Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım popişinde mi acıdı senin ay bende neler yaptım şuara çok yoğun değel barik bana kayısı etki etmezdi annem açkarına zeytinyağlarımı içirmedi ben sabah aç karına açık çay içince çıkabiliyorum 1 2 gün geçtimi bişey yemeden içip 1saat bekliyorum süpriz şuarada salatALIk iyi geliyor azcık gecikince açkene 1salatalık gerçi ondada virüs olursa diye korkucaz ama bana tek iyi gelen dene bARik canım vajıde ıkın ama bebişte ıkınma

aman nebu havada enkötü şey grip olmak ve boğaz agrısı benim öksürükler hep gribe çevirir öksürüp hapşuruncada korkar oldum canım bi kaşık bala karabiber dök ve hammmmm bide gece pekmez iç yumuşatır tabi ben tatlı sevmeyince ikisini de yapamam kociş çikolata alıyo yavruma yedir diyoda yiyoz yoksa yok bebişe tattlı

sardunya84 özleden mesaj atamıyorum 100 measajı doldurmam gerekiyormuş canım detayları forma yazdım soyafilizine cevap olarak umarım yardımcı olurum ama egzersilerini yapıyorsan mutlaka bi gün başaracaksın emin ol egzersilerini sakın bırakma

bende kayganlaştırıcıyla beraber üstte alabiliyorum ama git gel yapamıyorum,alttayken artık kasmamama rağmen girmiyo yada az giriyo.en iyisi iyice alışana kadr egzersiz yapıp denemek değil mi,yani başarsak ta egzersizi bırakmamak lazım sanırım.allah bizi de kurtarsın ne diyelim size de maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin

cnm grmyosa mutlaka kasıyosundur bnde 2 hafta önceye kadar yarısını alablydm dün kendmi rahat bıraktm hepsini aldım 2 kez.

kızlar cok sukur bugun dr randevusu guzel gectı keseyı gorduk dr begendı duzgun gelısmıs dıye bakalım hayırlısı haber edeyım dedımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…