Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah güzel haberlerle gelirsin..

kııızzz patatess güzeli olcan heee.. yime yime kızartmaa fazla bebiş dogsun sonra yersin... naber bakalım nasılsın

kelebeekkk naber canımcım nasılsınn
İİ CNM SEN NASILSIN BAYAGI KAYNATMISINIZ MAŞALLAH:)))
[/QUOTE]
AMİN CNM ÖNCELİKLE FORUMU OKU BİZDE İNANKİ SENİN GİBİYDİK SÖYLENENLERİ YAPRSAN EMİN OL KURTULURSUN EGZ.EN KOLAY YOLU DR.GİTSEN ALETLERLE YAPTIRIYOR KENDİN BAŞARABİLİRSİN CNM YETERKİ İSTE VE BİZLERİ DİNLE LÜTFN BEN 3.5 YIL BOŞA BEKLEMİŞİM OKADAR BASİTKİ ...BANA DA SÖLEDİKLERİNDE YA Bİ GİT ORDA DELİK YOK O KOCA ŞEY NASIL GİRER DİYODUM AMA KENDİ BULUYO YOLUNU ARTIK:)))

aferin cnm bende böle düşündügüm zamanda kafama kotymustum burdaki ark.sayesinde ve bir haftada egz.yendim zor değil yeterki düzenli egz.yap bukadar basit inanki başarınca bumuydu dicen...hepinize güveniyorum yenmeyen kalmayacak.

mrb özüm belki farketmişsindir ben bu siyeti yeni keşfettim 2 yıllık evli 24 yaşında ve vajinismusum hiç doktora gitmedim görüyoum herkese yardım ediyosun banada yardımcı olurmusun ben illeti yenebilecekmiyim tek isteğim anne olmak kayınvalidemlerle aynı evde oturuyoruz her sofrada oturmada laf çakıyorlar çocuk olmuyor diye eşimin ailesi kalabalık herkee bi tarafdan bişey diyor imalar kafayı yicem evde ben yokken ne konuşuyorlarsa artık 7 yaşındaki çocuk bile senin çocuğun olmuyor dedi bana yıkıldım ya kafayı yicem herşey onuşurken normal ama o ana gelince başka bi ben oluyorum sıkı sıkı kapatıyorum bacaklarımı eşimin bişey yapması mümkün değil sen bana parmak egsersizi falan dedin ama ben daha delik nerde onu bile bilmiyorum dokunamıyorum sanırım benimki çok büyük bir vaka özüm yalvarırım yardım et

Son düzenleme:

Son düzenleme:
delik konusuna gelinceee....jinokoloğa gittim her doktor ordan çocuk çıkıo dedi tamam bende biliom çocuk çıktığını ama yok işteee beynim anlamıo diodummm....5 aylık hamileyim bu zaman zarfında bi problemimiz olmadığı halde eşim bebeğe bişi olur die ilişikiye girmek istemedii korktuuu ee malum onca sıkıntıdan sonra dünyalarıı ona vermiş gibi oldu Rabbimm ilişikiye girmedi benlee benimde çok işime geldiii ama hep aklımda başa dönermiyim sorusu kaldııı ...geçenlerdeee kabız oldum basurumdan kanamam olduu aynayla bakmak zorunda kaldımmm hergün yüsünü gördüm vajınamıı 5 ay sonra ilk kes gördümm ayyy dedim bu deliktenmii soktuk p...s de hamile kaldım ben dedimm bayağı bi görmemiştim yoksam egsersilerde hergün görüordumm...düşündüm taşındımm hiiii dediim ben nasıl tekrar baştan ilşki yaşıcam dedimm sonraa tekrar düşündüm saçmalama dedim orası delik sen nasıl hamile kaldın dedimm neler soktun oraya dedimm oturdum düşündüm artık mantıklı düşünebiliormusumm........delik konusu seni hiç korkutmasın suan normal doğum yapmış ilişikide hiç bir problemii olmamış kadının bile alttan baktığında kapalıymış gibi görünür halbukiiii ordan doktorun dediğii gibi çocuk çıkıooo.....deliğe aynayla bak derin derin nefes al ver ıkın bunu tekrar tekrar yap açıldını görüceksinn......Allahımmm vajınusmuslu oluppp vajınusmusu atlatan hamile kalan tüm bayanlara normal doğum nasip etkiii anlıyalım anyayıı konyayııı delik açıkmı kapalımı dieee.....inşallah ogünleride görürüzz hepimiz....

çok teşekkürler fikirleriniz, yardımlarınız, destekleriniz için, bu egzersizlerle ilgili sırasıyla neler yapmam gerektiğini özelden mesaj atabilirmisiniz, yeniden teşekkür ederim

Selamünaleyküm arkadaşım seni çok iyi anlıyorum, ben de egzersiz yapamıyorum egzersizsiz bir çözüm yolu arıyorum, saygın beye gitmeyi ben de düşündüm ama o da dilatörle egzersiz veriyormuş, çok ta pahalı zaten dediğin gibi. Bugün psikoloğa gittim sordum egzersizsiz iyileşilebilir mi, hayır dedi, her hafta gidicem bakalım sonuç alabilecek miyim. Ben 1.5 yıllık evliyim bebişim de oldu Allah tan. Fakat cinsel isteğim sıfırlandı, üzülmemeye çalış, inşaAllah psikolog fayda ederse sen de gidersin.

