- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.301
taze gelinler hepiniz kaybolmuşsunuz durumlar nasıl alıştınızmı ayol bi rapor verin bakimmm
Egzersiz yapan arkadaşlarda pek uğramıyor sanırım hep yenen arkadaşları görüyorum sayfada 100 kişiden fazla egzersiz yapan var nerdesiniz acaba ? Neyi bekliyorsunuz kızlar ? Zaman geçiyor kendi zamanınızdan çalıyorsunuz farkındamısınız ? çoğu yenen arkadaş burada sürekli aynı muhabbetler döndüğünden okuyor ama yazacak bişey bulamıyor lütfen gerçek azimle hırsla egzersiz yapan arkadaşlar takıldığınız yerlerde ya özelden yada genelden yazın mutlaka yardımcı olur herkes....
bu arada gerçekten vajiyi yaşamamış olan arkadaşlar eğer gerçekten burada egzersiz yapan/yapmaya çalışan arkadaşlara yardım etmek istiyorsanız, onların ruh hallerini anlamayacak kadar yaşamadıysanız bu durumu yazacağınız öneriler arkadaşlara faydadan çok zarar getirecektir....burada olmamız eğer birilerine yardımcı olmak ise lütfen onlara yardım edin destek olun köstek olmayın sizden rica ediyorum....yazacağınız en ufak olumsuz düşünce birilerinin yada bir çoğunun durumunu etkileyebilirkimsenin vebalini almak istemiyorsak çok emin olmadığımız konularda yorum yapmaktan kaçınalım
kızılar başardım sonunda bugun yeniden penis denemesi yaptık ve oldu ne acı ne agrı hiç bişey hissetmedim yaaa boşuna korkmuşum bunca zaman kimse ertelemesin egzersizlerinizi bırakmayın sonunda oluyor :64Allah butun vajı arkadaşlarımı bu illetten kurtarsın çok mutluyum taze gelin oldum
çok sevindim tebrikler mutluluğun daim olsun :92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kızılar başardım sonunda bugun yeniden penis denemesi yaptık ve oldu ne acı ne agrı hiç bişey hissetmedim yaaa boşuna korkmuşum bunca zaman kimse ertelemesin egzersizlerinizi bırakmayın sonunda oluyor :64Allah butun vajı arkadaşlarımı bu illetten kurtarsın çok mutluyum taze gelin oldum
hayırlı olsun,,allah bize de nasip etsin..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn leynnnn bugün benden önce damlamışsınızz burayaaa hayırdurrrrrr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn leynnnn bugün benden önce damlamışsınızz burayaaa hayırdurrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?