- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.641
topikte patlama var bende hamileyim
tekrar günaydınlar herkese hanımlarrrrrrrrrrrrr...
soyafilizim ve prensese ömür boyu mutluluklar diliyorum (düğün tebriği gibi oldu ama yeni gelin sayılırlar doğru bi tebrik oldu bence.)darısı benim ve tüm vajili arkadaşların başına inşaallah... günışığım ve kelebek sizlerişde tebrik ediyorum ALLAH ım şimdiden analı babalı büyütsün diyelim Rabbim hayırlı ömürler versin inşaallah yavrularınıza ve size de...
merhaba,
ben mumla egzersiz yapıyorum...yaklaşık 1-2 haftadır gun aşırı yapabılıyorum...ilk girişte hala kasılma olması normal mi... bu durumu aşmak için ne yapmam lazım
günaydın canım teşekkür ederım darısı başına inşallah
Doktora gidiyoruz eşimle....Ayna karşısında inceleme "ödevi" verdi ilk olarak....Üç gündür onu yapıyorum....Küçük görünüyor( Arada bir serçe parmağımla deniyorum, ama acıyor.
kızlar mumla yapıyorsunuz ama mum kırılıp içerde kalırsa???
hayırlı olsun tatlım :) allahım sağlıklı hayırlı ömürlü bi bebiş nasip etsin.... :))
özüm nerelerde ki bilen varmı kıslar... 3 gündür topiğe giremiyordum şimdi kendimi yalnız hissediyorum
kızılar başardım sonunda bugun yeniden penis denemesi yaptık ve oldu ne acı ne agrı hiç bişey hissetmedim yaaa boşuna korkmuşum bunca zaman kimse ertelemesin egzersizlerinizi bırakmayın sonunda oluyor :64Allah butun vajı arkadaşlarımı bu illetten kurtarsın çok mutluyum taze gelin oldum
kıslarr çok mutluyum bende başardım galiba.galiba diyorum çünkü hala şaşkınım ve inanamıyorum ya yine olmazsa dewam ederse diye çok korkuyorum dünden beri.allah burdaki bütün arkadaşlarımızdan razı olsun haklarını helal etsinler.buyrun halaya :92::92::92:
slm kızlar nasılsınız gelemiyorum foruma ama arada takip ediyorum sizi ay burdaki vajili günlerimi hatırlıyorumda sanki ben yaşamamışım gibi şimdi size bir müjdem var HAMİLEYİMay çok degişik bir duygu bu ama güzel
bugünün önemi sizin için sadece seçim günü olması olabilir,ama benim için değil
başardımmmm kızlar bende sonunda ağrısız kolay bi şekilde yapabildimmm
son bi kaç haftadır üst pozisyonda yapabiliyodum ama uğraşmak gerekiyodu bugünkü denememizde alttayken rahatça olduuuuuinanamadım bi türlü şükürler olsunn..
emeği geçen arkadaşlardan, tavsiye ve moral veren kardeşlerimden allah bin kere razı olsun,sizleri çok seviyorum allah herkesin sıkıntısını geçirsin inşallahh..hadi buyrun benimde halayımaa
merhaba canım seni yakalamışken bırşey sormak istıyorum bu sabah gebelık testı yaptım çift çizgi çıktı yarın doktora gıdıyorum benım merak ettıgım doktor ilk muayeneyı nasıl yapıyor bana bilgi verirmisin
merhaba arkadaşlar ben eskilerdenim..bilenler bilir ..
3.5 yıl vajiliydim.çok zor günler geçirdim.bu mart 10 da yendim,hemen bebek istiyorduk.adetim in bugün 37.günü önce akşam idrar testi yaptım,çift çizgiyi biraz silikte olsa gördüm,bugün doktora gittim,sonuç pozitif!hala şaşkınım,şoktayım..
1 hafta sonra gel ultrasonla baakalım dedi.
sizlerlede paylaşmak istedim..
darısı tüm isteyenlerin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?