Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kompostosunu yap canım belkı daha ıyı yersın gecmıs olsun bu arada bende korkuyorum bende kayısı ve erık yıyorum

slm kızlar nasılsınız gelemiyorum foruma ama arada takip ediyorum sizi ay burdaki vajili günlerimi hatırlıyorumda sanki ben yaşamamışım gibi şimdi size bir müjdem var HAMİLEYİM ay çok degişik bir duygu bu ama güzel

canım tebrıkler Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın

kızlar cok gıremıyorum kusura bakmayın eskısı gıbı degılım uykum gelıyor kasıgım agrıyor falan esım bılgısayarın basında oturmama kızıyor..bu arada cok kotu hastayım bogazım sıs, cok kotu oksuruyorum. bu arada oksuruge napmam gerek artık dayanamıcam dr soyleyıp ılac alcam korkuyorum oksururken bısey olacak bebege dıye

kompostosunu yap canım belkı daha ıyı yersın gecmıs olsun bu arada bende korkuyorum bende kayısı ve erık yıyorum
saol canımmmmm ...senin nasıl gidio hamilelik ne kadarlık oldunnn...dinleniormusunnnnn

tbrklerrr...Rabbim kucağına almayı nasip etsinnn...ne kadarlıksınn kaç haftalık

geçmiş olsun canım.. ilaç veremiyolar soguk algınlıgına ama ıhlamur falan içebilirsin limonlu.. ya da içine bal katarak.. rahatlatır.. ben öyle yapmıştım

gülümmm senleee bebişin iyi olsunda gelmeee sen...ilk 3 ay kendine çok dikkat ettt....öksürmek hapşurmakla bişi olmaz korkma bende çok korkuordum hele hapşırınca sankii kasıklarimdan bişi düşüooo bişi batıooo gibi oluo du çok acıoduuu korkmaa ,eşim sordu benim yerime bişi olmaz dedi doktor......ıhlamur içççç bu havlardada nasıll üşütütn yaw[/B]

saol canımmmmm ...senin nasıl gidio hamilelik ne kadarlık oldunnn...dinleniormusunnnnn

tbrklerrr...Rabbim kucağına almayı nasip etsinnn...ne kadarlıksınn kaç haftalık

dınlenıyorum canım dr bu hafta rapor vermıstı yattım hep bakalım valla tam bılmıyorum son adete gore 5+3 olması lazım bugun dr randevu var galıba keseye bakacak hayırlısı ınsallah bı sorun cıkmaz hala cok korkuyorum bısey olacak dıye

valla ozum bende anlamadım cok kotu oksuruyorum ıhlamur ıcıyorum hergun adacayı yasakmıs zaten onu ıcebılsem bogazım gececek emınım ama naparsın. esas bu havalar ınsanı hasta edıyor bı gunes bı yagmur hayırlısı olsun

sagolun canlar 5 haftalık olucak pazar günü

ayyyyy iki fasulyecikkk, dahaa minnaklaaarr
çok dikkat edin kendinizeee.. Allah sağlıklı bi hamilelik ve sonunda sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…