- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.521
kızlar ben kacıyorum yemek yıcem sonrada dr gıtcez bana dua edın nolur bı aksılık olmasın
kıslar ben az uzancam sonra görüşürüzz tamammm
ben zaten normaldede kabızımdır hepppp...ve hayatta kuru kayısı ve yaş kayısı yiyemem hiç sevmem....şimdi karşı komsudan aldımm kuru kayısıı sıcak suyaaa koydum hem suyu içtimmm hem kayısıyııı zorlaaa yedimm ,üstüneee sıcak suda hakiki zeytin yağğğ içtim yaptım ama zorrrrrlaaaaa popommm sızlıooo şimdiiivede midem çok bulanıoooo yaa ben neden kuru kayısı yiyemiommm hiç hoşlanmıorm ondan kusucak gibiyiiimmmmm popomm acıoo sızlıooooooo
kızlar cok gıremıyorum kusura bakmayın eskısı gıbı degılım uykum gelıyor kasıgım agrıyor falan esım bılgısayarın basında oturmama kızıyor..bu arada cok kotu hastayım bogazım sıs, cok kotu oksuruyorum. bu arada oksuruge napmam gerek artık dayanamıcam dr soyleyıp ılac alcam korkuyorum oksururken bısey olacak bebege dıye
canım ben egzersiz yapıyordum egzerszin hemen ardından denedim daha hazır oluyorsun benim bi kavonozum var içinde bebeyağ ve bepanten karışımı var egzresiz aparatını kavonoza sokuyorum onunla çalışıyordum yine aynı şekilde çalışırken denedik penis başı girerken korktum acıyacak diye boşuna korkmuşum kesinlikle acımıyor sadece tedirgin oldum bide ben kontrolü bırakmadım uzun bi süre alışana kadar hani nasıl aparatı eline alıp çalışıyorsun peniside öle yaptm üstteyeken elimden bırakmadım alışana kadar ilk gitgelerdede tedirgin oldum ama bi süre sonra onada alıştım korkcak hiç bişey yok 20 ay boşu boşuna gözümde büytmüşüm hala ınanamıyorum bu nasıl yapamadım. umarım yardımcı olmuşumdur sen ne durumdasın?
bende kayganlaştırıcıyla beraber üstte alabiliyorum ama git gel yapamıyorum,alttayken artık kasmamama rağmen girmiyo yada az giriyo.en iyisi iyice alışana kadr egzersiz yapıp denemek değil mi,yani başarsak ta egzersizi bırakmamak lazım sanırım.allah bizi de kurtarsın ne diyelim size de maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin
naptın bakıyım uyudun mu bütün gün yoksam
bende kayganlaştırıcıyla beraber üstte alabiliyorum ama git gel yapamıyorum,alttayken artık kasmamama rağmen girmiyo yada az giriyo.en iyisi iyice alışana kadr egzersiz yapıp denemek değil mi,yani başarsak ta egzersizi bırakmamak lazım sanırım.allah bizi de kurtarsın ne diyelim size de maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin[/QUOT
canım içine aldıktan sonrası kolay aslında sadece tedirginlik oluyor yavaş yava dene gitgeli sen yap kontrol sende olsun alışana kadar ogunden sonra bidaha yptık yine önce egzersiz yaptım hem rahatlatıyor hemde gayganlaştırıyor en azından alışana kadar rabbim sanada yaşatsın bu mutluluğ egzersiz yapıyorsan mutlaka başaracaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?