Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ıyyyyyy Allah korusunnnnnnn:18::18::18::18::18::18: popommu düzeldii anca kendine geldiiii dikkat etmessem gene aynıııı olurda inşallah olmazzz

ıyyyyyy Allah korusunnnnnnn:18::18::18::18::18::18: popommu düzeldii anca kendine geldiiii dikkat etmessem gene aynıııı olurda inşallah olmazzz

iyi iyi sevindim :))) dikkat et sen yinede suyunu falan iç ihmal etme..
dün ben cok kötüydüm biliyomusuuunnnn.. cok ağladıımmm çokkk ühüüüüüü

iyi iyi sevindim :))) dikkat et sen yinede suyunu falan iç ihmal etme..
dün ben cok kötüydüm biliyomusuuunnnn.. cok ağladıımmm çokkk ühüüüüüü

gene ne olduuuu kısss neye taktın kafanıııı annem evde yalnız başına ağlıonmu ne edionnn neler düşünüonda ağlıonnnnn:26: ben o ağlamakları vajınusmusken yaptımm hergünnn 3 öğün neredeyse ağlıodum şimdiye ağlıcak göz yaşım kalmadı zatennn ağlama bak ne zor günler geçirdik bu günlerimiz iyi günlerimizzzz

Kızlar salı günü regl olmuştum çok fazla sancılandım. Hastane acilinde hem iğne hemde serum vermelerine rağmen geçmedi işe de gidemedim akşam 18.00 e kadar da gözümü açmadan yattım. Bugün de jinekoloğa gittim söyledim işte ben vajinis....diye doktor da dedi alttan bakalım olmazsa karnından bakarız dedi çıktım ultrason probunun yarısı girdi neredeyse ama çok acıdı yani ben mumla egzersiz yapıyorum p...s egzersizi yapıyorum daha kalın olmasına rağmen bu kadar acımamıştı

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz
mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz
kimi pulda parada aşkı arar kimimiz
düşünür kara kara ağlar çaresiz

ağlama arkadaş ağlama aşk için
bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler geri gelmez gider gençliğin)

boşver boşver arkadaş başka bulursun
bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun
en kötü günlerimiz hep böyle olsun
mutluluklar bizimle elem yok olsun(X2)

kapılma hayallere birgün dönecek diye
haydi sil gözlerini bakma maziye
sakın kanma bir daha kanma tatlı sözlere
bu ders olsun sizlere yaşlı gözlere

ağlama arkadaş ağlama aşk için
bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin?(bugünler geri gelemz gider gençliğin)

boşver boşver arkadaş başka bulursun
bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun
en kötü günlerimiz hep böyle olsun
mutluluklar bizimle elem yok olsun(x2)

3 doktora gittim hatta 4 hiç biri o aleti sokmaya çalışmadı bendee vajınusmusluykennn...ölede olmasıı lasım satennnnn....... Ben şimdi hamileyim geçenlerden alttan bakcaz ultrasonla dedilerr yaptıramadım hem hayatımda hiç onla tanışmadım için hem bi başkası bişi soktuğu için hemde hazır olmadığım için dediğin gibi acıdı çünküü çok kasdımmm ...kasmamaya çalıştım derin derin nefes aldım ama yok kastımmm olmadı bıraktı doktor....bide ondan kalınını almama rağmen oo bizim yaptığımız egsersizlerin içinde hiççç asllındada işteee...psikolojikmen bizimkisideeee GEÇMİŞ OLSUN DEMEYİ UNUTMUSUMMMM:))))...GEÇMİŞ OLSUNNNN

Son düzenleme:

ayy mal mal şeylerden kavga cıkıyo işte sonra aksama kadar agla allah agla.. bebişim bile küstüüü oynamadı dün hiçç.. diyorum eşime küstürdün işte oynamıyo bugün hiç.. bugünde arıyo soruyo bebiş napıyo diye.. iyi bugün tepiniyo dedim bende... bi atlatsaydık şu günleride allahın izniylee

gecmiş olsun canım.. bu doktorlarıda anlamam hiç ya söylemiş işte kız ne diye alttan bakıyosun.. aslında acımıyo alttan bakınca bende zar zor baktrmıştım belki sıkmıssındır kendini

heç kusura bakmasınlar anacım.. ben taşıyacam ben sıkıntı cekecem isminide ben koyacam.. yaşasın kötülükkk nihahahahhah DDD

heç kusura bakmasınlar anacım.. ben taşıyacam ben sıkıntı cekecem minide ben koyacam.. yaşasın kötülükkk nihahahahhah DDD

benim düşünmemem bile izin varmiooo neymiş ilk çocuğuymus o koycakmışşşşş.....şu olsun bu olsun diorumm beni sinirlendirmek için sana bu ismi koycam derim gider annemin ismiyle çıkartırım kimliği dioooo dahda sinirlendirio beniii....ne yazıkkııı kimliği onlar çıkartıooooo

