Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

4 yıldır bu illetle uğraşıyorum yardımda aldım ama aşamadım tedavıyı yarıda kestım baya bı ılerleme kaydetmıstım ama su panik kısmını atlatamadım.O duvarı eşimle bir türlü aşamıyoruz.yardımınıza ıhtıyacım var

hoşgeldin canım;

o duvar hepimizde vardı emin ol ki ama tedaviyi keşke bırakmasaydın zamanla panikte gidiyor alışıyorsun çünkü bende yarıda kalıyordum bak sanki duvar vardı ilerlemiyordu ama işte kasılıyoruz orada. sen tam olarak ne kadar ilerledin?
egzersizlerin çok faydası var sende ilerleme göstermişsin ne güzel bence gene başla hergün düzenli yapınca panikte gidiyor alışıyorsun artık o bölgeye :)

aslında yolun yarısını geçmiş canım anladığım kadarıylape...denemelerinde ne kadar oluyor yada egzersizde hangi aşamadasın.

soyle soylıyeyım gıttıgım doktor bana egzersısler ıcn asama asama o aletlerdn vermıstı.ilkinde cnm cok accıdı ama basarmıstm.2 ve 3 derken son olarak 4 üncusu canımı baya acıttı 3te takılı kaldım
eşimle denemelerımıs sonucta vermedı bı turlu aramısda su sıralar limoni cnm egsersıs yapmak bıle ıstemıor

emla krem vesaıre kullanmadım hıc acaba eşimle deneme sırasında kullansam faydası olurmu

emla krem bazılarına fayda ediyormuş ama ben bir kere sürdüm sürdüğüme bin pişman oldum acayip yanma yapıyor ve başarılıda olamadım onu sürdüğümde.canım egzersizleri yaparsan inan 1 hafta sürmez bitirirsin sen zaten yapmışsın egzersiz sırasında kasılıyorsan acı olmuştur birde jel falan kullan bol bol sokarken nefes alıp ver nefesini verirken ıkın ve ıkınırken ittir zaten kendi içine çekicektir

bitiyor canım tabi senin elinde hazır hissettiğin an ve kasıntı yapmadan al

canım bi video izledim ilk defa mecbur kaldım yani ben yanlış bişimi yapıorum diye evet yanlış bişi yapıyorum bacaklarımı çooookkk açman lazım onu anladım bide kas gevşetici içicem biraz heyecan yapıyorum aslında bu akşam deneme yapıcam allahım inşallah biter artık :85:

canım bak bizlerde takılıp kaldığımız oluyordu özellikle ben takılıodum hep bi yerlerde ama pesşini bırakmayınca devamı geliyor her zaman yapamadığımız zamanlar olabiliyor. mesela 3.sünde kalmışsın ona devam edebilirsin yani onunla bir müddet daha çalışırsın o zaman 4.sü daha kolay olur Allahın izni ile yeterki inancını yitirme .. anladığım kadarıyla sonuna gelmişsin bırakma işin peşini derim ben.

emla krem ben kullandım bende işe yaradı ilk olarak ama herkeste işe yaramayabiliyor sanırım. bende sonradan da etki göstermedi o krem niyeyse yani sen bilirsin tabiki ama emlasız da çok kolay çözebilirsin bu işi Allahın izni ile canım

eşinle denemenizde nerde takılıyorsun yani hiç içine alabiliyormusun ?

pe...denemesinden önce eşine egzersiz yaptır çok faydası olucak sen gözlerini kapa eşin git gel yaptırsın hakimiyeti onun elinde olduğunu beynine yansıt.birde bacaklarını tut karnına çek yanlara aç eşin dizlerinin üstünde pe...eliyle tutsun sen ıkınırken yavaşca ittirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…