Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doğru diyorsun canım benim görümcemede sakat bebeğin aldır dediler oda aldırmadı çok şükür bebişin bir sorunu yok.aslında dediğin gibi allah korusun sakat deseler sanki aldırcaz kim kıyabilirki tüm organları oluşmuş kalbi atıyor nefes alıyor kıpırdamaya başlamış hayatta kıyamam.bugünde dr yanındaki dr bişiler dedi tıbben anlamadım ama sanki gelişimi yavaş gibi bişiler dedi moralim bozuldu.2-3 kere sordum sorun var mı diye yok dediler herhalde öyle bir şey olsa müdahale ederler ağlamanın üstüne oldum orda eşimde korkma değişir kişiye göre gelişimi falan dedi.

merhaba kızlar..
doktora gidecektim ya gittim ve bana vajinismus değilsin dedi hersey normal felan dedi neden olmuyor yahu

canımmm muane ettirebildinmii alttan ...doktor eliyle açıoooo iki dudağı bakıo bi problemm varmııı die....sen muaneye izin verdiysen ve bidee p...s bi bölümünü alıorum dediysen vajınusmus değilsin demiştirr.....doğrudurr çünküüüü vajınusmus lular kendii vajınasına bile bakıp dokunamıolarr bir çoğu ama...senin problemin çok kolay dedin yaa duvara tostluom sanki dieee ...bir kaç gün üst üstee denemeler yapıppp ıkınırsan atlatırsınnnnn muhakkakk....

OFFFFFFF akşam olunca iş ev insan çok yoruluyor motive kalmıyor ama vaktim kalmadı ayın 14 ünde izne çıkıcaz o zamana kdr olmazsa mecbur doktora gidicez izne çıkmışken bir daha gitme şansımız olmıycak çünkü belkide aşıcam kendi, kendime ama vakit alıcak heralde.

Son düzenleme:
canım ya ben bi kaç gündür girmiyordum geçmişi okuyordum. birde iş yerimdeyim devamlı gir çık bi hal oluyorum kusuruma bakma lütfen. inan bende sabırsızlıkla bekliyordum yaslandım beni ne zaman soracak diye:)))) teşekkür ediyorum insanın birileriyle konuşması o kadar güzelki rahatlıyor valla. iyiyim çok şükür dün doktora gittim birde psikoloğa o da eşinle birlikte terapiye alabilirim dedi.. bakalım anlatırım canım ayrıntılı bi şekilde şimdi pek müsait değilim hayırlı akşamlar

nazli ozum gecmissiniz, yine bilgisiyarin basina, insallah yemek yemissinizdir. neyse nazlim kuzum yeni geldi, ozuuuuum insallah öyle bilgisiyarin basinda oturup kalmamissinizdir, arada, kalkip 1dolaniyon deyilmi. insallah 1seyler yemissindir, yoksa yemedinmi,bak gliyor terlik.

tamam canim kendine iyi bak baska zaman görüsürüz

yedim ablacım valla canım yağda yumurta istedi kalktım onu yaptım afiyetle yedim nedense bu aralar kahvaltılık şeyleri çok yiyorum.yok ablacım sürekli oturamıyorum zaten ağrılarım var kasıklarım çatlıyor ağrıdansen nasılsın??neler yapıyorsun bakalım??

çişten çişee kalkıommm bilgisayar başından birazdan kalkıpp yapacam bişilerrrr

afiyet olsun seker bal olsun. ne yapayim canim sikiliyor, 1.disari cikicam. kendine iyi bak öptüm sonra görüsürüz.

Son düzenleme:
ben çıkıorum kıslarrrr...Allaha emanet olunn....Rabbim dualarınızı geri çevirmesin inşallahh.....unutmayınkiiii ne gelirse başımızaa Allahtan gelir kuldan değilllll...bu dünyaaa imtihan dünyasıı bizde büyükkkkkkk bi imtihandan geçioruzz...Allahın izniylee herşey geçecekkk bizdeee gülüp mutlu olacaz inşallahh.....hadii Hayırlı akşamlar....

Canım seni baya uzun zaman önce bu topikte görüyordum ama uzun zamandır uğramıyorsun sanırım...öncelikle vajnusmus % 100 tedavisi olan psikolojik bir sorun kimse umutsuz vaka deildir zaman kaybeden arkadaşlar erteledikleri için yada ben egzersiz yapamam/yapamıyorum deyip bekledikleri için hiç kurtulamayacaklarını sanıyorlar bunu kimseyi eleştirmek için yazmıyorum bende öyleydim hep bekledim kendiliğinden olur sandım ama ben hiç bişey yapmadan beklediğim sürece oturup kurmaktan kendi kendimi dahada korkutur oldum...o yüzden hepinize bu belki 100. söyleşim ama nolur ertlemeyin şu işin ucundan tutun emin olunki sandığınız gibi dünyanın sonu deil...ilk başlarda egzersiz yapmaktan nefret edeceksin ama lütfen hırs yap yenecem seni de ban göreceksinki her geçen gün daha ileri gideceksin ara sıra takılsanda sakın pes etme ne olur....sıkı bi egzersizle 10 günde başarabilir herkes senin bizlerden eksik bi tarafın yokki neden sende yapamayasın ?

nurcuğum ilk zamanlar posizyon değiştirmekten korkuyoruz ama zamanla şekilden şekile gireceksin hiç canını sıkma bende üstte yenmiştim alta geçince kapana kısılmış gibi hissederdim kendimi hep aynı posizyon yaptım ilk zamanlar ama şimdi giremeyeceğim posizyon yok sanırım bebişim altta iken p...s tam olarak giriyosa ve git gel yapabiliyosa eşin olmuştur hiç endişelenme balım

KIZ klıktorıs hani tam cinsiyet bölgemizin tam
ortasında küçük dudaklar varya ,oraya p .... sürtününce zevk alır ,nasıl duymadın anacım sen?

mano canım nerelerdesin sen ? naptın yendinmi hiç gözükmüyorsun ne durumdasın ?

kaçakkkkk nerelerdesin sennnnn leynnnnn sona yaklaşınca nereye kayboluyosunuz yendinde gelmedin sandımdı kızdım sana aaaaaaaa olmuyo bak böyle....artık sıkı bi çalışma yapıp hallet şu işi balımmmm altı üstü vaji bu senin alt edemeceyeceğin bişey deilki

canım benim senin için çok üzülüyorum ama elimizden bişey gelmiyor malesef ve sana bişeyde diyemiyorum ama şunu bilki sen vajiyi yensende bu adam düzelmez gibi geliyor bana....heleki şiddet uyguluyorsa bir erkek bu affedilemez kabul edilemez....allah ona akıl fikir versin tez zamanda aklı başına gelir inşallah....

kızlar selamlar hafta içi işten güçten vakit bulamayıp ancak geçmişi okudum şimdi yazıyorum..
hamile kalan lar cevap verebilirmi bana kızlık zarı durrurken hamile kalanınız oldumu??

canım kızlık denilen şey kapalı bişey değilki adet kanının geçtiği aralıktan spermde geçebilir hamişte kalınabilir allahın takdiri bu olay...

bitanem çok üzüldüm gerçekten söyleyecek kelime bulamıyorum allah yardımcın olsun ama biliyosunki buda allahın takdiri elden bişey gelmez....hayırlısı ile 2. bebeğin gelir inşallah her şey yoluna girer sakın üzme kendini bebişim... bizler yanındayız her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…