Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim


Sağol Felif, bugün eldiven ve gleitgelen aldım, eldivenle daha rahat ederim diye umuyorum, daha sadece aynada inceleyip,ağız kısmına dokunabiliyorum.....Yarın sanırım serçe parmakla denerim
 
Sağol Felif, bugün eldiven ve gleitgelen aldım, eldivenle daha rahat ederim diye umuyorum, daha sadece aynada inceleyip,ağız kısmına dokunabiliyorum.....Yarın sanırım serçe parmakla denerim

zaten serçe parmakla denediğinde gerisini getirmek isteyeceksin merak etme.yalnız sakın başta olmuyor deme.ben ilk denememde bulamamıştım gireceği yeri oturdum ağladım sonra deneye deneye buldum ve inanır mısın sanki ayak parmağını çoraba sokar gibi giriyo parmağın.ben bugün 2 parmak 2 boğum yaptım.pes etme arkadaşım bu hastalık yalnız çekilen bir hastalık o yüzden o bizi yenmeden kurtulalım artık birbirimizi burdan tebrik edelimmm
 
Sağol Felif, bugün eldiven ve gleitgelen aldım, eldivenle daha rahat ederim diye umuyorum, daha sadece aynada inceleyip,ağız kısmına dokunabiliyorum.....Yarın sanırım serçe parmakla denerim



hic vakit gecirme simdi müsaitsen hemen dene yarina brakma hic 1.sey yokki bunda. mesela simdi bu yazdigimi okudunda bismillah de yapabilirim de yapicam de hemen git banyoya öylesiye dene. kendini hazirlamadan,sartlandirmadan
 
nasilsin canim.neler yapiyorsun hersey yolundami.

sagol canm vajinismus hariç hersey yolunda sen nasılsın?ben çözemedim malesef bu sorunu...bugun doktora gittim tahlil vermiştm adet düzensizliği için hormon testı bütün degerler ii sadece prolaktinim yüksek çıktı ilaç verdi dr.öle sende amelıyat olacakmıssın sanırım şimdiden geçmiş olsun...
 
Ne güzel başaran arkadaşlar olmuş tebrik ederim. Rabbim bir daha yaşatmasın insallAh. Darısı tez zamanda diğer arkadaslarımızın basına insallAh.

Hamislerrr sizleri de tebrik ederim. Maşallah topikte nüfus patlaması olacak ne güzel yaaa.


Egzersiz yapan ve başlamaya cesaret bile edemeyen arkadaslar bakın ben çözdüğümde vajiyi 4,5 yıllık evliydim. Bu zaman zarfında vajinama dokunmayı bırakın bakamıyordum bile ve hep dıyordum ben en kötü vakayım. Kaç kere esime dedim boşanalım benim böyle cocuğumda olmaz nereye kadar sürer böyle dedim. Herseyden ümidimi kesmiştim artık tamamen bırakmıştım pesini böyle yasamaya da alışmıştım S
aslında taakii burayı bulana kadar. Ama ilk zamanlar sadece okumakla yetindim. Ve her okuduğumda ne diyo bunlar yaaa ben böyle değilim ki ben zor vakayım diyodum. Bunlar parmakla deniyorlar beni kesseler yapamam dıyordum. Ama ne oldu Rabb'ime şükürler olsun bende en sonunda çözdüm bu olayı. Şimdi ise 3,5 aylık hamileyim bunların hepsi mucize gibiydi. Ama istemek başarmanın yarısı bunu sakın unutmayın.beni Burdaki arkadaslar çok iyi biliyor günlerce bende delik yokki diye sacmaliyordum. Duşunun ne haldeydim. Sizlerinde benden yada bizden hiçbir farkınız yok bu hastalığın adı vajinismus ve hepimiz aynı seyleri yasıyoruz. Sizde yapabilirsiniz.yapacaksinizda Allah'ın izniyle insallAh. Hep dualarimdasiniz.


