- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.841
:)) patates kızartmadım ama gel kahvaltı yapalım.
özel mesaj gönderebilmek için sitede yazılan toplam mesaj sayısı en az 100 olmalıymış :44: şimdi öğrendim.
günaydın kıslarrrrrrray biri beni arasa şimdiiiii özüm gel patates felan kızarttım kahvaltı yapalım deseee ne güsel olurduu yawwwwww
ay bende acıktım cok 40 dk var yemege(( bak benimde canımı çektirdin he
sende gel kıs yapalım kahvaltıııııı40 dk sonra bi daha yersinnnnn
oluyyy zaten yemekler kötü yiyemiyorum bana kahvaltı geliyor :))))kızarttınmı
patatesmii kızartmadımmmm ohhh ne güsel olur şimdi patates kızartmasıııııgel anam kızartırım sana misafir ol gel banaa börekler açayımmmm sanaaaa param pulum yok amaaa gerisini unuttum şarkınınnnn
:)))))))) saol cnm benim sen gel ben sana yapayım sen yorma kendini heheeh :)))
inşallah canım darısı size olsun gerçekten ben de hala inanamıyorum 2 senedir bu zamanıı bekledim....canım ben bütün parmak egzersizlerimi hiç aksatmadan hergün yaptımm 5 dk bile olsa zaman ayırdım vazelin bebeyağı kullandım ağırlık olarak.eşimin 2 parmak 2 boğumunu da çalıştıktan sonra artık iyice alışmıştım sıradan bir olaya dönüşmüştü bu çalışmalr benim için.daha sonra 2-3 gün p....s başı çalışması yaptım parmak egzersinide olduğu gibi tabii hemen hepsini almadım ben önce alıştırma yaptımm.ben üstte eşim altta pozisyonunda başardım çok pozisyon uğraştık ben üstteyken ayaklarım ağrıdı ve sinirimden ağlayacaktım ama pes etmedimm eşimin üzerine ata biner gibi oturdum dizlerimin üzerinde hafif havada kalacak şekilde tam p...s hizasında çömelir gibi de olabilir nasıl rahat ediyorsann uğraştırıyor biraz çünkü ayaklarım hemen ağrıyoduu amaa dediğim gibbiii pess etmedim moralim bozuldu amaa yine de üstüne gittim hatta eşimi ben sıkıştırıyordum çalışma yapalım diye. yani ben üstteydim yine eşimin p...ne de kayganlaştırıcı vazelin sürdümm daha kaygan olsun diee yani sen üstteyken çok daha rahat oluooo yavaş yavaş ilerlet acele etme oturmaya çalışş üzeirne amaa acele etmee eğer sıkıntı varsa kasılma varsa nefes al derin derin beklee tekrar dene kendin yine kontrollü bir şekilde yerleştir yavaşça sok çıkar sok çıkar.ama ben p..s çalışmasından önce 5-10 dk yine kendi parmağımla bir ön hazırlık yaptım yapıom da alışana kadar sen de öyle dene istersen önce kendi parmaklarınla ve eşinin parmaklarıyla önden 5-10 dk çalışş kendini hazırla inşallah bu şekilde yaparsan başaracağına inanıyorumm ben de sıkıntılı aşamalrdan geçtim canım ama şunu öğrendim isteyince yapılamayacak birşey yok tek yapmamız gereken sabırlı olmak strese girmeden olumlu güzel şeyler düşünerek egzersizleri yapmak inşallah bakalım darısı sanaaa en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum yine sormak istediğin bir şey olduğunda sor canım ben sürekli bakamıyorumm öğretmenlik yaptığım için akşam ancak bakabiliom biraz geç girebiliyorum ama elimden geldikçe ben sana destek olmaya çalışıcam ii gecceler kendine çok ii bak :)))
parmaktansa başka aparat daha mantıklı gibi canım. ben parmaklarımı güzel rahatça sokmaya alıştım. sonra eşimin parmağını sokmam diye düşünürken burdaki önerilere uyarak eşimin parmağını sokmaya çalıştım, onda zorlandım. kendim dokunmadığım için içeriye, başka birşeyi sokmakta zorlandım. sonra oldu tabi. penisde de başarısız olduk dolayısiyle.
dün 3 farklı ebatta mum ve 1 kutu prezervatif aldım. mumların sonuncusu biraz fazla kalın, o bile girerse muhtemelen eşiminki çok rahat girer :). dün akşam yapamadım mum egzersizi, çok yorgundum ama bu akşam bir aksilik olmazsa deniycem. sonuçları yazarım.
ecrinnnnn bebeişinin cinsiyetini öğrendinmiiiii
Yok canım yaa iki hafta sonra gidecem Dr a bakalım belki söyler bise.
günaydın kıslarrrrrrray biri beni arasa şimdiiiii özüm gel patates felan kızarttım kahvaltı yapalım deseee ne güsel olurduu yawwwwww
ay bende acıktım cok 40 dk var yemege(( bak benimde canımı çektirdin he
kııızzz patatess güzeli olcan heee.. yime yime kızartmaa fazla bebiş dogsun sonra yersin... naber bakalım nasılsın
4 ay boyunca bulantı nedir bilmeyen bennnn ...bu sabah yataktan kalktığımda hafif mide bulantım vardıı yarım saat felan oyalandımmm çok az kahvaltı yaptım midemi tutsun dieeee ...sonra Allah dahda sıklaştııı ilacımla suyu içtim doğruu banyoyaaaa.....hayırdır inşallahhhh bu zamandan sonra ne bulantısıysa artıkkk ....midem boşaldıııı şimdideee aç gibi meyve yiyiommm
kııızzz patatess güzeli olcan heee.. yime yime kızartmaa fazla bebiş dogsun sonra yersin... naber bakalım nasılsın
4 ay boyunca bulantı nedir bilmeyen bennnn ...bu sabah yataktan kalktığımda hafif mide bulantım vardıı yarım saat felan oyalandımmm çok az kahvaltı yaptım midemi tutsun dieeee ...sonra Allah dahda sıklaştııı ilacımla suyu içtim doğruu banyoyaaaa.....hayırdır inşallahhhh bu zamandan sonra ne bulantısıysa artıkkk ....midem boşaldıııı şimdideee aç gibi meyve yiyiommm
:))) sende tanıştın yani bulantıyla gec olsada.. kız benim hala arada bir bulanıyo sabahları ööğğğğkkkk diye banyoya kosuyorum.. bu hafta 5. ay bitiyo :)) ye ye meyve iyidir bende yidimmmm
:))) sende tanıştın yani bulantıyla gec olsada.. kız benim hala arada bir bulanıyo sabahları ööğğğğkkkk diye banyoya kosuyorum.. bu hafta 5. ay bitiyo :)) ye ye meyve iyidir bende yidimmmm
vallaaa hiç tanıştığıma memnun olmadımmmmmbenden uzak dursun
vallaaa hiç tanıştığıma memnun olmadımmmmmbenden uzak dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?