- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.701
kıslar ben çıkorumm eşimmmm gelcekkk..Allaha emanet olun yarın görüşmek üsereeeeeee
kelebekcimmmmm kendine sıkıntı yapıpta kendini perişan etmeeee ...çok kafana takılıorsaa 1 hafta sonra güvendiğin bi doktora olabiliorsan alttan muane ollll rahatlaaa...yok diosan bekleee ama sıkıntı yapma bakkkk endişelenecek hiç bişiyin yokkkk takma kafana tamam
kııızz daha 4 haftalık görünmez o daha annesiiiiiiiii :) kötü düşünme.. bak diyorum ki benim 7 haftalıktı görünmedi.. çok minikler daha.. alttan bakılınca kalp atısını duydular ve daha 3 mm idiiii düşünsene.. endişelenme sen.. sadece kendine dikkat et dua et.. sağlıkla gelsin bebişin.. sen bizi dinlee şekerim
kııızz daha 4 haftalık görünmez o daha annesiiiiiiiii :) kötü düşünme.. bak diyorum ki benim 7 haftalıktı görünmedi.. çok minikler daha.. alttan bakılınca kalp atısını duydular ve daha 3 mm idiiii düşünsene.. endişelenme sen.. sadece kendine dikkat et dua et.. sağlıkla gelsin bebişin.. sen bizi dinlee şekerim
arkadaşlar bende vajiliydim hatta bu sitedeki arkadaşlar sayesinde geçen sene ekimde atlattım.şimdi 5 aylık hamileyim.korkacak hiç bişe yok.bol egzersizle herşey yoluna girer.ben emla krem sayesinde başarabildim.onu bile 2 kez falan kullandım sonra bıraktım.kendime güvenim gelmişti.şimdilerde düşünüyorumda boş yere geçmiş evliliğimin ilk 3 ayı.çok kolay herşey...düşünün o giremez diye düşündüğüm yerden Allah izin verirse kızım çıkacak....
tamam canım çok teşekkür ederım sızler böyle yazınca bıraz rahatlıyorum
nasilsin canim iyimisinneler yapiyorsun. hersey yolundami
Tembel tenekeler (yerinde sayanlar)
1- Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery
4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Masumcat(2 parmak/eş)
10- Bus45
11- Nursesila
12- Dilber1983
13- Yagmur2010
14- Nilayy_84
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Uzgunkedicik
20- Coolfresh
21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Hevalll
25- Beril26
26- Medusaaa
27- Diloyloy
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96
31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33- Yasam42
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx
37- Missbon (3 parmak)
38- Bulutlar
39- Donne_rammarico
40- Mitokondris
41- Zeynep_22
42- Life83
43- Sore
44- Violina86
45- Zaferli
aranızda yenen varsa lütfen haber verin
1. EGZERSİZE YENİ BAŞLAYANLAR/BAŞLAMAK İSTEYENLER :
[-[/COLOR][/B] Bıdıkcan
mum kullanan arkadaşlara sorum var. kalınlık kısmını anladım, penis boyuna gelene kadar yavaşca kalınlaştırcaz ama uzunluk sıkıntı, mum uzun olmaz mı? bi kazaya kurban gitmeyelim sonra. bunca yıl bekledikten sonra, bir de evliyken kocama değil de muma vermek istemem
oku okuuu kafam karıştıııııııYenenler olmuşşş hamişlerrr olmuşşşşş çok şükürr....hepsinii tebrik eidorummmm...darısıııı tümmmmm vajili arkadaşlarımızınnn başınaa inşallahhhhhhhhhhhhhh
