Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol tatlım artık kısmet yani elimden geleni yapıcam olmadı yarın yine olmadı daha sonraki gün elbet olucak yani acaba ağrı kesici içsemmi öncesinde ???

bellı bı yerden sonra gıtmıyor bebe yagıda sürdük onun oncesınde egsersısde yaptım ama o kafa kısmından gecmıor cıldırmak ıcten değil

bebe yağı sanırım mantar yapıomuş canım jel kullanırsan daha iyi olur .. egzersizleri biraz daha yap istersen takıldığın yerde bekle bak denemelerde de direk girmesi için uğraşma bekle bi müddet kafanı başka yerlere vermeye çalış derin nefes al verirken ıkınarak ittir ıkınınca vaji açılıyor .. yavaş yavaş olacaktır Allahın izni ile..

bir büyük aparatı denemeden öncede mesela öncesini bi müddet yapıp diğerine geçersen daha kolay oluyor..

eşime karsı cok mahcubum bı kerecık olsa rahatlıycm bı nebze su emlayı denıycm ıns işe yarar tek umudum artık

tek umudum diye düşünme üstüne üstüne git elbet olucak emla bi arkadaşım yanık gibi yaptı demişti ama o ağda yaptırmak için kullandı uyuşması için yakmış biraz vaji için ben hiç denemedim jel alsan su bazlı olanlardan hem zararsız onlar

bu sefer bırakmıycam bıtıck ıns hangı jelı kullanmalıyım isim verirmisiniz kızlar

sağol tatlım artık kısmet yani elimden geleni yapıcam olmadı yarın yine olmadı daha sonraki gün elbet olucak yani acaba ağrı kesici içsemmi öncesinde ???

canım bak şimdiden onu içim bunu yapım deme sen o anı yaşamaya odaklan inan ne acı ne ağrı eğer hazır hissediyorsan hiç bir şey anlamıyorsun dediğim gibi deneme öncesi egzersiz eşinle beraber bacaklarını aç koçişine bırak kendini onda seni izlesin ıkınırken yavaş yavaş ittirsin tıkandığın yerde çekmeyin bekle gevşe tekrar nefes ve ıkınma inan çok rahat olacaktır.hadi kolay gelsin güzel haberlerini bekliyoruz

en net 5 aylıkken belli oluoo....baktı baktı ben pipi göremiorum herhalde büyük ihtimal kız dediiii %80 kız gibi amaa bazı bebeklerin bu ayda pipisi küçük oluoo 5 aylıkken tam belli ediolar dediii...yani kesin sonuc 1 ay sonraa dedi eşimin yanındaa pipi pipi deyip duruooo pipi arıooo ekrandaaaaayy nasıl görüolar yaa hadi kolunu bacağını gövdesinii felan görünüoda bacak arası nasıl görünüoo yaaa enteresan keşke kadın doğum olsaymışım haaaaa ne güsel hergün bi bebişin dünyaya getirilmesine şahit olurdummm

hmm doğrudur canım daha var benimkine o zaman valla bende bilmiyom nasıl görüyorlar

hakkımızdaaa hayırlısıııı ....Rabbim burdaki arkadaşlarımızııdaa en tezzzamanda kurtarıpppp onlarada nasip eder inşşallallahhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…