- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.241
canım şükret üzülme bişeylere ki bebişte üzülmesin of söylüyorum ama benim gibi evhamlı kendi inanmıyorki
ayburaya da artık biz hamişler daha mı çok takılıyoruz kızlar ben pzt doktora çıktım ultrasonda bebiş yine gözükmedi su içemeyen ben 1lt su içtim tekrar girdim yine gözükmedi doktorum da ultrasanu çıkan uzman da şansıma çok iyilerdi ama çıkmadıkça bende dış gebelik korkusu arttı doktor şimdiye gözükmesi lazım diye renkli ultrasona yolladı 1buçuk litre su ve sıkışık idrarla orda çekildi yine gözükmedi yarında tekrar kan testi istedi ya kuzum da anası ve babası gibi tembel olacak yada ...neyse rabbim hayırlısını bilir of dua edicin dicem ama bu bebiş okadar çok kişinin duasıyla olduki artık kötü düşünmekten korkuyorum yarın inşallah hayırlı bi haberle gelirimay kocam da tatili bitirip iş başı yapacak kısmet işte
açılışşş benden geneeegünaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyiyim çokkk şükürr sen ne örüonnn
nöreemm .. kocam geç gdiyo bugün kahvaltı yaptık şimdiii.. gidieceeekkkk(
benide götür yaramazlık yapmam bi köşede otururum sadece acıkırım hüüüüüüüüüü diyorum nasıl gülüyoooooo
merhabaBen 1 senelik evliyim ve birleşme gerceklestiremedik kocam sagolsun hem yardım etti bana ama bişi farkettik vajinamus girişteki kasları kasarmıs normalde ama bendeki kasılmadan ziyade belli bir ilerlemeden sonra sanki duvar varmıs hissine kapılıyoruz bitiyor sanki sonu orası gibi korkmaya basladım doktorada gitmedim daha önce bgün için randevu aldım umarım kötü bişi yoktur...
Kalın zar veya kist gibi bişi olabilirmi böyle bişi duydunuzmu yada yasayan varmı?
Imdat yaaa:2: :2: :2:
merhababen 1 senelik evliyim ve birleşme gerceklestiremedik kocam sagolsun hem yardım etti bana ama bişi farkettik vajinamus girişteki kasları kasarmıs normalde ama bendeki kasılmadan ziyade belli bir ilerlemeden sonra sanki duvar varmıs hissine kapılıyoruz bitiyor sanki sonu orası gibi korkmaya basladım doktorada gitmedim daha önce bgün için randevu aldım umarım kötü bişi yoktur...
kalın zar veya kist gibi bişi olabilirmi böyle bişi duydunuzmu yada yasayan varmı?
imdat yaaa:2: :2: :2:
hee götürsünde çalışanların mamalarını yee onlara kalmasınnn
merhababen 1 senelik evliyim ve birleşme gerceklestiremedik kocam sagolsun hem yardım etti bana ama bişi farkettik vajinamus girişteki kasları kasarmıs normalde ama bendeki kasılmadan ziyade belli bir ilerlemeden sonra sanki duvar varmıs hissine kapılıyoruz bitiyor sanki sonu orası gibi korkmaya basladım doktorada gitmedim daha önce bgün için randevu aldım umarım kötü bişi yoktur...
kalın zar veya kist gibi bişi olabilirmi böyle bişi duydunuzmu yada yasayan varmı?
imdat yaaa:2: :2: :2:
yerim napimm hehehhkız sen dün nerelerdeydin bakıyım bende bi bunalım bi bunalım dün.. akşam agla zırla uff ya bi tuhaf oldum iyice valla..
sen iyice bunaldın kuzummm yakın olsaydık atlaa gel dicem ankara nerde ist nerdeeeben dün bütün gün temizlikle uğraşıodum annem ablam geldiiii halıları yıkadılar mutfağı döküp temizlediler bende onlara yardım ettimm....dahaada bitmiş değil ufak tefek seyler var onlarıda ben yapacam bugünnn
bak bunu hiç denemedim derin nefes alıp veriyordum ama cok işe yaradıgını söyleyemem derin nefes alıp ıkınmak kesinlikle denicem ama bugün randevu aldım doktorda 2de orda olucam yinede gideyimmi :))
teşekkürler kuzum......
valllaa bende bilseydim şuu derin nefes alıp ıkınmayıı ilk geceden kurtulmustum bu sıkıntıdaannn ıkınmakkk vajınayı açıoooo...şöle düşün nasıl normal doğumda kadınlarııı ıkındırıolar neden rahim açsın bebek gelsin diee....bizde ıkınıozzz rahimi açıozzz p...si alıozzz.....ahhh ahhh ben su ıkınmayııı ilk gecen bi bilseydimmmmm o gece bitmişti bu işşş.....doktora git canımcım gene, bi problem yok dicek büyük ihtimalll genede git görrün için rahat eder.....
bak bunu hiç denemedim derin nefes alıp veriyordum ama cok işe yaradıgını söyleyemem derin nefes alıp ıkınmak kesinlikle denicem ama bugün randevu aldım doktorda 2de orda olucam yinede gideyimmi :))
teşekkürler kuzum......
sen iyice bunaldın kuzummm yakın olsaydık atlaa gel dicem ankara nerde ist nerdeeeben dün bütün gün temizlikle uğraşıodum annem ablam geldiiii halıları yıkadılar mutfağı döküp temizlediler bende onlara yardım ettimm....dahaada bitmiş değil ufak tefek seyler var onlarıda ben yapacam bugünnn
ayy bişi daha sorcam o duvarı zorladıgında ben bayılma atakları geciriyorum o ne peki ??????
ayy bişi daha sorcam o duvarı zorladıgında ben bayılma atakları geciriyorum o ne peki ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?