- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.881
Ya 3 gündür şu yazdıklarınızı okuyorum kızlar, inanılır gibi değil, herkesten ayrı bir tüyo kaptım. İnşallah bu sorunu aşacağım. Söylediklerinizi hep deniyorum, düşünüyorum, hatta işten eve hemen gidip denemek için can atıyorum, sizleri seviyorum, artık hep burdayım inşallah ben de çözdüğümü haber vereceğim size. 2 yıldır herkes bu anı bekliyordu çünkü ailelerimiz, arkadaşlarımız, ve en çok biz :) Ama ilk önce sizinle paylaşacağım, çünkü halletmiş olursam şayet sizin sayenizde... :18:
İİ CNM SEN NASILSIN BAYAGI KAYNATMISINIZ MAŞALLAH:)))kııızzz patatess güzeli olcan heee.. yime yime kızartmaa fazla bebiş dogsun sonra yersin... naber bakalım nasılsın
kelebeekkk naber canımcım nasılsınn
[/QUOTE]hem ağlıyorum hem yazıorum çok çok çaresizim ezan okunuyor okunan ezanlar aşkına allahım sen beni de bu hastalıkla savaşanlarıda kurtar yarabbim bi evladım olsun istiyorum daha 24 yaşındayım egzersizlere vakit bulamıyorum çok yoğu n işim
cnm zaman öle geçiyorki lütfen biran önce cesaretini topla bosanmak çözüm deilki olsa bizde kolay yolu seçerdik bende 3.5 yıl kendi hayatımıda eşiminkinide zehir ettim. Ama burdaki ark.sayesinde yendim benimde eşim bırakmıstı artık olmayınca onlarda umutsuzluga kapılıyr ama herşey senin elinde yılmadan egz.başla inanki çok kolay biraz cesaret ve düzenli egz.1 hafta 10 günde çözülcek bişey ha gayret...
BENİM ANNEM 9 AY KUSMUS ABİMDE BENDE ONA ÇEKERSEM YANDIM ALLAH KORUSUN...kııızzz patatess güzeli olcan heee.. yime yime kızartmaa fazla bebiş dogsun sonra yersin... naber bakalım nasılsın
4 ay boyunca bulantı nedir bilmeyen bennnn ...bu sabah yataktan kalktığımda hafif mide bulantım vardıı yarım saat felan oyalandımmm çok az kahvaltı yaptım midemi tutsun dieeee ...sonra Allah dahda sıklaştııı ilacımla suyu içtim doğruu banyoyaaaa.....hayırdır inşallahhhh bu zamandan sonra ne bulantısıysa artıkkk ....midem boşaldıııı şimdideee aç gibi meyve yiyiommm
:))) sende tanıştın yani bulantıyla gec olsada.. kız benim hala arada bir bulanıyo sabahları ööğğğğkkkk diye banyoya kosuyorum.. bu hafta 5. ay bitiyo :)) ye ye meyve iyidir bende yidimmmm
CNM BENİM KASMISINDIRKENDİNİ BENDE HİÇ OLMADIM HELE VAJİLİYKEN BAKMIYOR DR.ZATİ SENİNKİ İLGİNÇMİŞ.BEN YENELİ 6 AY OLACAK HALA ERKEN BAKMAYALIM DİYOLAR.Kızlar salı günü regl olmuştum çok fazla sancılandım. Hastane acilinde hem iğne hemde serum vermelerine rağmen geçmedi işe de gidemedim akşam 18.00 e kadar da gözümü açmadan yattım. Bugün de jinekoloğa gittim söyledim işte ben vajinis....diye doktor da dedi alttan bakalım olmazsa karnından bakarız dedi çıktım ultrason probunun yarısı girdi neredeyse ama çok acıdı yani ben mumla egzersiz yapıyorum p...s egzersizi yapıyorum daha kalın olmasına rağmen bu kadar acımamıştı
