Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

büyük konuşmuşummmm:)) her sabah 8 de geliyorum ama bugün netin azizliğine uğradım dünde hastaneye gittim açılışı yapamadım yine... neyse diğer günlere inşaallah günaydın arkadaşlar

kötü düşünmemeye çalış canım biliyorum kolay degil bende yasadım aynısını.. sonra bana vajinal ultrson yaptılar öyle göründü minigim.. umarım herşey yolundadır iyi haberlerini bekliyoruz..

açılışşş benden geneee günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın şekerim.. nasılsıınnn..

mukixxx vajınusmusla ilgili bilgi almak istemişsin konua açmaışsınnnn ...sendemii bu sorunu yaşıorsunn.....eminde değilsin galiba geçmişi okumadannnnn derdini yazarmısınnn yanlış yönlenebilirsinnn

merhaba ben 1 senelik evliyim ve birleşme gerceklestiremedik kocam sagolsun hem yardım etti bana ama bişi farkettik vajinamus girişteki kasları kasarmıs normalde ama bendeki kasılmadan ziyade belli bir ilerlemeden sonra sanki duvar varmıs hissine kapılıyoruz bitiyor sanki sonu orası gibi korkmaya basladım doktorada gitmedim daha önce bgün için randevu aldım umarım kötü bişi yoktur...

kalın zar veya kist gibi bişi olabilirmi böyle bişi duydunuzmu yada yasayan varmı?

imdat yaaa :2: :2: :2:

canım bak vajinismus hastaları genelde orada duvar olduğunu ve ilerleyemediğini söylerler vajinismus olabilirsin bir çok çesişidi var ama önce doktora gitmen en güzeli doktor teşhisini koysun onda görte yardımcı oluruz

o duvar dediğinn yeree bizz hepimiz bi tosladıkkkk duvar dediğin yer kendini kasmandan oluyor duvar dediğin yere geldiğinde biraz bekleyimmm derin derdin nefes alıppp verip ıkınırsan duvar deiğin yerr kendiliğinden açılır....

hee götürsünde çalışanların mamalarını yee onlara kalmasınnn

yerim napimm hehehh kız sen dün nerelerdeydin bakıyım bende bi bunalım bi bunalım dün.. akşam agla zırla uff ya bi tuhaf oldum iyice valla..

o duvara toslarmış gibi olmak zaten senin kasman yüzünden oluyodur.. kistle ya da zarla alakası yoktu bana göre.. farkında olmadan ya da olarak kendini kasarsan taş gibi kesilirsin zaten..

vajınusmus oluptaa hiç doktora gitmeyen arkadaşlaroımızz var yaww..ben evliliğimin 1 haftasında kadın doğuma giittim sorunn varmı dieee hatta tatmin olmadım 3 tane daha doktora gtiimmmm mekixx ilk bi git doktoraa sorun yokturr amaa genede bi görün için rahat etsinnnn

bak bunu hiç denemedim derin nefes alıp veriyordum ama cok işe yaradıgını söyleyemem derin nefes alıp ıkınmak kesinlikle denicem ama bugün randevu aldım doktorda 2de orda olucam yinede gideyimmi :))

teşekkürler kuzum......

valllaa bende bilseydim şuu derin nefes alıp ıkınmayıı ilk geceden kurtulmustum bu sıkıntıdaannn ıkınmakkk vajınayı açıoooo...şöle düşün nasıl normal doğumda kadınlarııı ıkındırıolar neden rahim açsın bebek gelsin diee....bizde ıkınıozzz rahimi açıozzz p...si alıozzz.....ahhh ahhh ben su ıkınmayııı ilk gecen bi bilseydimmmmm o gece bitmişti bu işşş.....doktora git canımcım gene, bi problem yok dicek büyük ihtimalll genede git görrün için rahat eder.....

teşekkürler canım benim :) bitsin artık yaa cok üzülüyorum kimseyede bişi diyemiyorum... neyseki bu sefer gol olacak inş... hadi hayırlısı...

[,QUOTE=mukix;19600487]teşekkürler canım benim :) bitsin artık yaa cok üzülüyorum kimseyede bişi diyemiyorum... neyseki bu sefer gol olacak inş... hadi hayırlısı...[/QUOTE]

sen çok iyi durumdasınnn kurtulman an meselesii inan senden beter olan var burda....duvar dediğiniiii bi kaç günn ıkınarak derin nefes alarak atlatırsın...inşallahhhh......

git görün yinede için rahat eder tavsiyeleri olur belki

hemde ne bunalmak canım yaa.. havalrda ısındııı insan cıkmak istiyo dısarılara.. ben bide hareketli bi insanken böle kapalı kalmak cok bunalttı beni.. bideeeeeeeee şu var psikolojik tedavide gördüm kapalı kalamıyorumm ama bebişim için işte sabrediyorumm yaa bide anlamadıgım bişey var bi tanıdıgımızın komsusuda dogum yapmış.. kızda 10 cm myom varmış aynı bende ki gibi.. o herşeyi yapmış gezmiş tozmus.. dogumunuda normal yapmışş.. bana niye böle diyo doktorlar anlamıyorum
sende cok yorma kendini şekerim.. dünde benim anacım geldi temizledi evi bende toz aldım yavas yavas sadece.. du bide özelden yazcam

ayy bişi daha sorcam o duvarı zorladıgında ben bayılma atakları geciriyorum o ne peki ??????

valla canımmcımmm yok ilk gecede bayılınıooo ..yok o işi yaşadıktan sonraaa kıçının üstüne oturamıosunn dediii bazı insanlar banaa....bunu diyende bana ilk geceden bu işi halledip hamile kaldı hamilelik boyuncaaa o işide yaptııı ...bi sene sonra tekrar hamile kaldııı.....onun bunun dediğii abartmadan başka bişi değilll.....ben o işi yapacam zaman evi siler süpürürdümmm akşam denerimde yapamam sonra dieee neee cahilllikmiş kurban oldum Rabbimmm o işte olduuu herşeydee olduuu normal yaşadım hayattan farkıı olmadıı..... bayılma konusunaa gelinceee heyecan yapıoruzzz o hepimizdee olduuuu sen öle hissedion tedirgin oluonn heyecan yapıon benim heyecandan ağzım bile kururduuuu ...hiç bişiyde heyecan yapmadımmmm bu yaşıma kadar bi onda yaptımmm ...he bide hamileliğimi öğreenecemde.......aklına takılan herşeyi sor burda bi mahremiyet yokk tamam herşeyi sorabilirsinn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…