- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.201
Ama ben ayna alıştırmasını yapmadan direkt kulak çöpünü sokmaya çalıştım ondan olmadı her halde.
Ben de bugün aynayla seyretme ile egzersizlere başlayacağım inşaAllah. Bebeğim de var, hiç te uyumuyor sağolsun, hep benimle kucağımda durmak istiyor, Rabbim kolaylık verir inş. Bir de yenen arkadaşlara sormak istiyorum, yendiğimizde -inşaAllah- hem ilişki tam anlamıyla sorunsuz oluyor hem de vajinal muayene de hiç acı hissedilmiyor değil mi? Ben çatı muayenesinde hayatımın en büyük acısını çektim, normal doğum istediğimden dolayı yine kendi irademle kaç kez bu acıyı tekrar yaşadım ama en sonunda sezaryan oldum.
Ay maşaAllah, ne kadar zamanda yendin, burada egzersizlerle mi yoksa doktor veya psikologla mı yendin?merhaba arkadaşım ben yendim çok şükür biraz sabırlı olmak gerkiyor öncelikle
be basitvakayım çok sevindirik oldum p...s boyutunda aparat alan basit vakaymışve hemen başarıyomuş doktora mıgitsem offff paracıklarım yaaa
Sen p s bıyutundaki aparattamısın ? bende kaç gündür aynı şeyle uğraşıyorum bir türlü girmiyor ya(
Desteğin için sağ ol arkadaşım, yoksa sen yendin mi vajnsmusu?
evettt p...ss girmiyo onun kadar kocaman şey giriyo basit vakayız arkadaşım
kızlaryardım edin bayadır nete giremiyorum problem vardı biz 29mayısda ilk penis denememi yaptım ve oldu ağrı acı hiç hissetmedim ama hepsini almadım az bişey dışarda kalmıştı inanamadım hatta eşim gitgel yaptı tedirginoldum okadar hatta zevki bile hissettim tamam dedim başardım aradan bi kaç saat gecti yeniden denedik olmadı hiç girmedi hatat parmağımıla denedim onun bile içime alamdım ne oldu anlamadım ertesi gün yine denedik yok olmuyor regli oldum bugun yeniden deneyecem benim gibi olan varmı aranızda niye olmuyor anlamdımofffffffffffffffffffffffffff
kızlaryardım edin bayadır nete giremiyorum problem vardı biz 29mayısda ilk penis denememi yaptım ve oldu ağrı acı hiç hissetmedim ama hepsini almadım az bişey dışarda kalmıştı inanamadım hatta eşim gitgel yaptı tedirginoldum okadar hatta zevki bile hissettim tamam dedim başardım aradan bi kaç saat gecti yeniden denedik olmadı hiç girmedi hatat parmağımıla denedim onun bile içime alamdım ne oldu anlamadım ertesi gün yine denedik yok olmuyor regli oldum bugun yeniden deneyecem benim gibi olan varmı aranızda niye olmuyor anlamdımofffffffffffffffffffffffffff
kendini kasıp kasmadıgını kontrol et.. o an nasıl oldugunu düşün.. bi kere olduysa olur.. benim öyle olmadı ama ilkinde kolay olup bikaç kez zorlandıgım olmuştu.. zamanla düzelir canım
sevcihan sendemi vajiyi yenenlerdensin
Ne mutlu sana cnm ıns bızlerde o günü görürüzkullandığın her hangı bı krem ilaç oldumu artık umudumu yitirmek üzereyim cunkii
mrb kızlar üÇ gün aradan sonra egzersizlere başladım ama ara verince biraz heycan yaptım yüzük ve orta parmağa devam ettim inş en kısa zamanda aşıcazz
canım rahat ol panikleme hemen bende de aynısı oldu sonraki gün denemem malesef başarısızdı hiç olmadı ama regl oldum sonrasında ilk denemem başarılıydı ve hiç zorlanmadım kendiliğinden oldu devamı gelir allahın izniyle olmuş bitmiş düşün allahın izniylekızlaryardım edin bayadır nete giremiyorum problem vardı biz 29mayısda ilk penis denememi yaptım ve oldu ağrı acı hiç hissetmedim ama hepsini almadım az bişey dışarda kalmıştı inanamadım hatta eşim gitgel yaptı tedirginoldum okadar hatta zevki bile hissettim tamam dedim başardım aradan bi kaç saat gecti yeniden denedik olmadı hiç girmedi hatat parmağımıla denedim onun bile içime alamdım ne oldu anlamadım ertesi gün yine denedik yok olmuyor regli oldum bugun yeniden deneyecem benim gibi olan varmı aranızda niye olmuyor anlamdımofffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?