- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.541
aynen benimde gittiğim 3.dr ama ben gitmek istemiyrm jinekologun bana bişey yapamıycagını bildm için kayınvalıdemlerın ısrarıyla gittim bi de adet düzensizliği var bende hemde onun için..diğer gittiğim dr.lardan biri kızlıgın bozulmus diğeri bozulmamıs demıstı 3.ü de kesinleşmiş oldu bozulmamıs istersen alırız kızlıgını anestezıyle kafan rahatlıycaksa fln dedı bende o alınsada çözüm degıl dedim öle işte ne bilim napcagımı şaşırdım
nerdesiniz uleynnnnnnnnnnnnnn
canım ya çok sevindim azkaldı diyodun bak kısmet canım rahat ol ve tekrar dene kaç kiş ikinciye olmazsa diye korkarken bak artık usta olup vajının sorunlarını unuttular rabbim başka dert vermesin inşallah aman iki gündür halayla geçiyor
::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Canım benim çok tebrik ederim,çok sevindim yaa.... Allah başka sıkıntı yaşatmasın ve mutluluğun daim olsun inşallaaaaah... Bu iş bir kere olduysa devamı gelir tedirgin olma,seni çok iyi anlıyorum bende ikincisinde olacak mı acaba?diye tedirgin olmuştum ama bizde geri dönüş diye birşey yok...sadece çok ara vermeki iyice alış,alıştıktan sonra bir daha tedirgin olmazsın zaten..Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başınaaa....:92::92::92::92::92:
kızlar ben çok mutsuzum
en son üstte bi kısmına kadar hatta yarısıydı neredeyse almıştım
ama tekrar denedik ve o lanet olsı takıldığım yerde yine kalıyorum olmuyor yapamıyorum , okdr üzgünümki halim kalmadı ....
olmıcak galiba yapamıcam eşime kötülük ediyorum diye düşünüyorum daha da kötü hissediyorum
sizin nasıl oldu ben,im ki neden dewm etmiyo , egzersiz de yapamıyorum sokamıyorum içeri
bu böyle nereye kadar dewam ederki??
bakin prensesin sizde yendinizsimdi siz söyleyin, diger arkadaslara, varmi 1.zorluk,
PRENSES
YENI GELINIMIZ
canim seni candan tebrik ediyorum, bundan sonra hersey gönlünce olsun
canımmm benmmm çooook sevindimmm yaaaaaaatebrik ederimmm
Rabbim başka sıkıntı vermesin bundan sonasındaa.. bak sonuna gelmiştin ve oldu çok şükür bundan sonrasında da olur takma kafana bunları şimdi bi kere olduysa devamı gelir
:92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?