- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.421
meraba canimgecmis dogum günün kutlu olsun.
insallah bundan sonra hersey gönlünce olsun
nasilsin hersey yolundami
tşk ederiiimm :)
çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok.. sen nasılsın
ne olsun yarin 1.kina var simdiden onun telasi var, icimde 1.sikinti var ayin sonunda ameliyat olucam birazda korku var
ohh eğlencee ne güzeellll.... içini ferah tut desemde, insan korkar.. annemde oldu aynı ameliyatı inşallah sende rahatlarsın....
kendine cok iyi bak ben cikiyorum, baska zaman yine görüsürüz
hoşca kal.. görüşürüz.. bende esra erolu izliyim yattıgım yerden göbişimi seve seveeee
kıslarr çok mutluyum bende başardım galiba.galiba diyorum çünkü hala şaşkınım ve inanamıyorum ya yine olmazsa dewam ederse diye çok korkuyorum dünden beri.allah burdaki bütün arkadaşlarımızdan razı olsun haklarını helal etsinler.buyrun halaya :92::92::92:
2 yıllık evliyim 24 yaşındayım ve maalesef vajinismusum eşim çok anlayışlı ama hiç iyi değilim bunu için evliliğimi bile bitirebilirim anne olmak istiyorum ne varki bunda ama yapamıyorum çok çaresizim burda yenenleri gördüm yalvarırım banada yardım edin nasıl ne yapmam gerekiyor hiç bi şekilde içine bişey alamıyorum nasıl başlamam gerek lütfen yardım edin((
hoşgeldin aramıza canım
kendini hiç çaresiz görme bu sorunu yenmek için yaparım diyorsan doğru yerdesin .. buradaki arkadaşlar egzersizler ile bu sorunu yendik beraber kimisi bir haftada yendi.. bende senin gibi geldim buraya yazdıklarımız benziyor belkide çaresiz görüyordum kendimi ama çaresi varmış çok şükür..
daha önce doktora gittinmi?
parmak egzersizlerini duydunmu hiç? şimdi baştan sona bir yazı var onu paylaşıcam orada detaylı anlatıyor.
evet, dün itibariyle vazgeçtim. ben bu halimden memnunum, kocam düşünsün. tabi, erkeklere giren çıkan bişey yok, oh ne ala!! onlar zevk alırken bizim çektiğimiz işkenceye rezalete bak. çocuk da istemiyorum, cinsel ilişki de. boşanacaksak boşanalım, yeter ya!
hayır doktora gitmedim parmak egzersini duydum duymasına ama yapabilirmiyim pek emin değilim bana yardımcı olursanız ömrümün sonuna kadar size dua ederim allah razı olsun
cümlemizden inşallah canım bak emin ol ben dedimki ben kesinlikle bu egzersizi yapamam ilk duyduğumda olmaz yok artık dedim ama çaresinin o olduğunu anlayınca başladım ve inanamadım bumuydu iki senedir ertelediğim dedim ..
ilk önce vajinayı inceliyorsun canım goggle'Dan vajina çizimleri yazıp bakarsan faydalı olur senin için.. ayna ile orayı incele derin nefes al ver ıkın deliğin açıldığını zamanla göreceksin ıkındıkça ve sadece elinle vajinanın girişini tut en az 5 dakka gittikçe dokunmaya alışıyorsun tedirginliğin azalıyor alıştığını anlayınca elini güzelce yıka bu arada mikrop kapmamak için doktor eldivenide kullanabilirsin prezervatfte, jel al eczaneden ben ultrason jeli kullandım hem uygun hem zararsız bolca parmağına sür serçe parmağınla girişine hafifçe ittir bir boğum yani parmağın ilk çizgisine kadar başta tedirgin oluyorsun ama sonra o gidiyor çekme hemen bu arada ittirirken deriin nefes al veriken nefesini ıkınarak popo yönüne eğilimli ittir parmağını sonra alıştıkça ilerleteceksin daha sonra iki parmak derken ilerliyorsun bu şekilde canım inan korkacak bişey yok orada çok kolay oluyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?