Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebriklerrrr darısı başımıza canım ben de yarın başlıcam egzersizlere.misafirdi regl oldum falan derken epey ara verdim.senin adına çok sevindim yaaaaa.

soyafılızım ve prenses tebrıkler kızlar Rabbım baska sıkıntı vermesın gozunuz aydın emın olun evlılıgın tadı sımdıden sonra cıkacak

merhaba canım seni yakalamışken bırşey sormak istıyorum bu sabah gebelık testı yaptım çift çizgi çıktı yarın doktora gıdıyorum benım merak ettıgım doktor ilk muayeneyı nasıl yapıyor bana bilgi verirmisin

kelebekkkk ayyy hamilesinnnnnn daha yeniysennn karnından muane eder ama ilkten keseyi göremes alttan bakarsam görürüm der baktırmaa bekleee ben öle yaptımm baktırmadım ...dış gebelik olabilir ölü oalabilirrr dediii herşeye hazırla dediii alttan bakarsam anlarım dedi baktırmadımmm iyide yaptımm.....kendi muane oldum doktorum bileee vajınusmus olayımı bilmediği halde hiç alttan muane edim demediii.......sende etttirme alttan muanee ...tamam hadi hayırlı olsunnn

özüm ilgin için çok teşekkür ederim bende seninle aynı fıkırdeyım yalnız kese kaç haftalıkken görülüyor acaba yarın gıdıyorum ama çok merak edıyorum ve çok heyecanlıyım

Bende bu durumu yaşayanlardan biriyim ve ne yapacağımı bilemiyorum.nerden nasıl başlamalıyım. Bu durum yüzünden depresyona girdim.10 aydır bu problemi yaşıyorum.Bana egzersizler hakkında bilgi verebilirmisiniz?Allahım hepimize yardım etsin..

merhaba canım.eğer hiç egzersiz yapmadıysan önce dokunarak başlayabilirsin vajine. sonrada kulak çöpüyle dewam edebilirsin ben öyle yapmıştım.üzülme sende çözebilirsin.kulak çubuğunu streçe sar jelle ve nefes alıp ıkınırken ittir inan çok kolay.

özüm ilgin için çok teşekkür ederim bende seninle aynı fıkırdeyım yalnız kese kaç haftalıkken görülüyor acaba yarın gıdıyorum ama çok merak edıyorum ve çok heyecanlıyım

tatlım keseyi görsede bebiş cok küçük oldugu için 7-8 haftadan önce görmekte zorlanıyolar.. benim 7 haftalıkken alttan bakılarak görüldü.. biraz bekle istersen ya da gidince göremezse alltan baktırma

ilk önce aynada vajiyi tanımak için inceleyebilirsin hiç dokunamıyorsan.. kendini hazır hissedince serce parmagının ilk bogumundan baslayarak egzersizlere baslayabilirsin.. hatta kendini kasıp gevsetmeyi ögrenebilmen için tuvalettini yaparken tutup bırakma egzersiziylede başlayıp daha sonra parmak egzersizlerine de gecebilrsin..
daha önce hiç egzersiz denemişmiydin?

Geçen çarşamba ve perşembe günü yazdıklarınızdan gaza gelerek parmak egzersizlerini denemeye karar vermiştim.Ancak aynanın karşısında sadece bakabilmiştim, dokunamamıştım ve sinirlerim bozulmuştu. Cuma akşamı iyice gaza geldim, aldım aynayı ve kayganlaştırıcıyı, başladım küçük parmağını içeri sokmaya. o deliğin yerini bulduktan sonra gerisi geliyor kızlar. ilk boğumu sokayım derken nefes verdikçe delik genişledi ben devam ettim ve daha ilk denememde serçe parmak komple içerdeydi :)). İşaret parmağıma hemen geçecektim ama eşim izin vermedi, birkaç defa daha küçük parmakla devam et dedi ve ertesi gün işaret parmağımla denedim, yine gayet sorunsuz bir şekilde girdi. Hatta içerdeyken parmağımı ileri geri, sağa sola hareket ettirdim. Ardından orta parmağa geçtim ve orta parmakla işaret parmağımı aynı anda soktum.iki parmak birden içerdeyken çok fazla ilerleyemedim. bir yere kadar güzel gitti ama bir yerde takıldı. çok sert bir kasa denk geldi sanırım, geçmedi ordan iki parmak. fazla mı hızlı ilerledim acaba?
ya bu arada eşimin parmağını sokmak istemiyorum, iki parmaklı egzersiz ve makas egzersizinden sonra penise geçmeği düşünüyorum.
bu arada sizlerin paylaşımları olmasaydı asla başaramazdım. saolun.

nasilsin canim bebis nasil

sevcihan küstünmü bana

iyiyiz ikimizde tepiniyo arada gecinip gidiyoruz işte.. görmemişidir yazdgnı niye küseyim.. sen nasılsın..

süpersiiinnn...iki parmak zorlamış olabilir seni mühim degil bence acayip güzel ilerlemişsin.. ama eş parmagını da denemeni tavsiye ederim.. en azından dokunmasına izin ver ki senden baska bişeyin dokunmasına da alışşsın beden..

diger hamile arkadaşlarda yardımcı olabilir

arkadasım bende vajinusmus hastasıydım ilk denemede hamilee kaldımmm (((ilk muahaneye gittiğinde doktorunaa söyle vaji hastası oldugunu normalde vajinal ultrason yapıyorlar ama benn söyledimmm karından ultrason yaptı ve keseyii gördüü göremesee vajinal ultrason yapıyorlar.ama korkmaaa ondanda korkulacak bişeyy olmuyoo küçük incecik bişeymişşşş ama doktoruna muhakka söyleeeeee

arkadaşlar bende vajiliydim hatta bu sitedeki arkadaşlar sayesinde geçen sene ekimde atlattım.şimdi 5 aylık hamileyim.korkacak hiç bişe yok.bol egzersizle herşey yoluna girer.ben emla krem sayesinde başarabildim.onu bile 2 kez falan kullandım sonra bıraktım.kendime güvenim gelmişti.şimdilerde düşünüyorumda boş yere geçmiş evliliğimin ilk 3 ayı.çok kolay herşey...düşünün o giremez diye düşündüğüm yerden Allah izin verirse kızım çıkacak....

bana neler yaptığınızı ve nasıl yendiğinizi bu illeti özelden mesaj atarmısınız 1 yıldır tık yok ne olur yardım edin artık eşimde de ereksiyon problemi başladı çıldırmak üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…