- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #56.941
canım illa ki pe..s boyutunda aparatı almana gerek yok ama senin eşinle durumun biraz sıkıntılı olduğu için pe...s boyutundaki aparata geçip rahat yapamadıktan sonra pe..se geçmeni tavsiye etmem.ama bu da zamanla olucak bişey en azından devam ediyosun egsersizlere aparatlarını büyüterek.yerinde saymıyosun o yüzden de er ya da geç mutlaka başarıcaksın emin ol
İş ev zaman monoton sürekli böyle geçtiği için içimden nete grmekte istemedi. tembel teneke oldum çıktım. Şu p s boyutundaki dilatörü bir alabilsem herşey daha güzel olacak ama işte olmuyor çok zorladım kendimi
malum hafta içi buraya bakacak vakit pek bulamıyorum
regl oldum denemelerim ertelendi haftaya artık ama bu süre içinde dr.cem keçenin kitabını aldım yarıladım bile okurken hep sizi hatırlıyorum burda yazılan tavsiyelr motivasyon hep benzer şeyler var , parmak tan başka çare yok , kızlık zarı DELİK bişeymiş beynime kazıdım artık bunu :) ben halaa delik diildir orası devamı kapalıdır diodum ama diilmiş boşmuş başaran arkd larında dediği gibi evamı sonsuz boşuk gibiymiş , burda paylaşılmayan bişeye rastlarsam yazıcam sizlere de ARTIK ÇOK DAHA UMUTLUYUM KENDİMDEN .. kimse moralini bozmasın olacak başka yolu yokkk
Hayırlısı olsun tatlım ben iyiyim çok şükürde eşim işsiz dua edin inşallah en kısa zamanda iş bulsun.Bebiş çalışmaları bizde devam ama biliyorsun sonumuz tüp bebek görünüyor ama biz yinede normal yolla olmasını ümit ediyoruz ne yapalım:26: Allah herkesin gönlüne göre versin
Nazar değmesin şu günlerde ii. Rabbim hep ii etsin çok zor günler yaşadım. P S başı bile alabildm :) eş parmağını zaten yapabilyorum regl bitsin dilatör denememden hemen sonra p s deneyeceğim açılıyor ya belki bu sefer tam olur kafaya koydum dpğum günüme kadar başarmam lazım
Nazar değmesin şu günlerde ii. Rabbim hep ii etsin çok zor günler yaşadım. P S başı bile alabildm :) eş parmağını zaten yapabilyorum regl bitsin dilatör denememden hemen sonra p s deneyeceğim açılıyor ya belki bu sefer tam olur kafaya koydum dpğum günüme kadar başarmam lazım
cnm ben mesajını cevaplayana kadar sen burda yazmışsın bile.kıızzz niye söylemiyosun pe..si başı bile almışsın maşallahhh azıcık daha ittirivereydin yavalla aranız da düzeldiyse bence çok yakında başarırsın sen senin tek eksiğin eşinin desteğinin olmamasıydı zaten canm
eşim aslında destek veriyordu ama son zamanlarda delirmişti iyice yoldan çıkmıştı beni umursamıyor başına buyruk davranıyordu evlilik bilincine alışamadı bekar ken ki gb gezip tozmak istedi bende kısıtlama getirince delirmişti zaten sürekli gecelerde çalışıyordu evde olduğu zamanlarda benle ilgilenmesini istiyordum ilgisizliğie tahammülüm olmadı dövdü beni evden kaçtım ailemin yanında kaldım evine dön dedi özür diledi bi daha yapmıcam dedi gene yaptı sınırlarımı ve sabrımı çok zorladı beni çok incitti şimdi farkına fardı ki artık kötü davranmıyor dakka başı arıyor bensiz yapamadığını anladı. Rabbim bozmasın çok çektim( bebeğimiz olsun istiyor hatta bu şekil hamile kalındığını da biliyor ama ben istemiyorum başarmadan çocuk sorumluluğunu alamam. az kaldı 2 gün kaldı regl bitsin inşallah güzel haberleri vereceğim size o zaman evlenmiş olcam ben :)
Canım bende bütün egzerszileri yapmama rağmen tamamen p..si alıp başarmam zaman almıştı herkesin farklı sürelerde başarma olasılığı var. Sana özeldende atmıştım bütün egzerszileri yaptıktan sonra p..se geçmek iyi oluyor tamamen rahatlıyor ve vaji açılıyor allah mutluluğu sanada yaşatsın çeken bilir o günleri.En büyük şansım burayı bulmaktı Allah yardım etti çok şükür.Hepinize başarılar Allah' a emanet olun
canım çok sevidim aranızın düzelmesine Allah bozmasın hep ii olun inşallah en yakın zamanda bu sıkıntıdan da kurtulursun herşey gönlünce olur...rabbim hepimize bu zor durumdan kurtulmayı nasip etsin tez vakitte....
