Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de çaresizim, egzersizlere dün başladım 15 dakika sürdü. vajinam dışında, elim bile kasıldı yani....
:97:

Ben de çaresizim, egzersizlere dün başladım 15 dakika sürdü. vajinam dışında, elim bile kasıldı yani....

canım benim inan bana bu çok normal bizde öyleydik senden bir farkımız yoktu....ben parmağımı sokunca ölücem falan sanıyodum her yerim kasılıyodu kas katı kesiliyodum ama ölmedim bişeyde olmadı kendimi rahat bırakmayı öğrendim ama hırs yaptım...bu sorun psikolojik olduğu için bilin altını ne kadar motive edersen vajin rahat bırakmayı o kadar kolay öğreniyor....benim sana tavsiyem inat et kendinle savaş ve bilinç altını yen zamanla egzerszide daha rahat olduğunu kendin göreceksin bebişimmm

Canım çok üzüldüm, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, şifasını versin. Ben de 1.5 yıllık evliyim bebişim oldu zarzor ama ilişkiye giremiyor ve vajinal muayene olamıyorum, çok acılar çektim şimdiye kadar. Zor bir imtihanmış bu vajinismus. Günahlarımıza kefaret inşaAllah. Egzersizleri kaç kez denedim ama bir parmak bir boğumda acı duyduğumdan ilerleyemiyorum. Egzersizsiz bir çözüm yolu arıyorum senin gibi.

endişeni anlıorum canım benim bizde öleydikkk hele vajınusmusluuu olan insanlarr hiç birr zaman bebeği dahi olmıcaklarını düşünüolar oluncada endişe ediolarr bişi olcak dieee...bizz cicim ayı yaşayamayan insanlarızz evliliğimizin en güzell günleri kabus gibi geçtiii her zaman öle gececeğini düşünüoruzz endişemiz o yüzden ....artıkk bebeğine odaklan geçmişii unuttt 3 ay çok dikkat ett uzanma, ağır felan kaldırma tmm.....Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallahhhh.....darısııı tüm arkadaşların başına inşallahhhhhh

Çok sağ ol, Allah razı olsun VENUSTEN, yenebilenlere inanamıyorum, ben cesaretsiz bir yapıya sahibim ondan mı beceremiyorum egzersizleri acaba. 2 kur yüzme kursuna gittim yüzmeyi öğrenemedim, araba kullanmaya da niyet edemedim yıllarca, en sonunda anne babamın ısrarlarıyla zar zor öğrendim, şimdi ustayım hamdolsun, ama genelde cesaretim az korkularım büyük yenmem çoooooooook zor vajinismusu

canım bak ben hesapta çok cesur zannederdim kendimi ama iş vajiye gelince kurudum kaldım nasıl korkardım nasıl korkardım nasıl titrerdim kendi parmağımdan bile korkardım sizler gibi...o kadar çok büyüttümki kafamda mümkün deil ben bu işi yapamam diyodum....bak vajinin yapısını daha iyi anlayabilmek için aynı araba kullanmak örneğinden yola çıkalım ilk arabaya bindiğinde nasıl bir heyacan ve korkuya kapılıyosun sanki sen arabayı kullanmıyorsunda araba seni kullanıyo gibi oluyor tüm araçlar senin üzerine üzerine geliyormuş gibi oluyor sanki her an bir yere çarpacakcakmışsın gibi mesafe ayarlayamıyosun ayarlasanda ayarlayamıyo gibi görüyorsun kendini....vajide bunun gibi bindik bi alamete gidiyos kıyamete diye düşünüyoruz şu an acemi şoförsün p...si her gördüğünde sana çarpacağını zarar vereceğini sanıyorsun mesafeni yani açısını ayarlayamıyosun ama zaman geçtikçe usta şoför oluyorsun inan bana araba kullanmak gibi düşün bu olayı bebişim nasıl onu başardın bunuda başarabilrsin...şu an kasmaların senin kontrolun dışında gelişiyor aynı arabaya ilk bindiğinde kontrol edemediğin gibi ama zamanla nasıl alıştın pratik yaptın parmak egzersizinide boş yolda araba kullanırmışsın gibi düşünebiliriz....dur kalklar yerine git geller yapıyoruz parmakla....lütfen umutsuzluğa kapılma biz nasıl yendiysek sende yenebilirsin ben hepinize güveniyorum ve başaracağınıza eminim ama lütfen bu olaya bakış açınızı değiştirin.....size imkansız gelen başka bir şeyi nasıl başardığınızı düşünün ve odaklanın....

