- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.781
14 subat .................var dime kıs sende şifrem
inşallah kısss ....ama öle bi oluokii cnaın hiç bişi çekmiooo işte kırk yılın başı çekti onuda bulamadııı sinir küpü olduuupuhahahahahah kış zamanı karpuz iste tammmıı dışarda kar olduğu bi gün karpuz isteeee
anam bütün eskiler burda kelebekim venüsüm özümüm midyem
burda deli gibi gök gürlüyo ve yağmur var benim kazmamı aradım korktuk biz diye işi yoğun iplemedi bizi bende kızdım teli kapadım şimdi arayıp duruyo yok yok baba da olsa kazma kazma
biz bugün renkli ult yine kalp atışı göremedik kadın vajınal ult önerdi ama doktorum haftaya tekrar bakarız dedi daha 7ci hafta pişirdik bebişimi aile hekimine kayıt hem bizim tetenoz aşımız hem sağlıcakla doğarlkarsa bebişlerin aşısı için gerekli kızlar
heee bütün kartlaşmışlarr toplandıkkkkkkkkacele etmee cicimmmm kimisinde 10 haftada belli olur kalp atışııı....bende bugün gittim kayıt oldum aile hekimimeee
ben geldim................
hoşgeldinnnnnnnnerdeydin sabahtan beriiiiiiiii
hoşbuldum canım.. gündüz bi bakındım yoktun.. evdeyim nerde olcam ben baskazırlayarak günüm geçti yine.. sen naptın aile hekimliginde.. kalp atışlarına falan baktılar mı bebegin
gittim kaydoldummm......ne kalp atışı kıs bende ultrasona felan gircem sanıodummm ultrasonları yokmuş sadece takibe alıolar işteee 4 temmuzda tetnoz aşısı günü verdi 2 ayda bi kan tahlilinizi yaptırın falan filannn bende muane olcam snıommmben 5. aya girdim hiç kalp atışını dinletmediii doktorr bana sadece ekranda gördüm kalbinin attını hiç duymadımm acaba bebeğe zararlı diemi duyurtmaddı bana:26: öenmli değil zaten duymamdaa........ zaten her ultrasoan girdimde görüom kalp atışlarınıııı
kelebekcim teşekkürlerrrr.......anam prensesim seni bekliozda yazmışşşşşş tşkler cicimmmmmmm
benim gittigimde de tansiyon, kilo kontrolü yapıyolar.. sonra yatırıyolar bi alet var ufak bişey bebegin kalp atışlarını dinliyolar.. ultrasonun minyatürü gibi bişi ama görüntüsü yok sadece.. içimdeki bütün sesleri duyuyorum garip bişey.. doktorda bizde duyamıyoruz bazı ultrasonlarda olmuyomuş ses olayı falan filan işte..
bana artık kimse yardımcı olmuyor
çok güzel olmuş nasıl yapılıyor ki bu
gebeler devamlı takibe gelin die yazmışlar amaa ultrason yok bişi yok nere gelelimmmm...benimde boyum kilom tansiyom nabzımı felan yazdı işte....nazbımdan sonra biraz kansızlık var dedii ne alakaysa anlamdımm öle işteee....2 doz tetonoz aşışı olcakmısım doktora gidince sorcam olmazsm olmazmıı diee bakalımmmm .....hiçç oldunmuu diooo ne bilim annem daha benim doğum tarihimii hatırlamaz tetonoz aşımımı hatırlıcakkkk
cnm cok sevindim tebrikler...
bende sizi özledim cnm benim inşallah katılacagım son gaz devam heheeh
datlum hayırdır ne sıkıntın var söle bakem
arkadaslar umutsuzluga kapılmayın lüğtfen bende buurdaki ark.sayesinde 5.5 ay önce yendim şimdi herşey yolunda bi cesaretle başlayın egz. ıkının acı hissedince nefes alıp verin burda yazılanları uygulayın boş geçmeyin inanın okadar basitki ben 3.5 yıl bosuna beklemişim şimdiye bebişlerimiz olmustu eger üstün düşmesseniz böle zmaan geçiyor lütfen yılmayın ve egz.başlayın...
cnm benim hamişmişsin cok mutlu oldum inanki saglıkla kucagına alırsın inş. öpüyorum kocaman darısı başımıza:)
cnm zaman öle geçiyorki lütfen biran önce cesaretini topla bosanmak çözüm deilki olsa bizde kolay yolu seçerdik bende 3.5 yıl kendi hayatımıda eşiminkinide zehir ettim. Ama burdaki ark.sayesinde yendim benimde eşim bırakmıstı artık olmayınca onlarda umutsuzluga kapılıyr ama herşey senin elinde yılmadan egz.başla inanki çok kolay biraz cesaret ve düzenli egz.1 hafta 10 günde çözülcek bişey ha gayret...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?