benim ruhum zaten ölü, yakinda tam ölücem. sen 1.sey yazmissinya ozum, o.isi ben yapicam cok kötüyüm cookkkkkkkkk
agliyoruuuuuuuuuuuuum agliyorummmmmmmmmm.yakinda hersey ortaya cikicak. ama simdiden, ben depresyona girmeye basladim. hersey elime gectiginde ne yapicaksam bilmiyorum. herhade 100.yerinden bicaklicam. insallah ameliyattan cikmam ölmek istiyorum. benden zaten hayirli 1.kul cikmaz. biliyorum eminimki simdi rabbim bana cok kiziyor, ama biliyorumda benide seviyor yaptigim herseye ragmen. rabbim cok engeller koydu önüme aklima düseni yapmiyayim diye, biliyorum rabbim canimin acimasini istemiyor, gercekleri ögrenmemi istemiyor, kiyamiyor bana, ama ben ben dün ilk adimimi attim. bakalim ne cikicak
kızlar selamlar hepinize
nasılsınız , walla allaha şükür herkesi iyi buldum yine ben olmayalı neler olmuş BAŞARANLARRR sizi çook tebrik ediyorum gönülden kucaklıyorum :)
özüm allah bin kere razı olsun özelden msj atmışın çok mtlu oldummm..
arkadaşlar bugün bol kayganlaştırıcıyla 2 parmak 3 boğumu aldım sonunda...bir şeu sormak istiyorum iki parmak küs şeklinde soktuktan sonra makas yapın diyosunuz ya orası makas yapabilecek şekilde değil oynatıyorum dairesel hareketler yapıyorum ileri geri hareket ettireyorum ama makas olacak şekilde genişlemiyor.zamanla mı olacak ya da normal mi arkadaşlar....
günaydınnnnnnn günaydınnnnn günaydınnnnnnaçılış bendennnnnn [/QUOTE
günaydınnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmm nasılsın hayırlı cumalar herkese...
cnm benim herşeyin hayırlısı rabbim kimseyi darda bırakmasın inş. en kısa zamanda işe girer ve en kısa zamanda bebiş sahibi olursun.herşey gönlünce olsun cnm .Hayırlısı olsun tatlım ben iyiyim çok şükürde eşim işsiz dua edin inşallah en kısa zamanda iş bulsun.Bebiş çalışmaları bizde devam ama biliyorsun sonumuz tüp bebek görünüyor ama biz yinede normal yolla olmasını ümit ediyoruz ne yapalım:26: Allah herkesin gönlüne göre versin
cnm benim yenmene çok sevindim en kısa zmaanda inş.hamişte kalırsın cnm benim muckhoşbulduk kıslar bende tembel tembel oturuyorum iştekocişi işe gönderdim canım iş istemedi hava yağmurlu ve kasvetli ondan heralde acıktım yemek yicem bide fatmagüle bakacam ben sizler sayesinde artık çok daha mutluyum geçen haftadan beri bebiş istiyorum artık hemde çokkkkkk allahım bütün herkesi kurtarsın inşalalh bu dertten
cnm benim araya regl girse bile tekrarlamaz kaldıgın yerden devam edersin bunu aklından cıkar lütfen düzenli egz.1 haftada yenersin tatlım lütfen peşini bırakma bizde aynı şeyleri yaşadfık inan başarcam deyince çözülüyor lütfen pes etme cnm.Selam ben geldim :) nasılsınız sizleri özledim. Geçmişi de okuyamadım neler oldu neler bitti inşallah yeni başaranlar vardır. Ben haşa aynı yerdeyim mens araya girdi ara vermek çok kötü oluyor sıfırdan başlıyorum herşeye
