- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.141
mrb. canım bitiyor allahın izniyle merak etme bende ilk aldığımda sonraki denemem başarısızdı olmamış demekki dedim ama daha sonra çok kolay bir şekilde oldu ve en son denemem elhamd. dahada kolay oldu anlamıyorum bile artık seninde tamamı ve sonrası gelir inş. olumlu düşün SÜREKLİkıslar bişi sorcam bir defa p.. tamamını alınca vajilik bitiyormu :103:
selam kızlar epeydır yoktum yazılı ıslerıyle ugrastım malum sene sonu. bu arada ben soktayım kızlar ben hamıleyımmmmmmmmmm bu ay beklemıyordum dusuk olmustu bılıyorsunuz cok sasırdık hcg pazar gunu 145 cıktı bugun 259 olmus dr benı sabah cok korkuttu dıs gebelık falan dıye ultrasonla baktılar cok sukur dıs gebelık degıl bakalım hayırlısı hala saf saf bakıyorum etrafıma 2. mucızem ınsallah benı bırakmaz...
maşallah canım çok sevindim inş hayırlı sağlıklı bir şekilde çocoğunu doğurmak nasip olur , darısı bizim başımıza inş.selam kızlar epeydır yoktum yazılı ıslerıyle ugrastım malum sene sonu. Bu arada ben soktayım kızlar ben hamıleyımmmmmmmmmm bu ay beklemıyordum dusuk olmustu bılıyorsunuz cok sasırdık hcg pazar gunu 145 cıktı bugun 259 olmus dr benı sabah cok korkuttu dıs gebelık falan dıye ultrasonla baktılar cok sukur dıs gebelık degıl bakalım hayırlısı hala saf saf bakıyorum etrafıma 2. Mucızem ınsallah benı bırakmaz...
canım çok sevindimhayırlı olsun rabbim size bağışlasın dikkat et kendine olurmu
maşallah canım çok sevindim inş hayırlı sağlıklı bir şekilde çocoğunu doğurmak nasip olur , darısı bizim başımıza inş.
selam kızlar epeydır yoktum yazılı ıslerıyle ugrastım malum sene sonu. bu arada ben soktayım kızlar ben hamıleyımmmmmmmmmm bu ay beklemıyordum dusuk olmustu bılıyorsunuz cok sasırdık hcg pazar gunu 145 cıktı bugun 259 olmus dr benı sabah cok korkuttu dıs gebelık falan dıye ultrasonla baktılar cok sukur dıs gebelık degıl bakalım hayırlısı hala saf saf bakıyorum etrafıma 2. mucızem ınsallah benı bırakmaz...
evet canım dusuk olabılır dıye dr rapor verdı cogu zaman yatıyorum arada kalkıyorum esım kızıyor yat dıye yazık evın ıcınde nasıl dolanıp ıs yapıyor
tebrikler canımm... allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin..
en net 5 aylıkken belli oluoo....baktı baktı ben pipi göremiorum herhalde büyük ihtimal kız dediiii %80 kız gibi amaa bazı bebeklerin bu ayda pipisi küçük oluoo 5 aylıkken tam belli ediolar dediii...yani kesin sonuc 1 ay sonraa dedieşimin yanındaa pipi pipi deyip duruooo pipi arıooo ekrandaaaa ayy nasıl görüolar yaa hadi kolunu bacağını gövdesinii felan görünüoda bacak arası nasıl görünüoo yaaa enteresan keşke kadın doğum olsaymışım haaaaa ne güsel hergün bi bebişin dünyaya getirilmesine şahit olurdummm
şekerim hoş geldinnasılsın
hoşbuldum canım.. iyiyim biraz bogaz agrım var işte.. sen naslsın bakiim
geçmiş olsun canım allah acil şifa versinbende iyiyim çok şükür ama dün geceden beri kasıklarımda kramplar oluyor ama kanama falan yok neden olur ki
sağol tatlım..
bilmiyorum ki neden olur, bende hafif oluyo agrı gibi ama arada oda normal diyolar.. çok şiddetliyse ihmal etme doktoruna bi sor.. cokta takma insanın morali bozuluyor.. bende bebişim oynamıyo diye dünden beri kendimi yedim.. bugün saglık ocagında kalp atışlarını dinleyince rahatladım.. megerse ben hastayım halsizim o yuzden hissetmezmişim :)
uzan sende dinlen, cok yorma kendini..
şimdi cıkmam lazım canım az dinleniyim uzanıyım.. görüşürüz yarın falan
heheh aynı bende oldugu gibi olmuş kızzpipi göremedim %90 kız didi :))) hayırlısı olsun bakalımmmmmmmmmmmm sağlıkla gelsin pıtırcıklarımızzzzzzzzzzzz
bu kitap 600 kusur sayfaydı bana gelen 340 sayf alla alla
canım kitabın adı ne bizle alakalımı acaba yani vajiliklemi alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?