Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

31 oldu kıs:82::82: walla korkiyim bide hamiş işini halletsek iyi olcek yanidünden yemek war ama üşengeçlik işte bide yalnızkene zor geliyo insana akşam namazımıda kılayım hem dizi bakar hem yerima artık

bende 29 bişicik olmaz hihih :)) hadi bakalım görüşürz o zaman bende uzancam tv izliyim.. afiyet olsun Allah kabul etsin canım

kıslar çıkmam gerek eşim geliooo yemek hazırlıcam görüşmek üsere....Allaha emanet olunnn
görüşürüz şekerimm muckkk
kıslaarr bende kacar hoşca kalınnnn yarın görüşmek üzereee

Son düzenleme:
bu arada yaslandım artık nie gelmioooo...başka bi problemmiii var acaba????

benim ruhum zaten ölü, yakinda tam ölücem. sen 1.sey yazmissinya ozum, o.isi ben yapicam cok kötüyüm cookkkkkkkkk
agliyoruuuuuuuuuuuuum agliyorummmmmmmmmm.yakinda hersey ortaya cikicak. ama simdiden, ben depresyona girmeye basladim. hersey elime gectiginde ne yapicaksam bilmiyorum. herhade 100.yerinden bicaklicam. insallah ameliyattan cikmam ölmek istiyorum. benden zaten hayirli 1.kul cikmaz. biliyorum eminimki simdi rabbim bana cok kiziyor, ama biliyorumda benide seviyor yaptigim herseye ragmen. rabbim cok engeller koydu önüme aklima düseni yapmiyayim diye, biliyorum rabbim canimin acimasini istemiyor, gercekleri ögrenmemi istemiyor, kiyamiyor bana, ama ben ben dün ilk adimimi attim. bakalim ne cikicak

sevcihan özüm yazdıklarınızı okudum.haklısınız gerçekten bu forumu yaklaşık 1 aydır takip ediyorum ilk sayfalardan ve son sayfalardan her gün okuya okuya başladım ben egzersizlere.ilk sayfalarda denizcek alevsi elif sena ve adını hatırlamadığım diğerleri bu sayfalarda siz venüsten kelebek 16450 nazlı seremi ve rumuzunu unuttuklarım.siz insanları motive ediyosunuz.siz olmadığınızda insanlar yokluğunuzu fark ediyo..ben sırf egzersizlere başladığım için bile size dua ediyorum.insanların düşüncesizlikleri işte..sessiz sedasız sizi takip edenler var bunu unutmayın.insanlar ne tavsiye ederlerse etsinler ben sizin deneyimlerinize ve önerilerinize önem veriyorum ve teşekkür edeceğim ilk insanlar arasında olacaksınız iyi ki varsınız

arkadaşlar bugün bol kayganlaştırıcıyla 2 parmak 3 boğumu aldım sonunda...bir şeu sormak istiyorum iki parmak küs şeklinde soktuktan sonra makas yapın diyosunuz ya orası makas yapabilecek şekilde değil oynatıyorum dairesel hareketler yapıyorum ileri geri hareket ettireyorum ama makas olacak şekilde genişlemiyor.zamanla mı olacak ya da normal mi arkadaşlar....

canım çok teşekkürler yorumun için.anlayan insanların olması ne kadar güzel.sen de iyi ki varsın

canım ben de hep dairesel şekilde oynatmıştım 2 parmaktayken ilk zamanlar darlık hissi hissedebilirsin ama zamanla açıldığını ve daha rahat oynattığını sen de farkediceksin.şu an yaşadıkların çok normal canım.ben 2 parmaktan sonra pe..se geçmiştim çünkü korkum kalmamıştı.ister aparatlarını büyüterek devam et istersen de pe..se geç tamamen senin olayı beyninde bitirip bitirmediğinle alakalı.tabi aparatı büyütmekle başarıyı daha kolay garantilersin bol şanslar

sevgili doktorunuzun o sihirli parmaklarıyla neler yaptığını da anlatırsanız daha makbule geçerdi böyle kuru kuruya heeeçç olmamış

teşekkür ederim canım en başından beri sürekli cevap verdiğin ve destek verdiğin için.herhalde dediğin gibi olacak rahatlayacak.yarın eş parmağına geçip kontrolün eşimde olmasını sağlayacağım belki her şey yolunda giderse p...s yapıcam ordaki duruma göre aparatlara geçip geçmemeye karar vericem.çok saol cnm görüşmek üzere

