Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ahhhhh zeinax dedim ben sana gülüm yaaaa sil resmi diee....halbuki bişi yokkk ama konuların içeriğini bilmedikleriii içinnn cinsel içerikliii fotoğraf sandılar demekiiiii off:26::26::26:

Merhaba
Fotografı asla cinsel içerikli olarak algılamadık. Fakat takdir edersiniz ki yayınlanacak metaryel olarak bu görsel uygun değildir.

ozummmmmm kalk yeter artik bilgisiyarin basindan. bebis 1konussa kimbilir neler neler söyliyecek ama böyle 1.imkan yok. insallah 1.seyler yemissindir, uzan biraz uzan

ozummmmmm kalk yeter artik bilgisiyarin basindan. bebis 1konussa kimbilir neler neler söyliyecek ama böyle 1.imkan yok. insallah 1.seyler yemissindir, uzan biraz uzan

birazdan kalkarım hele bugün başından hiç ayrılmadım uleyynn bide topikte kimse yoktuuu olsa neysedeee bekleidm öleceee

hosgeldin nerelerdesin ,nasilsiniz bebis nasil, neler yapiyorsun.

iyiyim çok şükür şimdik gördüm yazını ya çıkmıştım

iyi gidiyor herşey bulantılarım da tamamen geçer inşallah o zorluyor beni biraz ayakta pek duramıyorum malesef ..

sen nasılsın nasıl gidiyor ameliyata karar verdinizmi hayırlısı olsn.. Rabbim şifa versin inşallah

ne tıkanıklıgı kardeşim borumu acıyosun.... yapabilseydik yapardık zaten.. bilmeyen anlamayan yorum yapmasın şuraya yaaa insanı sinir ediyolar hamile hamile burdaaaaaaa... Hee anacım benimkiside cok tıkanıktı önce actık sonra da yaptık.. töbee yarabbimmm yaaa sabırrrrrrrrrrrrrrrr

arkadsaım sen niye böle şeyler soruyosun hiç anlamıyorum ben... :97::97:

ahhhhh zeinax dedim ben sana gülüm yaaaa sil resmi diee....halbuki bişi yokkk ama konuların içeriğini bilmedikleriii içinnn cinsel içerikliii fotoğraf sandılar demekiiiii off:26::26::26:

ne yaptı kızzz ne kacırdık

hay ağzına sağlık kuşum yaa...

çok beğendim hatta beğenmek için üye girişi yaptım şimdi çıkıyorum iyi geceler

cnm ben vajiyi yendim,2 ay kadar sonra hamile kaldım...kontrollerin ilk gününden itibaren dr alttan bakmaya başladı,ben dr a söylemiştim vaji sorunum oldugunu hala tam atamadıımı, eğer mümkünse alttan bakılmamasını istemiştim ama barsak gazı çoktugöbeğimden bişey göremedi ve hep alttan baktı, vaji oldugum için çok nazik davrandı hiç acı filan duymadım bakılırken,,, ve geçen hafta bebeğimi kaybettim kürtaj oldum, ama hiç bişey hatırlamıyorum,genel anesteziyle aldılar bebeğimi...endişe etmene gerek yok,ki zaten aklına düşük yaparım filan diye getirme...

geçmiş olsun canım çok üzüldüm.Allah bi daha yaşatmasın. neden kaybettiğin bebeğini ,sorun neydi ?

geçmiş olsun canım çok üzüldüm.Allah bi daha yaşatmasın. neden kaybettiğin bebeğini ,sorun neydi ?
sğl cnm,allah kimseye yaşatmasın,ne kadar yüzüm gülsede aklımın bi köşesinde hep o var,çok zor bi durum 7 haftalıktı bebeğim sorun yoktu ama bi anda kalbi yavaşlamaya başladı,4 gün sonrada durdu..şimdilik araştırıyoruz,testler filan yapılıyo,önemli bişey yoktur tutunamamıştır ilk gebeliklerde genelde olur diyo dr ama bakıcaz artık sonuçlara göre anlaşılıcak neden oldugu.

bu arada parmak yapamıyorum birtürlü olmuyor kendi parmağımla olmayacak gibi eşimden de ya hemen iterse diye güvenemiyorum korkuyorum o yüzden mum denemesine başlıcam inşll olur ..

