Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kıslar bişi sorcam bir defa p.. tamamını alınca vajilik bitiyormu :103:
mrb. canım bitiyor allahın izniyle merak etme bende ilk aldığımda sonraki denemem başarısızdı olmamış demekki dedim ama daha sonra çok kolay bir şekilde oldu ve en son denemem elhamd. dahada kolay oldu anlamıyorum bile artık seninde tamamı ve sonrası gelir inş. olumlu düşün SÜREKLİ

selam kızlar epeydır yoktum yazılı ıslerıyle ugrastım malum sene sonu. bu arada ben soktayım kızlar ben hamıleyımmmmmmmmmm bu ay beklemıyordum dusuk olmustu bılıyorsunuz cok sasırdık hcg pazar gunu 145 cıktı bugun 259 olmus dr benı sabah cok korkuttu dıs gebelık falan dıye ultrasonla baktılar cok sukur dıs gebelık degıl bakalım hayırlısı hala saf saf bakıyorum etrafıma 2. mucızem ınsallah benı bırakmaz...

canım çok sevindimhayırlı olsun rabbim size bağışlasın dikkat et kendine olurmu

maşallah canım çok sevindim inş hayırlı sağlıklı bir şekilde çocoğunu doğurmak nasip olur , darısı bizim başımıza inş.

tebrikler canımm... allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin..

heheh aynı bende oldugu gibi olmuş kızz pipi göremedim %90 kız didi :))) hayırlısı olsun bakalımmmmmmmmmmmm sağlıkla gelsin pıtırcıklarımızzzzzzzzzzzz

geçmiş olsun canım allah acil şifa versinbende iyiyim çok şükür ama dün geceden beri kasıklarımda kramplar oluyor ama kanama falan yok neden olur ki

sağol tatlım..
bilmiyorum ki neden olur, bende hafif oluyo agrı gibi ama arada oda normal diyolar.. çok şiddetliyse ihmal etme doktoruna bi sor.. cokta takma insanın morali bozuluyor.. bende bebişim oynamıyo diye dünden beri kendimi yedim.. bugün saglık ocagında kalp atışlarını dinleyince rahatladım.. megerse ben hastayım halsizim o yuzden hissetmezmişim :)
uzan sende dinlen, cok yorma kendini..

şimdi cıkmam lazım canım az dinleniyim uzanıyım.. görüşürüz yarın falan

çok değilde dün gece girdi yatarken uyandım uykudan şimdi ara ara oluyor.bende de dedim yüz üstü yattım galiba sıkıştım bazen fark etmeden yatıyorumtamam canım çık dinlen görşürz

midyemmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim Allaha çok şükür Rabbim yüzünü güldürdüüü elhamdülilllahhhhh ayyyy çok sevindimmm yupppiiiiiii ohhh ohhhhh okullarda kapandııı tam zamanınaa denk geldiii 3 ay yat evde dinlenn 3 ay çok dikkatt ettttt kendineeee ........ Rabbiimmm kucağına almayıııı nasip etsin inşallahhhhh

kıslarrrr burasıı iyice gebeler topiğine döndüüüüü...kızmıorsunuz bizee değilmiiiii kızarsanızdaa alınmayızzzzz söleyebilirsinizzz temem.......yaa kimse gelip egserszden bahsetmeyince bizde çene çalıozz böle işteee eskiden burası böle değildiii fulll egsersiz yapan doluyduuu...neyse kıslarrr kızarsanıızzz konusmayızzz tememm....

Canım benim yaaa....çok mutlu oldum,ne güzel bir hamiş haberi daha aldık...Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve hayırlısıyla bebişini kucağına almanı nasip etsin,inşallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…