- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.001
bu konunun ne kadar hassas olduğunu bildiğim için mümkün olduğunca nazik söylemeye çalıştım düşüncelerimi ama gene de sert tepki verdiniz.
birde 1 ay boyunca yaşadım bu olayı diyorum acı çektim biliyorum diyorum."o bir ay vajinismus sayılmaz" diyorsunuz.
ben bir ay yaşadım on sene sonra bile o kötü anları hatırlıyorsam senelerce yaşayan ömür boyu unutmaz bunu anladım.
misal ozüm sen hamileymişsin ama gebelik annelik forumlarına takılacağına sadece buraya yazıyorsun
çok beğendim hatta beğenmek için üye girişi yaptım şimdi çıkıyorum iyi geceler
ne yaptı kızzz ne kacırdık
yaa dün zeinax internetten bi resim buldun vajınaya 3 tane kol giriooo...hanii burdakilere moral olsun ..orasının ne kadar geniş oldunuuu görsünler diee...bende sil dediimmm banlanırsın dedimmm ne olur ne olmazz....(geçmişte yokmu resim) oda buranın içeriği bu zaten dediii...nerden haberleri olduysa editör banladıı....bende özel msj attımmm banlamasaydınızda arkadaşa silmesini söyleseydiniz olmazmıydı dediim...1 günlük ceza vermişşşş...burda 13 yaş ağırlıklı geç kıslar var onlaraaa örnek olunması açısından felan filan dedi işte öleee.....[/B]
hay ağzına sağlık kuşum yaa...
bu konunun ne kadar hassas olduğunu bildiğim için mümkün olduğunca nazik söylemeye çalıştım düşüncelerimi ama gene de sert tepki verdiniz.
birde 1 ay boyunca yaşadım bu olayı diyorum acı çektim biliyorum diyorum."o bir ay vajinismus sayılmaz" diyorsunuz.
ben bir ay yaşadım on sene sonra bile o kötü anları hatırlıyorsam senelerce yaşayan ömür boyu unutmaz bunu anladım.
misal ozüm sen hamileymişsin ama gebelik annelik forumlarına takılacağına sadece buraya yazıyorsun
neysee kıslarrrrr ....herkesin derdi kendine büyüktür benimkisi bana seninkisi sana onunkisi onaaa...boşverinn....sevcihan ne örüonnnnn
öyle bacım napcannörüyümmmm hastayım anacım yaaa gripp bogazım yanıyoo kocişimde aynıı.. ıhlamur içiyorum şimdi.. sen nörüyon bakayiimmmm
geçmiş olsun canımm.....bende koçişş yok fırsattan istifade burdaımmmm
sağol tatlım.. benim kocişin hafta iznide yarınn.. hiç sevmiyorum pazar günlerinii yaa..
bende felakett kabızımmmm...zaten kendimii bildim bilelii kabızdımmm şimdii daha beterim yaww suluda yiyiom sebzede yiyiom yok yaaa ıkın ıkın wc mosmor oluombende yarın doktora gidicemmm bakalımmm cinsiyetini gösterecekmiii isim düşündünmü sen
sevcihan eşim geldii aniden çıkmak zorunda kaldımm......yarın görüşürüzz kıslarrr
cnm ben vajiyi yendim,2 ay kadar sonra hamile kaldım...kontrollerin ilk gününden itibaren dr alttan bakmaya başladı,ben dr a söylemiştim vaji sorunum oldugunu hala tam atamadıımı, eğer mümkünse alttan bakılmamasını istemiştim ama barsak gazı çoktugöbeğimden bişey göremedi ve hep alttan baktı, vaji oldugum için çok nazik davrandı hiç acı filan duymadım bakılırken,,, ve geçen hafta bebeğimi kaybettimkürtaj oldum, ama hiç bişey hatırlamıyorum,genel anesteziyle aldılar bebeğimi...endişe etmene gerek yok,ki zaten aklına düşük yaparım filan diye getirme...
hastayııımmsen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?