Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Herkese selam ben geldim.. Nasılsınız ? ben daha iyiyim gerçi hergün kavgalar eksilmiyor ama artık umursamamayı öğreniyorm sanırım. Dün gece p s demesi yaptık egzersiz bile yapmadan ve p s başı oldu çok sevindim sonra zaten heyacanlandım olunca kasıldım devam edemedik

nasilsin neler yapiyormusun,

iyiyim canım çalışıyorum bugün yine sen nasılsın?adet oldum yine egzersiz yapamıyorum 15 gündür .eşimle denk gelemiyoruz o gece çalışırken egzersiz yapamıyoruz o gündüz çalıştığındada benim adet dönemime denk geliyor onun hafta tatilindede ben çalışıyorum 2 haftadır. p...s denemesi yapacaktık kaldı çok sinir oldum.izne çıkcaz yakında ramazanda yaklaşıyor hepten kalacak bir aksiliktir gidiyor bakalım hayırlısı artık.:84::84::84::84::84:

bende normaldede kabızım canım fazla zorlama basur olunma zamanı hamilelikte artıyor ben salatalık ve açkarına çay içerek anca kabızı atlatabiliyorum ve suyu normalde ilaç gibi içerdim şimdi kocişte aklına geldikçe su taşıyo bana hersaat başı iç diyo ama sütten daha zor geliyo bana

güzel bi gelişme canım.. umarım herşey tez zamanda düzelir..

bende hep kabız olurdum suyu içeli düzeldi.. normalde hiç içmezdim ama hamileyken mecbur içilcek.. doktor 3 lt yi bulman lazım günde dedi.. canım yanına pet şişeyi alıp yudum yudum içersen daha kolay oluyo.. ben normalde bir bardak bile içmezken 2,5 lt suyu içer oldum bir gün içinde

zaten her zman kabızım bende daha beter oldummm....sevcihan kısss zaten daakka bi çişe gidiomm suda içinceeee wc den ayrılamıom gece bileee kaç kes wc ye kalkıom eşime diom yatağıı wc ye taşıcam diomm....aman bana ne yapsan kar etmess kendimi bildim bilelii kabızımmm

bende doktora aynen böyle dedim gidecen tabi dedi gidecen ki enfeksiyon olmasın içindeki zararlı maddeler cıksın dedi.. bende olur didim iç anacım iç tuvaletede git :))))))))))) yeterki kabız olma.. yarın doktura sor bakalım ne önerecek

meraba nasilsiniz hanimlar, neler yapiyorsunuz biraz kendinizden bahsedermisiniz.

canım iyidr dünya işi uğraşıyoz işte ben bikaç gündür egzersiz yapamadım epey yoğundum bu günde malum pazar temizliği derken anca fırsat buldum eşimde dışardayken egzersizimi yapayım diyorum ben p...si boyutunda mum denemesinde kalmıştım

Selam egzersizimi bitirdim.. Bitirmek zorunda kaldım eşim nöbette tam o sırada aradı bişeyler söyledi moralimi bozdu dilatör içimde kalınca daha da devam edemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…