- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.381
uleynnnn 7/24 burdayımmm uleynn giriştee ücret alacam en sonunda sizden heeeee
canım benim maşallah tebrik ederim rabbim başka dert göstermesin, darısı diğer arkadaşların başınakızılar başardım sonunda bugun yeniden penis denemesi yaptık ve oldu ne acı ne agrı hiç bişey hissetmedim yaaa boşuna korkmuşum bunca zaman kimse ertelemesin egzersizlerinizi bırakmayın sonunda oluyor :64Allah butun vajı arkadaşlarımı bu illetten kurtarsın çok mutluyum taze gelin oldum
iyi geceler bende vajinismus sorunu yaşadığımı düşünüyorum ilişki sırasında sanki 4 -5 cm giriyor sonra ileri gitmiyor. ne kadar zorlarsam zorlayayım daha fazla sokamadım sizce neden böyle oluyor?
birde duvar dediğimiz yerde ıkınmak gerekiyorya derin nefeslerimizi kontrollü alırsak bayılma durumuna gelmiyoruz onu farkettim sık sık nefes aldığım için bayılcak gibi oluyormuşum daha sakin yavaş tan derin nefes almayı denedim bide nefes alıp verirken kasıklarınızı hissetmeye çalışın aynı zamanda yavaştan ıkınabildiğimiz kadar ıkınalım , ( ben üstte deniyorum eşim sandalyede otururken bacaklarımı ve kendimi daha rahat kontrol ettiğimi farkettim bilginizeee...
uyudaaaa gel cicimmm
hamilelik senduromu bende oğluma hamileyken herşeye ağlardım
ben çıkıommm popom dümdüz oldu burda oturmaktanben çıktım kıslar eşim gelcekk o kurtlar vadisini izlerken gelirim ben temem görüşürüzzz
kıslarr çok mutluyum bende başardım galiba.galiba diyorum çünkü hala şaşkınım ve inanamıyorum ya yine olmazsa dewam ederse diye çok korkuyorum dünden beri.allah burdaki bütün arkadaşlarımızdan razı olsun haklarını helal etsinler.buyrun halaya :92::92::92:
kıslarr çok mutluyum bende başardım galiba.galiba diyorum çünkü hala şaşkınım ve inanamıyorum ya yine olmazsa dewam ederse diye çok korkuyorum dünden beri.allah burdaki bütün arkadaşlarımızdan razı olsun haklarını helal etsinler.buyrun halaya :92::92::92:
evet canım doğru pozisyon bende üsteyken başardım ilk ucu girerken biraz zorlasnıyorsun derin derin nefes alıp ıgınınca rahatlıkla kayıp giriyor üstelik acı ağrı olmuyor girince başta tedirgin oluyorsun biraz zaman gecince ona da alışıyorsun doğru yoldasın bugun yarın seninde başarını duyarız burdan Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?