Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tembel tenekeler (yerinde sayanlar)
1- Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery

4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Masumcat(2 parmak/eş)
10- Bus45

11- Nursesila
12- Dilber1983
13- Yagmur2010
14- Nilayy_84
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Uzgunkedicik
20- Coolfresh

21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Hevalll
25-
Beril26
26- Medusaaa

27-
Diloyloy
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96

31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33-
Yasam42
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx
37- Missbon (3 parmak)

38- Bulutlar
39-
Donne_rammarico
40- Mitokondris
41-
Zeynep_22
42- Life83
43- Sore
44-
Violina86
45- Zaferli

aranızda yenen varsa lütfen haber verin

120- kış güneşi :)

120- kış güneşi :)
kış güneşi yoksa yendin mi sen, gerçeği söyle, ben çok kötü durumdayım, 1.5 senelik evliyim, bebişim de var 5 aylık ama ilişkiye giremiyorum ve vajinal muayene olamıyorum. biraz önce parmak egzersizi yaptım bir parmak bir boğum denedim ama acıdı. Hala acıyor 15 20 dk geçmiş olmasına rağmen. VENÜSTEN beni de listeye ekleyebilirsin.

bebişim ben seni aylar öncesinden tembel tenekeler listesine eklemiştim biraz azimle egzersiz yap öbür listeye alcam gözüm üzerinizde merak etmeyin canımcım inan bana hissettiğin o acıma hissi tamamen psikolojik kendini kastığından kaynaklı hem kasıyosun hem parmağı itiyosun zorlanma oluyor hiçte kötü durumda olduğunu düşünme kendini böyle şartlandırma 17 yıllık evli 3 çocuk annesi aypar arkadaşımız yendi sen neden yenemeyesin hem üstelik sen bir annesin bizlerden daha dirayetli olduğuna eminim ve başaracağına inanıyorum lütfen bu defa üstüne git olayın düzenli egzersiz yaptığında 10 günde yenebilrsin sen iste ve kendine güven yeterki

arkadaşlar bugün egzersizlerde ikinci günüm serçe, işaret ve orta parmakla tek tek denedim git gel yaptım şükür bitti .ya öle bişey ki ufacık kasmada kapatıyo kendini vaji.neyse ki hallettim rahat geçti.
Bir sorum var kızlar yarın kısmetse iki parmağa geçicem ama eğer parmakla olmazsa aparat olarak ne kullanmalıyım acaba rimel iki parmak boyutunda mıdır kalınlaştırmam mı lazım..cevap verir misiniz

maşallah canım benim....sen ne ile rahat ediyorsan onunla yap balım ister parmak ister mum ister rimel hiç farketmez boyutlarda rahat yaptıkça kalınlaştırabilrsin p...s boyutuna gelene kadar kendini ne ile rahat hissediyosan ve arada sırada takıldığın zaman yapamıyorum diye karamsarlığa düşme ne kadar çok yol kat ettiğine bakıp kendinle gurur duymalısın

sağol venüstencim.iyi dileklerin için,allah razı olsun..darısı en yakın zamanda sizlere olsun inşallah..

teşekkür ederim canım azaimliyim eninde sonunda kendimi taze gelinler kısmına yazdıracağım inşallah:))))

Aman Allah ımmmm maşallah diyelimmm.. çok datlııı yaa dimiiiiiiiii

Eki Görüntüle 209864

buyrun hatunlarrrrr kahveleriniz benden taze gelinlerin yapması lazımdı aslındaaaaa ama benim gibi bayat geline kaldı

venüsssss kızz naptın sen nasıl canım cektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nerdesin uleynnn, merak ediyom seni hesap ver. iyimisin 1.ses ver,bebis.de iyidir insallah.neyse vurmaktan vazgectim hamissin,

evet nerde bu uleyynnnnnnnnnnnnnn.. iki gündür yok ortalarda umarım bi sorun yoktur... özletti valla kendini

mum kullanan arkadaşlara sorum var. kalınlık kısmını anladım, penis boyuna gelene kadar yavaşca kalınlaştırcaz ama uzunluk sıkıntı, mum uzun olmaz mı? bi kazaya kurban gitmeyelim sonra. bunca yıl bekledikten sonra, bir de evliyken kocama değil de muma vermek istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…