canım nerelerdesin sen bakiymreglden sonra herşey kaldığı yerden devam edicek merak etme.hatta araya regl girmesi daha bi iyi oluyo sanki.bi sonraki regle kadar yenicem diye kendine telkinlerde bulunup daha çok gaza gelirsin diye düşünüyorum ben

olucak tabi tatlım yeneli daha 5 ay oldu ama sanki 40 yıldır ilişki yaşıyormuşum gibi hissediyorum kendimine yalan söyliyeyim çok uzar heralde alışma süresi diye düşünmüştüm ama hiç de öyle olmadı zaman ve sabır olunca herşey çok daha güzel oluyomuş demek ki.eş parmağının da kesinlikle çok faydası olucak başarmanda.allah yardımcın olsun canım

İyi akşamlar kızlar özledim hepinizi gelişmeleri arada takip ediyorum yenen arkadaşları tebrik ediyorum egzerszi aşamasındakilerede başarılar Allah yardımcınız olsun inşalah.ÖZLEMcim sen nasılsın bebiş çalışmalarına devammı

canım meraba hoşgeldin iyisindir umarım.canım biz daha başlayamadık çalışmalara:44:tatilden sonra rahat kafayla başlayalım diye düşündük bakalım hayırlısı temmuzda başlıyoruz artıkinşallah bi sorun çıkmaz senin nasıl gidiyo var mı güzel gelişmeler?

kızlar selamlar hepinize

nasılsınız , walla allaha şükür herkesi iyi buldum yine ben olmayalı neler olmuş BAŞARANLARRR sizi çook tebrik ediyorum gönülden kucaklıyorum :)

özüm allah bin kere razı olsun özelden msj atmışın çok mtlu oldummm..

böyle okudukça öyle imreniyorum ki canım neyse allah mutluluğunu daim etsi inşallah.ben denedikçe yine yazmaya ve sormaya devam edicem ii bak kendine...

İş ev zaman monoton sürekli böyle geçtiği için içimden nete grmekte istemedi. tembel teneke oldum çıktım. Şu p s boyutundaki dilatörü bir alabilsem herşey daha güzel olacak ama işte olmuyor çok zorladım kendimi

böyle okudukça öyle imreniyorum ki canım neyse allah mutluluğunu daim etsi inşallah.ben denedikçe yine yazmaya ve sormaya devam edicem ii bak kendine...

tabi ki canm aklına takılan herşeyi sor.işler yoğun olunca gündüz pek giremiyorum ama her zaman yardımcı olucak birileri var burda.sen de iyi bak canımcım

malum hafta içi buraya bakacak vakit pek bulamıyorum
regl oldum denemelerim ertelendi haftaya artık ama bu süre içinde dr.cem keçenin kitabını aldım yarıladım bile okurken hep sizi hatırlıyorum burda yazılan tavsiyelr motivasyon hep benzer şeyler var , parmak tan başka çare yok , kızlık zarı DELİK bişeymiş beynime kazıdım artık bunu :) ben halaa delik diildir orası devamı kapalıdır diodum ama diilmiş boşmuş başaran arkd larında dediği gibi evamı sonsuz boşuk gibiymiş , burda paylaşılmayan bişeye rastlarsam yazıcam sizlere de ARTIK ÇOK DAHA UMUTLUYUM KENDİMDEN .. kimse moralini bozmasın olacak başka yolu yokkk

canım illa ki pe..s boyutunda aparatı almana gerek yok ama senin eşinle durumun biraz sıkıntılı olduğu için pe...s boyutundaki aparata geçip rahat yapamadıktan sonra pe..se geçmeni tavsiye etmem.ama bu da zamanla olucak bişey en azından devam ediyosun egsersizlere aparatlarını büyüterek.yerinde saymıyosun o yüzden de er ya da geç mutlaka başarıcaksın emin ol

Hayırlısı olsun tatlım ben iyiyim çok şükürde eşim işsiz dua edin inşallah en kısa zamanda iş bulsun.Bebiş çalışmaları bizde devam ama biliyorsun sonumuz tüp bebek görünüyor ama biz yinede normal yolla olmasını ümit ediyoruz ne yapalım:26: Allah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…