- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.101
4 yıldır bu illetle uğraşıyorum yardımda aldım ama aşamadım tedavıyı yarıda kestım baya bı ılerleme kaydetmıstım ama su panik kısmını atlatamadım.O duvarı eşimle bir türlü aşamıyoruz.yardımınıza ıhtıyacım var
4 yıldır bu illetle uğraşıyorum yardımda aldım ama aşamadım tedavıyı yarıda kestım baya bı ılerleme kaydetmıstım ama su panik kısmını atlatamadım.O duvarı eşimle bir türlü aşamıyoruz.yardımınıza ıhtıyacım var
kıslar bişi sorcam bir defa p.. tamamını alınca vajilik bitiyormu :103:
emla krem vesaıre kullanmadım hıc acaba eşimle deneme sırasında kullansam faydası olurmu
emla krem vesaıre kullanmadım hıc acaba eşimle deneme sırasında kullansam faydası olurmu
bitiyor canımtabi senin elinde hazır hissettiğin an ve kasıntı yapmadan al
soyle soylıyeyım gıttıgım doktor bana egzersısler ıcn asama asama o aletlerdn vermıstı.ilkinde cnm cok accıdı ama basarmıstm.2 ve 3 derken son olarak 4 üncusu canımı baya acıttı 3te takılı kaldım
eşimle denemelerımıs sonucta vermedı bı turlu aramısda su sıralar limoni cnm egsersıs yapmak bıle ıstemıor
emla gıbı uyusturuyormuki[/QUOT
hayır uyuşturmuyor kayganlaştırıcı ben faydasını gördüm egzersiz yaparken kullanıyorum ya bide bende uyarıcı gibi oldu bu jel kullananlarda böle bişi oldumu acaba kısslar
canım bi video izledim ilk defa mecbur kaldım yani ben yanlış bişimi yapıorum diye evet yanlış bişi yapıyorum bacaklarımı çooookkk açman lazım onu anladım bide kas gevşetici içicem biraz heyecan yapıyorum aslında bu akşam deneme yapıcam allahım inşallah biter artık :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?