Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bakin prensesin sizde yendiniz simdi siz söyleyin, diger arkadaslara, varmi 1.zorluk,

PRENSES

YENI GELINIMIZ

canim seni candan tebrik ediyorum, bundan sonra hersey gönlünce olsun

canımmm benmmm çooook sevindimmm yaaaaaaa tebrik ederimmm

Rabbim başka sıkıntı vermesin bundan sonasındaa.. bak sonuna gelmiştin ve oldu çok şükür bundan sonrasında da olur takma kafana bunları şimdi bi kere olduysa devamı gelir
:92::92::92::92::92::92:

2 yıllık evliyim 24 yaşındayım ve maalesef vajinismusum eşim çok anlayışlı ama hiç iyi değilim bunu için evliliğimi bile bitirebilirim anne olmak istiyorum ne varki bunda ama yapamıyorum çok çaresizim burda yenenleri gördüm yalvarırım banada yardım edin nasıl ne yapmam gerekiyor hiç bi şekilde içine bişey alamıyorum nasıl başlamam gerek lütfen yardım edin ((

evet, dün itibariyle vazgeçtim. ben bu halimden memnunum, kocam düşünsün. tabi, erkeklere giren çıkan bişey yok, oh ne ala!! onlar zevk alırken bizim çektiğimiz işkenceye rezalete bak. çocuk da istemiyorum, cinsel ilişki de. boşanacaksak boşanalım, yeter ya!

hoşgeldin aramıza canım

kendini hiç çaresiz görme bu sorunu yenmek için yaparım diyorsan doğru yerdesin .. buradaki arkadaşlar egzersizler ile bu sorunu yendik beraber kimisi bir haftada yendi.. bende senin gibi geldim buraya yazdıklarımız benziyor belkide çaresiz görüyordum kendimi ama çaresi varmış çok şükür..

daha önce doktora gittinmi?
parmak egzersizlerini duydunmu hiç? şimdi baştan sona bir yazı var onu paylaşıcam orada detaylı anlatıyor.

hayır doktora gitmedim parmak egzersini duydum duymasına ama yapabilirmiyim pek emin değilim bana yardımcı olursanız ömrümün sonuna kadar size dua ederim allah razı olsun

canım bak işkence gözüyle bakarsan öyle olur ama aslında kadının cinsel ilişkide erkekten daha çok zevk aldığı tespit edilmiş bir gerçek..
bunu kenndine yapma ne olur .. evet bir sorun sıkıntı yaşıyoruz çokta iyi anlıyorum ama çaresi varken vazgeçmemeli insan.. hemde çok kolayken olduğunda inanamıyorsun bumuydu korktuğum diyorsun ilk gece talihsizliği yaşayanları aklınızdan silin.. evet bazıları talihsizlik yaşayıp bunları kötü bir şekilde bize anlattılar etkilendik bu haldeyiz ama bu egzersizler ile bizim ilk gece sıkıntımızda olmuyor çünkü olduğunda daha rahat oluyor zamanla alışıp bişey olmadığını görüyorsun ve kasmıyorsun..
tercih senindir ama çözümü gerçekten kolay zor görünsede zamanla aşılacak bir sorun Allahın izni ile..

hayır doktora gitmedim parmak egzersini duydum duymasına ama yapabilirmiyim pek emin değilim bana yardımcı olursanız ömrümün sonuna kadar size dua ederim allah razı olsun

cümlemizden inşallah canım bak emin ol ben dedimki ben kesinlikle bu egzersizi yapamam ilk duyduğumda olmaz yok artık dedim ama çaresinin o olduğunu anlayınca başladım ve inanamadım bumuydu iki senedir ertelediğim dedim ..

ilk önce vajinayı inceliyorsun canım goggle'Dan vajina çizimleri yazıp bakarsan faydalı olur senin için.. ayna ile orayı incele derin nefes al ver ıkın deliğin açıldığını zamanla göreceksin ıkındıkça ve sadece elinle vajinanın girişini tut en az 5 dakka gittikçe dokunmaya alışıyorsun tedirginliğin azalıyor alıştığını anlayınca elini güzelce yıka bu arada mikrop kapmamak için doktor eldivenide kullanabilirsin prezervatfte, jel al eczaneden ben ultrason jeli kullandım hem uygun hem zararsız bolca parmağına sür serçe parmağınla girişine hafifçe ittir bir boğum yani parmağın ilk çizgisine kadar başta tedirgin oluyorsun ama sonra o gidiyor çekme hemen bu arada ittirirken deriin nefes al veriken nefesini ıkınarak popo yönüne eğilimli ittir parmağını sonra alıştıkça ilerleteceksin daha sonra iki parmak derken ilerliyorsun bu şekilde canım inan korkacak bişey yok orada çok kolay oluyor ..

