Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Soyafilizim
Tebrik ederim,canım..Allah başka sıkıntı yaşatmasın,mutluluğunuz daim olsun...Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına,inşallaahh....
Kelebek Turkuaz ve Günışığım
Sizleride tebrik ederim,kızlar...Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi ve bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin,inşallaaah...Vaji topiği çoğalıyor,ne güzel..

Son düzenleme:
Kulak çubuğuyla bile yapamadım aparatlar kalın onlarla hiç yapamam her halde diyorum.

Kulak çubuğuyla bile yapamadım aparatlar kalın onlarla hiç yapamam her halde diyorum.

canım ilk egzersizimde bende kulak çöpünü sokamadım şekilden şekile girdim.tuvalete oturur gibi çömel altına bi ayna koy ıkın ıkınırken açılacak zaten deliğe koy kulak çöpünü ve ıkınırken yavaşça popo yönüne az eğimli ittir giricektir

canım benim maşallah çok çok iyi gitmişsiniz inan 2 parmağıda çok rahat yaparsın, ben 2 parmak denemedim pek yapamadım olmadı yapamazsanda sakın canını sıkma ben sonrasında mum denedim birkaç gün sonrasında oldu elham. sende yakın sayılırsın bu dertten kurtulmaya inş.

Buarada kış güneşi ve felif sizleride tebrik ediyorum,kızlar....Bu gidişle kısa zamanda yenersiniz,Allahın izniyle...Yakında sizinde başarı haberinizi alırız ve halayınızı çekeriz burda..

lütfen dene.1 gün 2 gün belki 1 hafta yapamayabilirsin ama mutlaka yapabilirsin.birbirimizden farkımız yok ki.sadece kaslarını kontrol edeceksin.yapamıyorum demek için çok erken.parmak yapamazsan aparat yapabilirsin.bunları yapamıyorsun bir süre aynayla vajinanı inceleyip kendini rahatlatabilirsin.bunu yapmadığında zaman geçiyor sen hala yerinde sayıyorsun inan bana.

ben evliliğimin ilk ayında internetten araştırmıştım vajinismusu parmak egzersizlerinden bahsediyodu hiç üzerinde bile durmadım saçma geldi...parmak mı sokulurmuş oraya diye ama 1 yıl oldu şimdi başka yol olmadığını burada öğrendim.gecikmeden başlamalısın bence..

tamam teşekkür ederim canım yarın iki parmağa geçicem diğerlerini yapıp kendimi hazır hissedersem.olmazsa da mumla denerim artık.
inşallah arkadaşımm inşallah biter bu kabus.

inşallah canım başladık sonu gelir.ama şu an çok mutluyum inşallah halaya az kalmıştır:))))))))

İnşallah olacak canım...Sen ilk egzersizi yapmaya cesaret edip bu aşamaya geldiysen ve hergün bu şekilde egzersizlere devam edersen kısa zamanda biter bu olay..Eminim bundan,bunu yenmenin en iyi yolu hergün düzenli egzersiz...Yakında başarını duyacağız,inşallaaah..

tamam teşekkür ederim canım yarın iki parmağa geçicem diğerlerini yapıp kendimi hazır hissedersem.olmazsa da mumla denerim artık.
inşallah arkadaşımm inşallah biter bu kabus.
biter canım allahın izniyle rabbim yardımcın, yardımcımız olsun rahat ol kendini hiç sıkma moralin çok iyi olsun ve umutlu neşeli ol karamsarlığa kapılma sakın gerisi gelir allahın izniyle dualarımız hepiniz için

inşallah canım zaten bi olsun zaman mekan demicem bilgisayara sarılıp hemen yazıcam başardıııııım dicem

şu an gerçekten yarını iple çekiyorum egzersizler için.hepinizin desteğine ihtiyacım var.çünkü bu hastalık yalnız yaşanıyor.eşim dışında siz tek sırdaşımsınız.görüşmek üzere

Ben egzersiz hiç yapmadım. Aslında alttan doktora muayene oldum bir kere ve 2-3 cm e kadar p.... alabiliyorum.Ama ilk girişte çok acı çekiyorum ve yapamıyorum, daha ileriye gidemiyorum.10 aydır bu böyle.Şimdi bu siteyi okuyunca cesaret alıyorum sizlerden.Çok teşekkürler önerileriniz için başarı hikayeleriniz bana da güç veriyor. Bende başlayacağım egzersize.

merhaba canım nasılsın canım geçmişi okuyordumda yazını gördüm aynı durumdayız vallahi canım. herkes egzersiz şat diyor benim beynim bunu algılayamıyor.bıktım ya topiğe girmek istemiyorum çünkü herkes başarıyor ben yerimde sayıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.aynı zamandaALLAH kocişlerimize sabır versin benimki artık tepki bile vermiyor artık o da alıştı bu duruma artık eee tam iki yıl oldu evlilik yıldönümümde mutsuzdum çünkü ..... herşey aynı

canım tebrik ederim ne güzel bi yeni gelin daha katıldı aramızamutluluklar

kelebekcim tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı da başımıza

tebrik ederim canım topik çoştu bu sene yaw hamile kalan kalana ne güzelsağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…