- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.441
hımmm anladım hemen uygulamaya başlıcam da jel yerine vazelin falan sürsem hafta sonu ecz. kapalı bi an önce başlamak istiyorm
evet, dün itibariyle vazgeçtim. ben bu halimden memnunum, kocam düşünsün. tabi, erkeklere giren çıkan bişey yok, oh ne ala!! onlar zevk alırken bizim çektiğimiz işkenceye rezalete bak. çocuk da istemiyorum, cinsel ilişki de. boşanacaksak boşanalım, yeter ya!
vazelin de kullananlar vardı sanırım olabilir bir dene istersen .. sonra jel alırsın jel daha kayganlık sağlar..
inşallah başla canım emin ol faydası var burada bizede bildir durumları
olmazsa kulak çubuğunu streçleyipte başlayabilirsin ben onla başladım alternatif var :) o daha ince olduğu için ilerlemesi çok kolay oluyor :)
ben vazelin çok kullandımmmm çokta memnundumm ama her marka vazelin güzel olmuooo ben "uny beby vazelin" kullandım çokta memnundummm....farklı vazelin alınca aynı yerini tutmuoduuu bu bebkler için vazelin artık oyüsdenmiiydii bilmiorummm
sendemi kullandın canımm o zaman iyidir ya ben hiç kullanmamıştım. krem gibi belki kaydırır doğru:)
senn nasılsın canımm nasıl gidiyor ? bebeğin cinsiyeti kesin kızmıymış ya hadi hayırlısı bakalımm
kıs ilk zamanlarrr ultrason jeliymiş oymuş buymuş hiç haberim yoktuu...bu vazelini aldım çok iyiydi bi ara markettee bittii Allah ordan başkada hiç bi yerde yok 2 tane başka vazelin aldımm ama berbattılarrrr...sonra markete tekrar geldiiii 2 tane aldım tekrar bitti bu sfer hiç gelmediiiii sonrada ultrason jelini aldımzaten ....iyi gidior elhamdülilllahhh kesin belli değil ama %80 kıs gibi dediiiii sen ne yapıon kaç haftalık olduuu
kıslarr slm ben bugün jınekoloğa gittim önce eliyle muayene etti zar zor sonra bi aparat b bişeyi jelledi v...jye sokmaya çalıştı ama mümkün olamadı malesef kızlığımda orda duruyrmuş...( ben terapiste gittim ama parmak egz. yapamadıgımı söyledım bi dr. önerdi acilen yardım alman lazım dedi çok uzatmışsın dedi moralim çok bozuk durumumu biliyrm ama böyle muayene olamayıp hepten anlayınca çok kötü oldum offfffff bir an önce çözüm ver yarabbim çok bunaldımmmmmmmm.....
kıslarr slm ben bugün jınekoloğa gittim önce eliyle muayene etti zar zor sonra bi aparat b bişeyi jelledi v...jye sokmaya çalıştı ama mümkün olamadı malesef kızlığımda orda duruyrmuş...( ben terapiste gittim ama parmak egz. yapamadıgımı söyledım bi dr. önerdi acilen yardım alman lazım dedi çok uzatmışsın dedi moralim çok bozuk durumumu biliyrm ama böyle muayene olamayıp hepten anlayınca çok kötü oldum offfffff bir an önce çözüm ver yarabbim çok bunaldımmmmmmmm.....
canım zaten muayene olamaman normal hemde yabancı biri düşünsene daha çok çekinirsin rahat olamazsın. aparat kalınmıydı incemiydi doktorun denediği. şu egzersizleri bi yapabilsen aslında kolay olduğunu sende anlayacaksın bende yapamıyordum yapamam sanıyordum en azından sende aparatla denesen doktor deneyeceğine sen dene yavaş yavaş en inceden başlayınca oluyor....
önerdiği doktor ne yaptırıyormuş ?
canımcım ben tam 3 kadın doğuma muane oldum bende senin gibi tepki verdim artıı psikoloğa gittim psikolok bana parmak egsersizi verdii bende parmak egsersizi yapabilsem zaten p....s alırım dedim psikoloğu bıraktımmm aradan 1 senemi ne geçtiii kuzu kuzu o beğenmedim psikoloğa gittim geneee ..baktım başka çalınacak kapı kalmadıı baktım kendimee kaldım başladım egsersizee...
kizzzzzzzzzzzz allah muhambetinizi arttirrsinda, böylede yapilmazki bizlere, gerile gerile
sen simdi bizimi kiskandiriyon
Başaranları gönülden tebrik ediyorum. Darısı bizlerinde başınaben çok umutsuz bi vakayım.
