- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.861
tahmin edebiliyorum canım :))) bundan sonra bulansa ne kadar bulanacak zaten, korkma uzak olur zatiii heheheh
yaaa biz napalımm şeker 3 ay boyunca 24 saat bulantıı iiyy iğrenctiiiiiiiiii... bu arada diğer olay düzeldimi tuvalet olayı
ıyyyyyy Allah korusunnnnnnn:18::18::18::18::18::18: popommu düzeldii anca kendine geldiiii dikkat etmessem gene aynıııı olurda inşallah olmazzz
iyi iyi sevindim :))) dikkat et sen yinede suyunu falan iç ihmal etme..
dün ben cok kötüydüm biliyomusuuunnnn.. cok ağladıımmm çokkk ühüüüüüü
kızlar salı günü regl olmuştum çok fazla sancılandım. Hastane acilinde hem iğne hemde serum vermelerine rağmen geçmedi işe de gidemedim akşam 18.00 e kadar da gözümü açmadan yattım. Bugün de jinekoloğa gittim söyledim işte ben vajinis....diye doktor da dedi alttan bakalım olmazsa karnından bakarız dedi çıktım ultrason probunun yarısı girdi neredeyse ama çok acıdı yani ben mumla egzersiz yapıyorum p...s egzersizi yapıyorum daha kalın olmasına rağmen bu kadar acımamıştı
gene ne olduuuu kısss neye taktın kafanıııı annem evde yalnız başına ağlıonmu ne edionnn neler düşünüonda ağlıonnnnn:26: ben o ağlamakları vajınusmusken yaptımm hergünnn 3 öğün neredeyse ağlıodum şimdiye ağlıcak göz yaşım kalmadı zatennnağlama bak ne zor günler geçirdik bu günlerimiz iyi günlerimizzzz
Kızlar salı günü regl olmuştum çok fazla sancılandım. Hastane acilinde hem iğne hemde serum vermelerine rağmen geçmedi işe de gidemedim akşam 18.00 e kadar da gözümü açmadan yattım. Bugün de jinekoloğa gittim söyledim işte ben vajinis....diye doktor da dedi alttan bakalım olmazsa karnından bakarız dedi çıktım ultrason probunun yarısı girdi neredeyse ama çok acıdı yani ben mumla egzersiz yapıyorum p...s egzersizi yapıyorum daha kalın olmasına rağmen bu kadar acımamıştı
ayy mal mal şeylerden kavga cıkıyo işte sonra aksama kadar agla allah agla.. bebişim bile küstüüü oynamadı dün hiçç.. diyorum eşime küstürdün işte oynamıyo bugün hiç.. bugünde arıyo soruyo bebiş napıyo diye.. iyi bugün tepiniyo dedim bende... bi atlatsaydık şu günleride allahın izniylee
bende geçende bi patlama yaşadımmm anasının simini koymayı düşünüormussss kızına ..anasıyla çok güsel anılarım varyaaaaa koymayı düşünüooo......yaaa nedenli ağlıom ben seninde kaynanın ismini koysa ne yaparsınnnn
[bende geçende bi patlama yaşadımmm anasının simini koymayı düşünüormussss kızına ..anasıyla çok güsel anılarım varyaaaaa koymayı düşünüooo......yaaa nedenli ağlıom ben seninde kaynanın ismini koysa ne yaparsınnnn
heç kusura bakmasınlar anacım.. ben taşıyacam ben sıkıntı cekecem minide ben koyacam.. yaşasın kötülükkk nihahahahhahDDD
benim düşünmemem bile izin varmiooo neymiş ilk çocuğuymus o koycakmışşşşş.....şu olsun bu olsun diorumm beni sinirlendirmek için sana bu ismi koycam derim gider annemin ismiyle çıkartırım kimliği dioooo dahda sinirlendirio beniii....ne yazıkkııı kimliği onlar çıkartıooooo