cnm benim lütfen böle düşünme allah yardımcın olsun herşey olacagına varır allah eşinede hidayet versin ne diyeyim sen kendini üzme değmez insanlar için sen kendini düşün tatlım lütfen ameliyatında inş. ii geçer olumlu düşün lütfennn...benim ruhum zaten ölü, yakinda tam ölücem. sen 1.sey yazmissinya ozum, o.isi ben yapicam cok kötüyüm cookkkkkkkkk
agliyoruuuuuuuuuuuuum agliyorummmmmmmmmm.yakinda hersey ortaya cikicak. ama simdiden, ben depresyona girmeye basladim. hersey elime gectiginde ne yapicaksam bilmiyorum. herhade 100.yerinden bicaklicam. insallah ameliyattan cikmam ölmek istiyorum. benden zaten hayirli 1.kul cikmaz. biliyorum eminimki simdi rabbim bana cok kiziyor, ama biliyorumda benide seviyor yaptigim herseye ragmen. rabbim cok engeller koydu önüme aklima düseni yapmiyayim diye, biliyorum rabbim canimin acimasini istemiyor, gercekleri ögrenmemi istemiyor, kiyamiyor bana, ama ben ben dün ilk adimimi attim. bakalim ne cikicak
arkadaşlar bugün bol kayganlaştırıcıyla 2 parmak 3 boğumu aldım sonunda...bir şeu sormak istiyorum iki parmak küs şeklinde soktuktan sonra makas yapın diyosunuz ya orası makas yapabilecek şekilde değil oynatıyorum dairesel hareketler yapıyorum ileri geri hareket ettireyorum ama makas olacak şekilde genişlemiyor.zamanla mı olacak ya da normal mi arkadaşlar....
cnm makas yapamıyorsan daireler yapman saga sola oynatmanda makas gibi olur zaten ilk yaptıgında sıkılık olur zamanla esniyor cnm benim harika gidiyorsun aferin sana 2 apramktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor. rahat oldugunda muma geçmeni tavsiye ederim p... boyuna gelene kadar devam cnm eşli parmağında çok faydası oluyor.
herzaman yanınızdayız lütfen çekinmeden herşeyi sorun...
aynen felif benim de öyle. hiç genişleyecek gibi gelmiyor. içerde dar bir halka var, oraya takılıp kalıyor.
hayırlı cumalar canım hoşgeldinnnnn....iyiyim hamd olsun sen nasılsınnn
hayırlı cumalar canım hoşgeldinnnnn....iyiyim hamd olsun sen nasılsınnn
ii cnm bende napım ayagımın düzelmesini bekliyorum öbür fabrikaya gitcemde ... ayakta durcam çünküm burktumda acıyo ayakta cok kalınca. bide bu sabah çok midem bulanarak uyandım ben(( üşüttüm galiba...
ii cnm bende napım ayagımın düzelmesini bekliyorum öbür fabrikaya gitcemde ... ayakta durcam çünküm burktumda acıyo ayakta cok kalınca. bide bu sabah çok midem bulanarak uyandım ben(( üşüttüm galiba...
midenmiii bulanıyorrrrrrrrkıs nasıl buktun ayağınıııı topuklumu giyion bakemmmmmm
midenmiii bulanıyorrrrrrrrkıs nasıl buktun ayağınıııı topuklumu giyion bakemmmmmm
evet bulanıyor(( ama sandıgın şey olamaz daha yumurtlama haftamdayım hehe üşüttüm sürekli ceryan var işyerinde ben kapatıyorum camları açıyolar . kuzum 180 boyla ne topuklusu merdivenden inerken oldu bide orası yer etti 3-4 ayda bir burkulma gibi sancıyo 1 hafta sonra geçyo ortopediye gidip film çektirmem lazım radyasyon almak istemiyorum şuanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?