- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.321
seni karşılamak istedik özüm bütün kızlar toplandık seni bekledik
günaydın canım.. öyle oldu bugün işte..
nayırrr nollllllllaamazzzzzzz göslerimmmm yaşardiiiiiiiiiiiiiii ..ne gadar mesudummmm beniiii garşılamakkkk için irkendennn gelmiş arkidişlerimmmmmmşive şiveyi tutmadııı amaa neysee çaktırmayınnn
kızılar başardım sonunda bugun yeniden penis denemesi yaptık ve oldu ne acı ne agrı hiç bişey hissetmedim yaaa boşuna korkmuşum bunca zaman kimse ertelemesin egzersizlerinizi bırakmayın sonunda oluyor :64Allah butun vajı arkadaşlarımı bu illetten kurtarsın çok mutluyum taze gelin oldum
günaydınnn güzeller napıyosunuz bakiym?
kızılar başardım sonunda bugun yeniden penis denemesi yaptık ve oldu ne acı ne agrı hiç bişey hissetmedim yaaa boşuna korkmuşum bunca zaman kimse ertelemesin egzersizlerinizi bırakmayın sonunda oluyor :64Allah butun vajı arkadaşlarımı bu illetten kurtarsın çok mutluyum taze gelin oldum
bonjuoooo matmazellllllllleynnnn bölemiydiiiiii
senin şu neşene hayranım.. ne var azcıkta bende olsaydı
günaydınnn güzeller napıyosunuz bakiym?
günaydın canım.. ben bunalım takılıyorum bu aralar.. sen napıyosun bakm
annnemmm olmazmııı bendede sıkıntıııı meselaaa dün eşimlee yoktan yere kavga ettikk bazen onaaa geliolarr yoktan yere kavga edio benleeeee...normalde ben ona tekme tokat girişirdimdeegüreş yaparım amaaaa şimdi göbekten yapamıommm hemen kasımaa ağrıı girioooo unut herşeyiiii unut kötülükleriii hayatındakiii güzel şeylere bakk cicimm benim önceden yaşadım sıkıntıların yanındaa bu sıkıntılarrr hiççççç bilee koymuor artık banaaaaa geçmişimi bildim içinnnnnnn boşverrrrrrr gitsinnn sen bebişinii düşünnnnn
vay vay vaaay sen neler de biliyosun öyleee
sanırım evden çıkamamaktan dimi her zaman giremesem de okuyorum konuşmalarınızı.canım çok az kaldı senin azıcık daha sabret bak sonra ne güzel olucak herşey.hem bu sefer yanında arkadaşın da olmuş olucak bebişinle acısını çıkartırsınız sonra doya doyaben de iyiyim napiym aynı tas aynı hamam
ne yaapıonn gülümmmm ne örüonnnnngörüşemiozzzzz....aldınmı ehliyetiiii ne zaman ıslatıozzzzz
iyiyim tatlım napiym iş güç.kız bu gidişle benim ehliyet falan yalan olucak temmuzda ehliyet,ağustosta direksiyon sınavım var ehliyeti geçerim ama direksiyonda kalıcam bu gidişle ulen ne zor işmiş araba kullanmak ya:97:
sevcihannnnnnnnnnnnn doğum gününü kutladım hiç körmisennnnnnnnn
ayy canım çok sağoll.. nerde kutladın kız valla körmedim :)
yokk kıssss ben motrlaa trafikten kalmıştımmmdireksiyondan tek seferde geçmiştimmmmmm o kolay kalmazsınnnnn bak ben direksiyon sınavındaaa arabayı çalıştırır çalıştırmaz istop ettiirdimmm sonra toparladım ama geçtimmmmm [/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?