Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bızde sok olduk Rabbımın bıze lutfu baska ne denebılır kı bızım durumu bılıyorsun ne dıyeyım Allahım ol deyınce oluyor

ben bi kaç ay once bi operasyon geçirmiştim.. Biraz hırs yapmıştım ama çokda zorlama olmadı...kokrtum şimdi..

hıı o zaman geçirdiğin operasyonla ilgili olabilir belki de canım.eski mesajlarından baktım şimdi et aldırmışsın sanırım.onunla alakalı olabilir belki de ama endişelenme sen yine de.egsersizi bi daha yap bence yine aynı durum yaşanırsa doktoruna danışırsın belki de hiçbişey yoktur boş yere de üzülme canm ferah tut içini

inşallah.... Yol almışkende boyle olması sıkıcı bir durum....en kısa zamanda herşey yoluna girer inşallah... Bu durum insanı çok yoruyor...

cok sık gıremıyorum kızlar uzun sure oturunca kasıklarım agrıyor o nedenle cogunluk yatıyorum egzzersız yapanlara kolay gelsın. tebrık eden arkadaslar cok sagolun darısı ısteyen herkesın basına

kesin kızzmıdır acabaa...merak etmedim etmedim öle deyince şimdi etmeye başladımmmmmm

bilmeeemm bende cok merak ediyorum artık cicler biciler yapmak, almak istiyorrruuuuuuummmm

kızmazlar kızmazlar kızana kadar konusuruz heheheh

kızlarrr dün gece yine denedik eşimle pe.. ucu bile girmedi benimki ağzını sımsıkı kapattı birdaha açmadı ayyy sinir oldum şeyime iyiyce gıcık oldum yaaa ağladım 2 saat deliriytorum az kaldı valla

canımmm çok sevindimm tebrik ederimmm

Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Ben de bugün aynayla seyretme ile egzersizlere başlayacağım inşaAllah. Bebeğim de var, hiç te uyumuyor sağolsun, hep benimle kucağımda durmak istiyor, Rabbim kolaylık verir inş. Bir de yenen arkadaşlara sormak istiyorum, yendiğimizde -inşaAllah- hem ilişki tam anlamıyla sorunsuz oluyor hem de vajinal muayene de hiç acı hissedilmiyor değil mi? Ben çatı muayenesinde hayatımın en büyük acısını çektim, normal doğum istediğimden dolayı yine kendi irademle kaç kez bu acıyı tekrar yaşadım ama en sonunda sezaryan oldum.

Desteğin için sağ ol arkadaşım, yoksa sen yendin mi vajnsmusu?

Canım girer hiç merak etme hatta kulak çöpü en kolayı ama onu girişte biraz beklet rahat rahat nefes al ve ıkın yavaş yavaş girdirmeye çalış sen rahatlayınca o kendiliğinden kayıp gidecektir.
Ama ben ayna alıştırmasını yapmadan direkt kulak çöpünü sokmaya çalıştım ondan olmadı her halde.

bir akvaryuma birr büyük balık bir kaç tane küçük balık konulmuş her defasında büyük balığın küçük balıkları yediği tespit edilmiş sonra araya camdan engel konulmuş büyük balık 28 saat cam engeli aşmaya çalışmış sonra vazgeçmiş bir süre sonra cam engel ortadan kalkmış ve büyük balığın akvaryumunun yarısına gelip geri döndüğü tespit edilmiş buna psikolajide öğrenilmiş çaresizlik denir ilacı ise kendini tanıma yorumlama dürtüleri kontrol etme kendinle barışma kontrolü ele alma yani çaresiz değilsiniz çare SİZSİNİZ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…