- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.221
hanımlarrrrr ben geldim çok yoğunluktan pek topiğe fırsat bulamıyorum bu gün egersizimi yaptım p..s boyutunda mumu aldım şimdi sıra hanği egsersizdeeee
hanımlarrrrr ben geldim çok yoğunluktan pek topiğe fırsat bulamıyorum bu gün egersizimi yaptım p..s boyutunda mumu aldım şimdi sıra hanği egsersizdeeee
Ne mutlu sana cnm ıns bızlerde o günü görürüzkullandığın her hangı bı krem ilaç oldumu artık umudumu yitirmek üzereyim cunkii
bu kitap 600 kusur sayfaydı bana gelen 340 sayf alla alla
vajideki Pc kaslarımızı calıstırmak ıcın çok su içiom kıslar sonra wc yaparken tutup bırakıom kaslar calısıomus Allahım ne gunlere kaldık
niye kimse yok bugün.. cok sıkıcıdokunsalar ağlıyorumm kızlaaarr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
selam kızlar epeydır yoktum yazılı ıslerıyle ugrastım malum sene sonu. bu arada ben soktayım kızlar ben hamıleyımmmmmmmmmm bu ay beklemıyordum dusuk olmustu bılıyorsunuz cok sasırdık hcg pazar gunu 145 cıktı bugun 259 olmus dr benı sabah cok korkuttu dıs gebelık falan dıye ultrasonla baktılar cok sukur dıs gebelık degıl bakalım hayırlısı hala saf saf bakıyorum etrafıma 2. mucızem ınsallah benı bırakmaz...
Allah razı olsun bıdıkcan, benim aynayla baktığımda tamamen kapalı duruyor, hiçbir açıklık yok gibi. Tamam birkaç gün sadece bakıp açılıyor mu diye gözleyeyim. Benim annemle ablam da vajinusmus hastası. Eğer ben iyileşirsem onlar da iyileşmek için adım atarlar inşaAllah. Aslında annem sağolsun kızlığım boyunca kendi rahatsızlığını anlatıp durdu, korkunç şeyler yaşamış ama keşke ablamla beni düşünseydi. Anlattı da anlattı sonunda bu durumdayım işte, oraya iki parmak, mum ve en sonunda da p...s girebileceğine inanamıyorum. Bu arada benim 4.5 aylık bir kızım da var. Ama eşimle ilişkiye giremedik ve giremiyoruz 15 ay oldu evleneli. Çok üzülüyorum.
Allah razı olsun yaren46, inşaAllah ıkınmayı deneyeceğim, kulak çöpü asla girmedi, fena oldum girmedi.
kızlaryardım edin bayadır nete giremiyorum problem vardı biz 29mayısda ilk penis denememi yaptım ve oldu ağrı acı hiç hissetmedim ama hepsini almadım az bişey dışarda kalmıştı inanamadım hatta eşim gitgel yaptı tedirginoldum okadar hatta zevki bile hissettim tamam dedim başardım aradan bi kaç saat gecti yeniden denedik olmadı hiç girmedi hatat parmağımıla denedim onun bile içime alamdım ne oldu anlamadım ertesi gün yine denedik yok olmuyor regli oldum bugun yeniden deneyecem benim gibi olan varmı aranızda niye olmuyor anlamdımofffffffffffffffffffffffffff
offf offf 15 gündür egzersiz yapmıyorum adetimde bugün bitti ama başlamaya korkuyorum sanki hiçbi
şey sokamayacakmışım gibi geliyorbütün günde canım çıktı ayaklarım kopuyo ağrıdan bacaklarımı açacak halimde yok nasıl egzersiz yapacaksam artık bıktım artık herşeyden yaaa:84::84::84::84::84:
Merhaba
Forumda yeniyim. Cuma günü de ilk kez doktora gideceğim. İçinizde doktora giden var mı? Jinekolog mu yoksa psikiyatriste mi gidiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?