Merhaba buraya sürekli bakıyorum, yazdıklarınızın çoğunu okudum fakat bir türlü cesaret edip yazamadım, bende 2 yıldır evliyim ve vajinusmusum malesefparmak egzersizleri dışında yapılabilecek başka bir yöntemi yolu yok mu bunun, lütfen yardım edin, daha öncede yine bununla ilgili açılan farklı bir konu altına yazmıştım fakat kimseden ses çıkmadı kendim de konu açtım Saygın Bey'e giden var mı bu rahatsızlıkla ilgili diye, oraya da kimse birşey yazmamış hiç giden yok mu aranızda, ben gittim, teşekkür mektuplarını falan okudum orada, benim gibi olan bir çok kişi ile konuştum, muayene oldum, ikna olmuştum tedavi için oradayken fakat yeniden vazgeçtim, hem maddi açıdan hemde kendim çözmeye çalışmak istiyorum, fakat şu anda öyle bir isteksizlik var ki anlatamam, hiç yaklaşmak istemiyorum, yaklaşmasınıda istemiyorum, ne yapıcam ben
CNM BENİM BİZDE SENİN GİBİYDİK İNANKİ YUKARDADA YAZDIGIM GİBİ FORUMU OKU BİZLERİN HİKAYELERİNİ EGZ.%100 ÇÖZÜMÜ VAR.DR.SİHİRLİ DEGNEKLE DOKUNMUYOR MALASEF CNM HERŞEY SENDE BİTİYOR ÜSTÜNE DÜŞ VE HALLET LÜTFEN BEN 3.5 YILIMI BOSUNA GEÇİRMİŞİM İNANKİ. OKADAR BASİTKİ KENDİ YOLUNU BULUYOR BURDA 100 LERCE ARKYENDİ HEPSİDE YENİNCE BUMUYDU DEDİ. SENDE BAŞARABİLİRSİN CNM LÜTFEN İŞİM YOGUN DEME HEMEN EGZ.BAŞLA BAŞLAYINCA KENDİN İSTİCEKSİN ZATEN DEVAM ETMEYİ...
Ya 3 gündür şu yazdıklarınızı okuyorum kızlar, inanılır gibi değil, herkesten ayrı bir tüyo kaptım. İnşallah bu sorunu aşacağım. Söylediklerinizi hep deniyorum, düşünüyorum, hatta işten eve hemen gidip denemek için can atıyorum, sizleri seviyorum, artık hep burdayım inşallah ben de çözdüğümü haber vereceğim size. 2 yıldır herkes bu anı bekliyordu çünkü ailelerimiz, arkadaşlarımız, ve en çok biz :) Ama ilk önce sizinle paylaşacağım, çünkü halletmiş olursam şayet sizin sayenizde... :18:
kııızzz patatess güzeli olcan heee.. yime yime kızartmaa fazla bebiş dogsun sonra yersin... naber bakalım nasılsın
4 ay boyunca bulantı nedir bilmeyen bennnn ...bu sabah yataktan kalktığımda hafif mide bulantım vardıı yarım saat felan oyalandımmm çok az kahvaltı yaptım midemi tutsun dieeee ...sonra Allah dahda sıklaştııı ilacımla suyu içtim doğruu banyoyaaaa.....hayırdır inşallahhhh bu zamandan sonra ne bulantısıysa artıkkk ....midem boşaldıııı şimdideee aç gibi meyve yiyiommm
mrb özüm belki farketmişsindir ben bu siyeti yeni keşfettim 2 yıllık evli 24 yaşında ve vajinismusum hiç doktora gitmedim görüyoum herkese yardım ediyosun banada yardımcı olurmusun ben illeti yenebilecekmiyim tek isteğim anne olmak kayınvalidemlerle aynı evde oturuyoruz her sofrada oturmada laf çakıyorlar çocuk olmuyor diye eşimin ailesi kalabalık herkee bi tarafdan bişey diyor imalar kafayı yicem evde ben yokken ne konuşuyorlarsa artık 7 yaşındaki çocuk bile senin çocuğun olmuyor dedi bana yıkıldım ya kafayı yicem herşey onuşurken normal ama o ana gelince başka bi ben oluyorum sıkı sıkı kapatıyorum bacaklarımı eşimin bişey yapması mümkün değil sen bana parmak egsersizi falan dedin ama ben daha delik nerde onu bile bilmiyorum dokunamıyorum sanırım benimki çok büyük bir vaka özüm yalvarırım yardım et
