Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu kitap 600 kusur sayfaydı bana gelen 340 sayf alla alla

canım cem keçenin iki kitabı var. bende almak istiyorum araştırırken farkettim aradaki fark ne bilmiyorum ama biri 350 küsür sayfa yayın yılı 2010 diğeri 650 küsür sayfalıkyayın yılı 2007 isimleride hemen hemen aynı
işyerinde istiycem ama çekiniyorum bende offff offff:97::97::97:

vajideki Pc kaslarımızı calıstırmak ıcın çok su içiom kıslar sonra wc yaparken tutup bırakıom kaslar calısıomus Allahım ne gunlere kaldık

çok doğru bi yöntem doktorumun bana verdiği ilk egzersizdir tutup bırakmak.. parmak ya da p..s de nasıl kendini kasıp gevsettigini anlamak cok kolay oluyo.. devam etttt

niye kimse yok bugün.. cok sıkıcı dokunsalar ağlıyorumm kızlaaarr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım şükret üzülme bişeylere ki bebişte üzülmesin of söylüyorum ama benim gibi evhamlı kendi inanmıyorki
ayburaya da artık biz hamişler daha mı çok takılıyoruz kızlar ben pzt doktora çıktım ultrasonda bebiş yine gözükmedi su içemeyen ben 1lt su içtim tekrar girdim yine gözükmedi doktorum da ultrasanu çıkan uzman da şansıma çok iyilerdi ama çıkmadıkça bende dış gebelik korkusu arttı doktor şimdiye gözükmesi lazım diye renkli ultrasona yolladı 1buçuk litre su ve sıkışık idrarla orda çekildi yine gözükmedi yarında tekrar kan testi istedi ya kuzum da anası ve babası gibi tembel olacak yada ...neyse rabbim hayırlısını bilir of dua edicin dicem ama bu bebiş okadar çok kişinin duasıyla olduki artık kötü düşünmekten korkuyorum yarın inşallah hayırlı bi haberle gelirim ay kocam da tatili bitirip iş başı yapacak kısmet işte

Son düzenleme:

canım dış gebelik ultrasonda beliriyormu ve hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına canım artık tatilede giriyorsun hep dinlen benim doktorum da dinlen ve karıkoca olmayın demişti ki sen hepten biyerlere bile uzanma bianda hareketlerin kısıtlanması çok zor ama azıcık katlan bakalım fasulyecik için

canım inşallah atlatırsın ve annenle ablanada ilaç olursun bak kısmet siz olmuşsunuz ve bebişin de olmuş annende hatalı ama napsın anlatamamış sizi yakın bulmuş boşalmış sizinde yaşayacağınızı düşünememiştir ve nekadar üzgündür şimdi inşallah hep beraber yenersiniz

offf offf 15 gündür egzersiz yapmıyorum adetimde bugün bitti ama başlamaya korkuyorum sanki hiçbi
şey sokamayacakmışım gibi geliyor bütün günde canım çıktı ayaklarım kopuyo ağrıdanbacaklarımı açacak halimde yok nasıl egzersiz yapacaksam artık bıktım artık herşeyden yaaa:84::84::84::84::84:

Allah razı olsun yaren46, inşaAllah ıkınmayı deneyeceğim, kulak çöpü asla girmedi, fena oldum girmedi.

canım pes etme hapimiz aynıydık onları içine alıncada baş dönmesi titremeler yaşarsan sakın acele etme çıkarmadan azcık dinlen geçiyor beyin kabul etmeyip netepki verecegini şaşırıyor ama kulak çubugunu film strechle sar ve ultrason jeli kullan
buarada ben jelimi renkli ultrason çekilen yerde gördüm amanın tanıdık görmüş gibi oldum

canım bizde iki denemede rahat girmişti son denemde ise benim ki yine eskisi gibi tamamen kapandı ilk denemelerde başta ben çalışmış sonra eş parmağı sonra p... denemiştik sonuncuda oynaşıp denemiştik yine hiç açılmamıştı hayret etmiştik tam eşim izin alıp halay çekmek isterken bebiş haberi aldık canım bazen olur rahatla ve denemeler yapıp p...denemesini geç direk deneme

kız kütahyalımısın sen bende 41 imde ordan çabuk kalk bakayım bu tembel ablana benzeme hemen çalış ve yen ben 3buçuk yıllık evlilik sonucu çalışmayıp erteliyordum sana şimdi kızayım hemen kalk çalış yen ben tekrar çalışmaya başlayınca sende bana yenmiş deneyimli olarak kızarsın :) canımya seni yendi hatırlıyodum nerden .çıktı şimdi bu bişey girmiyor

Merhaba
Forumda yeniyim. Cuma günü de ilk kez doktora gideceğim. İçinizde doktora giden var mı? Jinekolog mu yoksa psikiyatriste mi gidiyorsunuz?

canım ben doktora çıkmadım ama genelde psikiyatriste gidiliyor diye duymuştum ama bi anormal durum mu var diye jinekolog kadın doğumada çıkmak istersen çık oyönlendirsin isterse gerçi arkadaşlar genelde sabah olur ve sana cevap verirler ve jinekologda genelde alttan bakmayıp ultrasonla enazından incelerse rahimde herhangi bisoun varmı diye bakar bende çıkmaktan çok korkuyodum ama alttan bakmayıp rahim boyutları kist veya kum taş varmı yaşa göre ölçüleri nasıl hepsine bakılıyor oda gerekli bilgi ilerde bebiş düşünüyorsan

alttaki fıstıklar bende yaşlandım gibi tek tek isim yazıp sormadan sorununuz varsa paylaşın bende başlarda yazamayıp yapamıyordumda burda çok güzel gaza geliniyor hayırlısıyla hepiniz yenersiniz inşallah
ve Allah rahatlık versin hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…