Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım iyi dileklerin için tşk ederim Rabbim en tez zamanda sanada nasipetsin inşallahhhh.....p...s yarısına gelmek başarmak demek zatennn...ben p....s yarısında hamile kaldımmm hep kendimii başarmış saydımmm p...s yarısından sonrası çorap söküğü gibi gelir merak etmee....seninde yakında mutlu haberlerinii alırızzz inşallahh....

tbrklerrrrr darısı diğer arkadaşların başına inşallahhhh uleynnn üste nasıl yapıonuzzz yaaaa büyük başarıııı bende üste hiç yapamıodum daha zor gelioduuu

tebrikler canımmm.. korkma sen yine olur sonrada olurrrr hep oluuurrr artıkınn

çok güzel anlatmış.. tabi bas adamın damarına kas kasabilirsen ondan sonra

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn hanımlar! cumanız hayrolsun ve tüm hastalara şifa(içindede bize inşaallah) dertlilere deva versin inşaallah Rabbim

günaydıııınnnnn.... AMİİİNNNNNN sağol canım seninde cuman hayrolsunnn

günaydın kıslarrrrr sizi tbrk ediorum benden önce gelmişssinizzz

Günaydın özüüüüümmmm iki gözümmmmmmmmmm

Günaydın özüüüüümmmm iki gözümmmmmmmmmm [/QUOTE]

eyvallahhhhh kurbannnnuleynnn benden ne güsel doğulu olurmuşşş heeee

tebrikler canım çok sevindim.yapamıyorum edemiyorum derken başardın bile bak.bi kere olunca bi daha oluyo o konuda endişen olmasın.bundan sonra herşey çok daha güzel olucak

bu arada allahım hepinizin yardımcısı olsun gercekten cok zor her iki taraf içinde umarım siz de asarsınız ve gayretleriniz birbirinize olan desteginiz için her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum

canım ilgine teşekkür ederiz.bu sorunu yaşayanlar bizi anlamazken,yaşamayan birinin anlaması çok güzel

günaydınlar herkese

benceeee sana moral olması içinnn...sana hergün doğum günü olsunnn eşinede öleee söleeee

kıs sevcihan ben sana özel msj attım dün görmedinmiiiii

he valla bana hergün dogum günü olsun.. ya da dogurana kadar herkes benle ilgilensin sevsin okşasın kedi gibi mırmırrrmırrrrr yapaıyım bende onlara... yeter o bana yahuu

ay evet dün gece baktım yorgunluktan cok anlamadım bakacaktım sabah unutmusum du bakıyım tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…