- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.401
bugün iş yerinde en yakın ardaşımın hamile olduğu öğrendik 7 haftalıkmış bende anne olmak istiyorum artık şu vaji bitsede bende size nasıl olduğunu anlatsam hamile kalabilsem MUTLU OLMAK bu kdr zor olmamalı..........
kıslarr çok mutluyum bende başardım galiba.galiba diyorum çünkü hala şaşkınım ve inanamıyorum ya yine olmazsa dewam ederse diye çok korkuyorum dünden beri.allah burdaki bütün arkadaşlarımızdan razı olsun haklarını helal etsinler.buyrun halaya :92::92::92:
kıslarr çok mutluyum bende başardım galiba.galiba diyorum çünkü hala şaşkınım ve inanamıyorum ya yine olmazsa dewam ederse diye çok korkuyorum dünden beri.allah burdaki bütün arkadaşlarımızdan razı olsun haklarını helal etsinler.buyrun halaya :92::92::92:
şimdilik3kişiyiz, Kadın , 28 , İzmir
Sabır taşı çatladı
Evlendikten sonra kendimi kastığım için hatrı sayılır bir süre ilişkiye girememiştik. Ben de gerginliğimizi biraz azaltmak için kocama "Aşkım ne kadar şanslısın. Millet evlenmek için bakire kız arar, sen evlisin hala bakire bir karın var" demiştim. Bir bakışı vardı ki bir daha kas kasabilirsen, kaç kaçabilirsen...
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn hanımlar! cumanız hayrolsun ve tüm hastalara şifa(içindede bize inşaallah) dertlilere deva versin inşaallah Rabbim
günaydın kıslarrrrrsizi tbrk ediorum benden önce gelmişssinizzz
Günaydın özüüüüümmmm iki gözümmmmmmmmmm
eyvallahhhhh kurbannnnuleynnn benden ne güsel doğulu olurmuşşş heeee
ben aç karnımı doyurmaya gidiyoruummm.. görüşürüzz.. yedin mi kıs sen hıııı
bu arada allahım hepinizin yardımcısı olsun gercekten cok zor her iki taraf içinde umarım siz de asarsınız ve gayretleriniz birbirinize olan desteginiz için her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum
yemedimmmm yicem bende şimdiiiikarpuz felan yicem
yumurtayı dün yedimmmanammm geliiii temizliğeee kaldmız yerden devam edcezzzzz ...hadii bugünlük kurtuldunuz benden heheheh
ohh maşallah temizleyin anacım... bende bugün pinekleyecem.. dünün morali bana 2 gün yeter
benceeee sana moral olması içinnn...sana hergün doğum günü olsunnn eşinede öleee söleeee
kıs sevcihan ben sana özel msj attım dün görmedinmiiiii
mukix hadi başardım yazzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?