- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.921
bir sonrakine yakalanmadan bitir bu işi
31 oldu kıs:82::82: walla korkiyim bide hamiş işini halletsek iyi olcek yanidünden yemek war ama üşengeçlik işte bide yalnızkene zor geliyo insana akşam namazımıda kılayım hem dizi bakar hem yerima artık
görüşürüz şekerimm muckkkkıslar çıkmam gerek eşim geliooo yemek hazırlıcam görüşmek üsere....Allaha emanet olunnn
bende 29 bişicik olmaz hihih :)) hadi bakalım görüşürz o zaman bende uzancam tv izliyim.. afiyet olsun Allah kabul etsin canım
görüşürüz şekerimm muckkk
kıslaarr bende kacar hoşca kalınnnn yarın görüşmek üzereee
bu arada yaslandım artık nie gelmioooo...başka bi problemmiii var acaba????
çookkk haklısın canım.. ben bile doktora gitmeme ragmen gitmeyin burdan takip edin diyorum.. reklam kokan hareketlerde olabilir bunun ardında.. sinirlenme sen kuzucum boşver.. bende uyuz oluyorum haa bide şeye cok uyuz oluyorum.... gelirler yardım isterler burdan yazarız özelden yazarız.. birgün gelirler mendil sallarlar ikinci gün görene aşk olsun...tşk eden bile olmuyo bazen.. özelden yardımcı oldugum bir kac kişi oldu.. baktım yenmişler ama ne teşekkür ne bişey ne de sonrasında burda kalanlara yardım etmek var... insanlar işte ne yparsın.. bazen içimden gelmiyo artık yazmak
sevcihan özüm yazdıklarınızı okudum.haklısınız gerçekten bu forumu yaklaşık 1 aydır takip ediyorum ilk sayfalardan ve son sayfalardan her gün okuya okuya başladım ben egzersizlere.ilk sayfalarda denizcek alevsi elif sena ve adını hatırlamadığım diğerleri bu sayfalarda siz venüsten kelebek 16450 nazlı seremi ve rumuzunu unuttuklarım.siz insanları motive ediyosunuz.siz olmadığınızda insanlar yokluğunuzu fark ediyo..ben sırf egzersizlere başladığım için bile size dua ediyorum.insanların düşüncesizlikleri işte..sessiz sedasız sizi takip edenler var bunu unutmayın.insanlar ne tavsiye ederlerse etsinler ben sizin deneyimlerinize ve önerilerinize önem veriyorum ve teşekkür edeceğim ilk insanlar arasında olacaksınız iyi ki varsınız
arkadaşlar bugün bol kayganlaştırıcıyla 2 parmak 3 boğumu aldım sonunda...bir şeu sormak istiyorum iki parmak küs şeklinde soktuktan sonra makas yapın diyosunuz ya orası makas yapabilecek şekilde değil oynatıyorum dairesel hareketler yapıyorum ileri geri hareket ettireyorum ama makas olacak şekilde genişlemiyor.zamanla mı olacak ya da normal mi arkadaşlar....
Merhabalar
ben de doktor saygın bey e gidip iyi sonuc alan biri olarak vakit kaybetme derim, çünkü destek aldığın takdirde sende kısa sürede çözüme ulaştıgını göreceksin , kesinlikle gitmelisin, ben şu anda gebelik takibi için hala dr saygın bey e gidiyorum benimle birlikte hamile kalan iki arkadas var onlarla da burada tanışmıştıkEn kısa zamanda iyi haberlerini bekliyorum...,
canım çok teşekkürler yorumun için.anlayan insanların olması ne kadar güzel.sen de iyi ki varsın
canım ben de hep dairesel şekilde oynatmıştım 2 parmaktayken ilk zamanlar darlık hissi hissedebilirsin ama zamanla açıldığını ve daha rahat oynattığını sen de farkediceksin.şu an yaşadıkların çok normal canım.ben 2 parmaktan sonra pe..se geçmiştim çünkü korkum kalmamıştı.ister aparatlarını büyüterek devam et istersen de pe..se geç tamamen senin olayı beyninde bitirip bitirmediğinle alakalı.tabi aparatı büyütmekle başarıyı daha kolay garantilersin bol şanslar
Selam ben geldim :) nasılsınız sizleri özledim. Geçmişi de okuyamadım neler oldu neler bitti inşallah yeni başaranlar vardır. Ben haşa aynı yerdeyim mens araya girdi ara vermek çok kötü oluyor sıfırdan başlıyorum herşeye
teşekkür ederim canım en başından beri sürekli cevap verdiğin ve destek verdiğin için.herhalde dediğin gibi olacak rahatlayacak.yarın eş parmağına geçip kontrolün eşimde olmasını sağlayacağım belki her şey yolunda giderse p...s yapıcam ordaki duruma göre aparatlara geçip geçmemeye karar vericem.çok saol cnm görüşmek üzere
İyi akşamlar kızlar özledim hepinizi gelişmeleri arada takip ediyorum yenen arkadaşları tebrik ediyorum egzerszi aşamasındakilerede başarılar Allah yardımcınız olsun inşalah.ÖZLEMcim sen nasılsın bebiş çalışmalarına devammı
olucak tabi tatlım yeneli daha 5 ay oldu ama sanki 40 yıldır ilişki yaşıyormuşum gibi hissediyorum kendimine yalan söyliyeyim çok uzar heralde alışma süresi diye düşünmüştüm ama hiç de öyle olmadı zaman ve sabır olunca herşey çok daha güzel oluyomuş demek ki.eş parmağının da kesinlikle çok faydası olucak başarmanda.allah yardımcın olsun canım
canım nerelerdesin sen bakiymreglden sonra herşey kaldığı yerden devam edicek merak etme.hatta araya regl girmesi daha bi iyi oluyo sanki.bi sonraki regle kadar yenicem diye kendine telkinlerde bulunup daha çok gaza gelirsin diye düşünüyorum ben
böyle okudukça öyle imreniyorum ki canım neyse allah mutluluğunu daim etsi inşallah.ben denedikçe yine yazmaya ve sormaya devam edicem ii bak kendine...
İş ev zaman monoton sürekli böyle geçtiği için içimden nete grmekte istemedi. tembel teneke oldum çıktım. Şu p s boyutundaki dilatörü bir alabilsem herşey daha güzel olacak ama işte olmuyor çok zorladım kendimi
canım meraba hoşgeldin iyisindir umarım.canım biz daha başlayamadık çalışmalara:44:tatilden sonra rahat kafayla başlayalım diye düşündük bakalım hayırlısı temmuzda başlıyoruz artıkinşallah bi sorun çıkmaz senin nasıl gidiyo var mı güzel gelişmeler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?