- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.461
o kadar iyi anlıorumkiiii seniiii okadar zor bi durumda olunokiiii okadar çaresiz kalıosunnkiiii isyan edecek duruma geliosunnn inankii o duruma kadar gleiosunn ama ne zaman o duruma geldimmm ...hep düştüm yerden kalktımmm yokkkkk isyan edemem dediiiiimmmmmçok ağladım çok sızladımmm bir insan her gecemii ağlar yaaaa her gece ağlardım ağlama krizlerine girerdimmmm eşimmmmm sırf o işşeee azmedimmm diee benii aşağılardııı sırf hırs yapimmdeee başarim dieee dün kavga ettikkkkkk bana dediki sen bana karılık yapamamışsın gibi laf ettiii bunu eskiden sölerdiiiii oturdum hüngür hüngür ağladım sen eskiii günlerimizemii dönmek istiorsun bana nie eski günleri hatırlatıorsun dedimm başladım ağlamayaa sonra özür dilediii öptü sarıldı takılıommmm felan dediii.......aslaa unutamıcam o günleriii aslaaa keşke unutabilsemmm gerçekten çok isterdimmm
aynen dicektimdeee demedimmm artık doktorlarada şeyim kalmadı farklı farklı şeyler sölüolarrr....kadın doğum sana nasıl birşey sokmaya çalıştı hemde kalın birşey ben bi tanesine gittimdeee açıkmı die bakacak güyaaa daha yenii doktor olmus benim yaşlarımdaa incecikkk kulak çubuğundanda incebirşey sokmaya çalıştıda kas katı kesildimm sankii kocaman birşey sokuomus gibi acı hissettimde bıraktıı....o doktor sana nasıl kalın birşey sokmaya çalışştııı onun amacııı farklıydı benceee kalın birşey sokacak hemde uyuşturuppp kan gelirse bak bu kadarlıkkk birşeydimi diecektiii....bana kimse bişi sokmaya çalışmadı hatta 4 tane kadın doğuma gittim sadece bi tanesi incecik bişi sokmaya çalıştı onuda yapamadıııı.....senin gittin doktor haydar dümenlikkkk yapmış birazzz....kızlığınızı alırızzz demeklede büyük bi aptallık etmişşş.....gittiğim hiç bi doktorrr bana öle bişi demedii hatta bi tanesine ben söledimmm istersen böle bişi yaparız ama sana hiç bi faydası olmazz senin beyninde herşey hem neden böle bişiyi yapmak istiorsun her kadın gibi sende eşine o duyguyu yaşatmak istemezmisin dediiiiii.....mantıklı konustuu.....hatta bu 4 kadın doğum dışında başka bi doktoru aradım kızlık ameliyatı yaparmısınız die özel bi hastane yapamayız dediiiii bu sizin beyninizde olan bişi dediiiiii....iyikidee yaptırmamışımmm Allahımmm bi ara ciddi ciddi karar vermiştimmmmmm
kocanı dövebiller miyimmm kuzuummmm
aslında p..s kadar ama şeffaf çok sert olmayan bişey canımı yakmadı ama korkudan zaten kasıldıgım için sokamadı...ne bilim bende ilk defa gördüm daha öncekiler ince çubuktu ondan daha çok rahatsız olmuştum çunku buz gb bişeydi...yok ben hiç düşünmedim düşünmüyrmda kızlıgı aldırmayı falann benım bi kere oldu kanamam flnda bozuldu sandım ama yırtık olmustur dei dr.öle işte kıslar yaa bugun çok kötüyüm üzünütüden yolda ağlıyrdum başım çatlıyr hala kendime gelemedim...bi de her ay çocugum olur umuduyla bekiyrm nerdee ilişkiye bile giremiyrm çocuk nasıl olsun çocuk olsa nasıl doğurcam ne zor bişeymiş
döffffff ama fazla acıtma tamammııııtotosuna totosunaaa terliklee vur tamammm
o kadar iyi anlıorumkiiii seniiii okadar zor bi durumda olunokiiii okadar çaresiz kalıosunnkiiii isyan edecek duruma geliosunnn inankii o duruma kadar gleiosunn ama ne zaman o duruma geldimmm ...hep düştüm yerden kalktımmm yokkkkk isyan edemem dediiiiimmmmmçok ağladım çok sızladımmm bir insan her gecemii ağlar yaaaa her gece ağlardım ağlama krizlerine girerdimmmm eşimmmmm sırf o işşeee azmedimmm diee benii aşağılardııı sırf hırs yapimmdeee başarim dieee dün kavga ettikkkkkk bana dediki sen bana karılık yapamamışsın gibi laf ettiii bunu eskiden sölerdiiiii oturdum hüngür hüngür ağladım sen eskiii günlerimizemii dönmek istiorsun bana nie eski günleri hatırlatıorsun dedimm başladım ağlamayaa sonra özür dilediii öptü sarıldı takılıommmm felan dediii.......aslaa unutamıcam o günleriii aslaaa keşke unutabilsemmm gerçekten çok isterdimmm
aslında p..s kadar ama şeffaf çok sert olmayan bişey canımı yakmadı ama korkudan zaten kasıldıgım için sokamadı...ne bilim bende ilk defa gördüm daha öncekiler ince çubuktu ondan daha çok rahatsız olmuştum çunku buz gb bişeydi...yok ben hiç düşünmedim düşünmüyrmda kızlıgı aldırmayı falann benım bi kere oldu kanamam flnda bozuldu sandım ama yırtık olmustur dei dr.öle işte kıslar yaa bugun çok kötüyüm üzünütüden yolda ağlıyrdum başım çatlıyr hala kendime gelemedim...bi de her ay çocugum olur umuduyla bekiyrm nerdee ilişkiye bile giremiyrm çocuk nasıl olsun çocuk olsa nasıl doğurcam ne zor bişeymiş
bir tek parmakla mı denedin .. başka aparat yapsan kendine parmak yapamayanlar o şekilde ilerleyenlerde oldu yendiler.. parmak itici gelebiliyor aparatla hissetmiyorsun orayı bence ince mumları prezervatf geçirip başlayıp yapabilirsin..
