Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hımmm anladım hemen uygulamaya başlıcam da jel yerine vazelin falan sürsem hafta sonu ecz. kapalı bi an önce başlamak istiyorm

vazelin de kullananlar vardı sanırım olabilir bir dene istersen .. sonra jel alırsın jel daha kayganlık sağlar..
inşallah başla canım emin ol faydası var burada bizede bildir durumları
olmazsa kulak çubuğunu streçleyipte başlayabilirsin ben onla başladım alternatif var :) o daha ince olduğu için ilerlemesi çok kolay oluyor :)

ahhhh canım ahhhhh daha bir aylıksın 1 ayda ne yaşayabilirsinkiiii oyüsden böyle konuşmak kolayyy...bizde ölee dedik zamanındaaa vazgeçtikk umursamadıkkk lanet olsun boşanırım ne yapim dedikkk...bu adama kızlığımı bile vermek değmezzz dedikk....ama ne olduuu olan bize oldu ne boşanabildikkkkkk evet boşanmakkk çok kolayyy yuva kurmak zor bozmak çok kolay derler yaa hemde ne kadar kolay amaa yapamıosunnn onuda yapamıosun bunudaaa elden bişide gelmioo....olan sana oluoo... 1.5 senede yaşadığımı bir bennn birde Allah bilirrrr....vajınusmus hastalığııı öleee bir pis birşeykii hayatınııı alt üst ediooo....şimdilik böle konusuorsun sinirlisin muhakkak eşinle kavga ettinnn oyüzden böle sölüon amaa günler geçtikçeee gene olan sana olacakkk....daha 1 aylıksınnn hemen başlasan su egsersize kurtulman daha kolay olurrr inanki,,

ben vazelin çok kullandımmmm çokta memnundumm ama her marka vazelin güzel olmuooo ben "uny beby vazelin" kullandım çokta memnundummm....farklı vazelin alınca aynı yerini tutmuoduuu bu bebkler için vazelin artık oyüsdenmiiydii bilmiorummm

sendemi kullandın canımm o zaman iyidir ya ben hiç kullanmamıştım. krem gibi belki kaydırır doğru:)

senn nasılsın canımm nasıl gidiyor ? bebeğin cinsiyeti kesin kızmıymış ya hadi hayırlısı bakalımm

kıs ilk zamanlarrr ultrason jeliymiş oymuş buymuş hiç haberim yoktuu...bu vazelini aldım çok iyiydi bi ara markettee bittii Allah ordan başkada hiç bi yerde yok 2 tane başka vazelin aldımm ama berbattılarrrr...sonra markete tekrar geldiiii 2 tane aldım tekrar bitti bu sfer hiç gelmediiiii sonrada ultrason jelini aldımzaten ....iyi gidior elhamdülilllahhh kesin belli değil ama %80 kıs gibi dediiiii sen ne yapıon kaç haftalık olduuu

kıslarr slm ben bugün jınekoloğa gittim önce eliyle muayene etti zar zor sonra bi aparat b bişeyi jelledi v...jye sokmaya çalıştı ama mümkün olamadı malesef kızlığımda orda duruyrmuş...( ben terapiste gittim ama parmak egz. yapamadıgımı söyledım bi dr. önerdi acilen yardım alman lazım dedi çok uzatmışsın dedi moralim çok bozuk durumumu biliyrm ama böyle muayene olamayıp hepten anlayınca çok kötü oldum offfffff bir an önce çözüm ver yarabbim çok bunaldımmmmmmmm.....

aynenn ya benmde haberim yoktu ki buraya gelmeden bebe yağını kullanmıştım meğer oda mantar yapıomuş bende diodum neden sürekli kaşınıyorum
her vazelin bir olmuyor gerçekten yaa bide bazıları çok kötü kokuo.

iyi maşallah kız bebekleri de çok tatlı olur benimde işte 10 hafta 5 gün oldu çok şükür bugünlere. bide bulantılarım tamamen geçse çok güzel olacak :) ilaçla ayakta duruom resmen :26:

canım zaten muayene olamaman normal hemde yabancı biri düşünsene daha çok çekinirsin rahat olamazsın. aparat kalınmıydı incemiydi doktorun denediği. şu egzersizleri bi yapabilsen aslında kolay olduğunu sende anlayacaksın bende yapamıyordum yapamam sanıyordum en azından sende aparatla denesen doktor deneyeceğine sen dene yavaş yavaş en inceden başlayınca oluyor....
önerdiği doktor ne yaptırıyormuş ?

canımcım ben tam 3 kadın doğuma muane oldum bende senin gibi tepki verdim artıı psikoloğa gittim psikolok bana parmak egsersizi verdii bende parmak egsersizi yapabilsem zaten p....s alırım dedim psikoloğu bıraktımmm aradan 1 senemi ne geçtiii kuzu kuzu o beğenmedim psikoloğa gittim geneee ..baktım başka çalınacak kapı kalmadıı baktım kendimee kaldım başladım egsersizee...

