Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben çıkıommm popom dümdüz oldu burda oturmaktan ben çıktım kıslar eşim gelcekk o kurtlar vadisini izlerken gelirim ben temem görüşürüzzz

arkadaşlar hepinize çoookk teşekkür ediyorum hem tebrikleriniz hemde destekleriiz için burda olan butun vajılı arkadaşların en kısa sürede yeneceğneize inanıyorum yeterki egzersizlerinizi bırakmayın çookkk mutluyum şimdi sıra bebişte rabbım onuda nasip eder inşallah

canım benim maşallah tebrik ederim rabbim başka dert göstermesin, darısı diğer arkadaşların başına

iyi geceler bende vajinismus sorunu yaşadığımı düşünüyorum ilişki sırasında sanki 4 -5 cm giriyor sonra ileri gitmiyor. ne kadar zorlarsam zorlayayım daha fazla sokamadım sizce neden böyle oluyor?

hafta içi çalıştığımdan vakit bulabildiğim şu saatte girebildim ben yokken neler olmuş diye okudum

çok sewindim yenen başaran arkadaşlar olmuş tebrik ediyorum 1 er gün arayla devam etsinler diyorum çünkü o hissi unutuyoruz ..

özümmm seni okudukça çoook ama çoook mutlu oluyorum nedense çok sewindim kızın olacakmış sanırım rabbim sağlıkla sıhhatle kolaylıkla gelmesini nasip etsin inşll....

ben pen,s denemesinde ısrarcıyım bu hafta onu deniyoruz , kendimi üstte daha rahat hissediyorum yarısını alabildim neredyse , buraya kadar gelenler pes etmeyip deneyelim ısrarcı olalım olacak mutlaka birden kayıp gidecek inşll..

bu arada cem keçe nin kitabını okumak istiyorum d&r ın internetten sipariş vericem sonuçta beyinde bitmesi gereken bişey belki yardımı dokunur diorum..

birde duvar dediğimiz yerde ıkınmak gerekiyorya derin nefeslerimizi kontrollü alırsak bayılma durumuna gelmiyoruz onu farkettim sık sık nefes aldığım için bayılcak gibi oluyormuşum daha sakin yavaş tan derin nefes almayı denedim bide nefes alıp verirken kasıklarınızı hissetmeye çalışın aynı zamanda yavaştan ıkınabildiğimiz kadar ıkınalım , ( ben üstte deniyorum eşim sandalyede otururken bacaklarımı ve kendimi daha rahat kontrol ettiğimi farkettim bilginizeee...

bugün iş yerinde en yakın ardaşımın hamile olduğu öğrendik 7 haftalıkmış bende anne olmak istiyorum artık şu vaji bitsede bende size nasıl olduğunu anlatsam hamile kalabilsem MUTLU OLMAK bu kdr zor olmamalı..........

evet canım doğru pozisyon bende üsteyken başardım ilk ucu girerken biraz zorlasnıyorsun derin derin nefes alıp ıgınınca rahatlıkla kayıp giriyor üstelik acı ağrı olmuyor girince başta tedirgin oluyorsun biraz zaman gecince ona da alışıyorsun doğru yoldasın bugun yarın seninde başarını duyarız burdan Allah yardımcın olsun

uyudaaaa gel cicimmm

annemm geldii yatırmadı beniii zorla duşa soktu.. ölü gibiydimm aglamaktaannn.. sonra aldı götürdü beni kısır yaptı banaaaaa :)) sonra kocam akşam yemege götürdü cok sakin bi yer acık havada kafam dinlendi.. güzel bi doğum günü gecirdim oohh bee şimdi iyiyim inşallah ağlama krizlerim tutumaz yineee.. iyi ki annem duşa soktu benii heheh gözüm açıldı yemin ederim

hamilelik senduromu bende oğluma hamileyken herşeye ağlardım

inşallah cok uzun sürmez yaw..

ben çıkıommm popom dümdüz oldu burda oturmaktan ben çıktım kıslar eşim gelcekk o kurtlar vadisini izlerken gelirim ben temem görüşürüzzz

kızz valla popon dümdüz olcak he.. delüüü

kıslarr çok mutluyum bende başardım galiba. galiba diyorum çünkü hala şaşkınım ve inanamıyorum ya yine olmazsa dewam ederse diye çok korkuyorum dünden beri.allah burdaki bütün arkadaşlarımızdan razı olsun haklarını helal etsinler.buyrun halaya:92::92::92:

canım ya çok sevindim azkaldı diyodun bak kısmet canım rahat ol ve tekrar dene kaç kiş ikinciye olmazsa diye korkarken bak artık usta olup vajının sorunlarını unuttular rabbim başka dert vermesin inşallah aman iki gündür halayla geçiyor
::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

şimdilik3kişiyiz, Kadın , 28 , İzmir

Sabır taşı çatladı

Evlendikten sonra kendimi kastığım için hatrı sayılır bir süre ilişkiye girememiştik. Ben de gerginliğimizi biraz azaltmak için kocama "Aşkım ne kadar şanslısın. Millet evlenmek için bakire kız arar, sen evlisin hala bakire bir karın var" demiştim. Bir bakışı vardı ki bir daha kas kasabilirsen, kaç kaçabilirsen...

bu arada allahım hepinizin yardımcısı olsun gercekten cok zor her iki taraf içinde umarım siz de asarsınız ve gayretleriniz birbirinize olan desteginiz için her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum

Canım benim çok tebrik ederim,çok sevindim yaa....Allah başka sıkıntı yaşatmasın ve mutluluğun daim olsun inşallaaaaah...Bu iş bir kere olduysa devamı gelir tedirgin olma,seni çok iyi anlıyorum bende ikincisinde olacak mı acaba?diye tedirgin olmuştum ama bizde geri dönüş diye birşey yok...sadece çok ara vermeki iyice alış,alıştıktan sonra bir daha tedirgin olmazsın zaten..Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başınaaa....:92::92::92::92::92:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn hanımlar! cumanız hayrolsun ve tüm hastalara şifa(içindede bize inşaallah) dertlilere deva versin inşaallah Rabbim

Prenses43 canım çok sevindim ALLAH ım mutluluğunu daim etsin Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin inşaallah... bugün bol bol ayağını sürü de bari bizde gelelim ardından

canım sen kayganlaştırıcı sürerek mi başardın peki?git gel yapabildinmi ne hissetttin paylaşabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…