Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşlar ben eskilerdenim..bilenler bilir ..
3.5 yıl vajiliydim.çok zor günler geçirdim.bu mart 10 da yendim,hemen bebek istiyorduk.adetim in bugün 37.günü önce akşam idrar testi yaptım,çift çizgiyi biraz silikte olsa gördüm,bugün doktora gittim,sonuç pozitif!hala şaşkınım,şoktayım..
1 hafta sonra gel ultrasonla baakalım dedi.
sizlerlede paylaşmak istedim..
darısı tüm isteyenlerin başına..

canım hayırlı olsun maşallah ya Allah bizede yaşatır inşallah böyle güzel haberler vermeyi

son liste kimde var yenen kişiler hamileler. beni ilgili arkadaşlar tembel tenekeler kısmına geçirebilirler artık ben sınıfta kalırım heralde bu azimle

gerçi şu anda online olan teneke benden başka yokta neyse.birde ziyaretçi dostlarımız var biz yalnız bırakmayan arkdaşlar lütfen ortaya çıkın valla anlattıkça rahatlıyor insan sizde katılın aramıza

canım hayırlı olsun maşallah ya Allah bizede yaşatır inşallah böyle güzel haberler vermeyi

inşallah canım en yakın zamanda sizlerde yaşarsınız..
benim hiç beklemediğim bi zamanda oldu diyebilirim.martta yendim,çalışmaları nisanda yumurtlama dönemine denk getiremedik misafir gelen giden uymadı.ben nisanda bebek düşündüğümüz için doktora gittim,smear testimi falan oldum,folik asite başladım.hatta hemen kalamam bile düzenli içmedim hiç.bu mayıs ayında adetimin 11.günü tekrar doktora göründüm kontrol anaçlı,bana bu ay gebe kalma ihtimalin biraz zor görünüyor demişti.ymurtam 2-3 mm az gelişmiş ööyle ddedi.stres yapmışsındır,geç olgunlaşıcaktır,adetinde gecikir dedi.
evet adetim gecikti ama hamilelikten.doktorun dedği çıkmadı..o yüzden ne olursa olsun içinizi ferah tutun..
vajilykende 7-8 tane doktora görünmüştüm biri çok kalın kızlık zarın var,operasyon gerek demişti..hani nerde kalın zar..bırak acımayı,ne kan,ne pembe akıntı ,ne acı hiç bişey olmadı başardığımda..
o yüzden hiç canınızı sıkamyın,egzersizlerinizi düzenli yapın..ben çok tembeldim,düzenli egzersize tam anlamıyla hiç başlayamamıştım..:26:

maasallah canim hamileligin hayirli olsun. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin, insallah.

ne kadar yaptın egzersiz kaç parmak kaç boğum ayrıntılı anlatırsan banada diğer arkadaşlarada faydası olur.insan okudukça olumlu yazılar beyni ikna oluyor biraz biraz.

nirdesin kacak herhalde uyuyo bizim hamis, hamisligin 2.döneminde 1.uyku tuttu bizim kizi, neyse: uyusun uyusun.ki bizim bebisde rahat rahat uyusun bütün gün,bilgisiyarin basindan oturmasindan uyumasi daha hayirli.

insallah uyuyordur hic sanmiyorum ama hadi hayirlisi.

merhaba bende vajinismus hakkında bir-iki öneride bulunabilirim. bilindiği üzere vajınismus tedavisinde eşinde buna katılmak zorunda bu bakımdan eşinizin bakış açısı, bunun sıradan bir hastalık olarak görmesi ve size desteği çok önemli..
ikincisi doktorunuzu çok iyi seçmelisiniz ve doktorunuza karşı gayet açık olmalısınız. doktorunuzu çok iyi seçmelisiniz diyorum çünkü gerçek bir vajinismus hastası olmayabilirsiniz, altında başka sebepler yatabilir. ben kendimden örnek veriyim 3 doktora gittim bunlardan biri kadın hastalıkları diğleri psikiyatrdı hepsi aynı teşhisi koydu, vajinismus. verdikleri ödevleri hep yaptım uzun zaman uğraştık hiç bir gelişme olmadı, sonra tekrar doktorumu değiştirdim bu doktor diğerlerinden farklı yaklaştı benim ve ailemle ilgili bir sürü soru sordu ve ilk seferde depresyon teşhisi koydu, evlenmeden önce ailevi bir takım sorunlar yaşamıştım zannedersem ondan kaynaklanan bir depresyon varmış. asıl sorunum kaygı, endişe, kendine güvensizlik gibi şeylermiş, ilaç yazdı bana ilacı kullandıktan yaklaşık 4-4buçuk ay içerisinde sorunum çözüldü..

ayrıca şunu eklemek istiyorum gerçekten ama gerçekten korkunuzu atmaya gayret edin, sandığınız gibi korkulacak birşey değil, sadece iki dakika için kendinizi mahvetmeyin nolur..böyle durumda olanlara acil şifalar dilerim..

tatlım keseyi görsede bebiş cok küçük oldugu için 7-8 haftadan önce görmekte zorlanıyolar.. benim 7 haftalıkken alttan bakılarak görüldü.. biraz bekle istersen ya da gidince göremezse alltan baktırma

canım merhaba gıttım doktora karnımdan baktı dedıgın gıbı küçük oldugu için tam göremedı bır hareketlılık var ama küçük dedı kandan baktı gebelık kesin var çarşamba günü tekrar gıdıcem

hayırlı olsun canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

hayırlı olsun güsel bir hamillelik geçirrisin inşallah kucağına almayı nasip etsin rabbim

tazegelin prenses bravo tebrikler.bacım nasıl yendin anlatda biraz ibret alsın benim gibi tembel tenekeler

sağol canım darısı başınıza.p...s boyunda mum egzersizine gelmiştim canım ben en son ama 15 gün ara werdim egzersizlere.adetim bitince bir gün egzersiz yaptık 2. gün mum egzersizinden sonra emla krem sürüp denedik oldu.2.de anestolle ve egzersizden sonra oldu yine ama 3.de egzersiz ve krem olmadan sadec jelel yaptık oldu kırmızı ve acı yok inanın sadece sabır ve egzersiz biliyorum çok zor ama vazgeçmemek lazım bunu öğrendim umarım bende isteyenlere yardım edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…