Merhabalar
ben de doktor saygın bey e gidip iyi sonuc alan biri olarak vakit kaybetme derim, çünkü destek aldığın takdirde sende kısa sürede çözüme ulaştıgını göreceksin , kesinlikle gitmelisin, ben şu anda gebelik takibi için hala dr saygın bey e gidiyorum benimle birlikte hamile kalan iki arkadas var onlarla da burada tanışmıştık En kısa zamanda iyi haberlerini bekliyorum...,

Arkadaşım peki Saygın Bey in tedavisinde de egzersiz var mı? Ben egzersiz yapamıyorum da. Ve ne kadar zamanda aştın bu sorunu?

ben asla bu tarz doktorları tavsiye etmiorum 1 haftalık için 2 bin 3bin 5bin tl talep edenlerii ne oluoruz ameliyatmı oluoruzzzz tabikii parası olan gitsin başaramasada kaybedecek birşeyi olamayn gitsin......ben psikolok doktorları tavsiye ediorum tedavisi aşama aşama kademe kademe ve uygun......tedavisi nasıl açıklarmısınız bize harfi harfine ne yapıooo neler yapıo bu kadar uğraşıp yapamadıklarımızı nasıl yaptırıolr

Saygın bey egzersizsiz sadece 3 seansla tedavi edebiliyor mu? Seanslarda ne yapıyor. Ben de merak ediyorum, eğer öyleyse borç harç gidip tedavi olurum.

çoğuuuuuu hipnoz yapıooo....çoğuuuu doktor egsersiz yapıo ayrıntıya girmek istemiorummmm ..hatta bi arkadaş gittiii egseriz yapmış adam hangi doktor bilmiorum hatırlamıom suan kendi dilatör sokup egsersiz yapmış kanama olmus eşiyle şok olmuşlarr ordan nasıl çıktıklarını şaşırmışlarr......ben eşimee yaptırmadım şeyi elin adamına nie yaptırım yaaa biraz erkeklerin yerine koyun bizde çaresizdik arkadaşlarr suan siz çaresizlikten bu tarz şeylere başvuruorsunuzz inanın anlıorum sizee kzımıorumdaaaa....diorum ya kaybedecek bişiyi olmayan gitsn Allah korusun boş dönerseniz ne olacak geçenlerde okudum bi arkadaş yazmışşşşş bulup paylaşcam size onuuu......

susanmayer87=
Merhabalar,

bu foruma üye olma sebebim aslında burada gördügüm dayanısma.Ben 10 aylık evliyim ve maalesef henüz pek yol katedemedik.İstanbul'da bir doktora gittik,sözde O da hipnoterapi vs yapacak,resmen para tuzagıydı.Bana bir rüya günlüğü tutturdu,bir tane de hafif bir psikolojik ilaç yazdı rahatlayayım diye herhalde.Kendisine sorunlarımı anlatmama ragmen pek cözüm olmadı acıkcası.En son seans da bizi saatlerce beklettikten sonra 10 dk için 150 TL alınca ve o 10 dk inanın hiç verimli degildi bizi resmen basından savdı. Butun umutlarım tukendi. Esim cok anlayıslı ama degistigini hissediyorum,bu gidisle haklı olarak bana olan sevgisi azalacak.Daha onceki kotu deneyimden dolayı doktor Murat Bey'e de pek sıcak bakamıyorum acıkcası.Fikir olarak parmak egzersizi veya aparat denen şey ne ise artık bana ters geliyor. Zaten sorunum sanırım iliski denen seyi kabullenemem.Esimi cok seviyorum ama iliskiye girmek istemiyorum,sorun ilerledikçe isteksizlik de oluyor sanırım. Bilinçaltında "kadın"olmak,bütün o sorumlulukları almak istememek mi var anlamıyorum.Oysa eşime yemekler yapmaktan,ona bakmaktan hoslanıyorum.Bilemiyorum kafam cok karısık,cok korkuyorum.Umarım bana da destek olursunuz ve bir gün bende gercekten mutlu olurum.

linkinide verimmiii kendiniz bakmak isteresniz saygın beyde ist kadıköydeydi değilmiii.....asla suçlamıorummm tekrar sölüorum kaybedecek bişiyi olmayan bana kaybedersem 3binde 5binde koymaz dien arkadaş varsa gitsin denesinn.....herkes bir değildirrr .....bu doktorların neden hep başardıkları yazıoda başarmadıkları yazmıoooo bu arkadaş yazmış işteee çünkü herkesin psikolojisi bir olmazzz ...olmaz benim korkum acaba kanama olcakmı korkusudur senin korkun kanama umrumda değil acıycakmı psikolojisindedir.....dediğim gibi kaybedecek bişiyi olmayan gitsinnn.....

özümcüm sana katılıyrm ne yanii bu kadar külfetli olan madem bu kadar insan bu durumdan muzdarip daha makul fiyatlar söylesinler bizde yararlanalım dimi ama....ben tekbaşıma başaramıycagımı düşünüyrm ama bu kadar yüksek meblanın üstesinden gelemyiz diye gitmek istemıyrm ,en son gittiğim dr bana ışıl uğurad die bi dr önerdi ama aramadım çok kararsızım

yaaa birilerii geliooo doktor tavsiyesi veriooo mutlaka gidin diorrrr insanlara umuttttt veriooo ...ama bir keresindede tavsiye ettiği doktorun uygaladığı tedaviyi anlatan yok yok yok yokkkkk:84::84::84::84::84::84: neden insanlara umut verip gidiosunuzz madem doktor tavsiye ediosunuzzz açıklama yapın, onlarda karar versin ona göreeee:84::84::84:

özüüüüüümmm ben geldimmmmmmmm...
cok haklısın kuzucum ya.. o doktorlarda yani öyle böyle paralar istemiyor.. bende doktora giderek yendim 2 ayı buldu benim yenmem ama araya hastalık falan girince bi de depresyon tedaviside gördüm ben.. gittikleri doktor farklı bişey yaptırmayacak banada doktorum parmak egzersizi verdi sırasıyla yapmam için.. onlarda öyle.. uygulanan tedavi başka bi yöntem değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…