Desteğin için sağ ol, ama bir uzmandan destek almam gerekiyor mutlaka, şimdi ist büyükşehir belediyesinin kadın ana sağlığı merkezini aradım yarın 11 de psikologla görüşücem belki beni egzersizlere ikna edebilir, nolur dua edin, şifa bulayım. Rabbim şifa verirse benim vesilemle bir çok kişi de şifa bulur. Annemle ablam da vajinismuslar

leynnnnn kuduruk özümmm napıyon ne dedi dr naptın anlat bakiiimmmm

balkon yıkıommmmmmm kıs sağlık ocağına aile hekimliğiniii kayıt ettirmeye gittim gebelik takibi aldılar korundunmu dedi doktor yok dedimmmm vajınusmus problemi yaşadım 1.5 sene dedim ama bunu kaydetmeyin dedimmm kadın bi cinsel terepist kitabı söledi doktor yazmışşşş bu kitabııı evlenen bütün çiftlere tavsiye ediom dediii ama aklımda yazarı kalmadıııııı hay bu cinselliğideeeeeeee dedim içimden sövdümmmm

nasıl yani annenle ablan vajınusmuss halamııııııı

başaran herkesi yürekten tebrik ediyorum ama artık pes ediyorum yok yapamıyorum daha ufak bi egzersiz bile yapamazken bunları nasıl yapıcam benden bi halt olmaz 7 yaşındaki çocuk bile senin çocuğun olmuyor diyor bana ben neyliyeyim boşanırım daha iyi anlamadım eşimde bi tuhaf hiç üstelemiyor ne iş yaaa yeterrrr gerçektenb yeter hayatım zindan oldu yaa(

cnm cok sevindim tebrikler...
amiiiinnn..

Kelebeek özledikkk senii yaaa.. Inşallah sende hamişlerin arasına katılırsın bir an önce..
bende sizi özledim cnm benim inşallah katılacagım son gaz devam heheeh
bana artık kimse yardımcı olmuyor
datlum hayırdır ne sıkıntın var söle bakem
ben de çaresizim, egzersizlere dün başladım 15 dakika sürdü. Vajinam dışında, elim bile kasıldı yani....

arkadaslar umutsuzluga kapılmayın lüğtfen bende buurdaki ark.sayesinde 5.5 ay önce yendim şimdi herşey yolunda bi cesaretle başlayın egz. ıkının acı hissedince nefes alıp verin burda yazılanları uygulayın boş geçmeyin inanın okadar basitki ben 3.5 yıl bosuna beklemişim şimdiye bebişlerimiz olmustu eger üstün düşmesseniz böle zmaan geçiyor lütfen yılmayın ve egz.başlayın...
selam bayanlar nasılsınız umarım hersey ıyıdır
cnm benim hamişmişsin cok mutlu oldum inanki saglıkla kucagına alırsın inş. öpüyorum kocaman darısı başımıza:)

cnm zaman öle geçiyorki lütfen biran önce cesaretini topla bosanmak çözüm deilki olsa bizde kolay yolu seçerdik bende 3.5 yıl kendi hayatımıda eşiminkinide zehir ettim. Ama burdaki ark.sayesinde yendim benimde eşim bırakmıstı artık olmayınca onlarda umutsuzluga kapılıyr ama herşey senin elinde yılmadan egz.başla inanki çok kolay biraz cesaret ve düzenli egz.1 hafta 10 günde çözülcek bişey ha gayret...

nolsun tatlım cok sukur ıyıyız sımdılık gecen ctesı keseyı gorduk gelecek haftada kalp atısını ınsallah gorecegız bakalım sen nasılsın var mı bebıs calısmaları

oyyyyy maşallahhhh... allah nazarlardan saklasın sağlıkla büyüsün teyzesinin gülü...bebişim bu hafta sonu kocişle tatil kaçamağı yaptık çalışmalara başladık eşim bebeğe karar verdiğimizden bu yana malesef ş.dışına gitti hep iş için çok verimli geçmedi dua ediyorum bu ay kalsın yanımda rahat rahat kaynatalım :13:biz elimizden geleni yapalım allah ne zaman kısmet ederse dileğimiz en kısa zamanda olması inşallah hayırılısı ile bende o günleri görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…