- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.821
üzülme canım kist genelde görülen bir şey kadınlarda tedavisi de var ..bak doktor da endişelenmene gerek yok demiş.zaman kaybetmeden başla egzersizlere sen doktora gidebilmekle bile ne kadar cesaret gösterdiğinin farkındasındır herhalde o yüzden canını sıkmadan çözüme ulaşmaya çalış...
canım nasılsın,? ameliyat günün yaklaşıyor değilmi,neyse kurtulacan Allah'ın izniyle
Sağol Felif, bugün eldiven ve gleitgelen aldım, eldivenle daha rahat ederim diye umuyorum, daha sadece aynada inceleyip,ağız kısmına dokunabiliyorum.....Yarın sanırım serçe parmakla denerim
Sağol Felif, bugün eldiven ve gleitgelen aldım, eldivenle daha rahat ederim diye umuyorum, daha sadece aynada inceleyip,ağız kısmına dokunabiliyorum.....Yarın sanırım serçe parmakla denerim
nasilsin canim.neler yapiyorsun hersey yolundami.
sagol canm vajinismus hariç hersey yolunda sen nasılsın?ben çözemedim malesef bu sorunu...bugun doktora gittim tahlil vermiştm adet düzensizliği için hormon testı bütün degerler ii sadece prolaktinim yüksek çıktı ilaç verdi dr.öle sende amelıyat olacakmıssın sanırım şimdiden geçmiş olsun...
iyi dileklerin icin saol canim. herseyin yolunda olmasina cok sevindim.prolaktinom.da gecer ilacla, egzersis yapiyormusun, aman ha cesaret inat hirs gaz, anca öyle yenilebilir vajinismus.
nasilsiniz neler yapiyorsun
seni candan tebrik ederim. rabbim 1.daha yasatmasin.insallah bundan sonra hersey gönlünce olur.nasil yendin altdamiydin üstdemiydin.
tamam canım ben ultrason jeli almıştım çok az sürdüm soğuk oluyo ürperiyorum diye.yarın daha fazla sürerek denicem.bir de ayıptır söylemesi iki parmak girdiği anda tuvalete gitme isteği duydum mesaneye baskı mı yapıyo ne.cevapsız bırakmadığın için saol canım her gün 30 dk denemelere devam....
seni candan tebrik ederim. rabbim 1.daha yasatmasin.insallah bundan sonra hersey gönlünce olur.nasil yendin altdamiydin üstdemiydin.
Tebrikler canımmmm çok mutlu oluyorum buraya böyle yazılar yazıldığında darısı başımıza nasıl başardın anlatır mısın
:))))) ne demek tatlım...kelebekcim teşekkürlerrrr.......anam prensesim seni bekliozda yazmışşşşşş tşkler cicimmmmmmm
sanada yapayım cnm...çok güzel olmuş nasıl yapılıyor ki bu
cnm açıyı dogru ayarladıgın zaman cok rahat oluyor ultarson jeli yada su bazlı kayganlasıtrııc kullanın kesinlikle bebe yagı vazlin kullanmayın vajenin ph dengesini bozdgu için mantar olursunuz dr. kesinlikle önermiyor. 2 parmak denediğin zaman bacaklarını iyice aç derin nefes alıp ver ıkın ve parmagına prez.geçir bolca jel sür bak nasıl rahat olcak açıda popoya doğru hafif eğimli olcak . kasıldığpın zaman nefes alıp ver ıkın cnm emin ol başaracaksın bende sizler gibiydi 3.5 yıl bekledim yeneli nerdeyse 6 ay olacak.arkadaşlar bugün 3. denememi yaptım.önce serçe sonra işaret sonra orta parmağı yaptım.sonra iki parmağa geçtim üst üste 6 kez denedim olmadı.sonra zar zor oldu.birkaç kere daha denedim 2 parmak 2 boğuma kadar girdi.yalnız iki parmak zor giriyo sanki arkadaşlar aparat kullanmak daha mı kolay olur daha mı zor olur acaba.. sanki tek şey daha kolay girecek gibi ama yine de sorayım dedim size.
iki parmak uğraştıracak sanki...orası tek parmak kalınlığında gibi iki parmak için zaman lazım herhalde.tek parmağı çok rahat yapınca bu da rahat rahat olacak gibi geldi herhalde........amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan buna da şükür .pes etmek yok yarın bol kayganlaştırıcıyla devammm.
canım ben vazelin ve bebeyağı kullandım hep egzersizlerim sırasında özellikle vazelin kullandım ve tahriş falan da olmadı bir yan etkisi de yok bence onu kullan bende ilk başta 2 parmak 2 boğumda zorlandım ama sakın moralini bozmaa pozisyonunu ayarla eldivenle daha kolay oluo ben ameliyat eldivenini parmaklarımı küs şeklinde yaparak birleştirdim eldiveni de geçirdim parmaklarıma vazelini de sürdümmm zorlanmadım inan bana böyle daha rahat oluoo ve erteleme sakın hadi bakalım inşallah en kısa zamanda halledersin:)
slm cnm nbr nasıl gidiyor alıştınmı bakalım bayagıdrı görüşemedik.canım nasılsın,? ameliyat günün yaklaşıyor değilmi,neyse kurtulacan Allah'ın izniyle
bu ayin 27.6 hastaneye yaticam ameliyat olucam. biraz tirsiyom düsününce:18: bakalim hastaneye yatinca ne yaparsam
artik. sen nasilsin iyimisin hersey yolundami
arkadaşlar bugün 3. denememi yaptım.önce serçe sonra işaret sonra orta parmağı yaptım.sonra iki parmağa geçtim üst üste 6 kez denedim olmadı.sonra zar zor oldu.birkaç kere daha denedim 2 parmak 2 boğuma kadar girdi.yalnız iki parmak zor giriyo sanki arkadaşlar aparat kullanmak daha mı kolay olur daha mı zor olur acaba.. sanki tek şey daha kolay girecek gibi ama yine de sorayım dedim size.
iki parmak uğraştıracak sanki...orası tek parmak kalınlığında gibi iki parmak için zaman lazım herhalde.tek parmağı çok rahat yapınca bu da rahat rahat olacak gibi geldi herhalde........amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan buna da şükür .pes etmek yok yarın bol kayganlaştırıcıyla devammm.
günaydın kıslarrrrrrray biri beni arasa şimdiiiii özüm gel patates felan kızarttım kahvaltı yapalım deseee ne güsel olurduu yawwwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?