cnm bak şimdi öncelikle bizler sizlere yardım için burdayız kendine güven beraberce yencez bunu okey bende 29 yasındayım agustısta 4 yıl olcak evleneli ve burdaki ark.sayesinde yeneli nerdeyse 6 ay olacak cnm şimdi bak öncelikle düzenli egz.yapacaksın gir odana kapını kitle hergün yarımsaat yapsan yeter bide forumu okumaya calıs yenen ark.hikayeleri tavsiyeler hepsi sana cesaret verecek. önce ayna ile vajine bak ıkın ıkınınca delik acılıyor göreceksin işte orası vajina deliğin okey adet kanamasıda ordan geliyor. ayırt edemessen regliyken bak aynayla ok. alinle dokun aynaya bakarken sonra serçe parmağına prezervatif geçir ultrason jeli yada eczaneden alacagın su bazlı kayganlasıtrııc jeli sür , bebeyagıivzaelin gbi şeyler mantar yapıy sakın kullanma. sonra serçe parm.yavasca ittir içeri girdiğini göreceksin bu sırada ıkınıcan ıkınınca delik acılıyor parmagını popo yönüne egimli ittri dimdik karsıya değil delik o yönde sonra derin nefes alıp ver ittir bu şekilde yavas yavas tamamını al içinde gitgel yap daireler çiz bunu yarım saat yap. ertesi gün orta parmagını aynı şekilde böle aşama aşama taki p... boyutuna gelene kadar inanki basit egz.beynimize oraya bişeyin girebileceğini kabul ettiriyoruz. takıldıgın yerde bize cekinmeden sor cnm . en başta forumu oku ama okey . allah yardımcın olsun cnm inş. enkısa zmaanda bitecek ve anne olacaksın. üzerine düşersen 1 hafta 10 günde çözersin cnm unutma ...
mrb özüm belki farketmişsindir ben bu siyeti yeni keşfettim 2 yıllık evli 24 yaşında ve vajinismusum hiç doktora gitmedim görüyoum herkese yardım ediyosun banada yardımcı olurmusun ben illeti yenebilecekmiyim tek isteğim anne olmak kayınvalidemlerle aynı evde oturuyoruz her sofrada oturmada laf çakıyorlar çocuk olmuyor diye eşimin ailesi kalabalık herkee bi tarafdan bişey diyor imalar kafayı yicem evde ben yokken ne konuşuyorlarsa artık 7 yaşındaki çocuk bile senin çocuğun olmuyor dedi bana yıkıldım ya kafayı yicem herşey onuşurken normal ama o ana gelince başka bi ben oluyorum sıkı sıkı kapatıyorum bacaklarımı eşimin bişey yapması mümkün değil sen bana parmak egsersizi falan dedin ama ben daha delik nerde onu bile bilmiyorum dokunamıyorum sanırım benimki çok büyük bir vaka özüm yalvarırım yardım et
canımbenimmm nasıl istersen sana o şekilde elimden geldiğince yardım ederimmm...bende kayınvalideyle oturdum kabus gibi günlerim olduu...denesem ne olur kalkıp banyo yapamıodum onlarbizden daha çok yapıoduuuuu...okadar zor günlerim oldukii anlatamam sanaa...helede bir oturanlar için vajınusmus olayıııı daha yüksek.....cicim ayındasın ne yapmak istesen yapamıosunnn...