Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oluyyy zaten yemekler kötü yiyemiyorum bana kahvaltı geliyor :))))kızarttınmı

patatesmii kızartmadımmmm ohhh ne güsel olur şimdi patates kızartmasııııı gel anam kızartırım sana misafir ol gel banaa börekler açayımmmm sanaaaa param pulum yok amaaa gerisini unuttum şarkınınnnn

meslektaşız desene:)))) tama canım çok saol anlattığın için.inşallah dediğin gibi çözerim ben de ii bak kendine:)))

hadi bakalım bol şans canım ben de bugün yine 2 parmak denicem daha fazla kayganlaştırıcıyla yarın eş parmağı sonra da eş parmağı...bakalım ne zaman hazır hissedip penise geçicem.mum yapmadan penise geçmek istemiyorum...
evet dışardan bişeyin girmesine alışmak lazım kendi parmağın olunca kontrol sende oluyo.......yine konuşuruz canım hadiii kolay gele:))))

günaydın kıslarrrrrrr ay biri beni arasa şimdiiiii özüm gel patates felan kızarttım kahvaltı yapalım deseee ne güsel olurduu yawwwwww

kııızzz patatess güzeli olcan heee.. yime yime kızartmaa fazla bebiş dogsun sonra yersin... naber bakalım nasılsın

ay bende acıktım cok 40 dk var yemege (( bak benimde canımı çektirdin he

kelebeekkk naber canımcım nasılsınn

hem ağlıyorum hem yazıorum çok çok çaresizim ezan okunuyor okunan ezanlar aşkına allahım sen beni de bu hastalıkla savaşanlarıda kurtar yarabbim bi evladım olsun istiyorum daha 24 yaşındayım egzersizlere vakit bulamıyorum çok yoğu n işim

cnm zaman öle geçiyorki lütfen biran önce cesaretini topla bosanmak çözüm deilki olsa bizde kolay yolu seçerdik bende 3.5 yıl kendi hayatımıda eşiminkinide zehir ettim. Ama burdaki ark.sayesinde yendim benimde eşim bırakmıstı artık olmayınca onlarda umutsuzluga kapılıyr ama herşey senin elinde yılmadan egz.başla inanki çok kolay biraz cesaret ve düzenli egz.1 hafta 10 günde çözülcek bişey ha gayret...[/QUOTE]

vallaaa hiç tanıştığıma memnun olmadımmmmm benden uzak dursun

tahmin edebiliyorum canım :))) bundan sonra bulansa ne kadar bulanacak zaten, korkma uzak olur zatiii heheheh
yaaa biz napalımm şeker 3 ay boyunca 24 saat bulantıı iiyy iğrenctiiiiiiiiii... bu arada diğer olay düzeldimi tuvalet olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…