- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.121
pe...denemesinden önce eşine egzersiz yaptır çok faydası olucak sen gözlerini kapa eşin git gel yaptırsın hakimiyeti onun elinde olduğunu beynine yansıt.birde bacaklarını tut karnına çek yanlara aç eşin dizlerinin üstünde pe...eliyle tutsun sen ıkınırken yavaşca ittirsin
bellı bı yerden sonra gıtmıyor bebe yagıda sürdük onun oncesınde egsersısde yaptım ama o kafa kısmından gecmıor cıldırmak ıcten değil
eşime karsı cok mahcubum bı kerecık olsa rahatlıycm bı nebzesu emlayı denıycm ıns işe yarar tek umudum artık
bebe yağı sanırım mantar yapıomuş canım jel kullanırsan daha iyi olur .. egzersizleri biraz daha yap istersen takıldığın yerde bekle bak denemelerde de direk girmesi için uğraşma bekle bi müddet kafanı başka yerlere vermeye çalış derin nefes al verirken ıkınarak ittir ıkınınca vaji açılıyor .. yavaş yavaş olacaktır Allahın izni ile..
bir büyük aparatı denemeden öncede mesela öncesini bi müddet yapıp diğerine geçersen daha kolay oluyor..
bu sefer bırakmıycam bıtıck ıns hangı jelı kullanmalıyım isim verirmisiniz kızlar
sağol tatlım artık kısmet yani elimden geleni yapıcam olmadı yarın yine olmadı daha sonraki gün elbet olucak yani acaba ağrı kesici içsemmi öncesinde ???
inşallah canım.. ben ultrason jeli kullandım zararsız ve uygun . ama femolub var oda çok güzel bide gleit gelen die bi jel vardı
ilgine tsk ederım cnm alıcam
[/B]bebiş büyük ihtimalll kızmışşşşşşşşş
en net 5 aylıkken belli oluoo....baktı baktı ben pipi göremiorum herhalde büyük ihtimal kız dediiii %80 kız gibi amaa bazı bebeklerin bu ayda pipisi küçük oluoo 5 aylıkken tam belli ediolar dediii...yani kesin sonuc 1 ay sonraa dedieşimin yanındaa pipi pipi deyip duruooo pipi arıooo ekrandaaaa ayy nasıl görüolar yaa hadi kolunu bacağını gövdesinii felan görünüoda bacak arası nasıl görünüoo yaaa enteresan keşke kadın doğum olsaymışım haaaaa ne güsel hergün bi bebişin dünyaya getirilmesine şahit olurdummm
hakkımızdaaa hayırlısıııı ....Rabbim burdaki arkadaşlarımızııdaa en tezzzamanda kurtarıpppp onlarada nasip eder inşşallallahhh....
bu kitap 600 kusur sayfaydı bana gelen 340 sayf alla alla
hakkımızdaaa hayırlısıııı ....Rabbim burdaki arkadaşlarımızııdaa en tezzzamanda kurtarıpppp onlarada nasip eder inşşallallahhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?