çok zor günlerim olduu inan bavulumu hazırlayıp çıktığım günlerde oldu intahara kalkıştığım günlerde olduuu....ynii ben yapamam diordum kendim halledemem bunu mümkün değil 4 tane jinekoloaja gittim 4ü de bişi yok psikiyatriye git dedii psikiyatriye gittim parmak egsersizi dediii ...eve geldim ağladım ben ne yapcam zaten parmak alsam o işide yapardım dedimmm....neler yapmadım uyuşturucu kremlermi almadımm...haydar dümenin reçetesinimi yapmadımm......eve birilerini araya sokup anestezici uzmanıımı çağırmadımm.....yok olmadıı olmadı olmadııı kaldım çaresizzz ya çaresizlikkk ne demek çok iyi biliorumm ...yapacak bişiyim kalmadı doktorlar var 4 binde 5 binde halldeioz 1 günde diolar onlara asla güvenmedimmm güvensem o parayı oraya verdim bide çocum olmazsa ne olacak kızı karı etmek için para ver bebek yapmak için para ver die düşünecek eşim düşüncesinide geçtim umrumda değil...yazık değilmi o paaraya artık düşündüm taşındımmm yapacak tek şeyim kalmışşş ya boşanacaksın yada parmak egsersizini yapacaksınn....tekrar o suratsız psikologa gittim kendine faydası yok ama söledikleri egsersiz tedavide bi problemyok aynı burdaki arkadaşların dedikleriii bi süre hem ona gittim hem burdaki arkadaşların dediklerini yaptımm...baktım psikoloktan çok arkadaşlar daha yardımcı oluo daha motive oluo aklına takılan herşeyi hemen sorup cvp alabiliorsunn..pskologu bıraktımmm burdaki arkadaşların dediğinii yaptım...parmak egsersizine parmk ucuyla başladım her başardımda dahada azimlendim dahda sevindim sankiii p...s başarmışcasınaaa.....yani canımcım egsersizden başka çaremiz yokk öenmli olan senin bi kafana koyupp egserize düzenliii başlaman......hee kaynanaya gelince kaynanam Allah var öle seyleri konusmayı sevmes beim için bebek varmı dienlere Allah bilir der...sadce bana bi ara doktora gidelim bi baktıralım problemmi var diee dedii çünküü eşimle sorunlarımızı anladııı ...ondan dolayııı sorun yaşıoz sandııı....mecburen söledikkk kaynanama sende söleee ben dedim ona banyo yapmaktan çekindim ettim oyusden oldu dedimm...sonra ara ara bizi yalnız bıraktılarrr ama bi anda başarabilcemiz bişi değildiki gene geldilerrr...sonra pskiolaga gideleim dedii gittim gittimide bilioduu sonra bıraktımm ...başardım Allahın izniyleee çok umutsuz vakkaydım gerçektennn sende kendini öle görüorsun helede aynı evde oturmak dahda da etkilioo pskikolojiniii... ...kimse bilmiomuu vajili oldunu ben artık 1- 1.5 sende geçince söledimm....nasıl içimi acıtırlardııı bebek yokmu olmuooomuu olmadığını bilsem olmadı dicemde o iş olmuokii hamile kalıp kalmadımı bileyimm.....çok kotüü günlerdi Rabbim kimseye yaşatmasınn inşallahhh...senide en tez zamanda kurtarsın inşallah bu arada bende 24 yasındayım
CNM BENİM BİZDE SENİN GİBİYDİK İNANKİ YUKARDADA YAZDIGIM GİBİ FORUMU OKU BİZLERİN HİKAYELERİNİ EGZ.%100 ÇÖZÜMÜ VAR.DR.SİHİRLİ DEGNEKLE DOKUNMUYOR MALASEF CNM HERŞEY SENDE BİTİYOR ÜSTÜNE DÜŞ VE HALLET LÜTFEN BEN 3.5 YILIMI BOSUNA GEÇİRMİŞİM İNANKİ. OKADAR BASİTKİ KENDİ YOLUNU BULUYOR BURDA 100 LERCE ARKYENDİ HEPSİDE YENİNCE BUMUYDU DEDİ. SENDE BAŞARABİLİRSİN CNM LÜTFEN İŞİM YOGUN DEME HEMEN EGZ.BAŞLA BAŞLAYINCA KENDİN İSTİCEKSİN ZATEN DEVAM ETMEYİ...