hımmm anladım hemen uygulamaya başlıcam da jel yerine vazelin falan sürsem hafta sonu ecz. kapalı bi an önce başlamak istiyorm

ilk olarak vajina yapsı konusunda bilgi sahibi olmalısın.girişin hemen arkasında boru gibi bir yapı var bu yapı okerdon şeklinde yani içine giren cisim ne kadar kalın olursa olsun genişler.düşünsene ordan çocuk çıkıyor.
daha sonra gleiten jel diye bir jel var ondan al bikaç kutu ve söyleyeceğim şeyleri bu jel yardımıyla sırasıyla yap.egzersizler sonuçlanana kadar birleşmeye çalışmak yasak.

egzersiz 1- ayna egzersizi= vajinayı bolca jelle sonra bir ayna yardımıyla kendi vajinanı incele.dudaklarını aç deliği gör vs.2-3 gün en az yarım saat süreyle incele.

egzersiz 2- 1 parmak 1 boğum= incelemelerini yaptıktan sonra 1 hafta kadar hergün enaz yarım saat işaret parmağını ve vajinanı iyice jelle işaret parmağının bir boğumunu 20-30 derecelik bir açıyla(dik olarak yerleştirmeye çalışma) vajinanın içine yerleştirmeye çalış.kasılma olacaktır.kasılma olduğu sürece parmağını içeden çıkarma ani hareketler yapma.kasılma bitince çıkar tekrar dene.ne kadar süre egzersiz yaptığını kaç kez yerleştirdiğini kasılma ve kaygı için 1den 8e kadar numara ver.kasılma ve kaygı ne kadar yüksek olursa ona göre yüksek puan ver.her defasında biraz daha azalacaktır.1-2 olduğunda diğer egzersize geçebilirsin.

egzersiz 3- 1 parmak 2 boğum.yukarıdaki egzersizle aynı ama işaret parmağının iki boğumunu yerleştir.çok zorlanırsan bi önceki egzersize geç.kaygı seviyesi azalınca diğer egzersize geç

egzersiz 4- 1 parmak tamamı. 1 parmağın tamamını yerleştirmeye çalış.yapamazsan bir önceki egzersiz.kasılma kaygı 1-2 arası olduğunda diğer egzersiz.

egzersiz 5- 2 parmak 1 boğum= işaret ve orta parmağının ilk boğumlarını yukarıdaki şekilde vajinaya yerleştir.çok zorlanırsan bir övceki aşama.rahatlama olunca 6.egzerszi.

egzersiz 6- 2 parmak 2 boğum= işaret ve orta parmağının 2 boğumunu yerleştirmeye çalışacaksın.

egzersiz 7-2 parmak tamamı her iki parmağını sonuna kadar vajinaya yerleştirmeye çalış.

egzersiz 8- makas hareketi= iki parmak 1,5 boğum kadar parmaklarını yerleştir ve içerde parmaklarını makas gibi hereket ettirmeye çalış.bu egzersizi eş parmağına geçtiğiniz zaman bile hergün en az 20 dk uygulayın.

egzersiz 9-eş parmağı= yukarıdaki yazdığım tüm egzersizleri eş parmağı ile deneyin.her bir alıştıma için 1 hafta verin ve hergün yapın.ilk zamanlar eşinizin parmağını kendiniz yönlendirin.rahatlama olduğunda ondan yavaş yavaş kendisinin yapmasını isteyin.tüm bunları yaprken jel kullanmayı unutmayın.

egzersiz 10-penis başı= vajina ve eşinizin penisini güzelce jelledikten sonra penis başını vajinaya yerleştirmeye çalışın.penis başı içeri girer girmez çıkarmayın.sakinleşin kasılmanın azalmasını bekleyin ve yavaşça çıkarın.tekrar tekrar deneyin.bir süre sonra tekrar birleşmeye çalışın.ilk zamanlar jeli kullanmanız kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak.kuruma hissi olmuyorsa jele gerek kalmayacaktır.sonrası serbest sevişme
allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…