Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bilgi için teşekkür ederim 11 aydan sonra ilk defa ilişkiyi giripte bide kanama olmadığı zaman acaba olmadımı diye bi düşünce oldu önce sonra esnektir herhalde dedim ama kanama olmamasının normal olduğunu bende ilk defa duydum

canım sen kayganlaştırıcı sürerek mi başardın peki?git gel yapabildinmi ne hissetttin paylaşabilirmisin

canım ben egzersiz yapıyordum egzerszin hemen ardından denedim daha hazır oluyorsun benim bi kavonozum var içinde bebeyağ ve bepanten karışımı var egzresiz aparatını kavonoza sokuyorum onunla çalışıyordum yine aynı şekilde çalışırken denedik penis başı girerken korktum acıyacak diye boşuna korkmuşum kesinlikle acımıyor sadece tedirgin oldum bide ben kontrolü bırakmadım uzun bi süre alışana kadar hani nasıl aparatı eline alıp çalışıyorsun peniside öle yaptm üstteyeken elimden bırakmadım alışana kadar ilk gitgelerdede tedirgin oldum ama bi süre sonra onada alıştım korkcak hiç bişey yok 20 ay boşu boşuna gözümde büytmüşüm hala ınanamıyorum bu nasıl yapamadım. umarım yardımcı olmuşumdur sen ne durumdasın?

hoşgeldin arkadaşım... kendi kendine yenmen çok güzel bişi bence. demekki insanın iradesini yönetmesi gerekiyor bunu öğreniyor insan. benimde korkularımdan birisi kan gelmemesi neden korkuyorum bilmiyorum ama hep öyle yetişmişiz ya işte. kan gelmesi şartı varmış gibi. hayırlısı ALLAH ımdan ne diyelim. bende 7 aylık evliyim canım bu siteyi bulduğuma şükrediyorum... inşaallah bende başarırım yakında...

çok kötüyümmmmmmm kabızımmmmm felekattttt kan gelioooo kanamam var popomdan hiç böle olmamıştımmmmm ağlıcam canım çokkk yanıooooo sevcihan nerdesinnnnnn fikir verrrrrr Allahım deli olcammm vajınadan sorunluuu popodan sorunluuu offff offff

yettiiiimmmm anammmm....
kuşum ilk zamanlarda bende cok kabızdım doktorun önerini uyguladım.. o kadar bulantı ve kusmaya ragmen yaptım mecburen.. afedersin anacım tuvalette basımı bekledi sancın olsa dogurursun bu kadar zamana diyodu.. 10 gün hiç yapamadım karnım taş gibiydi...

şimdi kuşumm kuru kayısıyı alıyosun sabahları aç karna yiyemiyosan aralarda da yiyebilirsin.. ben ac karna yiyodum ay o kusmalara karsı nasıl yedim hiç bilmiyorum.. neyse iki tane kuru kayısı yiyosun artarda ama siyahımsı olanlardan gün kurusu diyolar.. ondan sonra üstüne tam bir bardak ILIK SU sıcaga yakın olsun içiyosun.. ac karna yaparsan.. kahvaltıdan sonra hemen tuvalete koşabilrisin.. gün içinde de cok su iç.. taze kayısıyıda bol bol ye... ben bunları yapıyorum şükür şimdi bi sorunum yok.. bilseydim bunları hamilelikten öncede cok kabız olurdum ben o zamanda yapardım.. zorlandıkta bebek içinde sakıncalı tatlım.. onun için kötüde olsa tadı bunu bebiş için yapıcaz...

ben zaten normaldede kabızımdır hepppp...ve hayatta kuru kayısı ve yaş kayısı yiyemem hiç sevmem....şimdi karşı komsudan aldımm kuru kayısıı sıcak suyaaa koydum hem suyu içtimmm hem kayısıyııı zorlaaa yedimm ,üstüneee sıcak suda hakiki zeytin yağğğ içtim yaptım ama zorrrrrlaaaaa popommm sızlıooo şimdiii vede midem çok bulanıoooo yaa ben neden kuru kayısı yiyemiommm hiç hoşlanmıorm ondan kusucak gibiyiiimmmmmpopomm acıoo sızlıooooooo

iyi yapmışsın canım benim.. bende hiç sevmem ama mecbur katlanıcaz.. yoksa olmaz biliyosun :)
ayy poposuda sızlarmııışşşş.. bilirim cok felaket bişey beni düşünsene 10 gün boyunca yapamayıp kayısıdan sonra yapınca ne acımıştı yaa anlatamam.. oturamıyodum töbe yarabbiii
sen bunu her sabah yap bi şikayetin kalmaz.. günde ne kadar su tüketiyosun canımcım bakim

mecburen artık yapacam yaaa yok anammm bu acıya dayanmaktansaaa yicem mecbur...su 2 yada 3 bardak içiom gündeeee...ayyyy çok kötü uyku bastıııı hayırdır inşallahhh

kızz dayaklıksın hee.. 2-3 bardak ne öyle.. hamilesin 2-3 litre olacak o.. duymıyım bidaha al yanına şişeni yudum yudum iç.. bi anda içilmiyo zaten.. döferiimm seniii kuzuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…