Merhaba buraya sürekli bakıyorum, yazdıklarınızın çoğunu okudum fakat bir türlü cesaret edip yazamadım, bende 2 yıldır evliyim ve vajinusmusum malesefparmak egzersizleri dışında yapılabilecek başka bir yöntemi yolu yok mu bunun, lütfen yardım edin, daha öncede yine bununla ilgili açılan farklı bir konu altına yazmıştım fakat kimseden ses çıkmadı kendim de konu açtım Saygın Bey'e giden var mı bu rahatsızlıkla ilgili diye, oraya da kimse birşey yazmamış hiç giden yok mu aranızda, ben gittim, teşekkür mektuplarını falan okudum orada, benim gibi olan bir çok kişi ile konuştum, muayene oldum, ikna olmuştum tedavi için oradayken fakat yeniden vazgeçtim, hem maddi açıdan hemde kendim çözmeye çalışmak istiyorum, fakat şu anda öyle bir isteksizlik var ki anlatamam, hiç yaklaşmak istemiyorum, yaklaşmasınıda istemiyorum, ne yapıcam ben
Arkadaşım peki Saygın Bey in tedavisinde de egzersiz var mı? Ben egzersiz yapamıyorum da. Ve ne kadar zamanda aştın bu sorunu?Merhabalar
ben de doktor saygın bey e gidip iyi sonuc alan biri olarak vakit kaybetme derim, çünkü destek aldığın takdirde sende kısa sürede çözüme ulaştıgını göreceksin , kesinlikle gitmelisin, ben şu anda gebelik takibi için hala dr saygın bey e gidiyorum benimle birlikte hamile kalan iki arkadas var onlarla da burada tanışmıştıkEn kısa zamanda iyi haberlerini bekliyorum...,
Merhabalar
ben de doktor saygın bey e gidip iyi sonuc alan biri olarak vakit kaybetme derim, çünkü destek aldığın takdirde sende kısa sürede çözüme ulaştıgını göreceksin , kesinlikle gitmelisin, ben şu anda gebelik takibi için hala dr saygın bey e gidiyorum benimle birlikte hamile kalan iki arkadas var onlarla da burada tanışmıştıkEn kısa zamanda iyi haberlerini bekliyorum...,
ben asla bu tarz doktorları tavsiye etmiorum 1 haftalık için 2 bin 3bin 5bin tl talep edenlerii ne oluoruz ameliyatmı oluoruzzzz tabikii parası olan gitsin başaramasada kaybedecek birşeyi olamayn gitsin......ben psikolok doktorları tavsiye ediorum tedavisi aşama aşama kademe kademe ve uygun......tedavisi nasıl açıklarmısınız bize harfi harfine ne yapıooo neler yapıo bu kadar uğraşıp yapamadıklarımızı nasıl yaptırıolr
ben asla bu tarz doktorları tavsiye etmiorum 1 haftalık için 2 bin 3bin 5bin tl talep edenlerii ne oluoruz ameliyatmı oluoruzzzz tabikii parası olan gitsin başaramasada kaybedecek birşeyi olamayn gitsin......ben psikolok doktorları tavsiye ediorum tedavisi aşama aşama kademe kademe ve uygun......tedavisi nasıl açıklarmısınız bize harfi harfine ne yapıooo neler yapıo bu kadar uğraşıp yapamadıklarımızı nasıl yaptırıolr
yaaa birilerii geliooo doktor tavsiyesi veriooo mutlaka gidin diorrrr insanlara umuttttt veriooo ...ama bir keresindede tavsiye ettiği doktorun uygaladığı tedaviyi anlatan yok yok yok yokkkkk:84::84::84::84::84::84: neden insanlara umut verip gidiosunuzz madem doktor tavsiye ediosunuzzz açıklama yapın, onlarda karar versin ona göreeee:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?