- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.341
[COLOR=happy porteyy tou you SEVCİHAN"black"][/COLOR]
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
sevcihaaaaann doğum günün kutlu olsun canımmm
Eki Görüntüle 206995
doğum günün kutlu olsun sevcihan ALLAH ım hayırlı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin... Mutluluklar diliyorum gelecek güzel günlerinize
Şekerlerim ben cıkıyorum.. biraz uyuycam, kendime gelirim belki biraz.. çok tşk ederim tekrar beni mutlu ettiniz.. birazda olsa yalnızlıgım gidiyor burada.. öpüldünüz..
artık yapamıyorumm. duygularımı kontorl edemiyorum ben böyle üzülür aglarken bebegim neler hissediyo acaba.. ona daha cok üzlüyorum ikiye katlanıyor.. bende dün eşimle tartıştım.. annemle tartıştım.. tahammül edemiyorum kimseye.. hamilelik depresyonuna mı girdim nedir.. bir tek bebegim oynayınca mutlu oluyorum.. bişeyden tat aldıgım falan yok.. niye böyle bilmiyorum
arkadaşlar canı sıkılanlar için söylüyorum bugün google ın görünümünü gitar telleri gibi yapmışlar fareyi üzerinde gezdirince teller ses çıkartıyo gitar çalar gibibakmak isterseniz
gördüm bennnnn hatta nerden gelio o ses dedim ilkyok yokkk canı sıkılan bana gelsinn temizliğieeee benceeeee
vajinusmus hastalığı bende de var. işin ilginç yanı; eczacıyım ve eczanemin bulunduğu bölgede doktora gitmeden bana gelen hastalar oluyor. vajinismus belirtilerinden bahsediyorlar, ben de onlara gayet güzel moral veriyorum, rahat olmaları gerektiğini anlatıyorum, gel gör ki kadın anatomisini bildiğim halde olay pratiğe gelince bende tık yok! ailem baskıcı bir aile değil, modern, tahsilli de bir aile. cinsel tacize uğramadım, lezbiyen hiç değilim, ancak yenemiyorum vajinismusu. dokunamıyorum vajinama. kayganlaştırıcı jeli bile süremedim. utanıyorum insanlarla paylaşmaya, doktora gitmeye. boşanmak cinsel ilişkiye girmekten daha geliyor bana.
ne kadarlık evlisin canım bende 5 yıllık evliyken burda başardım şimdi hamileyim durumunda biraz bahset yardımcı olalımvajinusmus hastalığı bende de var. işin ilginç yanı; eczacıyım ve eczanemin bulunduğu bölgede doktora gitmeden bana gelen hastalar oluyor. vajinismus belirtilerinden bahsediyorlar, ben de onlara gayet güzel moral veriyorum, rahat olmaları gerektiğini anlatıyorum, gel gör ki kadın anatomisini bildiğim halde olay pratiğe gelince bende tık yok! ailem baskıcı bir aile değil, modern, tahsilli de bir aile. cinsel tacize uğramadım, lezbiyen hiç değilim, ancak yenemiyorum vajinismusu. dokunamıyorum vajinama. kayganlaştırıcı jeli bile süremedim. utanıyorum insanlarla paylaşmaya, doktora gitmeye. boşanmak cinsel ilişkiye girmekten daha geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?