- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.021
nasilsin neler yapiyormusun,
bende felakett kabızımmmm...zaten kendimii bildim bilelii kabızdımmm şimdii daha beterim yaww suluda yiyiom sebzede yiyiom yok yaaa ıkın ıkın wc mosmor oluombende yarın doktora gidicemmm bakalımmm cinsiyetini gösterecekmiii isim düşündünmü sen
Herkese selam ben geldim.. Nasılsınız ? ben daha iyiyim gerçi hergün kavgalar eksilmiyor ama artık umursamamayı öğreniyorm sanırım. Dün gece p s demesi yaptık egzersiz bile yapmadan ve p s başı oldu çok sevindim sonra zaten heyacanlandım olunca kasıldım devam edemedik
bende normaldede kabızım canım fazla zorlama basur olunma zamanı hamilelikte artıyor ben salatalık ve açkarına çay içerek anca kabızı atlatabiliyorum ve suyu normalde ilaç gibi içerdim şimdi kocişte aklına geldikçe su taşıyo bana hersaat başı iç diyo ama sütten daha zor geliyo bana
bende normaldede kabızım canım fazla zorlama basur olunma zamanı hamilelikte artıyor ben salatalık ve açkarına çay içerek anca kabızı atlatabiliyorum ve suyu normalde ilaç gibi içerdim şimdi kocişte aklına geldikçe su taşıyo bana hersaat başı iç diyo ama sütten daha zor geliyo bana
zaten her zman kabızım bende daha beter oldummm....sevcihan kısss zaten daakka bi çişe gidiomm suda içinceeee wc den ayrılamıom gece bileee kaç kes wc ye kalkıom eşime diom yatağıı wc ye taşıcam diomm....aman bana ne yapsan kar etmess kendimi bildim bilelii kabızımmm
Gerçekten iyi bir gelişmemimoralmen sıfır durumdayken denedim
gizli okuyan hanimlar lütfen ortaya cikin canim sikiliyor.
merabanasilsiniz hanimlar, neler yapiyorsunuz biraz kendinizden bahsedermisiniz.
hosgeldinnasilsin neler yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?