- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.481
zaten zar normal şartlar altında,yani kadının kendini kasmadığı,erkeğin yavaş davrandığı,kadında ıslaklığın olduğu durumda kanamazmış. yani normal olan kanamamasıymış. zar doğuştan delikmiş zaten,o yüzden patlamaz ve delinmezmiş.ama kadınların çoğunda ilk gece kanama oluyor,vajinismus olmayanlarda bile.bende de ilk gece olmuştu kanama. bu da gösteriyor ki kadınların çoğu ilk gece kendini kasıyor,yeterince ıslanmadan ilişkiye giriyor. ne kadar yanlış şeyler öğrenerek büyümüşüz.ben bu yaşımda kanamanın olmamamasının normal olduğunu yeni öğrendim.
türkiyede kadınların vajinismus olmaması mucize bence
canım sen kayganlaştırıcı sürerek mi başardın peki?git gel yapabildinmi ne hissetttin paylaşabilirmisin
bilgi için teşekkür ederim 11 aydan sonra ilk defa ilişkiyi giripte bide kanama olmadığı zaman acaba olmadımı diye bi düşünce oldu önce sonra esnektir herhalde dedim ama kanama olmamasının normal olduğunu bende ilk defa duydum
kiz sen ne zaman yendin ben hatirlayamadim
merhabalar ben siteye yeni üye oldum 11 aylık evliyim bende vajinismus hastasıydım ilk başlarda değmesini bile istemiyordum baktım aradan aylar geçiyor kendi kendimi hazırladım benim diğer insanlardan ne eksiğim var dedim sonraki denemelerde sadece baş kısmı giriyordu ama artık hepsi giriyor yalnız bu seferde bendende kan gelmedi kızlık zarının bozulup bozulmadığınıda anlamadım şimdi oofffff ne zor işler bunlar
çok kötüyümmmmmmmkabızımmmmm felekattttt kan gelioooo kanamam var popomdan hiç böle olmamıştımmmmm ağlıcam canım çokkk yanıooooo sevcihan nerdesinnnnnn fikir verrrrrr Allahım deli olcammm vajınadan sorunluuu popodan sorunluuu offff offff
Geçmiş olsun özüm 34..... ılıksu felan içsen iyi gelir belkı...birde kayısı yemende iyi olur
ben zaten normaldede kabızımdır hepppp...ve hayatta kuru kayısı ve yaş kayısı yiyemem hiç sevmem....şimdi karşı komsudan aldımm kuru kayısıı sıcak suyaaa koydum hem suyu içtimmm hem kayısıyııı zorlaaa yedimm ,üstüneee sıcak suda hakiki zeytin yağğğ içtim yaptım ama zorrrrrlaaaaa popommm sızlıooo şimdiiivede midem çok bulanıoooo yaa ben neden kuru kayısı yiyemiommm hiç hoşlanmıorm ondan kusucak gibiyiiimmmmm popomm acıoo sızlıooooooo
iyi yapmışsın canım benim.. bende hiç sevmem ama mecbur katlanıcaz.. yoksa olmaz biliyosun :)
ayy poposuda sızlarmııışşşş.. bilirim cok felaket bişey beni düşünsene 10 gün boyunca yapamayıp kayısıdan sonra yapınca ne acımıştı yaa anlatamam.. oturamıyodum töbe yarabbiii
sen bunu her sabah yap bi şikayetin kalmaz.. günde ne kadar su tüketiyosun canımcım bakim[/QUO
mecburen artık yapacam yaaa yok anammm bu acıya dayanmaktansaaa yicem mecbur...su 2 yada 3 bardak içiom gündeeee...ayyyy çok kötü uyku bastıııı hayırdır inşallahhh
mecburen artık yapacam yaaa yok anammm bu acıya dayanmaktansaaa yicem mecbur...su 2 yada 3 bardak içiom gündeeee...ayyyy çok kötü uyku bastıııı hayırdır inşallahhh
kızz dayaklıksın hee.. 2-3 bardak ne öyle.. hamilesin 2-3 litre olacak o.. duymıyım bidaha al yanına şişeni yudum yudum iç.. bi anda içilmiyo zaten.. döferiimm seniii kuzuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?