- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.361
yaşşş kaç ne kadarlık evlisinizzzzz.....aynen bana daa cinsel ilişikidense boşanmak daha kolay geliorduuu boşanimde kurtulmm herşyden diordumm....küçük bi yerdemiii oturuorsun herhangi bi psikoloktan yardım alamazmısın.....hiç kadın doğuma muane oldunmu
nerelerdesin kıs sennnnndeğişikler midye hamileee eylülgülü başardııı şimdilik aklıma gelen buuu uzun zaman aradan sonra çok şükürrr bi kişi daha yendi
daha çok başındasın vakit kaybetmeden önce bi jinekolaga muayene olmanı tavsiye ederim biz burda egzersiz yaparak aştık doktora gitmeden ama durumun varsa bi psikologtan da yardım alabilirsin genelde vajinismus için tedavi eden doktorlar 2500 le 5000 arası istiyorlar kimsenin sokagaa atacak parası yok tabii... eğer istersen yardımcı olabiliriz... inşallah kısa zamanda yenersin ve erteleme ne olur ben bugun yarın diye diye 5 senemi kaybettim.... sen dhaa çok başındasın ve burayı buldugun için şanslısın burda herkes birbirni bir menfaat beklemeden yardımcı... umarım kısa zamanda yenersin....
yaklaşık 1 aylık evliyim ozum34. biraz geç evlendim, belki onun da etkisi var, bilemiyorum. 32 yaşındayım. istanbulda yaşıyorum yıllardır, burda okudum, eczanem de merkezi bir yerde, diyorum ya rahat bir çevrem var. sorun tamamen benim beynimde. baskıyı ailem çevrem değil, ben kendime yapmışım. eşimle 3 seneye yakındır birlikteyiz, flört ve nişanlılık döneminde de tabiki yakınlaşmamız oldu ancak bana dokunmasına izin vermiyordum, irrite oluyordum. bana hep evlenene kadar psikolojik destek almamı, bende bir rahatsızlık olduğunu düşündüğünü söylüyordu, ben de sinirleniyordum. evlenince sorunumuz olmayacağını, tıbbi ve psikolojik desteğe ihtiyacım olmadığını, evliliğimiz daha anlamlı olsun diye kendimi evliliğe sakladığımı söylüyordum ve böyle de düşünüyordum. ancak eşim haklıymış. bu hafta da kendim çözemezsem psikoterapi desteği almak istiyorum. jinekolojik muayene hiç olmadım.
ohhh ne güzel herkes yensin inşallah allahım herkesi kısa zamanda kurtarsın bu sıkıntıdan....ama tabi yerinde sayarak olmaz bi an önce başlayın egzersizlere arkadaşlar nolurrr bu geçen zamanın ne kadar boş oldugunu yenince anlayacaksınız herkes için dua ediyorum düşündükçe....
benim kötü geçiyo özüm çok mide bulantım var dün öğleden ebri bişey yemedim sabahtan beri çubuk yiyorum kasık ağrılarım da azalarak devam ediyo sen ne yaptın cinsiyeti belli oldu mu....?
yaklaşık 1 aylık evliyim ozum34. biraz geç evlendim, belki onun da etkisi var, bilemiyorum. 32 yaşındayım. istanbulda yaşıyorum yıllardır, burda okudum, eczanem de merkezi bir yerde, diyorum ya rahat bir çevrem var. sorun tamamen benim beynimde. baskıyı ailem çevrem değil, ben kendime yapmışım. eşimle 3 seneye yakındır birlikteyiz, flört ve nişanlılık döneminde de tabiki yakınlaşmamız oldu ancak bana dokunmasına izin vermiyordum, irrite oluyordum. bana hep evlenene kadar psikolojik destek almamı, bende bir rahatsızlık olduğunu düşündüğünü söylüyordu, ben de sinirleniyordum. evlenince sorunumuz olmayacağını, tıbbi ve psikolojik desteğe ihtiyacım olmadığını, evliliğimiz daha anlamlı olsun diye kendimi evliliğe sakladığımı söylüyordum ve böyle de düşünüyordum. ancak eşim haklıymış. bu hafta da kendim çözemezsem psikoterapi desteği almak istiyorum. jinekolojik muayene hiç olmadım.
