- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.721
günaydın kıslarrrrrrr......yenen arkadaşı tbrk ediorummm...Rabbim diğer arkadaşlarada nasip etsin inşallahhh....vajınusmuslu kimse kalmasınnnn inşallahhhhhhh
dün akşam penis denemesi yaptık, sanırım erken davrandım ama kendime fazla güvenince deneyelim dedim. sonuç, başarısız(. 5 parmağımı birden soksam penis kalınlığına ulaşmaz, parmak çok rahatmış.
canım inanki ben de aynı duyguları yaşadım seni çok iyi anlıyorum ama birazcık sabırla ve egzersizle herşey oluveriyo ben de inanamıyorum hala şaka gibi geliooo yavaş yavaş yap acele etmee önce penis başı çalışması yap birkaç gün sonra alışınca penise, ardından kendini iyice rahat bıraktığın ve evet artık hazırım olacak dediğin anda olacak inan bana hiç pes etme yeterkii sabırla yavalş yavaş çalışş inşallah bu mutluluğu sen de yaşarsınn canımmm:)
canım inanki ben de aynı duyguları yaşadım seni çok iyi anlıyorum ama birazcık sabırla ve egzersizle herşey oluveriyo ben de inanamıyorum hala şaka gibi geliooo yavaş yavaş yap acele etmee önce penis başı çalışması yap birkaç gün sonra alışınca penise, ardından kendini iyice rahat bıraktığın ve evet artık hazırım olacak dediğin anda olacak inan bana hiç pes etme yeterkii sabırla yavalş yavaş çalışş inşallah bu mutluluğu sen de yaşarsınn canımmm:)
slm cnm nbr kaçamak bir gireyim dedim özledim hepinizi çok yenen ark. gönülden kutluyorum,nüfus patlaması da var onlarıda kutluyorum çok çok yakında bende inşallah katılacağım hamişlerin arasına :)))
sen nasılsın cnm yeğenim nasıl nekadarlık oldu cinsiyeti belli mi?
kıss nerelerdesinn özlettin kendiniiiii yawww arada gellll......saten seni bekliozzz sıra senin hamiş haberindeeee en kısa zamanda alırızz inşallahhhhhhhhhhhh......yeğenin 4 bittii 5. aya yeni girdik kıs gibi dedi doktor ama daha belli değil de dedii herhalde kıssss.......sen neler yapıon eski işinemi girdinnnnnnn
ay çok sevindim cnm bencede kız erkek olsa erken belli olurdu süperrr darısı başıma. cnm ben başka işe girdim üretim planlama mühendisi olarak. işler yoğun bide takip ediyorlarsa diye giremiyorum 3 gündür ayağımı burktum ayağa pek kalkmıyorum ondan gireyim dedim :))) bende sizi çok özledim. bende geç regli olmaya başladım hani hep 4-5 gün gecikiyoduya vajiyi yendikten sonra sapıttı:)) önceden hep 28 de bir olurdum. neyse merak ettim dr. gittim. hormon testi yaptı hepsi temiz şükür. 25 haziranda ymurtlama için kandan tahlil yapcak. geç yumurtluyosun dedi ondan aylardır 13-14-15 te deniyoduk bende zati 17 den sonra mantar oldumya 3 ay 20 lerde yumurtluyomusum o tarihlerde hiç yapmamıştık. öğrenmiş olduk bu ay riske atmıyorum 11 de başladım günaşırı 21 ekadar denicez bakalım dr. öle dedi. bu ay hamiş kalmassam önümüz ay ovulasyon testi alayım diyorum baksana sapıttı yumurtlama günlerim :)))öle işte ama sanki bu ay umutluyum enfeksiyonlarda geçince bide ben ocakta vajiyi yenmeden bi kahve falı baktrımıstım kadın bana senin büyük bir sorunun var yeneceksin demişti o hafta yendim vajiyi:))) işe gircen dedi o gün iş görüşmesine gitmiştim işe alındım :))) temmuzda bebiş var dedi ee temmuza geldik bu ay kalırsam 4-5 temmuz gibi öğrencem ne bilim fala inanma falsızda kalma hesabı yani... cnm ben yemege gidiyorum yarım saate gelirim muck
geçmiş olsun canımmmmayyyyyy inşallahhhhhh kalırsın kısss sabırzılıkla belkiorummm haber verirsin zatennnn yumurtlama dönemi çok önemlii gerçekten bende tesadüfen hamile kalınca sonra hesap yaptım yumurtlama dönenmim olduğu içinmişşş........kısss gelemesende okuyabilionmuu biziiiii bariiiiii...... afiyet olsunnn ye kuzum yeee temmuzda hızlııı marotonnn varrrrrr ay inşallahhh temuuzdaaa olur yaaaw içime doğduuu dediğin gibi enfeksiyonlardan felan kurtuldun bideee yumurtlama döneminideee yanlış biliormussunnn bu sefer olacak inşllahhh
günaydın kıslarrrrrrr......yenen arkadaşı tbrk ediorummm...Rabbim diğer arkadaşlarada nasip etsin inşallahhh....vajınusmuslu kimse kalmasınnnn inşallahhhhhhh
slm cnm nbr kaçamak bir gireyim dedim özledim hepinizi çok yenen ark. gönülden kutluyorum,nüfus patlaması da var onlarıda kutluyorum çok çok yakında bende inşallah katılacağım hamişlerin arasına :)))
sen nasılsın cnm yeğenim nasıl nekadarlık oldu cinsiyeti belli mi?
benim önericeğim tedavi sadce 24 saat ve 3 gün gün içerisinde bitiyor dikkatinize ben okadar zor vaka olmama ragmen 2 gün aşmıstım saolsun doktorumun sayesinde
kurtulmak istiyorsanız bana yazın size yardım etmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?