2 yıllık evliyim 24 yaşındayım ve maalesef vajinismusum eşim çok anlayışlı ama hiç iyi değilim bunu için evliliğimi bile bitirebilirim anne olmak istiyorum ne varki bunda ama yapamıyorum çok çaresizim burda yenenleri gördüm yalvarırım banada yardım edin nasıl ne yapmam gerekiyor hiç bi şekilde içine bişey alamıyorum nasıl başlamam gerek lütfen yardım edin((
evet, dün itibariyle vazgeçtim. ben bu halimden memnunum, kocam düşünsün. tabi, erkeklere giren çıkan bişey yok, oh ne ala!! onlar zevk alırken bizim çektiğimiz işkenceye rezalete bak. çocuk da istemiyorum, cinsel ilişki de. boşanacaksak boşanalım, yeter ya!
kalın piis kadar o ince ultrason çubugu degıl bu yeni bişeymiş uyusturucu jel sürdü sana faydası olacak dedi 10-15 dk uğrastı ama çok az bişey sokabıldı müsade etmedım bi türlü sonra kadın pes etti pedam dan bi dr cinsel terapist benim tek çarem egz. ama yapamıyrm onun için artık bu işi kendi başıma çözemiycem diye düşünüyrm
yaparsın neden yapamayasın .. hepimiz yapamayız dedik ilk duyduğuumzda çoğumuz ama çare kalmayınca denediğimde daha önce yapmadığım için pişman oldum ..
bak ben dokunamıyordum bakamıyordum orama çok hassastım vajiye karşı ben yaptıysan herkes yapar die düşünüyorum o yüzden..
ultrason çubuğundan kalınsa zaten çok yanlış ya ultrason çubuğu zaten iki parmak kadar var en incesinden başlamak gerekiyor ya bende yapamadım parmağımı sokamadım bi türlü çok vahimdim aldım kulak çubuğunu streçledim popo yönüne diyorlar bi deniyim dedim nasıl gitti anlamadım..
sonrasıda geliyor zaten her gün yaptıkça..
aynen benimde gittiğim 3.dr ama ben gitmek istemiyrm jinekologun bana bişey yapamıycagını bildm için kayınvalıdemlerın ısrarıyla gittim bi de adet düzensizliği var bende hemde onun için..diğer gittiğim dr.lardan biri kızlıgın bozulmus diğeri bozulmamıs demıstı 3.ü de kesinleşmiş oldu bozulmamıs istersen alırız kızlıgını anestezıyle kafan rahatlıycaksa fln dedı bende o alınsada çözüm degıl dedim öle işte ne bilim napcagımı şaşırdım
sevcihancım evet haklısın nice evli çocuk doğurmuş bayanlar bile çekinrken benim muayene olamamam çok normal dr.iyiydi çok üzüldü durumuma yardımcı olmaya çalıştı ama napcak ikibuçuk sene oldugunu duyunca isyan etmek istemiyrm ama o kadar bunaldımki hiç düzelmiycek b hissediyrm bu da beni korkutuyr
yaaa deniyrm parmak hala uğrasıyrm ama yok mümkün değil o yüzden günden güne ümidim bitiyor ben burayı buldugumdan beri kaç arkadasım yendiğine şahit oldum bende ilerleme bile yok çekecek çilem imtihanım varmış demek buna da şükür napalım inşallah biter bir gün...
aynen dicektimdeee demedimmm artık doktorlarada şeyim kalmadı farklı farklı şeyler sölüolarrr....kadın doğum sana nasıl birşey sokmaya çalıştı hemde kalın birşey ben bi tanesine gittimdeee açıkmı die bakacak güyaaa daha yenii doktor olmus benim yaşlarımdaa incecikkk kulak çubuğundanda incebirşey sokmaya çalıştıda kas katı kesildimm sankii kocaman birşey sokuomus gibi acı hissettimde bıraktıı....o doktor sana nasıl kalın birşey sokmaya çalışştııı onun amacııı farklıydı benceee kalın birşey sokacak hemde uyuşturuppp kan gelirse bak bu kadarlıkkk birşeydimi diecektiii....bana kimse bişi sokmaya çalışmadı hatta 4 tane kadın doğuma gittim sadece bi tanesi incecik bişi sokmaya çalıştı onuda yapamadıııı.....senin gittin doktor haydar dümenlikkkk yapmış birazzz....kızlığınızı alırızzz demeklede büyük bi aptallık etmişşş.....gittiğim hiç bi doktorrr bana öle bişi demedii hatta bi tanesine ben söledimmm istersen böle bişi yaparız ama sana hiç bi faydası olmazz senin beyninde herşey hem neden böle bişiyi yapmak istiorsun her kadın gibi sende eşine o duyguyu yaşatmak istemezmisin dediiiiii.....mantıklı konustuu.....hatta bu 4 kadın doğum dışında başka bi doktoru aradım kızlık ameliyatı yaparmısınız die özel bi hastane yapamayız dediiiii bu sizin beyninizde olan bişi dediiiiii....iyikidee yaptırmamışımmm Allahımmm bi ara ciddi ciddi karar vermiştimmmmmm
sevcihancım evet haklısın nice evli çocuk doğurmuş bayanlar bile çekinrken benim muayene olamamam çok normal dr.iyiydi çok üzüldü durumuma yardımcı olmaya çalıştı ama napcak ikibuçuk sene oldugunu duyunca isyan etmek istemiyrm ama o kadar bunaldımki hiç düzelmiycek b hissediyrm bu da beni korkutuyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?