Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kelebekcimmmmm kendine sıkıntı yapıpta kendini perişan etmeeee ...çok kafana takılıorsaa 1 hafta sonra güvendiğin bi doktora olabiliorsan alttan muane ollll rahatlaaa...yok diosan bekleee ama sıkıntı yapma bakkkk endişelenecek hiç bişiyin yokkkk takma kafana tamam

tamam canım çok teşekkür ederım sızler böyle yazınca bıraz rahatlıyorum

tamam canım çok sagol

tamam canım teşekkür ederım

kutlarim canim. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

çıkamadım tembeltenekeler listesinden yaaaaa egzersiz yapanlardanım aslında arada sırada yapabiliryorum kayınvalidemler,annemler, iş, eğitim, sınav derken fırsatları değerlendirip deniyoruz en son eşimin orta parmağındaydık şimdi reglyim yine ooffff offff herkese allah kolaylık versin.
başaranlarada tebrikleeeerr bizede nasip olur inşallah

Bu arada, önerilerin için teşekkürler Kış_Güneşi...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

meraba arkadaşlarr inanın sabahı zor bekleyebildim halaa inanamıyorumm şaka gibi geliyoo tam 2 sene boyunca bu anı beklemiştim dün gece ben de BAŞARDIMMMMMMMMMMMM........arkadaşlar sanırımmm.... halaa inanamasam da eşime defalarca sordum oldu mu gerçekten oldu mu diyee tabi ki oldu diyee yanıtladı o da defalarca ikimz de çok şaşkındık ve ağladım mutluluktann şu anda yazarken bile aynı duyguları yaşıyorumm.2 seneeee neler çektim anlatamam Allahıma şükürler olsunnn hayaldi benim için gerçek oldu:76: buradaki arkadaşlarımını hepsine teşekkür ediyorum bu sayfaya ulaştığım için çok şanslıyımmm defalarca okudum yazdıklarınızı ve bana inanılmaz güç verdiii çoook teşekkür ediyorummm ve ben şuna inanıyorum insan bir şeyi isteyince mutlaka bir gün oluyor özellikle biz bayanların yapamayacağı yenemeyeceği hiç bişey yok yeter ki isteyinnn arkadaşlar emeklerininz boşa gitmeyecek inanın bana bol bol dua edin egzersizi hiç ertelemeyinnn Allahh bu sııkıntımızı görüpp dularımızı mutlaka kabul edecektirrr herkesten Allah razı olsunnnn veee egzersize yeni başlayan bir türlü egzersize başlayamayan arkadaşlarımız varsa elimden geldikçe yardımcı olmaya hazırımmmm bu senin değil hepimizin ortak sorunu çünküüüü

tebriklerrrr.......Allah başka sıkıntı vermesin.... tez zamanda darısı başımıza inşallah..

çok sevindiiimm tebrikler

dün akşam penis denemesi yaptık, sanırım erken davrandım ama kendime fazla güvenince deneyelim dedim. sonuç, başarısız (. 5 parmağımı birden soksam penis kalınlığına ulaşmaz, parmak çok rahatmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…