eski vajinismusluları bebek beklerken görmek çok güzel :))
daha çok başındasın vakit kaybetmeden önce bi jinekolaga muayene olmanı tavsiye ederim biz burda egzersiz yaparak aştık doktora gitmeden ama durumun varsa bi psikologtan da yardım alabilirsin genelde vajinismus için tedavi eden doktorlar 2500 le 5000 arası istiyorlar kimsenin sokagaa atacak parası yok tabii... eğer istersen yardımcı olabiliriz... inşallah kısa zamanda yenersin ve erteleme ne olur ben bugun yarın diye diye 5 senemi kaybettim.... sen dhaa çok başındasın ve burayı buldugun için şanslısın burda herkes birbirni bir menfaat beklemeden yardımcı... umarım kısa zamanda yenersin....
keşke bende senin gibi bir aylık evliyken bulsaydım burayı sende bu şansını iyi değerlendir...
inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin hiç yaşayamayacağım sandıgım birşeydi evlat sahibi olmak ama bak 25 martta yendim şimdi hamileyim allahın izniyle sizde yeneceksiniz kısa zamanda....
keşke bende senin gibi bir aylık evliyken bulsaydım burayı sende bu şansını iyi değerlendir...
inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin hiç yaşayamayacağım sandıgım birşeydi evlat sahibi olmak ama bak 25 martta yendim şimdi hamileyim allahın izniyle sizde yeneceksiniz kısa zamanda....
canım bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ancak birkaç aylık bir üyeyim. vajinismusu aşanların yöntemleri çok mantıklı, özellikle parmak egzersizleri. fiyatları da burdan öğrendim ancak ciddi bir maliyet. evlenmeden gitseymişim keşke, evlendikten sonra masraflar çok artıyor. kendi kendime, sizlerin de desteği ile yenemezsem artık araştırcam doktor. jinekolog tanıdıklarım var ama psikoterapist tanıdığım hiç yok. ilk başta herşey çok güzel gidiyor, hiçbir sorun yok gibi, kayganlaşma sorunu da yok ancak iş o ana gelince panik atak gibi kalp atışlarım hızlanıyor, eşimi itiyorum, birkaç defa da ağlamaya başladım. eşim de strese giriyor artık.
ben değil 3-5 sene, 3-5 ay bile beklemek istemiyorum, evlenmeden önce cinsel istek vardı en azından şimdi o da kalmadı. cidden zormuş, atlatanları tebrik ederim.
ohhh ne güzel herkes yensin inşallah allahım herkesi kısa zamanda kurtarsın bu sıkıntıdan....ama tabi yerinde sayarak olmaz bi an önce başlayın egzersizlere arkadaşlar nolurrr bu geçen zamanın ne kadar boş oldugunu yenince anlayacaksınız herkes için dua ediyorum düşündükçe....
benim kötü geçiyo özüm çok mide bulantım var dün öğleden ebri bişey yemedim sabahtan beri çubuk yiyorum kasık ağrılarım da azalarak devam ediyo sen ne yaptın cinsiyeti belli oldu mu....?
dün akşam jelimi ve aynamı alıp parmak egzersizi denedim ancak olmadı, yapamadım, jeli vajinamın etrafına sürmekle yetindim ve vazgeçtim. kegel egzersizlerini denemedim hiç. sizce kegel ve parmak egzersizlerini arka arkaya mı denemeliyim, yoksa birkaç gün kegel, sonrasında sadece parmak egzersizine mi geçmeliyim?
hemen olmaz zatennnn hemen parmağını sokamazsın istersenn bi kulak çubuğunu sokkkk oranın delik oldunuuu acının olmadını anlaaa ondan sonraa yavaş yavaş başlarsınnn.....kegel egsersizi sadece tuvalette çişini yaparken yap çişşini tut bırakk vajına kaslarının çalışmasını sağlaaa ...parmak egserisizinide hergün yaaapp ..yanii ikisinide yapppp..ama en önemliisii parmak egsersiziii ...dilatör denen bişi var haberin varmı p..s şeklinde küçükten büyüğeee doğru 3 yada 5 adet ama bu eczanelerde satılıomu bilmiommm sen bilirsinnn parmağımı sokamam dersen bunu kullanabilirsinn yada dediğim gibi kulak çubuğuu onu aldıktan sonraa rümel felan yani parmk egsersizi yapamayan vajinasınaa küçükten büyüğee p....s seklince aparat kulllandııı kendini nasıl rahat nasıl uygun istersen öle yap...
canım dilatör daha çok aklıma yattı, duymuştum ama hiç düşünmemiştim sen bahsedene kadar. eczanelerde yok, sordum depoya. sanırım cinsel ürünler satan mağazalarda ya da medikalde olur. bana çok yakın var ama çekiniyorum gidip sormaya. eşime söyledim, o bulmaya çalışcak bana. saol canım.
küçükyalıdayım canım. internette bulamadım ürünü, bakalım eşim bulur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?