Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkürler tacem...

hoşgeldinnnn ben 2 sinide yaptırmadımmmm.......2li yaptırıodum olmadıı 3lüde gösterir ensesini dedi doktor 3lüüyüde yaptırmdımm 2sinide yaptırmadım

Allaha emanetler canım ya bu ikili 3 lü testlerde dr milim hata yapsa zaten test olumsuz sonuç veriyormuş.çok önemlimi yaptırmazsan olurmu acaba

hoşbulduk canım gördüm minnacık bişi 11 haftalık çıktı ya bu haftalar neden değişiyor.hangi dr gitsem farklı çıkıyr anlamadım ben bu işi

haftalar değişebiliyo canım ya.. nasıl ouyo bende anlamıyorum :)

hoşgeldinnnn ben 2 sinide yaptırmadımmmm.......2li yaptırıodum olmadıı 3lüde gösterir ensesini dedi doktor 3lüüyüde yaptırmdımm 2sinide yaptırmadım

ne iyiymiş kız.. biz yaptırdık aslında cokta istemiyodum yaptırmak 30 lira fark verdik bide her biri için..

Allaha emanetler canım ya bu ikili 3 lü testlerde dr milim hata yapsa zaten test olumsuz sonuç veriyormuş.çok önemlimi yaptırmazsan olurmu acaba

aynen öyle.. kac kişi var öle sakat denilip nur topu gibi dogan bebek...

para öenmli değillll.....o testler doktorun verdiği bebek kilosuuu ..felan tamamen tahminii kesin sonuç değill....en yakın arkadaşım geçen sene 2li yaptırdı sorun var dedi sonuc iyi değil dedi özel iyi bi hastane hemdee amaa dedii tam tamına kesin sonuc içinn 3lü bekleyelim o daha iyi sonuç verir dedii...o 1 ay kız kendinii yedi bitirdiiiii kafasına taktı hiç bişi çıkmadıı.......bide komsumun 1 yasındaki bebeğine sakat deddii 1 hastanede demedi bunu 2 hastane dedii özel hastaneler aldırmaları için ısrarda ettiiler bakamazsın zor olur dediiiler ...kadın inanmadııı şimdi sorunsuz 1 yasında nur topu gibi kızı varr.......hee bunu yaptırdımm bana sorun var dicekler Allah korusunn bunun anne karnında tedaviside yok ben doğuma kadar kendi kendimi yicemm 3 -4 aylık çocuda aldıramazsın yaa nefes alıo artıkkk Allah korusunn.....bende düşündümmm Rabbime emanett Yaradanın takdirii kaderimizde ne varsa ölede bölede yaşıcaz zaten dedim yaptırmadımmm....Rabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almayııı nasip etsin inşallahhh hep dua ediorum böle Rabbim dualarımıı geri çevirmesin inşallah.....

amiiiinn canım rabbime emanet meleklerimiz

nasilsiniz neler yapiyorsunuz, hersey yolundami. kizlar 1sey sorucam bu 2.li 3.lü dediginiz tesler ultrasyonla.mi anlasiliyor, altdan.mi muane ediliyor.

nerelerdesin kıs eskisi gibi gelemionnn hayırdır....yok kıss ne alttan muanesiii kan tahliliyleee bide karından ultrasonlaaa anlaşılıo...alttan 9.ayda bakıolar rahim açılmışmı ne durumda gibisindeeen.....

nerelerdesin kıs eskisi gibi gelemionnn hayırdır....yok kıss ne alttan muanesiii kan tahliliyleee bide karından ultrasonlaaa anlaşılıo...alttan 9.ayda bakıolar rahim açılmışmı ne durumda gibisindeeen.....

aman mutzusum depresyondayim, hayatta zevk alamayan, 1.yaratigim ben. aman evlendigim güne lanet, esime lanet, bana lanet. keske o.ölse ben kurtulsam yada ben ölsemde o.benden kurtulsa. aslinda bizim bu evliligi devam ettirmemiz, cok yanlis caiz,de deyil. ayrilamiyoruzda 1.sey var, ama ney bilmiyorum.1.seyler engelliyor ayrilmamizi.

ne oldu cicimmm gene ne yaptıııı sizde var bi karabulutlar yaaa bi toparlıyamadınız kendiniziii....eşinin derdi ne artıkk yawwww...isyan etme gülümmm boşver Rabbim bilior görüorr..bol bol dua et Rabbim dualarını geri çevirmesin inşallahh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…