en başta kendine güvenmen lazım cesaretini toplaman lazım ..
olmadı eşinlede denemeler yaparsınız zamanla ilerleme olur inşallah ama sürekli üzerine gitmen lazım öylede eşininde sabırlı olması lazım ..
ne diyim inşallah kurtulursun canımm kendine güven lütfenn bunu yapacağına inan beynine ben bunu yaparım diye komut ver hipnoterapi ye gittiğimde doktor bana şunu söyledi eğer birşeyi yapmak istiyorsan onu yaptığını gözlerini kapatarak defalarca düşün çok rahat ve kolay yapabildiğini hayal et dedi ama defalarca bunu hergün yap dedi beynine bu şekilde sinyal gidiyormuş..
bende egzersizlerde denedim yapmadan önce hep gözümü kapatıp düşünüyordum yapabildiğimi, ne kadar faydası oldu bilemiyorum ama oldu bir şekilde ..
düzelmeyecek gibi düşünme sakın..çünkü düzelmeyecek bi rahatsızlık degil, çok ister inat edersen egzersizleri cok kısa bir zamanda yenersin.. yeterki pes etme, erteleme ve inat et.. o değil sen onunla inatlaş.. bende cok umutsuzdum depresyona girdim depresyon tedavisi gördüm aynı anda.. cok zor zamanlar gecirdik eşimle.. ama Allah a çok şükür bak şimdi bebek bekliyoruz.. düzelmezsem ben düzelmezdim ne günlerdi hem vaji+depresyon..
evet canım haklısın inşallah bende sizin b o güzel ünleri kucaımda bebişimin oldugu günleri görürüm...
evet canım doktora hemen bırden sokmazsınız dımı yavas yavas yaparsanız kasmıycam kendımı dedım Allah yar ve yardımcımız olsun en azından yalnız deılım benım gb bu sorunu yaşayan bir sürü kaderdaşım var bu bile teselli oluyr...keşke kimse bu sorunla karşılaşmasa tabi de...varmış işte böle nalet bir meret...ayyyy yaşadıklarım şeritt gibi gözümün önünden geçiooo....ya okadar çaresizsinkiii umut ediorsun bende her ay umut ediodummm 1 gün günüm geçsee hamilemiyim diodummm yaaa çaresizsinnn hayatında hiç birşey güsel gitmioo bi ışık arıorsun belkii olur dioosunn.....hep umut ediodummmmm olur belki olur belkiii diee baktım olmuooo son zamanlar o umudumuda yitirmiştimm.....incecikteee soksa kasılır acır zaten canımcımmm bende öleoldmmm güvenemiosunkiii ama o sana soktuğu seyi kendin alıp soksan sokabilirsinnn inankii öle oluooo doktor ne yapacak die korkuosunn hemen kasılıorsunn......oyusden egsersizleriiii doktorlar hastalara verioo yoksa her hafta her hafta gitsek onlara yaptırsak yaptırılır okadar para alınıooo ama önemlii olan kendi kendinee anlamasııı algılaması vajınayıııı
neden bizi okuyorsunnn....bizim vakamızda olan hastalar geliomuu sanaa....ben eve yasak olduğu halde anestezi uzmanıı bile çağırdımmmm Allahımmm ne büyük hataydıııııı
vay delü vay..
ayy valla eski günlere gittim hepten yaa... hadi bakalım ben kacar kociş geliyo markete gitcezz.. ayy ben cok dısarı mı cıkıyorum nee bu ara..görüşürüz canımcıklarımmmmmmmm
ckkk guzelll super tebrık edıyorum..
benımde ılk denemeede yarısı oldu sonrakı denemelerde hepsı evet ebndede kan gelmedı basarmısısn canım bı dahakı denmede yarıdan sonra ıkınarak ıktır
ilk başka kulak çbuğu denedim hiç olmadı sonra parmak sonra bi aparat yaptım kendime onunla biraz denedim diyiyimki bi boğum kadr oluyrdu devamı yok böyle olunca da bıraktım hep ara ara aklıma estıkce parmak denıyrm o kadar hıc mum denemedım bı de onu denerim belki bi de farkettimki ince olan şeyler daha çok tedirgin oluyr bıraz daha kalın bişeylerle denemek o kadar dgl tuhafmıyım neyim anlayamdımkı :)
merhabalar ben siteye yeni üye oldum 11 aylık evliyim bende vajinismus hastasıydım ilk başlarda değmesini bile istemiyordum baktım aradan aylar geçiyor kendi kendimi hazırladım benim diğer insanlardan ne eksiğim var dedim sonraki denemelerde sadece baş kısmı giriyordu ama artık hepsi giriyor yalnız bu seferde bendende kan gelmedi kızlık zarının bozulup bozulmadığınıda anlamadım şimdi oofffff ne zor işler bunlar
maşallah bu sorunu yenmişsiniz tebrik ederimzar hemen ilk denemelerde bozulmayabiliyor özellikle egzersiz yapınca esniyor iyice anladığım kadarıyla siz denemelerle aştınız sorunu belki o sırada esneklik sağlamış olabilir .
maşallah bu sorunu yenmişsiniz tebrik ederimzar hemen ilk denemelerde bozulmayabiliyor özellikle egzersiz yapınca esniyor iyice anladığım kadarıyla siz denemelerle aştınız sorunu belki o sırada esneklik sağlamış olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?