- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.261
vajinismus tamamen psikolojik işte.. doktora gidince bunuda söyle.. bende ağlama krizlerine girerdim pfff.. :97::97:
ben geldimmmmmmdoktora gittik 2 li test için gün kalmamış geç kalmışım 3 lü test yaptırcam artık
canım eşlerde bunu yaşadıkça artık vajınusmusu duymayan yok daha olmadı burayı göster bak kaç kişi var de benim ısrarla adımı sormuştu okur diye söylememiştim ama listeyi göstermiştim ve sen bişeylere çabaladıkça onlarda daha çok yardımcı oluyor ve ben çok tembeldim hep yapmamak için nedenim vardı komşular gelen giden hava soğuk üşürüm herşey şimdi keşke daha çok çabalasaydım da yenip hamiş kalsaydım diyorum ama kısmet yolu ögrendik nasılsa canım eşine de göster ve çalışmalara başla hem 3 yıl yapamayınca kan man aranmıyor tabiki hepimiz doğal yolla ilk denemede yapmak isterdik ama kısmetimiz buymuş rabbim dermansız dertlerden korusun hepimizi
hoşgeldinnnn... hayırlısı canım.. nasıl bebişini gördün müü
ben geldimmmmmmdoktora gittik 2 li test için gün kalmamış geç kalmışım 3 lü test yaptırcam artık
hoşgeldinnnn ben 2 sinide yaptırmadımmmm.......2li yaptırıodum olmadıı 3lüde gösterir ensesini dedi doktor 3lüüyüde yaptırmdımm 2sinide yaptırmadım
hoşbulduk canım gördüm minnacık bişi 11 haftalık çıktı ya bu haftalar neden değişiyor.hangi dr gitsem farklı çıkıyr anlamadım ben bu işi
hoşgeldinnnn ben 2 sinide yaptırmadımmmm.......2li yaptırıodum olmadıı 3lüde gösterir ensesini dedi doktor 3lüüyüde yaptırmdımm 2sinide yaptırmadım
Allaha emanetler canım ya bu ikili 3 lü testlerde dr milim hata yapsa zaten test olumsuz sonuç veriyormuş.çok önemlimi yaptırmazsan olurmu acaba
Allaha emanetler canım ya bu ikili 3 lü testlerde dr milim hata yapsa zaten test olumsuz sonuç veriyormuş.çok önemlimi yaptırmazsan olurmu acaba
para öenmli değillll.....o testler doktorun verdiği bebek kilosuuu ..felan tamamen tahminii kesin sonuç değill....en yakın arkadaşım geçen sene 2li yaptırdı sorun var dedi sonuc iyi değil dedi özel iyi bi hastane hemdee amaa dedii tam tamına kesin sonuc içinn 3lü bekleyelim o daha iyi sonuç verir dedii...o 1 ay kız kendinii yedi bitirdiiiii kafasına taktı hiç bişi çıkmadıı.......bide komsumun 1 yasındaki bebeğine sakat deddii 1 hastanede demedi bunu 2 hastane dedii özel hastaneler aldırmaları için ısrarda ettiiler bakamazsın zor olur dediiiler ...kadın inanmadııı şimdi sorunsuz 1 yasında nur topu gibi kızı varr.......hee bunu yaptırdımm bana sorun var dicekler Allah korusunn bunun anne karnında tedaviside yok ben doğuma kadar kendi kendimi yicemm 3 -4 aylık çocuda aldıramazsın yaa nefes alıo artıkkk Allah korusunn.....bende düşündümmm Rabbime emanett Yaradanın takdirii kaderimizde ne varsa ölede bölede yaşıcaz zaten dedim yaptırmadımmm....Rabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almayııı nasip etsin inşallahhh hep dua ediorum böle Rabbim dualarımıı geri çevirmesin inşallah.....
ben azcık uzanıyımmmm görüşrüz sonra özüüümmm iki gözümm..
tamam bebişim bende çamaşır felan ascam sonra görüşürüzzz
dikkat et leyynn.. ay çamaşır asmayı bileee özledimmm yaa vallaaa... bende anama gidiyorum hatta azcık yürüyecem yoksa delireceemmm..muaahh
benim anamda yakın ama gitmeye çok üşeniom nedensee yawwww
ay yok ne üşencem sadece tırsık tırsık yürüyorum yolda.. millet bana bakıyoo.. derler bide ayy iyiki bi hamile kalmış yürümeye korkuyoo.. ahh bilseler nasıl hamile buuu..hadi kactım şekercimm görüşürüzzz
nasilsiniz neler yapiyorsunuz, hersey yolundami. kizlar 1sey sorucam bu 2.li 3.lü dediginiz tesler ultrasyonla.mi anlasiliyor, altdan.mi muane ediliyor.
nerelerdesin kıs eskisi gibi gelemionnn hayırdır....yok kıss ne alttan muanesiii kan tahliliyleee bide karından ultrasonlaaa anlaşılıo...alttan 9.ayda bakıolar rahim açılmışmı ne durumda gibisindeeen.....
aman mutzusum depresyondayim, hayatta zevk alamayan, 1.yaratigim ben. aman evlendigim güne lanet, esime lanet, bana lanet. keske o.ölse ben kurtulsam yada ben ölsemde o.benden kurtulsa. aslinda bizim bu evliligi devam ettirmemiz, cok yanlis caiz,de deyil. ayrilamiyoruzda 1.sey var, ama ney bilmiyorum.1.seyler engelliyor ayrilmamizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?