kalın piis kadar o ince ultrason çubugu degıl bu yeni bişeymiş uyusturucu jel sürdü sana faydası olacak dedi 10-15 dk uğrastı ama çok az bişey sokabıldı müsade etmedım bi türlü sonra kadın pes etti pedam dan bi dr cinsel terapist benim tek çarem egz. ama yapamıyrm onun için artık bu işi kendi başıma çözemiycem diye düşünüyrm

aynen benimde gittiğim 3.dr ama ben gitmek istemiyrm jinekologun bana bişey yapamıycagını bildm için kayınvalıdemlerın ısrarıyla gittim bi de adet düzensizliği var bende hemde onun için..diğer gittiğim dr.lardan biri kızlıgın bozulmus diğeri bozulmamıs demıstı 3.ü de kesinleşmiş oldu bozulmamıs istersen alırız kızlıgını anestezıyle kafan rahatlıycaksa fln dedı bende o alınsada çözüm degıl dedim öle işte ne bilim napcagımı şaşırdım

kizzzzzzzzzzzz allah muhambetinizi arttirrsinda, böylede yapilmazki bizlere, gerile gerile

sen simdi bizimi kiskandiriyon

yok be yaaa

Başaranları gönülden tebrik ediyorum. Darısı bizlerinde başına ben çok umutsuz bi vakayım.

lütfen kendini umutsuz vaka olarak görmeee.. çünkü öyle değilsin sen ilerleme kat ettin ama, sorunların bunun üstüne çıkıyor maalesef.. tez zamanda düzelir inşallah canımcım

canım ilk önce egzersizlere başlaman gerekiyor.. burda bazı arkadaslar jeller vs ile kullanarak başladılar.. ben sadece parmak egzersizi yaptım jel, krem bişey kullanmadan.. istersen ilk önce aynada vajinin yapısını incele, ufak ufak dokunmaya çalış.. daha sonra serce parmagının ilk bogumuyla deneyerek baslayabilirsin.. daha sonra durumunu yazarsan ona göre yönlendirebilirz.. ama sakın umutsuzluga kapılma.. hepimiz böyleydik ve yendik..

çok sinirle yazılmış sözlere benziyor :)öyle hemen kestirip atmak kolay olsaydı keşke.. aylarca cektim bende ama sonu çok güzel oldu.. biraz daha sakin ol yenilmeyecek bişey degil canım

canım jinekolojik muayene biz yenen insanları bile hala ürküten bişey.. doktorlarında böyle uyuz uyuz konusması deli ediyo beni..

yaparsın neden yapamayasın .. hepimiz yapamayız dedik ilk duyduğuumzda çoğumuz ama çare kalmayınca denediğimde daha önce yapmadığım için pişman oldum ..
bak ben dokunamıyordum bakamıyordum orama çok hassastım vajiye karşı ben yaptıysan herkes yapar die düşünüyorum o yüzden..
ultrason çubuğundan kalınsa zaten çok yanlış ya ultrason çubuğu zaten iki parmak kadar var en incesinden başlamak gerekiyor ya bende yapamadım parmağımı sokamadım bi türlü çok vahimdim aldım kulak çubuğunu streçledim popo yönüne diyorlar bi deniyim dedim nasıl gitti anlamadım..
sonrasıda geliyor zaten her gün yaptıkça..

sevcihancım evet haklısın nice evli çocuk doğurmuş bayanlar bile çekinrken benim muayene olamamam çok normal dr.iyiydi çok üzüldü durumuma yardımcı olmaya çalıştı ama napcak ikibuçuk sene oldugunu duyunca isyan etmek istemiyrm ama o kadar bunaldımki hiç düzelmiycek b hissediyrm bu da beni korkutuyr

yaaa deniyrm parmak hala uğrasıyrm ama yok mümkün değil o yüzden günden güne ümidim bitiyor ben burayı buldugumdan beri kaç arkadasım yendiğine şahit oldum bende ilerleme bile yok çekecek çilem imtihanım varmış demek buna da şükür napalım inşallah biter bir gün...