Merhaba buraya sürekli bakıyorum, yazdıklarınızın çoğunu okudum fakat bir türlü cesaret edip yazamadım, bende 2 yıldır evliyim ve vajinusmusum malesef parmak egzersizleri dışında yapılabilecek başka bir yöntemi yolu yok mu bunun, lütfen yardım edin, daha öncede yine bununla ilgili açılan farklı bir konu altına yazmıştım fakat kimseden ses çıkmadı kendim de konu açtım Saygın Bey'e giden var mı bu rahatsızlıkla ilgili diye, oraya da kimse birşey yazmamış hiç giden yok mu aranızda, ben gittim, teşekkür mektuplarını falan okudum orada, benim gibi olan bir çok kişi ile konuştum, muayene oldum, ikna olmuştum tedavi için oradayken fakat yeniden vazgeçtim, hem maddi açıdan hemde kendim çözmeye çalışmak istiyorum, fakat şu anda öyle bir isteksizlik var ki anlatamam, hiç yaklaşmak istemiyorum, yaklaşmasınıda istemiyorum, ne yapıcam ben

hööhhh olduu gözlerimmm dolduuuu... nasıl yaparmış öyle şeyi.. ay bu erkekler niye böyle yaa amaann.. sinir oldum hee..

egzersiz yapmadan cok zor canım bu illeti yenmen.. istekli olman lazım egzersiz konusunda üşengec olursan da olmuyo sürekli üstüne üstüne gideceksin.. birinde oldu ikincisinde olmadysa olmadı diye bırakmadan egzerszlere devam etmek gerekiyor..

canımcım çok geçmiş olsunnn geçecek inşallahhh.......burdakiii yenen arkadaşların çoğu ne saygın beye gittiii ne murat ulusoya nede bi başka doktoraa gitti burda arkadaşların vajınumusu atlatan arkadaşların tavsiyesiii ve verdiği egsersizler doğrutusunda yendi bende dahil olmak üzeree.....şöyle bişi var ben asla 5 bin 3 bin isteyerek 1 günde atlatacaz dien ınsanlaraaa bu parayı verme taraftarı değilimm....git tabikiii doktora gittt ama pskiyatriye gitt hem psikaytri hemde senin çabanla başar .......ben mevkimdeki en ucuz psikiyatriye gittimm kadın suratsızın tekiydiii ben sadece verdiği egsersizlere odaklandım sonra burdaki arkadaşların verdiklerine odaklandımmm hatta bi psiyatriden daha çok yardımcı olduklarını gördüm psikiyariyide bıraktımmmmm...isteksizim diosun bende zaman zaman öle oldum hatta psikiyuatri depresyondasın deyip anti depresyon hapı verdiiii ben kullanmadım amaa....yanii bizde snein gibiydik belki senden daha beterdikkk ama buradaki arkadaşların sayesinde yendk...az bi geçmişe gittt yenenlerin listesini yenipte hamile kalanların listesini görüceksinnnn

Teşekkür ederim canm ya sıktım büyük ihtimal birde ilk defa gidiyorum o çatalı ilk defa gördüm ee regliyim de zaten bi yandan da utanıyosun allah bi an önce şu vajinismustan kurtarsın inşallah herkesi ne bu çektiğimiz..

Teşekkür ederim canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini bende çok kasıldım canm korktum yani tedirgin oldum regliyim bi yandan dayanılmayacak kadar acımadı ama gene de hissettirdi kendini ultrason probuu:18:

çok iyi anlıyorum canım seni hamile oldugum halde halaaa cekiniyorum o muayeneden.. o çatal cok ürkütüyo beni nedense inşallah o da gecer.. allah hepinizi kurtarsın bu dertten..

sevcihan zaten böle bişi yaparsa benii haberlerde izlersin 99 yerinden kocasını bıçakladıı dieee töbe töbeeeeeee

töbe de gız deliiiii :))))

(ya bu aşagıdaki suratlar bende niye cıkmıyoo)

amin inşallah Rabbim sanada nasip etsin inşallah....yaniicanım biz bile izin vermiorsak sen hali hali izin vermessinnn kiii o şeyi vajınusmusluykn sana nasıl sokmaya çalışırlar onuda anlamdımmm....sadece biz değilizzzkii normal kadınlar bile analarımız bile o alete alışık değilkiiiii....offffff kadın olmak ne zorrrrr karar verdim bülent ersoy gibi cinsiyet değiştircemmmm heee[/B]

Ya 3 gündür şu yazdıklarınızı okuyorum kızlar, inanılır gibi değil, herkesten ayrı bir tüyo kaptım. İnşallah bu sorunu aşacağım. Söylediklerinizi hep deniyorum, düşünüyorum, hatta işten eve hemen gidip denemek için can atıyorum, sizleri seviyorum, artık hep burdayım inşallah ben de çözdüğümü haber vereceğim size. 2 yıldır herkes bu anı bekliyordu çünkü ailelerimiz, arkadaşlarımız, ve en çok biz :) Ama ilk önce sizinle paylaşacağım, çünkü halletmiş olursam şayet sizin sayenizde... :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…