Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah razı olsun bıdıkcan, benim aynayla baktığımda tamamen kapalı duruyor, hiçbir açıklık yok gibi. Tamam birkaç gün sadece bakıp açılıyor mu diye gözleyeyim. Benim annemle ablam da vajinusmus hastası. Eğer ben iyileşirsem onlar da iyileşmek için adım atarlar inşaAllah. Aslında annem sağolsun kızlığım boyunca kendi rahatsızlığını anlatıp durdu, korkunç şeyler yaşamış ama keşke ablamla beni düşünseydi. Anlattı da anlattı sonunda bu durumdayım işte, oraya iki parmak, mum ve en sonunda da p...s girebileceğine inanamıyorum. Bu arada benim 4.5 aylık bir kızım da var. Ama eşimle ilişkiye giremedik ve giremiyoruz 15 ay oldu evleneli. Çok üzülüyorum.

çok sevindim midyecim ,inşallah bir sorun olmaz,Allah tamamına erdirsin

canım o kadar çooook açmana gerek yok,ben normal bir açıklıkta yapabiliyorum

Allah razı olsun yaren46, inşaAllah ıkınmayı deneyeceğim, kulak çöpü asla girmedi, fena oldum girmedi.

hepsi burada dan aldım bana 340 falan sayfalık geldi inanamıyorum yaaa olamaz yani

Keşke d&r dan alsaydın..Ben oradan almıştım,satış danışmanına sorarken utanmıştım ama kitabı alıp direkt kasaya götürdü...oradada görünmesin diye sardırdım..Bir sorun olmadı yani,sana niye 340 sayfalık gelmiş anlayamadım..:44:

iyidir canım evet herşey yolunda bi aksilik yok. iyi ol canım az kaldı bak,ameliyat olup kurtulacaksın,kendini bebiş çalışmalarına vereceksin

ay canim bakalim hersey nasip kismet, nasil biz burdaki arkadaslar,aylarca senelerce, su vajiyi cekip, degisik zamanlarda yendik, hala ceken arkadaslar var.ama herkesin unutmamasi gereken 1sey var.herseyin 1.vakti zamani var, vakit zaman gelince,hasta sifa bulur, dertli deva bulur, cocugu olmayanin cocugu olur. bu dünya imtihan dünyasi deneniyoruz, herseyin basi sabir,tevekkül,ama sifani ariyacaksin devani ariyacaksin. 1.de deriz.ya bunlarin yasanmasi gerekiyormus, cünkü yasanan herseyde 1.hayir 1.de ser vardir,biz bilemeyiz ve tabi bazi seyler bizim elimizde deyildir. rabbim tüm mümin kardeslerle bizimde yardimcimiz olsun. bize rahmet etsin.

Allah razı olsun yaren46, inşaAllah ıkınmayı deneyeceğim, kulak çöpü asla girmedi, fena oldum girmedi.

Canım girer hiç merak etme hatta kulak çöpü en kolayı ama onu girişte biraz beklet rahat rahat nefes al ve ıkın yavaş yavaş girdirmeye çalış sen rahatlayınca o kendiliğinden kayıp gidecektir.

bulutlar canm ordan bebeğın bası cıkıor dusunsene bı kucuk çöpmü girmiycek.derın bı nefes al ben bunu basarabılırım de vaji beni yenemıyceksın de :) sinir yap azmini yitirmee ve sonra yavasca itir popo yönüne.Olucak görüceksin ilk zamanlar bende senın gıbıydım korkma sakın o çöpü eline batır kanamayacagına gore elin orasınada zarar vermes bıde oyle dusun ıcın rahat olsun

[/B]bebiş büyük ihtimalll kızmışşşşşşşşş

aman yarabbim 2.özüm mü geliyo yanieyvah eyvahh

canım benim çoook sevindim mucize üstüne mucize rabbim ne kadar büyük dualarının karşılığını verdi.inşallah bebiş bu sefer sıkı sıkı tutunur annesine

eskiden geyik yapıyoduk arada şimdi de gebelik hakkında konuşuluyor.çok normal canım bunlar başaranlar başaramayanlardan genellikle fazla oluyor topikte.hem burdaki herkes geleceğin anne adayı.ben rahatsız olmuyorum şahsım adına aksine ne çok şey öğreniyoruz sizlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…