Merhaba buraya sürekli bakıyorum, yazdıklarınızın çoğunu okudum fakat bir türlü cesaret edip yazamadım, bende 2 yıldır evliyim ve vajinusmusum malesefparmak egzersizleri dışında yapılabilecek başka bir yöntemi yolu yok mu bunun, lütfen yardım edin, daha öncede yine bununla ilgili açılan farklı bir konu altına yazmıştım fakat kimseden ses çıkmadı kendim de konu açtım Saygın Bey'e giden var mı bu rahatsızlıkla ilgili diye, oraya da kimse birşey yazmamış hiç giden yok mu aranızda, ben gittim, teşekkür mektuplarını falan okudum orada, benim gibi olan bir çok kişi ile konuştum, muayene oldum, ikna olmuştum tedavi için oradayken fakat yeniden vazgeçtim, hem maddi açıdan hemde kendim çözmeye çalışmak istiyorum, fakat şu anda öyle bir isteksizlik var ki anlatamam, hiç yaklaşmak istemiyorum, yaklaşmasınıda istemiyorum, ne yapıcam ben
Merhaba buraya sürekli bakıyorum, yazdıklarınızın çoğunu okudum fakat bir türlü cesaret edip yazamadım, bende 2 yıldır evliyim ve vajinusmusum malesefparmak egzersizleri dışında yapılabilecek başka bir yöntemi yolu yok mu bunun, lütfen yardım edin, daha öncede yine bununla ilgili açılan farklı bir konu altına yazmıştım fakat kimseden ses çıkmadı kendim de konu açtım Saygın Bey'e giden var mı bu rahatsızlıkla ilgili diye, oraya da kimse birşey yazmamış hiç giden yok mu aranızda, ben gittim, teşekkür mektuplarını falan okudum orada, benim gibi olan bir çok kişi ile konuştum, muayene oldum, ikna olmuştum tedavi için oradayken fakat yeniden vazgeçtim, hem maddi açıdan hemde kendim çözmeye çalışmak istiyorum, fakat şu anda öyle bir isteksizlik var ki anlatamam, hiç yaklaşmak istemiyorum, yaklaşmasınıda istemiyorum, ne yapıcam ben
ayy mal mal şeylerden kavga cıkıyo işte sonra aksama kadar agla allah agla.. bebişim bile küstüüü oynamadı dün hiçç.. diyorum eşime küstürdün işte oynamıyo bugün hiç.. bugünde arıyo soruyo bebiş napıyo diye.. iyi bugün tepiniyo dedim bende... bi atlatsaydık şu günleride allahın izniylee
gecmiş olsun canım.. bu doktorlarıda anlamam hiç ya söylemiş işte kız ne diye alttan bakıyosun.. aslında acımıyo alttan bakınca bende zar zor baktrmıştım belki sıkmıssındır kendini
3 doktora gittim hatta 4 hiç biri o aleti sokmaya çalışmadı bendee vajınusmusluykennn...ölede olmasıı lasım satennnnn....... Ben şimdi hamileyim geçenlerden alttan bakcaz ultrasonla dedilerr yaptıramadım hem hayatımda hiç onla tanışmadım için hem bi başkası bişi soktuğu için hemde hazır olmadığım için dediğin gibi acıdı çünküü çok kasdımmm ...kasmamaya çalıştım derin derin nefes aldım ama yok kastımmm olmadı bıraktı doktor....bide ondan kalınını almama rağmen oo bizim yaptığımız egsersizlerin içinde hiççç asllındada işteee...psikolojikmen bizimkisideeee GEÇMİŞ OLSUN DEMEYİ UNUTMUSUMMMM:))))...GEÇMİŞ OLSUNNNN
Teşekkür ederim canm ya sıktım büyük ihtimal birde ilk defa gidiyorum o çatalı ilk defa gördüm ee regliyim de zaten bi yandan da utanıyosun allah bi an önce şu vajinismustan kurtarsın inşallah herkesi ne bu çektiğimiz..
sevcihan zaten böle bişi yaparsa benii haberlerde izlersin 99 yerinden kocasını bıçakladıı dieeetöbe töbeeeeeee
Teşekkür ederim canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişinibende çok kasıldım canm korktum yani tedirgin oldum regliyim bi yandan dayanılmayacak kadar acımadı ama gene de hissettirdi kendini ultrason probuu:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?