Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ama ben ayna alıştırmasını yapmadan direkt kulak çöpünü sokmaya çalıştım ondan olmadı her halde.

hayır hiç alakası yok sen çiğnemden yutmaya çalışıyorsun yani önce internetten bak nasıl olduğunu iç kısmını incele kulak çöpü oraya girmesse bebeknasıl çıkıyor yani kayganlaştırıbolsür hem kulak çöpü çok küçük serçe parmağınla dene orayıhisset yenibişe öğrendim ağız yapımızla aynıymış yani yemek borularıyla yutarken acı oluyor mu olamaz çünkü oişyaratılmış va...nada p...sialmak ve doğurmak için yaratılmış gözlerimiz görerken acımaz çünkü görevi görmek

merhaba arkadaşım ben yendim çok şükür biraz sabırlı olmak gerkiyor öncelikle

kızlaryardım edin bayadır nete giremiyorum problem vardı biz 29mayısda ilk penis denememi yaptım ve oldu ağrı acı hiç hissetmedim ama hepsini almadım az bişey dışarda kalmıştı inanamadım hatta eşim gitgel yaptı tedirginoldum okadar hatta zevki bile hissettim tamam dedim başardım aradan bi kaç saat gecti yeniden denedik olmadı hiç girmedi hatat parmağımıla denedim onun bile içime alamdım ne oldu anlamadım ertesi gün yine denedik yok olmuyor regli oldum bugun yeniden deneyecem benim gibi olan varmı aranızda niye olmuyor anlamdımofffffffffffffffffffffffffff

bı kere olmusya en azından inancını kaybetme sakın

kendini kasıp kasmadıgını kontrol et.. o an nasıl oldugunu düşün.. bi kere olduysa olur.. benim öyle olmadı ama ilkinde kolay olup bikaç kez zorlandıgım olmuştu.. zamanla düzelir canım

mrb kızlar üÇ gün aradan sonra egzersizlere başladım ama ara verince biraz heycan yaptım yüzük ve orta parmağa devam ettim inş en kısa zamanda aşıcazz

canım rahat ol panikleme hemen bende de aynısı oldu sonraki gün denemem malesef başarısızdı hiç olmadı ama regl oldum sonrasında ilk denemem başarılıydı ve hiç zorlanmadım kendiliğinden oldu devamı gelir allahın izniyle olmuş bitmiş düşün allahın izniyle

hanımlarrrrr ben geldim çok yoğunluktan pek topiğe fırsat bulamıyorum bu gün egersizimi yaptım p..s boyutunda mumu aldım şimdi sıra hanği egsersizdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…