Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

seni karşılamak istedik özüm bütün kızlar toplandık seni bekledik

günaydın canım.. öyle oldu bugün işte..

nayırrr nollllllllaamazzzzzzz göslerimmmm yaşardiiiiiiiiiiiiiii ..ne gadar mesudummmm beniiii garşılamakkkk için irkendennn gelmiş arkidişlerimmmmmm şive şiveyi tutmadııı amaa neysee çaktırmayınnn

tebrikler canım Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah darısı diğer arkadaşların başına

Tebrikler canımmm darısı bizim başımıza inşallah. Allah Başka dert sıkıntı vermesin

senin şu neşene hayranım.. ne var azcıkta bende olsaydı

annnemmm olmazmııı bendede sıkıntıııı meselaaa dün eşimlee yoktan yere kavga ettikk bazen onaaa geliolarr yoktan yere kavga edio benleeeee...normalde ben ona tekme tokat girişirdimdee güreş yaparım amaaaa şimdi göbekten yapamıommm hemen kasımaa ağrıı girioooo unut herşeyiiii unut kötülükleriii hayatındakiii güzel şeylere bakk cicimm benim önceden yaşadım sıkıntıların yanındaa bu sıkıntılarrr hiççççç bilee koymuor artık banaaaaa geçmişimi bildim içinnnnnnn boşverrrrrrr gitsinnn sen bebişinii düşünnnnn

[COLOR=happy porteyy tou you SEVCİHAN "black"][/COLOR]

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

günaydın canım.. ben bunalım takılıyorum bu aralar.. sen napıyosun bakm

sanırım evden çıkamamaktan dimi her zaman giremesem de okuyorum konuşmalarınızı.canım çok az kaldı senin azıcık daha sabret bak sonra ne güzel olucak herşey.hem bu sefer yanında arkadaşın da olmuş olucak bebişinle acısını çıkartırsınız sonra doya doyaben de iyiyim napiym aynı tas aynı hamam

artık yapamıyorumm. duygularımı kontorl edemiyorum ben böyle üzülür aglarken bebegim neler hissediyo acaba.. ona daha cok üzlüyorum ikiye katlanıyor.. bende dün eşimle tartıştım.. annemle tartıştım.. tahammül edemiyorum kimseye.. hamilelik depresyonuna mı girdim nedir.. bir tek bebegim oynayınca mutlu oluyorum.. bişeyden tat aldıgım falan yok.. niye böyle bilmiyorum

meleğim bi gelsin o zaman herşey biticek inşallah.. ben bakmayacam kimsenin yüzüne o zaman.. ailemle o bana yeter

ne yaapıonn gülümmmm ne örüonnnnn görüşemiozzzzz....aldınmı ehliyetiiii ne zaman ıslatıozzzzz

iyiyim tatlım napiym iş güç.kız bu gidişle benim ehliyet falan yalan olucaktemmuzda ehliyet,ağustosta direksiyon sınavım var ehliyeti geçerim ama direksiyonda kalıcam bu gidişleulen ne zor işmiş araba kullanmak ya:97:

yokk kıssss ben motrlaa trafikten kalmıştımmm direksiyondan tek seferde geçmiştimmmmmm o kolay kalmazsınnnnnbak ben direksiyon sınavındaaa arabayı çalıştırır çalıştırmaz istop ettiirdimmm sonra toparladım ama geçtimmmmm[/B]

kız benim herşeyim anormal ben hiç istop ettirmiyorum direksiyona hakim olamıyorumen kolayını yapamıyorum yani:97:yazılı sınavdan korkmuyorum zaten iyiyim o konularda bakalım hayırlısı artık.senin bebiş doğana kadar anca alırım ben ehliyeti önce seninkini ıslatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…