- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.281
merhaba nasılsın mesajımı aldın mı?kafan karışık mı hala safrayla ilgili?
Bana küstünüz mü?:2:
para öenmli değillll.....o testler doktorun verdiği bebek kilosuuu ..felan tamamen tahminii kesin sonuç değill....en yakın arkadaşım geçen sene 2li yaptırdı sorun var dedi sonuc iyi değil dedi özel iyi bi hastane hemdee amaa dedii tam tamına kesin sonuc içinn 3lü bekleyelim o daha iyi sonuç verir dedii...o 1 ay kız kendinii yedi bitirdiiiii kafasına taktı hiç bişi çıkmadıı.......bide komsumun 1 yasındaki bebeğine sakat deddii 1 hastanede demedi bunu 2 hastane dedii özel hastaneler aldırmaları için ısrarda ettiiler bakamazsın zor olur dediiiler ...kadın inanmadııı şimdi sorunsuz 1 yasında nur topu gibi kızı varr.......hee bunu yaptırdımm bana sorun var dicekler Allah korusunn bunun anne karnında tedaviside yok ben doğuma kadar kendi kendimi yicemm 3 -4 aylık çocuda aldıramazsın yaa nefes alıo artıkkk Allah korusunn.....bende düşündümmm Rabbime emanett Yaradanın takdirii kaderimizde ne varsa ölede bölede yaşıcaz zaten dedim yaptırmadımmm....Rabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almayııı nasip etsin inşallahhh hep dua ediorum böle Rabbim dualarımıı geri çevirmesin inşallah.....
merhaba kızlar..
doktora gidecektim ya gittim ve bana vajinismus değilsin dedi hersey normal felan dedi neden olmuyor yahu
canım ya ben bi kaç gündür girmiyordum geçmişi okuyordum. birde iş yerimdeyim devamlı gir çık bi hal oluyorum kusuruma bakma lütfen. inan bende sabırsızlıkla bekliyordum yaslandım beni ne zaman soracak diye:)))) teşekkür ediyorum insanın birileriyle konuşması o kadar güzelki rahatlıyor valla. iyiyim çok şükür dün doktora gittim birde psikoloğa o da eşinle birlikte terapiye alabilirim dedi.. bakalım anlatırım canım ayrıntılı bi şekilde şimdi pek müsait değilim hayırlı akşamlar
nazli ozum gecmissiniz, yine bilgisiyarin basina, insallah yemek yemissinizdir. neyse nazlim kuzum yeni geldi, ozuuuuum insallah öyle bilgisiyarin basinda oturup kalmamissinizdir, arada, kalkip 1dolaniyon deyilmi. insallah 1seyler yemissindir, yoksa yemedinmi,bak gliyor terlik.
nazli ozum gecmissiniz, yine bilgisiyarin basina, insallah yemek yemissinizdir. neyse nazlim kuzum yeni geldi, ozuuuuum insallah öyle bilgisiyarin basinda oturup kalmamissinizdir, arada, kalkip 1dolaniyon deyilmi. insallah 1seyler yemissindir, yoksa yemedinmi,bak gliyor terlik.
yedim ablacım valla canım yağda yumurta istedi kalktım onu yaptım afiyetle yedim nedense bu aralar kahvaltılık şeyleri çok yiyorum.yok ablacım sürekli oturamıyorum zaten ağrılarım var kasıklarım çatlıyor ağrıdansen nasılsın??neler yapıyorsun bakalım??
afiyet olsun seker bal olsun. ne yapayim canim sikiliyor, 1.disari cikicam. kendine iyi bak öptümsonra görüsürüz.
Arkadaşlar, ben 15 aylık evliyim, evlendiğimizin 1. ayında zar zor birkaç kez denedik sadece sprmlerin vaji ye dökülmesini sağladık, ve hamile kaldım şimdi bebişim var hamdolsun ama 1 seneyi aşkın süredir hiç ilişki yaşamadık, (zaten hiç yaşamamıştık ki), çok kötü durumdayım, bir ara birkaç hafta egzersiz yapmış hep bir parmak ilk boğumda kalmış ve vazgeçmiştim, ama böyle gitmez, kendimden çok eşim için üzülüyorum, napıcamı bilmiyorum, bugün bir parmak bir boğum egzersizine başladım ama 5, 10 dk dayanabildim, sizce ümitsiz vaka mıyım?
herkese hayırlı akşamlar yenen arkadaşlara sormak istiyorum ben sadece alttayken olabiliyor ilk zamanlar için bu normalmi ben üsteyyken bir türlü olmadı bir kaç denedik yanlız yine sadece ben alttayken oldu yani bende korku oluştu tam olarak olmamışmıdır acaba bir fikri olan varsa yazsın lütfen
KIZ klıktorıs hani tam cinsiyet bölgemizin tam
ortasında küçük dudaklar varya ,oraya p .... sürtününce zevk alır ,nasıl duymadın anacım sen?
