- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.761
kuzum cikmam gerekiyor sonra görüsürüz insallah yemegini yemissindir.
selam bayanlar nasılsınız umarım hersey ıyıdır
oyyyyy maşallahhhh... allah nazarlardan saklasın sağlıkla büyüsün teyzesinin gülü...bebişim bu hafta sonu kocişle tatil kaçamağı yaptık çalışmalara başladık eşim bebeğe karar verdiğimizden bu yana malesef ş.dışına gitti hep iş için çok verimli geçmedi dua ediyorum bu ay kalsın yanımda rahat rahat kaynatalım :13:biz elimizden geleni yapalım allah ne zaman kısmet ederse dileğimiz en kısa zamanda olması inşallah hayırılısı ile bende o günleri görürüm
başaran herkesi yürekten tebrik ediyorum ama artık pes ediyorum yok yapamıyorum daha ufak bi egzersiz bile yapamazken bunları nasıl yapıcam benden bi halt olmaz 7 yaşındaki çocuk bile senin çocuğun olmuyor diyor bana ben neyliyeyim boşanırım daha iyi anlamadım eşimde bi tuhaf hiç üstelemiyor ne iş yaaa yeterrrr gerçektenb yeter hayatım zindan oldu yaa(
tamam canımmmm görüşürüzzzyidim yidimmmmm
hoşgeldinnnnnnnnnn cici anneeeebiz iyiyiz seni sormalıııııı
napıyon teyzesinin güzeli prensesmiymiş bakim ay çok sevindim cnm benim ya kız bi başka yawww :44::44::44::44::44: benimde kızım olurmu ki
oyyyyy maşallahhhh... allah nazarlardan saklasın sağlıkla büyüsün teyzesinin gülü...bebişim bu hafta sonu kocişle tatil kaçamağı yaptık çalışmalara başladık eşim bebeğe karar verdiğimizden bu yana malesef ş.dışına gitti hep iş için çok verimli geçmedi dua ediyorum bu ay kalsın yanımda rahat rahat kaynatalım :13:biz elimizden geleni yapalım allah ne zaman kısmet ederse dileğimiz en kısa zamanda olması inşallah hayırılısı ile bende o günleri görürüm
oyy oyyy meleğime bak sen amanda aman bebiş yapmaya da karar verirmiş hep diyodunya beraber kalcaz diye bak ben seni bekledim :))) hayırlı zamanda inşallah...
ınsallah canlarım ya Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın daha tam olarak anlamıyorum ama gercekten mukemmmel bı duygu....sımdıden hamılelık gıymek ıstıyorum ama daha cok erken utanıyorum gormemıs dıcem ama zaten gormemısız bu konuda
tamam canımmmm görüşürüzzzyidim yidimmmmm
hoşgeldinnnnnnnnnn cici anneeeebiz iyiyiz seni sormalıııııı
ınsallah canlarım ya Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın daha tam olarak anlamıyorum ama gercekten mukemmmel bı duygu....sımdıden hamılelık gıymek ıstıyorum ama daha cok erken utanıyorum gormemıs dıcem ama zaten gormemısız bu konuda
yaniiii aynen saten görmemişizzzzzz...vajinusmustan imkansizdan sonra gördümüz içinnn görmemişizzzzzz
nolsun canım ya yenı hayat seklımıze alısmaya calısıyoruz bakalım cok sukur bu hafta daha ıyıyım bulantı yok bende aynı senın gıbı ama bas donmesı var ıstah pek yok gıbı bakalım canım bısey ıstemıyor arkadaslar bana takılıyor sen ne bıcım hamılesın dıye
ozum senın cızelgeye noldu nıye kaldırdın? bu arada cınsıyet bellı oldu mu kız mı ay cooook guzel Allahım saglıklı hayırlı evlat versın bende kız cok ıstıyorum cooooooooook tatlı oluyorlar benımkı tam kokos olur zaten
ozum senın cızelgeye noldu nıye kaldırdın? bu arada cınsıyet bellı oldu mu kız mı ay cooook guzel Allahım saglıklı hayırlı evlat versın bende kız cok ıstıyorum cooooooooook tatlı oluyorlar benımkı tam kokos olur zaten
bendede bulantı yok canımda bişi istemediiiiii......aman onlar öenmliii değil zaten sen kendine 3 ay çok dikkat et bebişimmmmm sana tutunması içinnn bebeğinin .........hee bi kere eşimden güllaç istedimm kırkyılın başı canım istediii onuda bulamadııııheryere sormusss bu zmaanda güllaçmı olur abii ramazanda olur demişlerrr senin yüsünden adamlar benle dalga geçtiii kırkyılın başı birşey istedin bulabilcem bişi iste bari demişti sinir olmuştuuuu
heeee onu bana kelebek yapmıştı o çizelgeyiii sonra ben ne yaptıysam kalktı bi dahada yapamadımmmmmmm......doktor baktı baktıııı bi pipi göremiorum kız gibi %80 kız gibi ama bazı erkek bebeklerin bu ayda pipisi küçük olabiliooo kesin sonuç iççin bi dahakiii ayı beklielim dediii......kendimi kzı gibi ayarladım artıkkkkkhayırlısı sağlıklı sıhatli olsunlardaaaaaaa[/B]
:))) bende gıcıklıgına bulamayacagı bişey isticem arasın dursun bakalım :))))
:))) bende gıcıklıgına bulamayacagı bişey isticem arasın dursun bakalım :))))
yapayım tekrar cnm son regl tarihini söle sen
anam bütün eskiler burda kelebekim venüsüm özümüm midyem
burda deli gibi gök gürlüyo ve yağmur var benim kazmamı aradım korktuk biz diye işi yoğun iplemedi bizi bende kızdım teli kapadım şimdi arayıp duruyo yok yok baba da olsa kazma kazma
biz bugün renkli ult yine kalp atışı göremedik kadın vajınal ult önerdi ama doktorum haftaya tekrar bakarız dedi daha 7ci hafta pişirdik bebişimi aile hekimine kayıt hem bizim tetenoz aşımız hem sağlıcakla doğarlkarsa bebişlerin aşısı için gerekli kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?