Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kocanı dövebiller miyimmm kuzuummmm

aslında p..s kadar ama şeffaf çok sert olmayan bişey canımı yakmadı ama korkudan zaten kasıldıgım için sokamadı...ne bilim bende ilk defa gördüm daha öncekiler ince çubuktu ondan daha çok rahatsız olmuştum çunku buz gb bişeydi...yok ben hiç düşünmedim düşünmüyrmda kızlıgı aldırmayı falann benım bi kere oldu kanamam flnda bozuldu sandım ama yırtık olmustur dei dr.öle işte kıslar yaa bugun çok kötüyüm üzünütüden yolda ağlıyrdum başım çatlıyr hala kendime gelemedim...bi de her ay çocugum olur umuduyla bekiyrm nerdee ilişkiye bile giremiyrm çocuk nasıl olsun çocuk olsa nasıl doğurcam ne zor bişeymiş

hele sen bi atlat canım cocuğunda sırası gelir merak etme sen.. biraz rahatlamaya çalış sonra egzersizlere marş marşş

döffffff ama fazla acıtma tamammıııı totosuna totosunaaa terliklee vur tamammm

temaaaaammmmmmmmmmm.. kıyamazmış daa kocişineeeeeeeeeee

inşallah unutabilirsin,unutabilirz canım...ben inançlı biriyim asla isyan etmem ama insan ister istemez o duruma geliyr niye ben diyor buna engel olamıyr malesef...sen şimdi atlatmışsın yakında bebişinde seninle olcak hiç üzme kendini umursama boşver unut o kötü günleri...

ayyyy yaşadıklarım şeritt gibi gözümün önünden geçiooo....ya okadar çaresizsinkiii umut ediorsun bende her ay umut ediodummm 1 gün günüm geçsee hamilemiyim diodummm yaaa çaresizsinnn hayatında hiç birşey güsel gitmioo bi ışık arıorsun belkii olur dioosunn.....hep umut ediodummmmm olur belki olur belkiii diee baktım olmuooo son zamanlar o umudumuda yitirmiştimm.....incecikteee soksa kasılır acır zaten canımcımmm bende öleoldmmm güvenemiosunkiii ama o sana soktuğu seyi kendin alıp soksan sokabilirsinnn inankii öle oluooo doktor ne yapacak die korkuosunn hemen kasılıorsunn......oyusden egsersizleriiii doktorlar hastalara verioo yoksa her hafta her hafta gitsek onlara yaptırsak yaptırılır okadar para alınıooo ama önemlii olan kendi kendinee anlamasııı algılaması vajınayıııı

ilk başka kulak çbuğu denedim hiç olmadı sonra parmak sonra bi aparat yaptım kendime onunla biraz denedim diyiyimki bi boğum kadr oluyrdu devamı yok böyle olunca da bıraktım hep ara ara aklıma estıkce parmak denıyrm o kadar hıc mum denemedım bı de onu denerim belki bi de farkettimki ince olan şeyler daha çok tedirgin oluyr bıraz daha kalın bişeylerle denemek o kadar dgl tuhafmıyım neyim anlayamdımkı :)

evet canım haklısın inşallah bende sizin b o güzel ünleri kucaımda bebişimin oldugu günleri görürüm...

neden bizi okuyorsunnn....bizim vakamızda olan hastalar geliomuu sanaa....ben eve yasak olduğu halde anestezi uzmanıı bile çağırdımmmm Allahımmm ne büyük hataydıııııı

evet canım doktora hemen bırden sokmazsınız dımı yavas yavas yaparsanız kasmıycam kendımı dedım Allah yar ve yardımcımız olsun en azından yalnız deılım benım gb bu sorunu yaşayan bir sürü kaderdaşım var bu bile teselli oluyr...keşke kimse bu sorunla karşılaşmasa tabi de...varmış işte böle nalet bir meret...

neden bizi okuyorsunnn....bizim vakamızda olan hastalar geliomuu sanaa....ben eve yasak olduğu halde anestezi uzmanıı bile çağırdımmmm Allahımmm ne büyük hataydıııııı

vay delü vay..
ayy valla eski günlere gittim hepten yaa... hadi bakalım ben kacar kociş geliyo markete gitcezz.. ayy ben cok dısarı mı cıkıyorum nee bu ara.. görüşürüz canımcıklarımmmmmmmm

kıssslarrr çok sağolun beni dinlediğiniz için hepinize iyi akşamlar eşim geldi kaçıyorum Allaha emanet olun...

ckkk guzelll super tebrık edıyorum..
benımde ılk denemeede yarısı oldu sonrakı denemelerde hepsı evet ebndede kan gelmedı basarmısısn canım bı dahakı denmede yarıdan sonra ıkınarak ıktır

merhabalar ben siteye yeni üye oldum 11 aylık evliyim bende vajinismus hastasıydım ilk başlarda değmesini bile istemiyordum baktım aradan aylar geçiyor kendi kendimi hazırladım benim diğer insanlardan ne eksiğim var dedim sonraki denemelerde sadece baş kısmı giriyordu ama artık hepsi giriyor yalnız bu seferde bendende kan gelmedi kızlık zarının bozulup bozulmadığınıda anlamadım şimdi oofffff ne zor işler bunlar

bende parmakla denediğimde bir boğum kadar oluyordu ilerisi bitrülü gelmiyordu iki hafta uğraştım ağladım sızladım bıraktım yapamıyorum diye . ama sonra gene başladım egzersizlere meğer tam oradaki kaslar çok güçlüymüş orayı atlatınca ilerisi boşluk gibi .. sürekli nefes alıp verdim ıkındım bir parmakta olmuştu ilerisi yavaş yavaş o nokta da beklemek gerekiyor biraz ve cesaret ıkınarak ittirdim popo yönün eğilimli.. mumla dene bide inşallah mumu incelt biraz olmazsa ama bekle orada o noktada derin nefes alıp ver ıkın iyice . pes etme canım

inşallah denersen olacaktır .

maşallah bu sorunu yenmişsiniz tebrik ederim zar hemen ilk denemelerde bozulmayabiliyor özellikle egzersiz yapınca esniyor iyice anladığım kadarıyla siz denemelerle aştınız sorunu belki o sırada esneklik sağlamış olabilir .

ben hiç egzersiz falan denemedim kafamda hazırladım herşeyi ilk başta hiç istemezken sonra yarısı girdi en sonundada tamamı o kadar mutluyumki bütün gün yüzümde aptal bi gülümseme vardı
bende acımasından korkuyordum ama inanın boşunaymış kendimi rahat bırakınca hiç acımadı

zaten zar normal şartlar altında,yani kadının kendini kasmadığı,erkeğin yavaş davrandığı,kadında ıslaklığın olduğu durumda kanamazmış. yani normal olan kanamamasıymış. zar doğuştan delikmiş zaten,o yüzden patlamaz ve delinmezmiş.ama kadınların çoğunda ilk gece kanama oluyor,vajinismus olmayanlarda bile.bende de ilk gece olmuştu kanama. bu da gösteriyor ki kadınların çoğu ilk gece kendini kasıyor,yeterince ıslanmadan ilişkiye giriyor. ne kadar yanlış şeyler öğrenerek büyümüşüz.ben bu yaşımda kanamanın olmamamasının normal olduğunu yeni öğrendim.
türkiyede kadınların vajinismus olmaması mucize bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…