meraba arkadaşlarr inanın sabahı zor bekleyebildim halaa inanamıyorumm şaka gibi geliyoo tam 2 sene boyunca bu anı beklemiştim dün gece ben de BAŞARDIMMMMMMMMMMMM........arkadaşlar sanırımmm.... halaa inanamasam da eşime defalarca sordum oldu mu gerçekten oldu mu diyee tabi ki oldu diyee yanıtladı o da defalarca ikimz de çok şaşkındık ve ağladım mutluluktann şu anda yazarken bile aynı duyguları yaşıyorumm.2 seneeee neler çektim anlatamam Allahıma şükürler olsunnn hayaldi benim için gerçek oldu:76: buradaki arkadaşlarımını hepsine teşekkür ediyorum bu sayfaya ulaştığım için çok şanslıyımmm defalarca okudum yazdıklarınızı ve bana inanılmaz güç verdiii çoook teşekkür ediyorummm ve ben şuna inanıyorum insan bir şeyi isteyince mutlaka bir gün oluyor özellikle biz bayanların yapamayacağı yenemeyeceği hiç bişey yok yeter ki isteyinnn arkadaşlar emeklerininz boşa gitmeyecek inanın bana bol bol dua edin egzersizi hiç ertelemeyinnn Allahh bu sııkıntımızı görüpp dularımızı mutlaka kabul edecektirrr herkesten Allah razı olsunnnn veee egzersize yeni başlayan bir türlü egzersize başlayamayan arkadaşlarımız varsa elimden geldikçe yardımcı olmaya hazırımmmm bu senin değil hepimizin ortak sorunu çünküüüü
meraba arkadaşlarr inanın sabahı zor bekleyebildim halaa inanamıyorumm şaka gibi geliyoo tam 2 sene boyunca bu anı beklemiştim dün gece ben de BAŞARDIMMMMMMMMMMMM........arkadaşlar sanırımmm.... halaa inanamasam da eşime defalarca sordum oldu mu gerçekten oldu mu diyee tabi ki oldu diyee yanıtladı o da defalarca ikimz de çok şaşkındık ve ağladım mutluluktann şu anda yazarken bile aynı duyguları yaşıyorumm.2 seneeee neler çektim anlatamam Allahıma şükürler olsunnn hayaldi benim için gerçek oldu:76: buradaki arkadaşlarımını hepsine teşekkür ediyorum bu sayfaya ulaştığım için çok şanslıyımmm defalarca okudum yazdıklarınızı ve bana inanılmaz güç verdiii çoook teşekkür ediyorummm ve ben şuna inanıyorum insan bir şeyi isteyince mutlaka bir gün oluyor özellikle biz bayanların yapamayacağı yenemeyeceği hiç bişey yok yeter ki isteyinnn arkadaşlar emeklerininz boşa gitmeyecek inanın bana bol bol dua edin egzersizi hiç ertelemeyinnn Allahh bu sııkıntımızı görüpp dularımızı mutlaka kabul edecektirrr herkesten Allah razı olsunnnn veee egzersize yeni başlayan bir türlü egzersize başlayamayan arkadaşlarımız varsa elimden geldikçe yardımcı olmaya hazırımmmm bu senin değil hepimizin ortak sorunu çünküüüü
vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)
1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
2- Zehranurum (bebişi doğdu)
3- Zehraalimansur (bebişi doğdu)Erkek
4- Ela _emre (bebişi doğdu)
5- Mutlu_umutlu (bebişi doğdu)
6- Zerr (bebişi doğdu)Kız
7- Bahar07TEMMUZ/2011 Kız
8- G_y
9- Yasmin3561Erkek
10- Füsuncuk
11- Narcicegi16
12- Bocuss
13- Selmatem
14- Ada_439
15- Nazlı198201/10/2011
16- Elisaist19/10/2011 Kız
17- Gulcn
18- GülcelErkek
19- Sevcihanilk hafta/KASIM/2011
20- Ozum34
21- Ecrinecrin
22- Arzum66Erkek
23- Nadi
24- Nazlı_85
25- Pamuk58
26- Smpati85Aaralık/2011 Kız
27- Jas_min
28- Ylnv
29- Terazi88
30- Seremi200220/01/2012
31- Tacem
32- Midye
33- Helpless
34- Cara
35- Green_89
36- Aydamld
37- Tamek
38- Kelebek986
39- Rabia84
40- Gunısıgımmm
34 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))
kıyamam kız ben size :) maşallah allahım nazardan saklasın sizi... sağlıklı hayırlı evlatlarınızı kucagınıza almayı nasip etsin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?