Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sakın ha... cinsel terapistler (ister psikiyati, ister psikoloji, ister jinekoloji kökenli olsunlar) kesinlikle önermiyorlar öyle zarın alınması vb. gibi yöntemleri...Ancak anatomik olarak ciddi bir anormallik (kalınlık, kapalılık vb.) olmadığı müddetçe..Anladığım kadarıyla sende öyle bir sorun yok, sırf kafan rahatlasın diye , paran varsa aldır ama problemine çözüm olmaz

bugünün önemi sizin için sadece seçim günü olması olabilir,ama benim için değil
başardımmmm kızlar bende sonunda ağrısız kolay bi şekilde yapabildimmm
son bi kaç haftadır üst pozisyonda yapabiliyodum ama uğraşmak gerekiyodu bugünkü denememizde alttayken rahatça olduuuuuinanamadım bi türlü şükürler olsunn..
emeği geçen arkadaşlardan, tavsiye ve moral veren kardeşlerimden allah bin kere razı olsun,sizleri çok seviyorum allah herkesin sıkıntısını geçirsin inşallahh..hadi buyrun benimde halayımaa

soyafiliz maşşallah yenmiş bide acısız yapmayı beklemiş kız biz tamamını alamadık yendik te saymıyoprum ama bebişlendik oooofffffff ben bu bebiş olunca hepinizden taktik isticem sanırım
hayırlısı olsun canım rabbim başka dert vermesin
:92::92::92::92::92:

sağol tacemcim allah razı olsun

kızlar ben çok mutsuzum
en son üstte bi kısmına kadar hatta yarısıydı neredeyse almıştım
ama tekrar denedik ve o lanet olsı takıldığım yerde yine kalıyorum olmuyor yapamıyorum , okdr üzgünümki halim kalmadı ....
olmıcak galiba yapamıcam eşime kötülük ediyorum diye düşünüyorum daha da kötü hissediyorum
sizin nasıl oldu ben,im ki neden dewm etmiyo , egzersiz de yapamıyorum sokamıyorum içeri
bu böyle nereye kadar dewam ederki??

sağol nazlımamin inşallah rabbim bu hastalığı çeken herkese en kısa zamanda şifa wersin inşallah

canım daha ne istiyosun yarısını almışsın bak denemeler yaparkende her seferinde yapabiliyormuydum ben 2 yapışımızda da önce kalem ve mumla alıştırma yapıp eşimin prm larını alıp ucunu almıştım 3cüde direk oynaşıp denemiştik ve o kapılar yine kapanmış ucunu bile alamamıştım gerçi bidaha da deneyemedik acık oynaşınca kahverengi lekelendim bebişe zararı olur diye doktorlarda yasakladı
canım egzersiz yapamıyorum demişsin pe... deniyorsan oşekilde yenen arkadaşların biraz daha geç olmuştu özüm gelince ona sor oda öyle deniyordu ama herzaman aynı olacak diye bişey yok unutma

bakin prensesin sizde yendiniz simdi siz söyleyin, diger arkadaslara, varmi 1.zorluk,

PRENSES

YENI GELINIMIZ

canim seni candan tebrik ediyorum, bundan sonra hersey gönlünce olsun

teşekkür ederim canım herşey hepimizin gönlünce olsun inşallah ben asla hiçbizaman yapamayacağım derken yaptım ve oldu inanın dayanılmayacak bir acı değilmiş

aminnn canım allah razı olsun sendende ve bütün arkadaşlarımdanbu arada ben bütün herkese bugün cevap yazabiliyorum kusuruma bakmayın 3 gündür evde değildim

soyafılızım ve prenses tebrıkler kızlar Rabbım baska sıkıntı vermesın gozunuz aydın emın olun evlılıgın tadı sımdıden sonra cıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…