- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.901
merhabayın kıslar herkes nasıl?özüm sevcihan nasılsınız bebişler nasıl? nazar:
merhabayın kıslar herkes nasıl?özüm sevcihan nasılsınız bebişler nasıl? nazar:
özüüüüüümmm ben geldimmmmmmmm...
cok haklısın kuzucum ya.. o doktorlarda yani öyle böyle paralar istemiyor.. bende doktora giderek yendim 2 ayı buldu benim yenmem ama araya hastalık falan girince bi de depresyon tedaviside gördüm ben.. gittikleri doktor farklı bişey yaptırmayacak banada doktorum parmak egzersizi verdi sırasıyla yapmam için.. onlarda öyle.. uygulanan tedavi başka bi yöntem değil
offf sinirlendim valllaaa...evde bir sürü işim gücüm var hamileyim demeden saatlerce başında oturuorumki eşim bunu bi bilseee akşamları 15 dkk otuturmuo başına radyosyon deyip ben burda oturup birilerine faydalı olmaya çalışırken birileri gelip ortaya bi doktor atıooo tamam tavsiye edion insanlara ümit verion daa anlat neler yapıodaa millette ona göre hareket etsinn....ben kumdan kale yapıommm kalemi biri gelip yıkıoo......bu hastalığı ciddii ciddi yaşamayan bilemezzzzz bilemez çok zor bi durum biirileri kurtulsun burası boş kalmasın yalnız kalmasınlar dieeeee sabahtan beri işimi gücümü bırakıp oturuommmm.....ahan birileri gelio hop bi doktor ismi yazıp gidiooooo .....sadece son gelen arkadaşı demiorum çok oldu böle kimsede tedavi yöntemini açıklamadııııı nedenini bilmiorum doktorlarmı diooo daha fazla para kazanmak için onuda anlamış değilim......
offf sinirlendim valllaaa...evde bir sürü işim gücüm var hamileyim demeden saatlerce başında oturuorumki eşim bunu bi bilseee akşamları 15 dkk otuturmuo başına radyosyon deyip ben burda oturup birilerine faydalı olmaya çalışırken birileri gelip ortaya bi doktor atıooo tamam tavsiye edion insanlara ümit verion daa anlat neler yapıodaa millette ona göre hareket etsinn....ben kumdan kale yapıommm kalemi biri gelip yıkıoo......bu hastalığı ciddii ciddi yaşamayan bilemezzzzz bilemez çok zor bi durum biirileri kurtulsun burası boş kalmasın yalnız kalmasınlar dieeeee sabahtan beri işimi gücümü bırakıp oturuommmm.....ahan birileri gelio hop bi doktor ismi yazıp gidiooooo .....sadece son gelen arkadaşı demiorum çok oldu böle kimsede tedavi yöntemini açıklamadııııı nedenini bilmiorum doktorlarmı diooo daha fazla para kazanmak için onuda anlamış değilim......
merhaba canım hoşgeldin.. hamdolsun iyiyiizz bebişle otuuryoruz işte bütün gün :) tepişiyo benimki maşallah :)
sen nasılsın
mrh canım iyiyiz çokşükür snei sormalııııı
çookkk haklısın canım.. ben bile doktora gitmeme ragmen gitmeyin burdan takip edin diyorum.. reklam kokan hareketlerde olabilir bunun ardında.. sinirlenme sen kuzucum boşver.. bende uyuz oluyorum haa bide şeye cok uyuz oluyorum.... gelirler yardım isterler burdan yazarız özelden yazarız.. birgün gelirler mendil sallarlar ikinci gün görene aşk olsun...tşk eden bile olmuyo bazen.. özelden yardımcı oldugum bir kac kişi oldu.. baktım yenmişler ama ne teşekkür ne bişey ne de sonrasında burda kalanlara yardım etmek var... insanlar işte ne yparsın.. bazen içimden gelmiyo artık yazmak
hoşbulduk kıslar bende tembel tembel oturuyorum iştekocişi işe gönderdim canım iş istemedi hava yağmurlu ve kasvetli ondan heralde acıktım yemek yicem bide fatmagüle bakacam ben sizler sayesinde artık çok daha mutluyum geçen haftadan beri bebiş istiyorum artık hemde çokkkkkk allahım bütün herkesi kurtarsın inşalalh bu dertten
hoşbulduk kıslar bende tembel tembel oturuyorum iştekocişi işe gönderdim canım iş istemedi hava yağmurlu ve kasvetli ondan heralde acıktım yemek yicem bide fatmagüle bakacam ben sizler sayesinde artık çok daha mutluyum geçen haftadan beri bebiş istiyorum artık hemde çokkkkkk allahım bütün herkesi kurtarsın inşalalh bu dertten
bende çok denk geldimmm zor durumdayım dedi anlattık her zaman bizimle ol yönlendirelim dedikkk bi daha gelen yokkkk ...ya tabi kendileri bilir......zaten yardıma gerçekten muhtaç yardım almaya muhtaç dertleşmeye muhtaç arkadaşlar belliii onlar için zten devamlı burdayımmmm ...gelemesselerde mazeretlerini bildiriolarr......bizde babamızın hayrına burda değilizkiii bizim yaşadımız kötü günleri siz yaşamayın kurtulun die burdayızzz .......[/B]
Selam ben geldim :) nasılsınız sizleri özledim. Geçmişi de okuyamadım neler oldu neler bitti inşallah yeni başaranlar vardır. Ben haşa aynı yerdeyim mens araya girdi ara vermek çok kötü oluyor sıfırdan başlıyorum herşeye
amin inşallah canımmm....en kısa zamanda seninde hamiş haberini alırız inşallahhh.....Rabbimden umudunu yitirmeee....
bizde acıktık bebişimleee mama yaptım yiyoruzeşim gelcek maca gitcek ben yine yalnız kalcam fatmagül izliycem bende :97: inşallah sende en kısa zamanda aramıza katılırsın canım
aminnnnn inşallah en kısa zamanda oda olur malum yaş geçii arkidişlerallahım büyük hiçbizaman yapamam derken yendim vajiyi nefes alıyorsak umut var demektir lafı doğru rabbim herkesin yardımcısı olsun ewet fatmagül izliyek sevcihan ben yemekleri ısıtmaya üşeniyom acıktım emme
aminnnnn inşallah en kısa zamanda oda olur malum yaş geçii arkidişlerallahım büyük hiçbizaman yapamam derken yendim vajiyi nefes alıyorsak umut var demektir lafı doğru rabbim herkesin yardımcısı olsun ewet fatmagül izliyek sevcihan ben yemekleri ısıtmaya üşeniyom acıktım emme
Selam ben geldim :) nasılsınız sizleri özledim. Geçmişi de okuyamadım neler oldu neler bitti inşallah yeni başaranlar vardır. Ben haşa aynı yerdeyim mens araya girdi ara vermek çok kötü oluyor sıfırdan başlıyorum herşeye
hoşgeldin canım.. araya ne girerse girsin sıfır diye düşünme.yerden devam dersen daha kolay olur canım senin için.. ayyy bende neler araya girmediki regl, grip ama sonuc güzel.. durmak yookkk devaaammm
yaş kaç ki gectii kız :)) üşenme üşenme ısıt.. bak ben üşenmedim mantar sote yaptım yidimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?