- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.601
nasilsiniz yeni gelin, hersey yolundam, sen nasil yendin altdami, üstdemiydin.
merhaba,
ben mumla egzersiz yapıyorum...yaklaşık 1-2 haftadır gun aşırı yapabılıyorum...ilk girişte hala kasılma olması normal mi... bu durumu aşmak için ne yapmam lazım
ne kadar yaptın egzersiz kaç parmak kaç boğum ayrıntılı anlatırsan banada diğer arkadaşlarada faydası olur.insan okudukça olumlu yazılar beyni ikna oluyor biraz biraz.
arkadaşlar bugün ilk egzersiz denememi yaptım...ben yaklaşık 20 gündür bu forumu takip ediyorum denemeye karar verdim misafirlerim geldi yatılı 2 hafta kaldı sonra regl derken sonunda bugün cesaret ettm.inanır mısınız sanki sınava giriyorum gibi karnım ağrıyordu sabahtan beri...neyse bir cesaret burada okuduklarımı yaptım eldiven jel yastık falan filan...ama parmağım bir türlü yolunu bulmadı bıraktım ağladım.o an o kadar kötü oldum ki öyle kalakaldım.sonra uzandım sakinleştirdim kendimi tekrar denedim.bu sefer serçe parmağı 1 boğum az da olsa girdi ama sanki acıma hissettim nefes egzersizi ıkınmayla sakinleştim sonra biraz daha ittim ve arkadaşlar nasıl oldu anlamadım serçe parmağım sonuna kadar girdi.içinde hareket ettirdim sanki içerisi sonsuza kadar giden boşluk gibi geldi.bu sitede bir arkadaş demişti vajina çoraba benzer açılır demişti gerçekten öyle.
sonra gaza geldim işaret parmağı denedim kendimi kasmadığımdan sanırım o kadar kolay girdi ki.sanki penis girmiş gibi sevindim bir kaç kez daha denedim dakikalarca beklettim içinde hareket ettirdimmmm.
arkadaşlar ben bunu yenmeye bu sitede yazılanlarla cesaret ettim lütfen cevap verin mutlu olmakta haklıyım değil mi bu güzel bir gelişme değil mi.yarın cesaret edersem iki parmağa da geçeceğim:))))
Ayy maşaAllah arkadaşım nasıl ilk denemede o kadar ilerlettin maşaAllah. Benim ne zaman denesem işaret parmağımın ilk boğumu giriyor daha fazla ilerlemiyor. Ben egzersizsiz bir çözüm istiyorum, bilen var mı?arkadaşlar bugün ilk egzersiz denememi yaptım...ben yaklaşık 20 gündür bu forumu takip ediyorum denemeye karar verdim misafirlerim geldi yatılı 2 hafta kaldı sonra regl derken sonunda bugün cesaret ettm.inanır mısınız sanki sınava giriyorum gibi karnım ağrıyordu sabahtan beri...neyse bir cesaret burada okuduklarımı yaptım eldiven jel yastık falan filan...ama parmağım bir türlü yolunu bulmadı bıraktım ağladım.o an o kadar kötü oldum ki öyle kalakaldım.sonra uzandım sakinleştirdim kendimi tekrar denedim.bu sefer serçe parmağı 1 boğum az da olsa girdi ama sanki acıma hissettim nefes egzersizi ıkınmayla sakinleştim sonra biraz daha ittim ve arkadaşlar nasıl oldu anlamadım serçe parmağım sonuna kadar girdi.içinde hareket ettirdim sanki içerisi sonsuza kadar giden boşluk gibi geldi.bu sitede bir arkadaş demişti vajina çoraba benzer açılır demişti gerçekten öyle.
sonra gaza geldim işaret parmağı denedim kendimi kasmadığımdan sanırım o kadar kolay girdi ki.sanki penis girmiş gibi sevindim bir kaç kez daha denedim dakikalarca beklettim içinde hareket ettirdimmmm.
arkadaşlar ben bunu yenmeye bu sitede yazılanlarla cesaret ettim lütfen cevap verin mutlu olmakta haklıyım değil mi bu güzel bir gelişme değil mi.yarın cesaret edersem iki parmağa da geçeceğim:))))
süper bi gelişme canım helal olsun ilk gün için çok iyisineğer böle azimle bırakmadan devam ederse 1 haftayı bulmaz yenersin sen yeterki azimli ol ne olursa olsun egzersizi bırakma olur mu??hadi kolay gelsin haberlerini bekliyoruz
Ayy maşaAllah arkadaşım nasıl ilk denemede o kadar ilerlettin maşaAllah. Benim ne zaman denesem işaret parmağımın ilk boğumu giriyor daha fazla ilerlemiyor. Ben egzersizsiz bir çözüm istiyorum, bilen var mı?
