Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu konunun ne kadar hassas olduğunu bildiğim için mümkün olduğunca nazik söylemeye çalıştım düşüncelerimi ama gene de sert tepki verdiniz.

birde 1 ay boyunca yaşadım bu olayı diyorum acı çektim biliyorum diyorum."o bir ay vajinismus sayılmaz" diyorsunuz.
ben bir ay yaşadım on sene sonra bile o kötü anları hatırlıyorsam senelerce yaşayan ömür boyu unutmaz bunu anladım.
misal ozüm sen hamileymişsin ama gebelik annelik forumlarına takılacağına sadece buraya yazıyorsun

bende sizi kırmak istemiorummm....sizin yaşadığınız bir aylık sıkıntıyııı ben 1.5 sene yaşadım arkadaşımm 3 sende diğer arkadaşım 10 sene yaşadıı seninkimi ağır olur bizimkimii senceee hee tamam orasını Allah bilir......neden burdayımmm gebelik bölümünde değilimm....ben neredeyse 4 aylık hamileyimm ama 1.5 senede yaşadıklarım hala üüsstümden atmış değilimmm 4 aylık oldum ben hala inanamıorum onca sıkıntıdan sonra hamile kalacağıma hamile olduma inanamıorum....ben bebeğimi Allaha emanet ettimmm okumuorum gebelikle hiç bişi he eğer kafama takılan olursa okuyurumm tabikide...burda olmaa amacımda yaşadıklarımın tecrübeleriylee arkadaşlara yardımcı olmakkk onlarındaaa en kısa zamanda bu sıkıntıdan kurtulmalarııı ben babamın hayrına burda değilimm tabikide....hamile hamileee neredeyse 24 saat bu topikteyim kiii benim yaaşadım sıkıntıları kimse yaşamasın su lanet vajınusmustan arkadaşlar en kısa zamanda kurtulsun die...Rabbim kimsenin başınaaa vermesinn bak sen 1 ayda yaşadıklarımı unutamıorum diosun yaa bizim yaşadıklarımızz ben hala unutamıorum hamile oldumaa inanamıorum çok kötü bi durum çokkötü bi psikolojiii Allah kimsenin başına vermesinn..........

Son düzenleme:
çok beğendim hatta beğenmek için üye girişi yaptım şimdi çıkıyorum iyi geceler

ayyyyy sen benim dünkii sinirimi görcektinnn...hatun yazdı muhalefet oldu gittiiii...sankiii biz parmağımızııı şeyimize sokma meraklıyızzz....sankii biz bunu kendi kafamızdan uyduruoruzzzzz sinir oldum sinirrrrrr...haldan anlaması içinnn bizimle aynnı seyleri yaşaması lazımdaaaa........onuda yaşamayan bölee anlamaz yazar....[/QUOTE]

kızz 3 tane kol giren resmi görüp napcan 3-4 kg bebek cıkıyo ordan bilmiyo mu bunu bu kız.. hey allahım
bende sinir oldum cok anlasa o şekilde yorum yapamaz zaten..

arkadasım cok cok anlasaydın burdakileri tıkanıklık mı acıyosunuz gibi bişey söylemezdin diye düşünüyorum.. orada ki amaç vajiye dokunmayı alıştırmak.. herkese doğru bi sana saçma geliyo nedense..
Hem seni ne ilgilendirir hamile oldugumuz halde burda takılmamız sana mı sorucaktık... burdaki insanlara yardımcı olmak bizi daha çok mutlu ediyor.. hamilelikle ilgili en dogru bilgiyi doktorumzdan kontrolde alıyoruz sen kafanı yorma cicim olur muuu

neysee kıslarrrrr ....herkesin derdi kendine büyüktür benimkisi bana seninkisi sana onunkisi onaaa...boşverinn....sevcihan ne örüonnnnn

sağol tatlım.. benim kocişin hafta iznide yarınn.. hiç sevmiyorum pazar günlerinii yaa..

bende felakett kabızımmmm...zaten kendimii bildim bilelii kabızdımmm şimdii daha beterim yaww suluda yiyiom sebzede yiyiom yok yaaa ıkın ıkın wc mosmor oluom bende yarın doktora gidicemmm bakalımmm cinsiyetini gösterecekmiii isim düşündünmü sen

ayy canım bende ilk zamanlar cok kabızlık cekmiştim ya.. su içiyomusun bol bol.. yanımdan şişeyi hiç ayırmıyorum yudum yudum içiyorum günde 2,5 ltyi buluyo kabız olmuyorum artık.. ha bide sabah kuru kayısı ye üstüne ılık bir bardak su iç.. düzelir.. cok ıkınma tuvalette sakın yarın doktoruna unutma söyle tatlım... inşallah gösterir bakalım prens mi prensesmi seninki

ay hiç isim düşünmüyoruz ya düşünsemde aklıma hiç gelmiyo.. kız olursa zeynep istiyodum onuda kardeşim kızına koyunca başka isim gelmiyo aklıma hayırlısı bakalım.. sen düşündün mü

ay canim ya nedenir bilmiyorumki, insallah tez zamanda toparlanirsin, insallah en kisa zamanda rabbim yerini doldurur. kendine iyi bak.

1-2 ay bu sorunu yaşayanların vajinismus olduğunu sanmıyorum,onlarınki ilk gece korkusudur bence..eğer bizde öyle kısa zamanda çözebilsek bu kadar egzersiz yapmazdıkki,çoğumuz bu egzersizleri yapmak için çok zor ikna olduk..Vajinismus o kadar kolay çözülebilen bir sorun değil..Ayrıca bazı arkadaşların bir kere bu topiğe gelip akıl verdiği gibi alkol alınarak yada bir rahatlatıcı,uyuşturucu ilaçlarla çözülecek bir durumda değil...öyle olsa alırız ilacını geçer,biz deli miyizde kendimizi paralıyoruz bu kadar..Ayrıca egzersiz birçok drun tavsiyesi kimi parmak kimi dilatör öneriyor ama hepsi egzersizleri öneriyor...bizim amacımız oraya bir şeyin girebileceğini görmek,bunu beynimize kabul ettirmektir..Ayrıca egzersiz yaptıkça zarı esnetmiş oluyoruz ve o kasları kontrol etmeyi öğreniyoruz...Kontrol etmeyi öğrendiğimiz içinde ne acı nede kırmızı hissetmiyoruz....Aslında diğer bayanlara göre daha şanslıyız bu konuda,herşeyi öğrenmiş oluyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…