Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nazar değmesin şu günlerde ii. Rabbim hep ii etsin çok zor günler yaşadım. P S başı bile alabildm :) eş parmağını zaten yapabilyorum regl bitsin dilatör denememden hemen sonra p s deneyeceğim açılıyor ya belki bu sefer tam olur kafaya koydum dpğum günüme kadar başarmam lazım

hepimizin bahanesi buydu zaten:ben de delik yok ki ama olsa yapıcam yaniya olacak ya olacak aynen bu azimle devam et canım

cnm ya inşallah bir an önce bulur bi iş.işsizlik çok kötü gerçekten.bebiş konusunu da tamamen şans kısmet olarak görüyorum sen de ümidini kaybetme canım bak midye arkadaşımıza da doktor doğal yolla olmaz bebeğin demiş ama maşallah hamile kaldı hemencik.herşey rabbime kalmış isteyen herkese versin inşallah Allah.olmadı son çare tüp bebek denersiniz tüp bebekte başarı oranı yüksek diye biliyorum.hangisi hayırlı olucaksa sizin için o olsun inşallah

cnm ben mesajını cevaplayana kadar sen burda yazmışsın bile.kıızzz niye söylemiyosun pe..si başı bile almışsın maşallahhh azıcık daha ittirivereydin yavalla aranız da düzeldiyse bence çok yakında başarırsın sen senin tek eksiğin eşinin desteğinin olmamasıydı zaten canm

Canım bende bütün egzerszileri yapmama rağmen tamamen p..si alıp başarmam zaman almıştı herkesin farklı sürelerde başarma olasılığı var. Sana özeldende atmıştım bütün egzerszileri yaptıktan sonra p..se geçmek iyi oluyor tamamen rahatlıyor ve vaji açılıyor allah mutluluğu sanada yaşatsın çeken bilir o günleri.En büyük şansım burayı bulmaktı Allah yardım etti çok şükür.Hepinize başarılar Allah' a emanet olun

eşim aslında destek veriyordu ama son zamanlarda delirmişti iyice yoldan çıkmıştı beni umursamıyor başına buyruk davranıyordu evlilik bilincine alışamadı bekar ken ki gb gezip tozmak istedi bende kısıtlama getirince delirmişti zaten sürekli gecelerde çalışıyordu evde olduğu zamanlarda benle ilgilenmesini istiyordum ilgisizliğie tahammülüm olmadı dövdü beni evden kaçtım ailemin yanında kaldım evine dön dedi özür diledi bi daha yapmıcam dedi gene yaptı sınırlarımı ve sabrımı çok zorladı beni çok incitti şimdi farkına fardı ki artık kötü davranmıyor dakka başı arıyor bensiz yapamadığını anladı. Rabbim bozmasın çok çektim ( bebeğimiz olsun istiyor hatta bu şekil hamile kalındığını da biliyor ama ben istemiyorum başarmadan çocuk sorumluluğunu alamam. az kaldı 2 gün kaldı regl bitsin inşallah güzel haberleri vereceğim size o zaman evlenmiş olcam ben :)

canım çok sevidim aranızın düzelmesine Allah bozmasın hep ii olun inşallah en yakın zamanda bu sıkıntıdan da kurtulursun herşey gönlünce olur...rabbim hepimize bu zor durumdan kurtulmayı nasip etsin tez vakitte....

bende burdaki arkadaşların sizlerin desteğiyle bu kadar ilerleybildim ilk kez egzersiz yaptığım kulak çöpünü aldığımda sevinçten ağlamıştım çok zor bi durum rabbim kimmseye yaşarmasın eşimin gerçekten kadını olmak istiyorm evli olduğumu anlamak istiyorum ah şu beynimde anlasa beni ne olur sanki :)

amin inşallah rabbim kimseyi benim durumuma düşürmesin rabbim şaşırtmasın hep böyle yüreği güzel olur inşallah

Allah korusun kısss....hiç birşeyy senin canından önemli değill.....düşün değermi diee düşünn ....sıkma canınııı inşallah yanılıorsundurrr üzme kendiniii dua et Rabbim yuvanı kurtarsın eşinede hidayet versin ne diyimm....Rabbim içinde Allah korkusu olmayanlarla karşılaştırmasınnn......yeme kendiniii evde oturupp gel buraya dertleşelimm....tamam üsülme inşallah yanılıorsundur inşallah yuvan kurtulur....... hiçbirşey senden senin canından önemlii değil......

Allah senden de razı olsun canım Rabbim en tez zamanda senide kurtarsınnn...aklına takılan herşeyi sor çekinmeee...

aynen felif benim de öyle. hiç genişleyecek gibi gelmiyor. içerde dar bir halka var, oraya takılıp kalıyor.

aynen felif benim de öyle. hiç genişleyecek gibi gelmiyor. içerde dar bir halka var, oraya takılıp kalıyor.

slm kış güneşim ben eskilerdenim eger geçmişi okuduysan görmüşündür 1 aydır işe girdigim için giremiyordum öncelikle bizlerde aynı şeyleri yasadık o koca şey o küçücük yere nasıl girer diyodum hep ama o küçük dediğimiz yerden bebek çıkıyor rabbim o şekilde yaratmış. içine aldıgı şeyi kavrama özelliğine ve esneme yeteneğine sahip aslında korktugumuz şu vajide ne yetenekler var :))) bende 3.5 yıl sonra yendim yeneli 6 ay olacak okadar basit bişeyki inan bana şimdi kendisi yolunu buluyor. tek yapmanız gereken kendinize güvenmeniz ve egersizleri zamanında yapmanız zaten vaji egz.esnicek 2 parmakı bir hafta günde yarım saat yapsanız vajinizin esnediğini göreceksiniz p.. boyutunda aparatta o şekilde %100 çözümü var ark. lütfen karamsar olmayın...bizler yanınızdayız.başaracaksınız...

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…