Bu arada hamisler alttan ultrasondan korkuyorsunuz heralde ama hiçbir sakıncası yok bebislere telaslanmayin. Ben yurt dısında oturuyorum ve burda ilk gittiğin anndan itibaren alttan bakıyorlar bu zamana kadar ben hep alttan oldum. Doktor gerekli görürse korkayım diye yazdım.
 



iyi dileklerin icin saol canim. herseyin yolunda olmasina cok sevindim. prolaktinom.da gecer ilacla, egzersis yapiyormusun, aman ha cesaret inat hirs gaz, anca öyle yenilebilir vajinismus.
 
iyi dileklerin icin saol canim. herseyin yolunda olmasina cok sevindim. prolaktinom.da gecer ilacla, egzersis yapiyormusun, aman ha cesaret inat hirs gaz, anca öyle yenilebilir vajinismus.

malesef yapamıyrm şu an reglyim bitsin bi cesaret tekrar başlmayı düşünüyrm ama kendi başıma beceremezsem bu vajinismusun üstesinden gelmeyi tekara dr.gidicem heralde
 
nasilsiniz neler yapiyorsun

Çok sukur iyiyim sagol. Gerçi sagım solum belli olmuyor gecen hafta migde bulantilari çok fenaydi. Hiç bisey yiyemedim. Böyle giderse serum takacaklardi çok sukur bir kaç gündür masallahim var.
Sanada çok gecmis olsun.ameliyatını olda bak nüfus patlaması var senide bekliyoruz.
 
seni candan tebrik ederim. rabbim 1.daha yasatmasin.insallah bundan sonra hersey gönlünce olur. nasil yendin altdamiydin üstdemiydin.

canım kusura bakma pek giremiyorum da ara ara girebiliyorum yeni gördüm sorunu canım bende cem keçenin kitabı var orada da ilk başta kolay olması için üstte bayanın yani bizim üstte olmamızı öneriyo ben ilk 1-2 gün pozisyonu beceremedim tam olarak.hatta sinirimden ağlayacaktım artık öğrendim eşimin üzerine ata oturur gibi oturdum sırtın eşine dönük de oturabilirsin ya da dönük de farketmiyo çok fazla.Ama ilk başta üstte ol ata oturur gibi öyle çok daha rahat oluoo tabii bunu yavaş yavaş korkmadan eşinin p....ni içine elinle kontrollü bir şekilde yerleştir ve yavaş bir şekilde ilerlett göreceksin korktuğun gibi çımayacak inşallah haledersin canımmm aklına takılan birşey olursa sor yine tatlım:)
 

canım tuvalete gitme isteği bende de çok olmuştu o çok normal zaten zamanla alışıyosunn evett ben de hergün yapıyodum hatta bazen 1 saati bile geçiyoduu az kaldı inan banaaaa başaracaksınnn:)))
 
seni candan tebrik ederim. rabbim 1.daha yasatmasin.insallah bundan sonra hersey gönlünce olur. nasil yendin altdamiydin üstdemiydin.

canım çok teşekkür ediyorum darısı sana ve diğer arkadaşlarımıza diyorum.evli arkadaşlarıma sordum, cem keçenin kitabını da okudum, burada gittiğim doktorum da aynı şeyi söyledi yani üstte olmamı önerdi.ilk başta yapamam diyodum ama iş başa düşünce mecbur yapıyosun:)atın üzerine oturur gibi eşinin üzerine otur dizinin üzerinde yani biraz havada gibi kal ve eşinin p...ni yavaşça elinle kontrollü bir şekilde yerleştirmeye çalış eşinin yüzüne dönüük oturabilirsin ya da sırtın eşine dönük ters bir şekilde de oturabilirsin bu çok farketmiyo ama en önemlisi en rahat olduğun pozisyondur canımm.ben egzersizlerimde yastık arkamda yarı oturur yarı yatar pozisyonumda çalıştım ve çok da rahattım.ama doktorum ilk başta üstte olmamı önerdi. gerçekten de üstteyken daha rahat oluyomuş bunu öğrendim. ilk başta beceremedim amaa 1-2 günden sonra daha rahat oldu.ilk başta biraz kasmış olabilirim kendimi amaa önce p...s başı çalışması yaptım 2-3 gün sonra daha da ilerlettim.sen hangi aşmadasın canımm bana sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam sen yeter ki isteeee olacakkk hiç pes etmee ve moralini bozmaaa
 
Tebrikler canımmmm çok mutlu oluyorum buraya böyle yazılar yazıldığında darısı başımıza nasıl başardın anlatır mısın

