Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım onalrın konuşacağı yok gel sen benim sorularımı cevapla olurmu
ben şimdi p... boyutund mum denedim ama tamamını alamıyorum son 5 te 1 lik kısmı girmiyo ne yapmam lazımmm

kendini rahatlat, nefes al ver, kizlari dedigine göre ikininca vajina aciliyormus.ikin sonra it yani ilerlemeye devam et.kendini brak kasma,

iyi akşamlar herşey yolunda ... regli molası ....mumla egzersıze devam edicem ....mesajları okudumda bende egzersizler yuzunden hep ertelemiştim.. kesinlikle yapamam diyordum.. sonra bir doktora gittim...biyolojık olarak vajınada problem oldugunu soyledi... küçük bi opreasyon geçirmek zorunda kaldım... ilişki hala gerçekleşmedi...tek tuk yaptıgım egzersızlerı duzenlı olarak yapıp .. artık normal bir kadın olmak istiyorum...

insallah sende en kisa zamanda kadin olursun. sakin pes etme egzersislerine devam et.

merhaba arkadaslar. formu okumayali uzun zaman oldu, sayfalar cok fazla artmis, sanirim bir cok kisi bu dertten kurtulmus, hamile kalanlar bile olmus, hayirli olsun, insallah hala yenemeyenlerde en kisa zamanda bu skntidan kurtulur. pes etmeden formu okuyun ben bir senenin sonunda bu form sayesinde doktorsuz bu dertten kurtuldum.

kutlarim canim ne zaman yendin. nasil yendin egzersismi yaptin

nasilsiniz hanimlar duman iyimisin canim

yorumun için sğl cnm,iyim çok şükür zaman geçtikçe daha da iyi olurum inş. bir zamanlar çok sık girerdim bu sayfaya, inşallah herkes kurtulur vajiden de benim gibi bebek sayfalarında vakit geçirmeye başlar hepinize allah yardım etsin kızlar, burdaki kimseyi suan tanımıyorum anlaşılan birçok yeni arkadaş var üzücü bi durum aslında vaijili sayısı artması ama herşeyde bir hayır vardır,bu günlerde geçicek bunu hiç unutmayın,düzenli bi şekilde egzersizlerinizi yapın yeter hepsi geçer...iyi geceler...

ben yeneli 3.ay olucak canim. bende basardim kurtuldum vajiden, darisi tüm vajililerin basina insallah burdaki herkes en kisa zamanda yener.

Duman85
Canım geçmiş olsun,çok üzüldüm...Bu durumda ne denir hiç bilmiyorum,zaten üzüntümüde kelimelerle ifade edemem...Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yeniden hamiş haberini vermeni nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…