- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.501
tamammmmyaaa çokkk uykum geldiiiiii nie acabaaaa
aaaa sen hamile misin yoksaaaammmmmm onların cok uykusu gelirmiiişşşş
sen üyeee oldunmuuu dün nelere üyee oldunn
ben zaten normaldede kabızımdır hepppp...ve hayatta kuru kayısı ve yaş kayısı yiyemem hiç sevmem....şimdi karşı komsudan aldımm kuru kayısıı sıcak suyaaa koydum hem suyu içtimmm hem kayısıyııı zorlaaa yedimm ,üstüneee sıcak suda hakiki zeytin yağğğ içtim yaptım ama zorrrrrlaaaaa popommm sızlıooo şimdiiivede midem çok bulanıoooo yaa ben neden kuru kayısı yiyemiommm hiç hoşlanmıorm ondan kusucak gibiyiiimmmmm popomm acıoo sızlıooooooo
kompostosunu yap canım belkı daha ıyı yersın gecmıs olsun bu arada bende korkuyorum bende kayısı ve erık yıyorum
yok olmadım cicim şimdi bakıyorum.. niveadan başladım..şimdi huggies e bakıyorum.. eglence cıktı bizede hehehe
slm kızlar nasılsınız gelemiyorum foruma ama arada takip ediyorum sizi ay burdaki vajili günlerimi hatırlıyorumda sanki ben yaşamamışım gibi şimdi size bir müjdem var HAMİLEYİMay çok degişik bir duygu bu ama güzel
ben 3-4 taneye üye oldum ama unuttum neler oldnuuuu
saol canımmmmm ...senin nasıl gidio hamilelik ne kadarlık oldunnn...dinleniormusunnnnnkompostosunu yap canım belkı daha ıyı yersın gecmıs olsun bu arada bende korkuyorum bende kayısı ve erık yıyorum
slm kızlar nasılsınız gelemiyorum foruma ama arada takip ediyorum sizi ay burdaki vajili günlerimi hatırlıyorumda sanki ben yaşamamışım gibi şimdi size bir müjdem var HAMİLEYİMay çok degişik bir duygu bu ama güzel
kızlar cok gıremıyorum kusura bakmayın eskısı gıbı degılım uykum gelıyor kasıgım agrıyor falan esım bılgısayarın basında oturmama kızıyor..bu arada cok kotu hastayım bogazım sıs, cok kotu oksuruyorum. bu arada oksuruge napmam gerek artık dayanamıcam dr soyleyıp ılac alcam korkuyorum oksururken bısey olacak bebege dıye
kızlar cok gıremıyorum kusura bakmayın eskısı gıbı degılım uykum gelıyor kasıgım agrıyor falan esım bılgısayarın basında oturmama kızıyor..bu arada cok kotu hastayım bogazım sıs, cok kotu oksuruyorum. bu arada oksuruge napmam gerek artık dayanamıcam dr soyleyıp ılac alcam korkuyorum oksururken bısey olacak bebege dıye
saol canımmmmm ...senin nasıl gidio hamilelik ne kadarlık oldunnn...dinleniormusunnnnn
tbrklerrr...Rabbim kucağına almayı nasip etsinnn...ne kadarlıksınn kaç haftalık
gülümmm senleee bebişin iyi olsunda gelmeee sen...ilk 3 ay kendine çok dikkat ettt....öksürmek hapşurmakla bişi olmaz korkma bende çok korkuordum hele hapşırınca sankii kasıklarimdan bişi düşüooo bişi batıooo gibi oluo du çok acıoduuu korkmaa ,eşim sordu benim yerime bişi olmaz dedi doktor......ıhlamur içççç bu havlardada nasıll üşütütn yaw[/B]
dınlenıyorum canım dr bu hafta rapor vermıstı yattım hep bakalım valla tam bılmıyorum son adete gore 5+3 olması lazım bugun dr randevu var galıba keseye bakacak hayırlısı ınsallah bı sorun cıkmaz hala cok korkuyorum bısey olacak dıye
sagolun canlar 5 haftalık olucak pazar günü
kızlar ben kacıyorum yemek yıcem sonrada dr gıtcez bana dua edın nolur bı aksılık olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?