inşallah canım darısı size olsun gerçekten ben de hala inanamıyorum 2 senedir bu zamanıı bekledim....canım ben bütün parmak egzersizlerimi hiç aksatmadan hergün yaptımm 5 dk bile olsa zaman ayırdım vazelin bebeyağı kullandım ağırlık olarak.eşimin 2 parmak 2 boğumunu da çalıştıktan sonra artık iyice alışmıştım sıradan bir olaya dönüşmüştü bu çalışmalr benim için.daha sonra 2-3 gün p....s başı çalışması yaptım parmak egzersinide olduğu gibi tabii hemen hepsini almadım ben önce alıştırma yaptımm.ben üstte eşim altta pozisyonunda başardım çok pozisyon uğraştık ben üstteyken ayaklarım ağrıdı ve sinirimden ağlayacaktım ama pes etmedimm eşimin üzerine ata biner gibi oturdum dizlerimin üzerinde hafif havada kalacak şekilde tam p...s hizasında çömelir gibi de olabilir nasıl rahat ediyorsann uğraştırıyor biraz çünkü ayaklarım hemen ağrıyoduu amaa dediğim gibbiii pess etmedim moralim bozuldu amaa yine de üstüne gittim hatta eşimi ben sıkıştırıyordum çalışma yapalım diye. yani ben üstteydim yine eşimin p...ne de kayganlaştırıcı vazelin sürdümm daha kaygan olsun diee yani sen üstteyken çok daha rahat oluooo yavaş yavaş ilerlet acele etme oturmaya çalışş üzeirne amaa acele etmee eğer sıkıntı varsa kasılma varsa nefes al derin derin beklee tekrar dene kendin yine kontrollü bir şekilde yerleştir yavaşça sok çıkar sok çıkar.ama ben p..s çalışmasından önce 5-10 dk yine kendi parmağımla bir ön hazırlık yaptım yapıom da alışana kadar sen de öyle dene istersen önce kendi parmaklarınla ve eşinin parmaklarıyla önden 5-10 dk çalışş kendini hazırla inşallah bu şekilde yaparsan başaracağına inanıyorumm ben de sıkıntılı aşamalrdan geçtim canım ama şunu öğrendim isteyince yapılamayacak birşey yok tek yapmamız gereken sabırlı olmak strese girmeden olumlu güzel şeyler düşünerek egzersizleri yapmak inşallah bakalım darısı sanaaa en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum yine sormak istediğin bir şey olduğunda sor canım ben sürekli bakamıyorumm öğretmenlik yaptığım için akşam ancak bakabiliom biraz geç girebiliyorum ama elimden geldikçe ben sana destek olmaya çalışıcam ii gecceler kendine çok ii bak :)))
 
kelebekcim teşekkürlerrrr.......anam prensesim seni bekliozda yazmışşşşşş tşkler cicimmmmmmm
:))))) ne demek tatlım...
çok güzel olmuş nasıl yapılıyor ki bu
sanada yapayım cnm...
cnm açıyı dogru ayarladıgın zaman cok rahat oluyor ultarson jeli yada su bazlı kayganlasıtrııc kullanın kesinlikle bebe yagı vazlin kullanmayın vajenin ph dengesini bozdgu için mantar olursunuz dr. kesinlikle önermiyor. 2 parmak denediğin zaman bacaklarını iyice aç derin nefes alıp ver ıkın ve parmagına prez.geçir bolca jel sür bak nasıl rahat olcak açıda popoya doğru hafif eğimli olcak . kasıldığpın zaman nefes alıp ver ıkın cnm emin ol başaracaksın bende sizler gibiydi 3.5 yıl bekledim yeneli nerdeyse 6 ay olacak.


canım nasılsın,? ameliyat günün yaklaşıyor değilmi,neyse kurtulacan Allah'ın izniyle
slm cnm nbr nasıl gidiyor alıştınmı bakalım bayagıdrı görüşemedik.
bu ayin 27.6 hastaneye yaticam ameliyat olucam. biraz tirsiyom düsününce:18: bakalim hastaneye yatinca ne yaparsam

artik. sen nasilsin iyimisin hersey yolundami

cnm hayırdır geçmiş olsun neyin var ((
 

parmaktansa başka aparat daha mantıklı gibi canım. ben parmaklarımı güzel rahatça sokmaya alıştım. sonra eşimin parmağını sokmam diye düşünürken burdaki önerilere uyarak eşimin parmağını sokmaya çalıştım, onda zorlandım. kendim dokunmadığım için içeriye, başka birşeyi sokmakta zorlandım. sonra oldu tabi. penisde de başarısız olduk dolayısiyle.
dün 3 farklı ebatta mum ve 1 kutu prezervatif aldım. mumların sonuncusu biraz fazla kalın, o bile girerse muhtemelen eşiminki çok rahat girer :). dün akşam yapamadım mum egzersizi, çok yorgundum ama bu akşam bir aksilik olmazsa deniycem. sonuçları yazarım.
 
günaydın kıslarrrrrrr ay biri beni arasa şimdiiiii özüm gel patates felan kızarttım kahvaltı yapalım deseee ne güsel olurduu yawwwwww
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…