Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kız karpuz artık hep var benimki kargocu sen iste getirtiriz diyodu şimdi de hermeyve sebze var zaten hep varlar ama seninki süpermiş zor buluncak şey ya bende h,ç aşermedim bulantıda yok şükür dün komşular siyah dut yedi ufak kızına dokunma teyzene desede heryerime dokundu tek korkum ciğer ve böyle leke yapan yiyecekler

heee bütün kartlaşmışlarr toplandıkkkkkkkk acele etmee cicimmmm kimisinde 10 haftada belli olur kalp atışııı....bende bugün gittim kayıt oldum aile hekimimeee

heee bütün kartlaşmışlarr toplandıkkkkkkkk acele etmee cicimmmm kimisinde 10 haftada belli olur kalp atışııı....bende bugün gittim kayıt oldum aile hekimimeee

biz özel iki kart
kız okadar tembellik ettim üşüdüm havalar ısındı tam yapcaz şansa bak şimdi daha kolay yaparız gibi ama doktor da yasak dedikçe bide hepsi sözleşmiş gibi bak yasak ya zaten yapamıyoduk dicem olmucak bugün ult çeken özelde doktor vajınal önerdi doktorum ve iki hemşire var bak vajınal ult önermiş diyo ben o öneriyi göze almasak dedim hepsi gülüyor ay ben nasıl diyeceğim aslında kontrol olurum artık atlattık onu ama ult aletini nasıl alırım bilmem bu bana 2ci teklif 3 te kaçamıcam kendimiz aynayla soksak doktorum da bu hale gelir kesin

bulutlar snei bulmuşken sorimmmm....ne kadarlık evlisin nasıl hamile kaldınnn ...sezeryanmı yaptın normalmiiii....ablanla annen halamı vajınusmussslu....

hoşbuldum canım.. gündüz bi bakındım yoktun.. evdeyim nerde olcam ben baska zırlayarak günüm geçti yine.. sen naptın aile hekimliginde.. kalp atışlarına falan baktılar mı bebegin

gittim kaydoldummm......ne kalp atışı kıs bende ultrasona felan gircem sanıodummm ultrasonları yokmuş sadece takibe alıolar işteee 4 temmuzda tetnoz aşısı günü verdi 2 ayda bi kan tahlilinizi yaptırın falan filannn bende muane olcam snıommm ben 5. aya girdim hiç kalp atışını dinletmediii doktorr bana sadece ekranda gördüm kalbinin attını hiç duymadımm acaba bebeğe zararlı diemi duyurtmaddı bana:26: öenmli değil zaten duymamdaa........ zaten her ultrasoan girdimde görüom kalp atışlarınıııı

yaslandımm yaw sen nie girip çıkıon hemenn neden eskisi kadar kalamıon burda hayırıdır nettindemi problem varrrr:26::26:

benim gittigimde de tansiyon, kilo kontrolü yapıyolar.. sonra yatırıyolar bi alet var ufak bişey bebegin kalp atışlarını dinliyolar.. ultrasonun minyatürü gibi bişi ama görüntüsü yok sadece.. içimdeki bütün sesleri duyuyorum garip bişey.. doktorda bizde duyamıyoruz bazı ultrasonlarda olmuyomuş ses olayı falan filan işte..

gebeler devamlı takibe gelin die yazmışlar amaa ultrason yok bişi yok nere gelelimmmm...benimde boyum kilom tansiyom nabzımı felan yazdı işte....nazbımdan sonra biraz kansızlık var dedii ne alakaysa anlamdımm öle işteee....2 doz tetonoz aşışı olcakmısım doktora gidince sorcam olmazsm olmazmıı diee bakalımmmm .....hiçç oldunmuu diooo ne bilim annem daha benim doğum tarihimii hatırlamaz tetonoz aşımımı hatırlıcakkkk

hı işte bişey yaptıkları yok bende zırt pırt aramalarından bıktımda ondan doktor dönüşü ugruyorum.. kızz tetenoz aşısı lisede olunan aşı varya o..

kızlar sakın ama sakın kendinizi suçlamayın sadece egzersizlere bir yerden başlayın ben de hayatta parmağımı girdiremem diyordum ama birdenbire başladım ve azimle hergün hiç yılmadan 5 dk bile olsa egzersiz yaptım acele etmedim ve hep dua ettim insan birşeyi yürekten isterse oluyorr sadece sabırlı olun ve bir yerden başlayın işeee bak çok kolay olduğunu siz de göreceksiniz inşallah başaracaksınız buna inanıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…