Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kuzum nasilsin mercimek nasil, ay uzun zamandir görüsemiyoruz, seni ihmal ettim. cok özledim senii dur öpücem seni bebis ne kadarlik oldu insallah iyi geciniyorsunuzdur

kuzum nasilsin mercimek nasil, ay uzun zamandir görüsemiyoruz, seni ihmal ettim. cok özledim senii dur öpücem seni bebis ne kadarlik oldu insallah iyi geciniyorsunuzdur

iyiyim ablacım sağol bi kaç kere tam yazdım sen çıktın topiktendenk gelemedik bi türlü bende özledim bebiş 3 aylık oldu çok şükür bu aralar pek iyi geçinmiyoruz ne yersem beni tiksindiriyor en sevdiğim şeyleri yedirmiyorbide dün gece karnıma hep karnımda kasılma oldu kramp gibi bu haftaiçi dr gitcem bakalım hem ikili test hemde muayne olcam.sen nasılsın?ameliyat tarihi belli oldumu

masallah ay 3.aylikmi oldu kiz, zaman ne cabuk geciyor deyilmi.olucak o.kadar annesi. gecici bu tiksintiler.bu ayin 27.6 hastaneye yatiyorum, 28.6.ameliyat oluyorum

sağol tatlım p.. yarısında kaldım bakalım bu hafta bu sıkıntım biter diye düşünüyorum allahın izniyle sen nasılsın canımm

saol canim, iyi diyelim iyi olalim. tebrik ederim hadi bakalim kir su vajinin belini. insallah en kisa zamanda yeni gelinimiz sen olursun. olunca hemen paylas, seninde halayini cekelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…