- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.681
şükürr kavuşturanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauleynnnnnn 2 gündür internet yok çatladım 2 gün giremiyincee yenii geldiiiiii ohhhh beeeeeeeeeeeeeee nabersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz: B]
mum kullanan arkadaşlara sorum var. kalınlık kısmını anladım, penis boyuna gelene kadar yavaşca kalınlaştırcaz ama uzunluk sıkıntı, mum uzun olmaz mı? bi kazaya kurban gitmeyelim sonra. bunca yıl bekledikten sonra, bir de evliyken kocama değil de muma vermek istemem
hoşgeldin özümm, merak ettik seni :))
özledik seni bebişimm.. sende sanki duymuş gibi herkes özüm özüm derken cıkageldin :))))))))))) muck
[iyi insan lafınınnnnn üstüne gelirmişşşşşşşşşş2 gündür kendimi kemirdim buraya gelemiyinceeeee iyiceee bağımlılıkkkk yaptı burası bendeeee...bende ösledimmmm kıssssss şöle bir geçmişiiii şimşak okumam lasımmmmmmmmm
şükürr kavuşturanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauleynnnnnn 2 gündür internet yok çatladım 2 gün giremiyincee yenii geldiiiiii ohhhh beeeeeeeeeeeeeee nabersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz: B]
oku şekerim okuu. patlama yaptı hatunlar baksana maşallah
canım merhaba dünden beri seni beklıyorum sana bırşey sormak ıstıyorum dün doktora gıttım bebek için karnımdan baktı rahımde bir hareketlılık var dedi sonra kan testı yaptı gebelık kesın var dedı yarın tekrar çagırdı kesenın görülmemesı erken oldugu içinmış sende nasıl olmuştu
canım merhaba dünden beri seni beklıyorum sana bırşey sormak ıstıyorum dün doktora gıttım bebek için karnımdan baktı rahımde bir hareketlılık var dedi sonra kan testı yaptı gebelık kesın var dedı yarın tekrar çagırdı kesenın görülmemesı erken oldugu içinmış sende nasıl olmuştu
canım merhaba özüm kaçmış sen bana yardımcı olurmusun
oku okuuu kafam karıştıııııııYenenler olmuşşş hamişlerrr olmuşşşşş çok şükürr....hepsinii tebrik eidorummmm...darısıııı tümmmmm vajili arkadaşlarımızınnn başınaa inşallahhhhhhhhhhhhhh
karışır tabi gelişmelere baksana sen :) ay bu simgeler niye cıkmıyo yaaa uyuz olduuummmmmmmm...
napıyosun bakalım naptın iki gün anlat :)
dün evdeydim ineternet yoktuuu akşam annemlere gittikk.....bugünde eltimdeydimm sbah kalktım gene yok internettt çok şükür geldiiiiya aslındaaa annemde internete girebilirdimmm ama ordada fırsat olmadıııı bide oturma odasında bilgisayarrr başlıkta mübarekk vajınusmus yazııooo görünürr die de giremedimmmm
canımcımmm sen şimdi biraz tedirginsinn anlıorum vajınusmustan sonra hamile kalmak bizeee dünyaları vermek gibiii....içiniii çok ferah tutttttt.....ben kan tahlili yaptırdımm 3 haftalık gebelikkk çıktııı doktor bana dediki evet bi gebelik görünüooo suan ultrasonda dahiii görünmez bebekte, kesedee dediii..... Bu dış gebelikte olur normal gebelikte olurr ölüü gebelikte olur dediii haftaya gel alttan bakalımmm görünür dediii alttan baktırmıorsannn bu kan tahlillinii tekrar yaptır dediiii eğer değerlerin yükselirse bebek yaşıooo gebelik devam edioo dediii... Bunu ilk öylesinee gittim doktor dedii...yaptırdım değerler yüksek çıktııı....herkes vajınusmusluu olduğumuu bilmeyennnn herkes sakın alttan muane olmaa daha yeni gebesin ne olur ne olmaz dediiii.bende olmadımm ...kese hemen görünmezzz 7 -8 haftalıkkken felan görünür sen suan kaç haftalıksınnn.....hiç canını sıkma içini ferah tutttt bak bende öleydim ilktenn şimdi çok rahatımm 2li 3 lüü testiii ilk gebelim oldu halde yaptırmadımmm...dua et gerisi boşşş içinide ferah tuut...... Kaç haftalıksın suannn......
hee iyi düşünmüşsün :))) mazallah görmesn kimse..
kız benim bebek tepiniyo bugün iyice cok güzel yaaa.. senin ki ne alemdee
ben hiç birşey hissetmiorummm yada oynuodaaa benmii anlamıorummm:26: ben yarın sağlık ocağına gidecem aile hekimimiz internette gözükmüooo kayıt olacammm bide muane olacam eltimin bebeğiniii aşıya götürdğümüzdeee yazıooduu orda "gebeler sık sık muane olmaya gelin" diee....bide eltiminde kaydı yoktuu 1 saaat bebekle kayıt olduk doğum kışaaa gelior bide ozaman kayıt düşünmimm.....arıolar ediolarr seniii takibe alıolarr kayıt olimdeee çıksın aradan
galıba 4haftalık doktor bırşey söylemedı geçen ay 15 mayısda adet olmuştum herşeyı yarın sorucam ılkınde çok heyecanlıydım ılk defa kadın doktoruna gıttım off bılmıyorum bende bıraz fazla takıntılıyım annemde bana kızıyor kötü şeyler düşünüyorum dıye ama napıyım elımde degıl banada yüksek dedi ama anlamadımkı tam olarak kaç olucak
17. haftdan sonra daha net hissediliyo canım.. pıt pıt pıt vuruyo :) hele dün sol tarafıma toplandıgını hissettim..
aile hekimligi benimde peşimi bırakmıyo valla.. kan tahlini ilk orda yaptırdım o günden beri peşimdeler sürekli arıyolar.. bende doktordan sonra oraya ugruyorum tahlillerimi falan onlarda yazıyolar işte.. haa bide 20. haftadan sonra aşı olmak gerekiyomuş yenidogan tetenozuna karsı.. doktoruma sorucam onuda ama çaresiz olucaz sanırım.. dün son ignemi oldum canım inşallah bi daha iğnelik bşeyim olmaz.. herşey normal seyrinde devam eder..
galıba 4haftalık doktor bırşey söylemedı geçen ay 15 mayısda adet olmuştum herşeyı yarın sorucam ılkınde çok heyecanlıydım ılk defa kadın doktoruna gıttım off bılmıyorum bende bıraz fazla takıntılıyım annemde bana kızıyor kötü şeyler düşünüyorum dıye ama napıyım elımde degıl banada yüksek dedi ama anlamadımkı tam olarak kaç olucak
işteeee benden haberleri olmadığından aramıolarrrrgerçi ben 2li 3 lüü test yaptırmadımmm ne sonucu isticeklerse bendennnnn ben tetonoz aşısıdaaa olmak istemiorumm yaaaaa:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?