canım bende kendi parmağımla yapamıyordum ve eşlerde biraz haldır huldur oluyor ama eşim daha sabırlıdır ben mum ve kalemle yaptıktan sonra eşimin parmağına geçmiştik sende mumla açıp eşinin parmağını alabilirsin
ay millet hiç bakmadan sokabiliyo biz karı koca incik incik incelemek zorunda kaldık ya
ne diyeyim bu vajıye

canım eşlerde bunu yaşadıkça artık vajınusmusu duymayan yok daha olmadı burayı göster bak kaç kişi var de benim ısrarla adımı sormuştu okur diye söylememiştim ama listeyi göstermiştim ve sen bişeylere çabaladıkça onlarda daha çok yardımcı oluyor ve ben çok tembeldim hep yapmamak için nedenim vardı komşular gelen giden hava soğuk üşürüm herşey şimdi keşke daha çok çabalasaydım da yenip hamiş kalsaydım diyorum ama kısmet yolu ögrendik nasılsa canım eşine de göster ve çalışmalara başla hem 3 yıl yapamayınca kan man aranmıyor tabiki hepimiz doğal yolla ilk denemede yapmak isterdik ama kısmetimiz buymuş rabbim dermansız dertlerden korusun hepimizi

canım bide neolur kanamayı takma eşin bu yaşadıklarınla senin deneyimin olup olmadığını anlamıyorsa dünya kan gelsede anlamaz çogu erkek bi sarılmadan öpüşmeden anlar ki ben ne önem verirdim aile yapısıda önem verirdi ama eşim daha rahat bukonuda gerçi anlamasa belki farklı olurdu bilemem ama zaten eşin ilk olmasa bişeyler bukadar uzamazdı

ayy neçok canım demişim benim kociş evde giremiyorum işbaşı yapsın diye bekliyorum komşular nazlan neyaptırırsan şimdi idyor ama adamcım benden nazlı e bebişi otaşıyo kolay değil
sardunyacım rabbim kolaylık versin sana sen çalışmalarına devam et ve yen eğer düzelmezse boşver buadamı zor gününde yanında olmayan adam nezaman olacak bak bebiş oluncada doktor izin vermediği oluyor biz 3buçuk yıl yapamadık adam buyaşa kadar durmuş acıkdaha dursun tabiki onlar içinde zor ama kalp kırıp dövüp buhayatta hiç bişey düzelmez bunu bilmesi lazım ama canım sen kendin için yen sonra bak adama düzelmezse koy kapıya

Son düzenleme:

dumancım geçmiş olsun canım biliyorsun osana yoldaş olup bunalınca cennet kapılarında karşılayacak denir ve sular verecek sana tabiki söylendiği gibi değil hele şuara hamiş olup bukorkuları yaşamayan mı var ama inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi bebiş nasip eder sanada bak kardeşler çoğalıyor çalışın bakam
vajılıler yenmeye bebiş istiyenler bebiş yapmaya ay kociş uyandı ve kızıyo bana ama ben sütümü içtim

ne yaptı kızzz ne kacırdık

yaa dün zeinax internetten bi resim buldun vajınaya 3 tane kol giriooo...hanii burdakilere moral olsun ..orasının ne kadar geniş oldunuuu görsünler diee...bende sil dediimmm banlanırsın dedimmm ne olur ne olmazz....(geçmişte yokmu resim) oda buranın içeriği bu zaten dediii...nerden haberleri olduysa editör banladıı....bende özel msj attımmm banlamasaydınızda arkadaşa silmesini söyleseydiniz olmazmıydı dediim...1 günlük ceza vermişşşş...burda 13 yaş ağırlıklı geç kıslar var onlaraaa örnek olunması açısından felan filan dedi işte öleee.....[/B]

hay ağzına sağlık kuşum yaa... [/QUOTE]

ayyyyy sen benim dünkii sinirimi görcektinnn...hatun yazdı muhalefet oldu gittiiii...sankiii biz parmağımızııı şeyimize sokma meraklıyızzz....sankii biz bunu kendi kafamızdan uyduruoruzzzzz sinir oldum sinirrrrrr...haldan anlaması içinnn bizimle aynnı seyleri yaşaması lazımdaaaa........onuda yaşamayan bölee anlamaz yazar....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…