aynen dicektimdeee demedimmm artık doktorlarada şeyim kalmadı farklı farklı şeyler sölüolarrr....kadın doğum sana nasıl birşey sokmaya çalıştı hemde kalın birşey ben bi tanesine gittimdeee açıkmı die bakacak güyaaa daha yenii doktor olmus benim yaşlarımdaa incecikkk kulak çubuğundanda incebirşey sokmaya çalıştıda kas katı kesildimm sankii kocaman birşey sokuomus gibi acı hissettimde bıraktıı....o doktor sana nasıl kalın birşey sokmaya çalışştııı onun amacııı farklıydı benceee kalın birşey sokacak hemde uyuşturuppp kan gelirse bak bu kadarlıkkk birşeydimi diecektiii....bana kimse bişi sokmaya çalışmadı hatta 4 tane kadın doğuma gittim sadece bi tanesi incecik bişi sokmaya çalıştı onuda yapamadıııı.....senin gittin doktor haydar dümenlikkkk yapmış birazzz....kızlığınızı alırızzz demeklede büyük bi aptallık etmişşş.....gittiğim hiç bi doktorrr bana öle bişi demedii hatta bi tanesine ben söledimmm istersen böle bişi yaparız ama sana hiç bi faydası olmazz senin beyninde herşey hem neden böle bişiyi yapmak istiorsun her kadın gibi sende eşine o duyguyu yaşatmak istemezmisin dediiiiii.....mantıklı konustuu.....hatta bu 4 kadın doğum dışında başka bi doktoru aradım kızlık ameliyatı yaparmısınız die özel bi hastane yapamayız dediiiii bu sizin beyninizde olan bişi dediiiiii....iyikidee yaptırmamışımmm Allahımmm bi ara ciddi ciddi karar vermiştimmmmmm

düzelmeyecek gibi düşünme sakın..çünkü düzelmeyecek bi rahatsızlık degil, çok ister inat edersen egzersizleri cok kısa bir zamanda yenersin.. yeterki pes etme, erteleme ve inat et.. o değil sen onunla inatlaş.. bende cok umutsuzdum depresyona girdim depresyon tedavisi gördüm aynı anda.. cok zor zamanlar gecirdik eşimle.. ama Allah a çok şükür bak şimdi bebek bekliyoruz.. düzelmezsem ben düzelmezdim ne günlerdi hem vaji+depresyon..

bir tek parmakla mı denedin .. başka aparat yapsan kendine parmak yapamayanlar o şekilde ilerleyenlerde oldu yendiler.. parmak itici gelebiliyor aparatla hissetmiyorsun orayı bence ince mumları prezervatf geçirip başlayıp yapabilirsin..
en başta kendine güvenmen lazım cesaretini toplaman lazım ..
olmadı eşinlede denemeler yaparsınız zamanla ilerleme olur inşallah ama sürekli üzerine gitmen lazım öylede eşininde sabırlı olması lazım ..
ne diyim inşallah kurtulursun canımm kendine güven lütfenn bunu yapacağına inan beynine ben bunu yaparım diye komut ver hipnoterapi ye gittiğimde doktor bana şunu söyledi eğer birşeyi yapmak istiyorsan onu yaptığını gözlerini kapatarak defalarca düşün çok rahat ve kolay yapabildiğini hayal et dedi ama defalarca bunu hergün yap dedi beynine bu şekilde sinyal gidiyormuş..
bende egzersizlerde denedim yapmadan önce hep gözümü kapatıp düşünüyordum yapabildiğimi, ne kadar faydası oldu bilemiyorum ama oldu bir şekilde ..

ay bırak bişey sokmayı canımcım.. ilk gittigim doktor sadece parmagına jel sürüp bakmak istedi ne kadar müsade ettigimi anlamak için.. dokunur dokunmaz fırladım.. istemiyorum diye.. tamam canım dedi o da,bıraktı sonra.. çok tatlıydı paramız olsa dogumada ona gidecemde işteeeee :) tamamen beyinde biten bişey.. hele ki tam anlamıyla bu işi bitirmek istiyosan kısa sürede egzersizler falan banamısın demiyo hemencik oluveriyo.. benim ilk p.... denememde olmuştu nası oldu hiç bişi anlamadım valla..

o kadar iyi anlıorumkiiii seniiii okadar zor bi durumda olunokiiii okadar çaresiz kalıosunnkiiii isyan edecek duruma geliosunnn inankii o duruma kadar gleiosunn ama ne zaman o duruma geldimmm ...hep düştüm yerden kalktımmm yokkkkk isyan edemem dediiiiimmmmmçok ağladım çok sızladımmm bir insan her gecemii ağlar yaaaa her gece ağlardım ağlama krizlerine girerdimmmm eşimmmmm sırf o işşeee azmedimmm diee benii aşağılardııı sırf hırs yapimmdeee başarim dieee dün kavga ettikkkkkk bana dediki sen bana karılık yapamamışsın gibi laf ettiii bunu eskiden sölerdiiiii oturdum hüngür hüngür ağladım sen eskiii günlerimizemii dönmek istiorsun bana nie eski günleri hatırlatıorsun dedimm başladım ağlamayaa sonra özür dilediii öptü sarıldı takılıommmm felan dediii.......aslaa unutamıcam o günleriii aslaaa keşke unutabilsemmm gerçekten çok isterdimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…