Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

offf sinirlendim valllaaa...evde bir sürü işim gücüm var hamileyim demeden saatlerce başında oturuorumki eşim bunu bi bilseee akşamları 15 dkk otuturmuo başına radyosyon deyip ben burda oturup birilerine faydalı olmaya çalışırken birileri gelip ortaya bi doktor atıooo tamam tavsiye edion insanlara ümit verion daa anlat neler yapıodaa millette ona göre hareket etsinn....ben kumdan kale yapıommm kalemi biri gelip yıkıoo......bu hastalığı ciddii ciddi yaşamayan bilemezzzzz bilemez çok zor bi durum biirileri kurtulsun burası boş kalmasın yalnız kalmasınlar dieeeee sabahtan beri işimi gücümü bırakıp oturuommmm.....ahan birileri gelio hop bi doktor ismi yazıp gidiooooo .....sadece son gelen arkadaşı demiorum çok oldu böle kimsede tedavi yöntemini açıklamadııııı nedenini bilmiorum doktorlarmı diooo daha fazla para kazanmak için onuda anlamış değilim......

sinirlenme kıss bebişini düşün boşver milleti yani be gitmiş olsam yöntemi yazarım sende yazarsın böyle yazıp kaçanlara ben inanmıyrmki madem öle anlatsınlar dr nerden bulacak onları da hesap soracak sanki

çookkk haklısın canım.. ben bile doktora gitmeme ragmen gitmeyin burdan takip edin diyorum.. reklam kokan hareketlerde olabilir bunun ardında.. sinirlenme sen kuzucum boşver.. bende uyuz oluyorum haa bide şeye cok uyuz oluyorum.... gelirler yardım isterler burdan yazarız özelden yazarız.. birgün gelirler mendil sallarlar ikinci gün görene aşk olsun...tşk eden bile olmuyo bazen.. özelden yardımcı oldugum bir kac kişi oldu.. baktım yenmişler ama ne teşekkür ne bişey ne de sonrasında burda kalanlara yardım etmek var... insanlar işte ne yparsın.. bazen içimden gelmiyo artık yazmak

merhaba canım hoşgeldin.. hamdolsun iyiyiizz bebişle otuuryoruz işte bütün gün :) tepişiyo benimki maşallah :)
sen nasılsın

mrh canım iyiyiz çokşükür snei sormalııııı

hoşbulduk kıslar bende tembel tembel oturuyorum işte kocişi işe gönderdim canım iş istemedi hava yağmurlu ve kasvetli ondan heralde acıktım yemek yicem bide fatmagüle bakacam ben sizler sayesinde artık çok daha mutluyum geçen haftadan beri bebiş istiyorum artık hemde çokkkkkk allahım bütün herkesi kurtarsın inşalalh bu dertten

bende çok denk geldimmm zor durumdayım dedi anlattık her zaman bizimle ol yönlendirelim dedikkk bi daha gelen yokkkk ...ya tabi kendileri bilir......zaten yardıma gerçekten muhtaç yardım almaya muhtaç dertleşmeye muhtaç arkadaşlar belliii onlar için zten devamlı burdayımmmm ...gelemesselerde mazeretlerini bildiriolarr......bizde babamızın hayrına burda değilizkiii bizim yaşadımız kötü günleri siz yaşamayın kurtulun die burdayızzz .......[/B]

amin inşallah canımmm....en kısa zamanda seninde hamiş haberini alırız inşallahhh.....Rabbimden umudunu yitirmeee....

bizde acıktık bebişimleee mama yaptım yiyoruz eşim gelcek maca gitcek ben yine yalnız kalcam fatmagül izliycem bende :97: inşallah sende en kısa zamanda aramıza katılırsın canım

öyle tabi kendileri bilirler.. biz yine burda elimizden geleni yapıyoruz uleyyyyyyyyynnnnnnnnnnn

Selam ben geldim :) nasılsınız sizleri özledim. Geçmişi de okuyamadım neler oldu neler bitti inşallah yeni başaranlar vardır. Ben haşa aynı yerdeyim mens araya girdi ara vermek çok kötü oluyor sıfırdan başlıyorum herşeye

hoşgeldin canım.. araya ne girerse girsin sıfır diye düşünme.. kaldıgım yerden devam dersen daha kolay olur canım senin için.. ayyy bende neler araya girmediki regl, grip ama sonuc güzel.. durmak yookkk devaaammm

amin inşallah canımmm....en kısa zamanda seninde hamiş haberini alırız inşallahhh.....Rabbimden umudunu yitirmeee....

yaş kaç ki gectii kız :)) üşenme üşenme ısıt.. bak ben üşenmedim mantar sote yaptım yidimmmmm

h.geldin sardunya nasılsın?bende yendim sonunda canım yeni başaranlar varmı demişsinya.öyle düşünme bende yenmeden önce tam15 gün ara wermiştim egzersize başlayacağım gün kara kara düşünüyodum allahım ne p..s boyutunda mum egzersizi heralde pasta mumunu bile sokamam diye ama o gün çalıştım ertesi günde yendim kendini böyle şartlandır canım.

hoşgeldin canım.. araya ne girerse girsin sıfır diye düşünme.yerden devam dersen daha kolay olur canım senin için.. ayyy bende neler araya girmediki regl, grip ama sonuc güzel.. durmak yookkk devaaammm

daha 2 günüm var bitmesine yarın halılarımı yıkamacıya vercem sonra cam sil vs bahar temizliği ne yapacağım bilmiyorum bu yorgunlukla nasıl egzersiz yapacağım ((( gün içinde zaten işteyim moralim bozuk

hoşgeldin canımm.....o düşünce bizdede olduuu bende her regl oldumdaa eyvah başa döncem dedim ama hiçte öle olmadı sendede olmaz takma kafanaaaa

yaş kaç ki gectii kız :)) üşenme üşenme ısıt.. bak ben üşenmedim mantar sote yaptım yidimmmmm

31 oldu kıs:82::82: walla korkiyim bide hamiş işini halletsek iyi olcek yanidünden yemek war ama üşengeçlik işte bide yalnızkene zor geliyo insana akşam namazımıda kılayım hem dizi bakar hem yerima artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…