çok saol canım yaaaa....oturdum forumun başına biri yazar mı ki diye bekledim çok saol şimdi yarın bugün yaptıklarımı yapıp zorlanmayıp kendimi hazır hissedersem iki parmağa geçicem.teşekkür ederim iyi dileklerin için 1 yıllık kabus 1 haftada biter mi dersin yaaaaa.
Ayy maşaAllah arkadaşım nasıl ilk denemede o kadar ilerlettin maşaAllah. Benim ne zaman denesem işaret parmağımın ilk boğumu giriyor daha fazla ilerlemiyor. Ben egzersizsiz bir çözüm istiyorum, bilen var mı?
rica ederim canım ne demek...inan her gün egzersizler yılmadan uzun süreli yaparsan bir haftayı bulmaz ben 1 haftada çözdüm bu işte tıkandığın yerde bırakmayacaksın ısrarla devam edip bir sonraki aşamaya geçiceksin.Rabbim hepinize tez zamanda yenmeyi nasip etsin sonrada bebişler nasip etsin.takıldığın yerde sor egzersizlerini rapor et buraya bu sana daha çok güven vericektir.
tebrikler canım rabbim başka dert göstermesin darısı diğer arkdaşların başınabugünün önemi sizin için sadece seçim günü olması olabilir,ama benim için değil
başardımmmm kızlar bende sonunda ağrısız kolay bi şekilde yapabildimmm
son bi kaç haftadır üst pozisyonda yapabiliyodum ama uğraşmak gerekiyodu bugünkü denememizde alttayken rahatça olduuuuuinanamadım bi türlü şükürler olsunn..
emeği geçen arkadaşlardan, tavsiye ve moral veren kardeşlerimden allah bin kere razı olsun,sizleri çok seviyorum allah herkesin sıkıntısını geçirsin inşallahh..hadi buyrun benimde halayımaa
evet canım ya egzersizin ardından yaptığım ilk şey zaten foruma yazmak oldu.çok teşekkür ederim sorarım mutlaka...eşime söyledim geldiğinde kutlayalım dedi:)))))bu bile kendimi kadın gibi hissetmeme neden oldu bir de p...s olsa allahım nolur hayırlısıyla kurtar beni ve arkadaşlarımı bu hastalıktan.....
Olamaz ne yapacağımı şaşırdım başka bir çözüm yolu vardır her halde diyordum, parmağımı sokunca çok kötü oluyorum vajen girişinde öylece duruyor nasıl ilerleyecek bilmiyorum,canım herkes egzersizi zorla yapıyor ama bundan kurtulmanın tek yolu egzersiz.hem acısız hem ağrısız oluyor egzersiz sonrası.dr da gitsen sana egzersiz önerecek yada bir takım ilaçlar kas gevşeticiler vericek ama hiç biri bir işe yaramıyor.
egzersizde 2 temel şey nefes ve ıkınmak,ıkındığın an vajina aparatı kendi içine çekiyor yaptıkça daha çok meraklanacaksınbende egzersizlerde her günün aparatını eşime gösterirdim bu gün bu kadar oldu yarın bunu alıcam diye ama pe...olduğunda inanamadım gün boyu eşime sordum oldu dimi diye çok güzel bi mutluluk Rabbim tez zamanda hepinize yaşatsın
Olamaz ne yapacağımı şaşırdım başka bir çözüm yolu vardır her halde diyordum, parmağımı sokunca çok kötü oluyorum vajen girişinde öylece duruyor nasıl ilerleyecek bilmiyorum,
Olamaz ne yapacağımı şaşırdım başka bir çözüm yolu vardır her halde diyordum, parmağımı sokunca çok kötü oluyorum vajen girişinde öylece duruyor nasıl ilerleyecek bilmiyorum,
ben de 2 temel egzersizi yaptım gerçekten de vakumlar gibi çekti parmağımı.ama kasmamak lazım hep diyorsunuz ya gerçekten öyle kasmayın ca kayıp gidecek sanki ve parmağın ulaşamadığı yer sanki daha geniş gibi geldi bana..amin arkadaşım ya inşallahhh başardııııım yazarım burdan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?