliyor bunu ama stres çok etkili bence. bendede ne kadar ararsan var. 3 haftadır felan takip ediyorum ama hep işlerim çıktı. bu haftada misafirim vardı yatılı. onu uğurladık artık eşimle oturup bi konuşacaz bakalım.benimde korkum kanama olayı canım ya çok kafama takıyorum. burda deniyorya hep esneyince çoğu zaman kanamıyor diye. ya ne bilim eşim değişik düşünürmü diye korkmadan edemiyorum.Rabbim yardımcımız olsun canım. bu arada artık seni sabahları ben karşılarım çünkü en erken ben giriyorum topiğe:))
canım sağol ama benim korktuğum kanaması değil. varsın büssürü kanasın. benim korktuğum kanamaması. oluyorya öyle esneyince felan. neyse hayırlısı ne diyelim hayırlısı. ben birazdan çıkarım canım size iyi akşamlar önerilerin ve ilgin için çok teşekkürler. vede özellikle beni okurken görüp ilgilendiğin ve yazmama cesaret ettirdiğin içinde ayrıca teşekkürler. hayırlı akşamlar...
sğl cnm,allah kimseye yaşatmasın,ne kadar yüzüm gülsede aklımın bi köşesinde hep o var,çok zor bi durum7 haftalıktı bebeğim sorun yoktu ama bi anda kalbi yavaşlamaya başladı,4 gün sonrada durdu..şimdilik araştırıyoruz,testler filan yapılıyo,önemli bişey yoktur tutunamamıştır ilk gebeliklerde genelde olur diyo dr ama bakıcaz artık sonuçlara göre anlaşılıcak neden oldugu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?