kızlarrrrrrrrrrrr günaydınnnnnn ben p... yarısını akşam aldımmmm tam sona geliodukki küçük tuvaletim geldiiiii ayyy sinir oldum wc ye gittim geldim kociş dedi tamam yatalım bugünlük yeter çok yol kat ettin bi kaç gün egzersiz yap gene devam ederiz ama ben bu akşam bırakmam gene tam gaz devam az kaldı hissediyorum yenicem
bide vajiyi yenmiş arkadaşlara bişi sormak istiyorum p.. iyice girince yanma oldumu bende hafif bi sızlama oldu normalmi acaba bu durum
Yine bana kötü davranıyordu ailemin yanına gittim 10 kadar kaldım. Söz verdi evimize dön dedi yapmayacağım dedi şimdi gene başladı sürekli dövüyor zoruma gidiyor aileme söylemekten çekiniyorum zaten onların onaylamadığı bir evlilikti. Vaji den mi böyle yapıyor bir bilsem böyle olsa bile çok fazla acı çekiyorum eziyetteyim ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim hep kendini düşünüyor sen nasılsın ne durumdasın demiyor((
kızlar selamlar hafta içi işten güçten vakit bulamayıp ancak geçmişi okudum şimdi yazıyorum..
hamile kalan lar cevap verebilirmi bana kızlık zarı durrurken hamile kalanınız oldumu??
cnm ben vajiyi yendim,2 ay kadar sonra hamile kaldım...kontrollerin ilk gününden itibaren dr alttan bakmaya başladı,ben dr a söylemiştim vaji sorunum oldugunu hala tam atamadıımı, eğer mümkünse alttan bakılmamasını istemiştim ama barsak gazı çoktugöbeğimden bişey göremedi ve hep alttan baktı, vaji oldugum için çok nazik davrandı hiç acı filan duymadım bakılırken,,, ve geçen hafta bebeğimi kaybettimkürtaj oldum, ama hiç bişey hatırlamıyorum,genel anesteziyle aldılar bebeğimi...endişe etmene gerek yok,ki zaten aklına düşük yaparım filan diye getirme...
emla gıbı uyusturuyormuki[/QUOT
hayır uyuşturmuyor kayganlaştırıcı ben faydasını gördüm egzersiz yaparken kullanıyorum ya bide bende uyarıcı gibi oldu bu jel kullananlarda böle bişi oldumu acaba kısslar
balım bana femolubu dr önermişti özellikle vajili hatunların stres kaynaklı kurumalarını ve uyarılamamalarına faydası var yani uyarıcı etkisi var ama ben kuruluk için kullanıyorum hala ihtiyaç duyduğumda çokta memnunum
selam kızlar epeydır yoktum yazılı ıslerıyle ugrastım malum sene sonu. bu arada ben soktayım kızlar ben hamıleyımmmmmmmmmm bu ay beklemıyordum dusuk olmustu bılıyorsunuz cok sasırdık hcg pazar gunu 145 cıktı bugun 259 olmus dr benı sabah cok korkuttu dıs gebelık falan dıye ultrasonla baktılar cok sukur dıs gebelık degıl bakalım hayırlısı hala saf saf bakıyorum etrafıma 2. mucızem ınsallah benı bırakmaz...
anammmmmmmmmmm inanamadım bu gün kızlar söyleyinceeeee tu tu tu maşallah balımmmmm çok sevindimmmmmmmm sakın kendini yorma çok dikkat et kendine iyi beslen ve hiç bişeye üzülme bak yeğenime iyi bak sonra değişiriz kulahlarıtebrik ederim bebişim çok mutlu oldummmmm
kızlaryardım edin bayadır nete giremiyorum problem vardı biz 29mayısda ilk penis denememi yaptım ve oldu ağrı acı hiç hissetmedim ama hepsini almadım az bişey dışarda kalmıştı inanamadım hatta eşim gitgel yaptı tedirginoldum okadar hatta zevki bile hissettim tamam dedim başardım aradan bi kaç saat gecti yeniden denedik olmadı hiç girmedi hatat parmağımıla denedim onun bile içime alamdım ne oldu anlamadım ertesi gün yine denedik yok olmuyor regli oldum bugun yeniden deneyecem benim gibi olan varmı aranızda niye olmuyor anlamdımofffffffffffffffffffffffffff
canım benim çok normal bunlar sona gelindiğinde heyecan dahada artıyor yada biz abartıyoruz olcakmı olmayacakmı omu bumu şumu diye o yüzden bazen takılıyorz...mümkün olduğu kadar dikkatini başka şeye ver müzik aç tavana bak başka şeyler düşün bi bakmışsınki sen hiç anlamadan oluvermiş....
Merhaba
Forumda yeniyim. Cuma günü de ilk kez doktora gideceğim. İçinizde doktora giden var mı? Jinekolog mu yoksa psikiyatriste mi gidiyorsunuz?
ben psikoloğa gittim
mesasini aldim canim saol. ameliyat günümü aldim, 27.6 hastaneye yatiyorum,28.6 ameliyat olucam. sen nasilsin, neler yapiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?