Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bugün 3 gün olacak egzersiz yapamıyorum kurumumuzun gezisi vardı bugünde ev temizliği derken ara koymak zorunda kaldım(( inş yarın devam edicem

bende 1 hafta olucak nerdeyse
ay sonu işler çok yoğundu evdede temizlik bugünde olmadı başka işlerle geçti vakit bu saat oldu bakayım diye geldim biraz okudum yarın iş var yine Allah yardımcımız olsun....
iyi geceler herkese

yiyim çok şükürrrrrrr sizi sormalıııı
iyi canımmmm ne olsun tembel teneke oldum ya hiç bişey yapasım yok ne egz. ne bişey kalkıp temizlik yapmam lazım üfffffffffffffff. anneme de artık bebek içimn söz verdim ne yapacam ya. şimdi eşimle konuştum bebek işini söledim o da artık kredi çekip ankaradi şu bi hoca var ismini söleyip reklem yapmak istemiyorum ona gidelim diyor ya da ne bileyim canım inşallah paramız boşa gitmez bnir kere mersinde birine gittik o para uçtu aynı şey olmasın istiyorum yaaaaaaaaaaaa

kıs neden boşa gitti paran ne oldukiii ne yaptı da işe yaramadıı....annem sen zaten egsersiz yapıosun p...s te alıon az çok....zaten çoğunu atlattınnn doktora yapacak ne kaldı... doktora gitsen paran boşa gidecek belkiii bide kredi diosunn....canımcımm bazenn bi geliolar egsersiz yapmak istenmioo bazende bi gaza geliniooo tam egsersiz yapılıoo az gayret göstersenn başaracaksın senin doktorluk hiç işin yokkii zaten yapacağını yaptın biraz zaman lasım sanaa bi toparla kendiniiii unut doktoruuu senin doktorun biziz bize odaklann bizi dinlee bak parada almıcam sözzz istemem yan cebimee koyabilirsinnnn

aynı yöntemleri söyledi ama o psikolog benim dilimden konuşamadı yani işe yaramadı.egz yapamıyorum ben canım sen karıştırdın sanırım beni bir kaç defa inat ettim pe... yarısını içime aldım sonra çok korktum geri çıkardım hepsi bu işte.delircem kızzz valla bu topiğe bile girmek içimden gelmiyor artık çünkü herkes başarıyor ben mal gibi aynı duruyom yerimde canım...depresyona girdim hiçbirşey gelmiyor içimden artık valla hiç bıktım hiçbişeyden zevk almaz oldum artık.yerimden kalkasım gelmiyor hamaile haberi duymak istemiyorum.bir kuzen var bende hamile şimdi valla kıskanmıyorum ama canımdan bezdirdi hergün nağme dinliyorum

osıkıntılarınn hepsiniii bizz fazlasıylaaa yaşadıkkkk bana psikolog iyi değilsin aynı zamanda antidepresyon hapıda kullanıcaksın dediii.....de ... ben kullanmadımm hergün buraya geldim arkadaşlarlaa konustum dertleştimm....hamilelikkk koonusuu beniii yedii bitirdi zaten benle evlenen benden sonra evlenen herkes hamileydii ve gözler benim üstümde bi sen kaldın sen ne zaman yapcannn yaa ilişikiye girsem çocum olmasa olmuo dicem oda yook çocum oluomu olmuomu onuda bilmiosunn biişi diyemiosun gelinler toplanıoruzz herkes bebek konusu hamile konusu konu bitiooo bana dönülüoo ee hadi sıra sendeee .....yıkılıorsunn yaaa çaresizsizzz... sende atlatırsın inşallahh ne diyimm

slm kıslar bende de hafta sonu misafir vardı hiç bişi yapamadık:84:hazır p.. yarısını almışken sıcağı sıcağına hepsini alırım diyordum ama aksilik ya misafir geldi inşallah bu akşam gene deneme yapıcaz kociş çok umutlu bu gece bu işi kökten hallediyorum sen kendini bana bırak bebeğim deyip duruyor ama kocişte bu kadar hevesli ya olmazsa die bende şimdi panik yapıorum ya :84::84::84:

şu vajilik bi bitse sıkıldım artık egzersizlerdende ya yapcak egzersiz kalmadıki artık her şey beynimde yapmam gereken her şeyi yaptım :84:

kocişim çok umutlu benden bu akşam için bi yen aşkitom sana viji kliniği açıcam diyo hay allahım ya adam benimle dalga geçiyor mozulduğumu görünce moralin yerine gelsin bebeğim onun için yapıyorum diyo ama içim kıpır kıpır iş yeri bana dar gelio valla bugün ya olmazsa :84::84:

yaaaa anlamıorum su çalışan karılaraa gelen misafir oturan karılara gelmiooo...uleyn ne misafirii ben evdeim bana okadar misafir gelmio çalışıosunuz hepinizde her hafta sonu bi miafirrr......yawrum p...s yarısını aldınmıı olay bitmiştirr kökünden zatenn....ben p...s yarısını alıodumm ertesi gün p....s ucunu bilem alamadım ama bi ertesi gün kolaylıklaa yarısını aldım artık psikolojikmii kasmaamı her ikiside tabiiii......sende olay bitmiştirr cicimmm bak eşine olmus kadar sevindiii benim eşimde öleydiii sen yarısını girdii düşünmee hepsii girdi düşün benimm p...sim küçük düşün hepsi oldu düşün tamammıı kafana takma olmadı die dioduuu eşim ciddende öle yaniii yarısı girdi yaaa gerisi çok kolayy olur dert etmeee

ahhh bebeğim işallah tatlım ya vallahi buraya yazana kadar moralim çökük oluyo sizler varya allah razı olsun nasıl motive ediyorsunuz misafir konusunu sorma tatlım gerçi misafir bereketiyle gelir ama anacığım vajiliği bitirsem her gün gelsinler benim zorum başka kıvranıp durdum bütün bi gün ayy bide biz kalcaz dediler hepten çöktüm nasıl hazırrlanmıştım ama kısmet artık bundada vardır bi hayır yanlız misafirlerim ayy allah mı söletti arkadaşımı tatlım tez zamanda bebek haberini alıcam seni rüyamda gördüm dedi ayyy nasıl mutlu oldum

inşallahh canımmmmm çok az kaldııı bebeğedeeee hadi hayırlısıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…