- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.581
soyafilizi tebrkler!!!!!!! darısı başımaaaaaaaaaaaaaa
merhaba arkadaşlar ben eskilerdenim..bilenler bilir ..
3.5 yıl vajiliydim.çok zor günler geçirdim.bu mart 10 da yendim,hemen bebek istiyorduk.adetim in bugün 37.günü önce akşam idrar testi yaptım,çift çizgiyi biraz silikte olsa gördüm,bugün doktora gittim,sonuç pozitif!hala şaşkınım,şoktayım..
1 hafta sonra gel ultrasonla baakalım dedi.
sizlerlede paylaşmak istedim..
darısı tüm isteyenlerin başına..
canım hayırlı olsun maşallah ya Allah bizede yaşatır inşallah böyle güzel haberler vermeyi
3.5 yıl vajiliydim.çok zor günler geçirdim.bu mart 10 da yendim,hemen bebek istiyorduk.adetim in bugün 37.günü önce akşam idrar testi yaptım,çift çizgiyi biraz silikte olsa gördüm,bugün doktora gittim,sonuç pozitif!hala şaşkınım,şoktayım..
ne kadar yaptın egzersiz kaç parmak kaç boğum ayrıntılı anlatırsan banada diğer arkadaşlarada faydası olur.insan okudukça olumlu yazılar beyni ikna oluyor biraz biraz.inşallah canım en yakın zamanda sizlerde yaşarsınız..
benim hiç beklemediğim bi zamanda oldu diyebilirim.martta yendim,çalışmaları nisanda yumurtlama dönemine denk getiremedik misafir gelen giden uymadı.ben nisanda bebek düşündüğümüz için doktora gittim,smear testimi falan oldum,folik asite başladım.hatta hemen kalamam bile düzenli içmedim hiç.bu mayıs ayında adetimin 11.günü tekrar doktora göründüm kontrol anaçlı,bana bu ay gebe kalma ihtimalin biraz zor görünüyor demişti.ymurtam 2-3 mm az gelişmiş ööyle ddedi.stres yapmışsındır,geç olgunlaşıcaktır,adetinde gecikir dedi.
evet adetim gecikti ama hamilelikten.doktorun dedği çıkmadı..o yüzden ne olursa olsun içinizi ferah tutun..
vajilykende 7-8 tane doktora görünmüştüm biri çok kalın kızlık zarın var,operasyon gerek demişti..hani nerde kalın zar..bırak acımayı,ne kan,ne pembe akıntı ,ne acı hiç bişey olmadı başardığımda..
o yüzden hiç canınızı sıkamyın,egzersizlerinizi düzenli yapın..ben çok tembeldim,düzenli egzersize tam anlamıyla hiç başlayamamıştım..:26:
tatlım keseyi görsede bebiş cok küçük oldugu için 7-8 haftadan önce görmekte zorlanıyolar.. benim 7 haftalıkken alttan bakılarak görüldü.. biraz bekle istersen ya da gidince göremezse alltan baktırma
nasilsin canim senle hic görüsemiyoruz. neler yapiyorsun
arkadaşlar bende vajiliydim hatta bu sitedeki arkadaşlar sayesinde geçen sene ekimde atlattım.şimdi 5 aylık hamileyim.korkacak hiç bişe yok.bol egzersizle herşey yoluna girer.ben emla krem sayesinde başarabildim.onu bile 2 kez falan kullandım sonra bıraktım.kendime güvenim gelmişti.şimdilerde düşünüyorumda boş yere geçmiş evliliğimin ilk 3 ayı.çok kolay herşey...düşünün o giremez diye düşündüğüm yerden Allah izin verirse kızım çıkacak....
tazegelin prenses bravo tebrikler.bacım nasıl yendin anlatda biraz ibret alsın benim gibi tembel tenekeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?