Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oyy oyyy meleğime bak sen amanda aman bebiş yapmaya da karar verirmiş hep diyodunya beraber kalcaz diye bak ben seni bekledim :))) hayırlı zamanda inşallah...

canım boyle yaparsan gercekten yenemezsın ne demek bosanmak boyle bı mesele ıcın yazık gunah yuva yıkılır mı...ılerde ınsallah yendıgınde dıyeceksın bu kadar basıt bısey ıcın ben neler dusunmusum dıye emın ol hepımız yasadık bu hallerı

napıyon teyzesinin güzeli prensesmiymiş bakim ay çok sevindim cnm benim ya kız bi başka yawww :44::44::44::44::44: benimde kızım olurmu ki

Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizee......olur kıs inşallahhhh venüstenlee senii beklioz bakalımm hayırlısıylaaa nüfüs patlaması yapcez inşallahhhhhhh[/B]

oyy oyyy meleğime bak sen amanda aman bebiş yapmaya da karar verirmiş hep diyodunya beraber kalcaz diye bak ben seni bekledim :))) hayırlı zamanda inşallah...

ınsallah canlarım ya Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın daha tam olarak anlamıyorum ama gercekten mukemmmel bı duygu....sımdıden hamılelık gıymek ıstıyorum ama daha cok erken utanıyorum gormemıs dıcem ama zaten gormemısız bu konuda

yaniiii aynen saten görmemişizzzzzz...vajinusmustan imkansizdan sonra gördümüz içinnn görmemişizzzzzz

tamam canımmmm görüşürüzzz yidim yidimmmmm

hoşgeldinnnnnnnnnn cici anneeee biz iyiyiz seni sormalıııııı

nolsun canım ya yenı hayat seklımıze alısmaya calısıyoruz bakalım cok sukur bu hafta daha ıyıyım bulantı yok bende aynı senın gıbı ama bas donmesı var ıstah pek yok gıbı bakalım canım bısey ıstemıyor arkadaslar bana takılıyor sen ne bıcım hamılesın dıye

yaniiii aynen saten görmemişizzzzzz...vajinusmustan imkansizdan sonra gördümüz içinnn görmemişizzzzzz

napalım geç bulduk ondan oldu vajimizde bebişimizde kıymetli hehehe

ozum senın cızelgeye noldu nıye kaldırdın? bu arada cınsıyet bellı oldu mu kız mı ay cooook guzel Allahım saglıklı hayırlı evlat versın bende kız cok ıstıyorum cooooooooook tatlı oluyorlar benımkı tam kokos olur zaten

bendede bulantı yok canımda bişi istemediiiiii......aman onlar öenmliii değil zaten sen kendine 3 ay çok dikkat et bebişimmmmm sana tutunması içinnn bebeğinin .........hee bi kere eşimden güllaç istedimm kırkyılın başı canım istediii onuda bulamadıııı heryere sormusss bu zmaanda güllaçmı olur abii ramazanda olur demişlerrr senin yüsünden adamlar benle dalga geçtiii kırkyılın başı birşey istedin bulabilcem bişi iste bari demişti sinir olmuştuuuu

evet bende kız isityourm bende duru ece koycam ismi bile hazır bekliyoz kendisini dört gözle :))) hayırlı zamanda hayırlı evlatlar olsun inşallah...

heeee onu bana kelebek yapmıştı o çizelgeyiii sonra ben ne yaptıysam kalktı bi dahada yapamadımmmmmmm......doktor baktı baktıııı bi pipi göremiorum kız gibi %80 kız gibi ama bazı erkek bebeklerin bu ayda pipisi küçük olabiliooo kesin sonuç iççin bi dahakiii ayı beklielim dediii......kendimi kzı gibi ayarladım artıkkkkk hayırlısı sağlıklı sıhatli olsunlardaaaaaaa[/B]

:))) bende gıcıklıgına bulamayacagı bişey isticem arasın dursun bakalım :))))

yapayım tekrar cnm son regl tarihini söle sen

anam bütün eskiler burda kelebekim venüsüm özümüm midyem
burda deli gibi gök gürlüyo ve yağmur var benim kazmamı aradım korktuk biz diye işi yoğun iplemedi bizi bende kızdım teli kapadım şimdi arayıp duruyo yok yok baba da olsa kazma kazma
biz bugün renkli ult yine kalp atışı göremedik kadın vajınal ult önerdi ama doktorum haftaya tekrar bakarız dedi daha 7ci hafta pişirdik bebişimi aile hekimine kayıt hem bizim tetenoz aşımız hem sağlıcakla doğarlkarsa bebişlerin aşısı için gerekli kızlar

inşallah kısss ....ama öle bi oluokii cnaın hiç bişi çekmiooo işte kırk yılın başı çekti onuda bulamadııı sinir küpü olduuu puhahahahahah kış zamanı karpuz iste tammmıı dışarda kar olduğu bi gün karpuz isteeee

ben daha hamıle oldugumu duymadan canım acayıp makarna ıstemıstı eve gelıp hemen yapmıstım hatta o kadar kokmustu kı esıme demıstım kokuyu alıyor musun dıye o da oyle bı koku yok kı falan demıstı megerse hamılelık varmıs

amanda aman annemiz nasıllarmıs bakalım ii yapmısın evet aile hekimi önemli aşıları başka yer yapmıyor çünkü özelde olsa ...kız adama niye kazma dedin şimdi anam hamilelik tendr ilgi istiyo benim arkadasım :))) gözün aydın cok sevindim hayırlı evlat olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…