- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.181
Kimse yok muuuuuuuuuuuuuuu
ben bi kaç ay once bi operasyon geçirmiştim.. Biraz hırs yapmıştım ama çokda zorlama olmadı...kokrtum şimdi..meraba canım.sanırım kırmızı gelmiş egsersiz sırasında acaba çok mu zorladın ya da gelgitleri mi çok seri yaptın ki?egsersiz yaparken gelen olmadı bildiğim kadarıyla
midyemmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim Allaha çok şükür Rabbim yüzünü güldürdüüü elhamdülilllahhhhh ayyyy çok sevindimmm yupppiiiiiiiohhh ohhhhh okullarda kapandııı tam zamanınaa denk geldiii 3 ay yat evde dinlenn 3 ay çok dikkatt ettttt kendineeee ........ Rabbiimmm kucağına almayıııı nasip etsin inşallahhhhh
ben bi kaç ay once bi operasyon geçirmiştim.. Biraz hırs yapmıştım ama çokda zorlama olmadı...kokrtum şimdi..
hıı o zaman geçirdiğin operasyonla ilgili olabilir belki de canım.eski mesajlarından baktım şimdi et aldırmışsın sanırım.onunla alakalı olabilir belki de ama endişelenme sen yine de.egsersizi bi daha yap bence yine aynı durum yaşanırsa doktoruna danışırsın belki de hiçbişey yoktur boş yere de üzülme canm ferah tut içini
kesin kızzmıdır acabaa...merak etmedim etmedim öle deyince şimdi etmeye başladımmmmmm
kıslarrrr burasıı iyice gebeler topiğine döndüüüüü...kızmıorsunuz bizee değilmiiiii kızarsanızdaa alınmayızzzzz söleyebilirsinizzz temem.......yaa kimse gelip egserszden bahsetmeyince bizde çene çalıozz böle işteee eskiden burası böle değildiii fulll egsersiz yapan doluyduuu...neyse kıslarrr kızarsanıızzz konusmayızzz tememm....
kızlarrr dün gece yine denedik eşimle pe.. ucu bile girmedi benimki ağzını sımsıkı kapattı birdaha açmadı ayyy sinir oldum şeyime iyiyce gıcık oldum yaaa ağladım 2 saat deliriytorum az kaldı valla
selam kızlar epeydır yoktum yazılı ıslerıyle ugrastım malum sene sonu. bu arada ben soktayım kızlar ben hamıleyımmmmmmmmmm bu ay beklemıyordum dusuk olmustu bılıyorsunuz cok sasırdık hcg pazar gunu 145 cıktı bugun 259 olmus dr benı sabah cok korkuttu dıs gebelık falan dıye ultrasonla baktılar cok sukur dıs gebelık degıl bakalım hayırlısı hala saf saf bakıyorum etrafıma 2. mucızem ınsallah benı bırakmaz...
bende akşam gene p... denemesi yapamadım annemler geldi offf offf ne sansızım ya artık yapıya yazı yazıcam EVDE YOKUZ die :84::84::84::84:
bende akşam gene p... denemesi yapamadım annemler geldi offf offf ne sansızım ya artık yapıya yazı yazıcam EVDE YOKUZ die :84::84::84::84:
Desteğin için sağ ol arkadaşım, yoksa sen yendin mi vajnsmusu?bulutlar canm ordan bebeğın bası cıkıor dusunsene bı kucuk çöpmü girmiycek.derın bı nefes al ben bunu basarabılırım de vaji beni yenemıyceksın de :) sinir yap azmini yitirmee ve sonra yavasca itir popo yönüne.Olucak görüceksin ilk zamanlar bende senın gıbıydım korkma sakın o çöpü eline batır kanamayacagına gore elin orasınada zarar vermes bıde oyle dusun ıcın rahat olsun
Ama ben ayna alıştırmasını yapmadan direkt kulak çöpünü sokmaya çalıştım ondan olmadı her halde.Canım girer hiç merak etme hatta kulak çöpü en kolayı ama onu girişte biraz beklet rahat rahat nefes al ve ıkın yavaş yavaş girdirmeye çalış sen rahatlayınca o kendiliğinden kayıp gidecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?