- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.621
Kulak çubuğuyla bile yapamadım aparatlar kalın onlarla hiç yapamam her halde diyorum.valla arkadaşım ben bu forumun ilk 500 sayfasını okudum hem sondan hem baştan takip ediyorum anlıyacağın.valla hala anlamış değilim nasıl oldu ama sanırım oranın nasıl genişlediğini anladım.doğum videosu izledim doktorlar da bunu izletiyormuş öyle okumuştum.kendimi bayadır şartlandırmıştım başlıcam diye.başta olmadı da zaten zor gibi geliyo ama inan bana nasıl rahat girdiğine şaşıp mutluluktan kahkaha atıyosun parmağın ordayken....bence bırakma parmak olmazsa aparatlarla dene...
Kulak çubuğuyla bile yapamadım aparatlar kalın onlarla hiç yapamam her halde diyorum.
Kulak çubuğuyla bile yapamadım aparatlar kalın onlarla hiç yapamam her halde diyorum.
canım benim maşallah çok çok iyi gitmişsiniz inan 2 parmağıda çok rahat yaparsın, ben 2 parmak denemedim pek yapamadım olmadı yapamazsanda sakın canını sıkma ben sonrasında mum denedim birkaç gün sonrasında oldu elham. sende yakın sayılırsın bu dertten kurtulmaya inş.arkadaşlar bugün ilk egzersiz denememi yaptım...ben yaklaşık 20 gündür bu forumu takip ediyorum denemeye karar verdim misafirlerim geldi yatılı 2 hafta kaldı sonra regl derken sonunda bugün cesaret ettm.inanır mısınız sanki sınava giriyorum gibi karnım ağrıyordu sabahtan beri...neyse bir cesaret burada okuduklarımı yaptım eldiven jel yastık falan filan...ama parmağım bir türlü yolunu bulmadı bıraktım ağladım.o an o kadar kötü oldum ki öyle kalakaldım.sonra uzandım sakinleştirdim kendimi tekrar denedim.bu sefer serçe parmağı 1 boğum az da olsa girdi ama sanki acıma hissettim nefes egzersizi ıkınmayla sakinleştim sonra biraz daha ittim ve arkadaşlar nasıl oldu anlamadım serçe parmağım sonuna kadar girdi.içinde hareket ettirdim sanki içerisi sonsuza kadar giden boşluk gibi geldi.bu sitede bir arkadaş demişti vajina çoraba benzer açılır demişti gerçekten öyle.
sonra gaza geldim işaret parmağı denedim kendimi kasmadığımdan sanırım o kadar kolay girdi ki.sanki penis girmiş gibi sevindim bir kaç kez daha denedim dakikalarca beklettim içinde hareket ettirdimmmm.
arkadaşlar ben bunu yenmeye bu sitede yazılanlarla cesaret ettim lütfen cevap verin mutlu olmakta haklıyım değil mi bu güzel bir gelişme değil mi.yarın cesaret edersem iki parmağa da geçeceğim:))))
canım benim maşallah çok çok iyi gitmişsiniz inan 2 parmağıda çok rahat yaparsın, ben 2 parmak denemedim pek yapamadım olmadı yapamazsanda sakın canını sıkma ben sonrasında mum denedim birkaç gün sonrasında oldu elham. sende yakın sayılırsın bu dertten kurtulmaya inş.
Buarada kış güneşi ve felif sizleride tebrik ediyorum,kızlar....Bu gidişle kısa zamanda yenersiniz,Allahın izniyle...Yakında sizinde başarı haberinizi alırız ve halayınızı çekeriz burda..
inşallah canım başladık sonu gelir.ama şu an çok mutluyum inşallah halaya az kalmıştır:))))))))
biter canım allahın izniyle rabbim yardımcın, yardımcımız olsun rahat ol kendini hiç sıkma moralin çok iyi olsun ve umutlu neşeli ol karamsarlığa kapılma sakın gerisi gelir allahın izniyle dualarımız hepiniz içintamam teşekkür ederim canım yarın iki parmağa geçicem diğerlerini yapıp kendimi hazır hissedersem.olmazsa da mumla denerim artık.
inşallah arkadaşımm inşallah biter bu kabus.
İnşallah olacak canım...Sen ilk egzersizi yapmaya cesaret edip bu aşamaya geldiysen ve hergün bu şekilde egzersizlere devam edersen kısa zamanda biter bu olay..Eminim bundan,bunu yenmenin en iyi yolu hergün düzenli egzersiz...Yakında başarını duyacağız,inşallaaah..
biter canım allahın izniyle rabbim yardımcın, yardımcımız olsun rahat ol kendini hiç sıkma moralin çok iyi olsun ve umutlu neşeli ol karamsarlığa kapılma sakın gerisi gelir allahın izniyle dualarımız hepiniz için
ilk önce aynada vajiyi tanımak için inceleyebilirsin hiç dokunamıyorsan.. kendini hazır hissedince serce parmagının ilk bogumundan baslayarak egzersizlere baslayabilirsin.. hatta kendini kasıp gevsetmeyi ögrenebilmen için tuvalettini yaparken tutup bırakma egzersiziylede başlayıp daha sonra parmak egzersizlerine de gecebilrsin..
daha önce hiç egzersiz denemişmiydin?
sevcihancım evet haklısın nice evli çocuk doğurmuş bayanlar bile çekinrken benim muayene olamamam çok normal dr.iyiydi çok üzüldü durumuma yardımcı olmaya çalıştı ama napcak ikibuçuk sene oldugunu duyunca isyan etmek istemiyrm ama o kadar bunaldımki hiç düzelmiycek b hissediyrm bu da beni korkutuyr
bugünün önemi sizin için sadece seçim günü olması olabilir,ama benim için değil
başardımmmm kızlar bende sonunda ağrısız kolay bi şekilde yapabildimmm
son bi kaç haftadır üst pozisyonda yapabiliyodum ama uğraşmak gerekiyodu bugünkü denememizde alttayken rahatça olduuuuuinanamadım bi türlü şükürler olsunn..
emeği geçen arkadaşlardan, tavsiye ve moral veren kardeşlerimden allah bin kere razı olsun,sizleri çok seviyorum allah herkesin sıkıntısını geçirsin inşallahh..hadi buyrun benimde halayımaa
merhaba canım seni yakalamışken bırşey sormak istıyorum bu sabah gebelık testı yaptım çift çizgi çıktı yarın doktora gıdıyorum benım merak ettıgım doktor ilk muayeneyı nasıl yapıyor bana bilgi verirmisin
merhaba arkadaşlar ben eskilerdenim..bilenler bilir ..
3.5 yıl vajiliydim.çok zor günler geçirdim.bu mart 10 da yendim,hemen bebek istiyorduk.adetim in bugün 37.günü önce akşam idrar testi yaptım,çift çizgiyi biraz silikte olsa gördüm,bugün doktora gittim,sonuç pozitif!hala şaşkınım,şoktayım..
1 hafta sonra gel ultrasonla baakalım dedi.
sizlerlede paylaşmak istedim..
darısı tüm isteyenlerin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?